0

Menu

Kolo Akryl Zrkadlo Zásobník 8 cm Kruh Sviečka Zrkadlo Platne Dekor Príslušenstvo pre Svadobné Baby Sprcha Narodeniny Centerpieces

Shop: Home Decor
Kolo Akryl Zrkadlo Zásobník 8 cm Kruh Sviečka Zrkadlo Platne Dekor Príslušenstvo pre Svadobné Baby Sprcha Narodeniny Centerpieces

Kolo Akryl Zrkadlo Zásobník 8 cm Kruh Sviečka Zrkadlo Platne Dekor Príslušenstvo pre Svadobné Baby Sprcha Narodeniny Centerpieces

( 0 Recenzie )
€3.49 - €6.70
Kategória: Home Decor
Sku: k10097

Informácie o výrobku

úplne nové a vysokej kvality

OOTDTY

Funkcie:

Veľkosť: 8 cm v priemere, s klasickým okrúhlym špičkovým dizajnom.

Premium materiál: Vyrobené z prvotriednej akryl materiál, tieto zrkadlá majú moderný a sofistikovaný vzhľad.

Dekorácie: Je často používaný ako svadobný stôl centerpieces, Vianočné party dekor, alebo jednoducho ako doma prízvuk v mnohých svojho remesla projektu.

Široké využitie: Zrkadlové tácky, aby sa dokonale prípade, výzdoba podľa vázy, sviečky alebo ako tortu stojan a nabíjačku dosky pre elegantný vzhľad.

Jasné uvažovanie: Rovný a hladký povrch s jasným odrazom je krásna a elegantná pre všetky príležitosti.To odráža svetlo a by rozžiari celú miestnosť, aby ste romantické a harmóniu.

Špecifikácia:

Materiál: Akryl

Diametr: cca.20 cm/8.00 v

Hrúbka: cca.0.15 cm/0.05 v

Farba: Ako na obrázku zobrazené

Množstvo: 1Pc

Poznámka:

Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

Obsah Balenia:

1xAcrylic Zrkadlo Zásobník (iné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky.)

  • Tvar - Kolo
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - OOTDTY
  • Materiál - Iné

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

69HF Veľké Nohy Gnome Figúrka Dekoratívne Sochy Party Dekorácie Remesiel Dieťa Prítomný

€6.86 - €9.39
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality materiál: vyrobené z živice materiálu,odolné. festival dekorácie: pridať dovolenku, vhodné pre tento ozdobné predmety umiestnené v záhrade pridať záujmu. skvelý darček: mono figúrka ozdoby môžu byť darček pre príbuzných, priateľ, sused a kolega. zmysluplné: povedzme, že tajomný gnome vám môže priniesť šťastie. opakované )
Pridať do zoznamu prianí

Bazén cirkulačné vodné čerpadlo, silný výkon nasávania zariadenia, ryby bazén, konštantná teplota ohrevu, filtračných čerpadla

€3 375.69
( plavecký bazén, vodné čerpadlo obehu filtračné čerpadlo bazén s vlasmi filter vodné čerpadlo bazén sacie čerpadlo vysoký výkon vodného čerpadla )
Pridať do zoznamu prianí

Kreatívne Náčrt Veža Stenu, Nálepky Domova Stenu pre Obývacej Izby, Spálne, PVC Nástenné Art DIY Plagát

€9.46 - €11.82
( špecifikácia: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné 1. materiál: vysoko kvalitná priesvitného pvc 2. zobraziť veľkosť: 60*90 cm 3. účinok veľkosť:90 *90 cm funkcie:šetrné k životnému prostrediu,vymeniteľné nepremokavé pozornosť: 1.tento nálepky sú samolepiace, môžete len olúpeme ju a dajte ju na stenu 2.uistite sa prosím, povrch je čistý hladké a suché, keď ste prilepte nálepku 3.tam bude trochu farebný )
Pridať do zoznamu prianí

Dekoratívne Vintage Štýl Fotografie Rekvizity Svadobné Party Strane Ventilátora Domov Dodanie

€0.92 - €1.86
( dekoratívne vintage štýl fotografie rekvizity svadobné party strane ventilátora domov dodanie špecifikácie: existuje mnoho výhod tejto skladacie fanúšikov, ako nie je jednoduché nedeformujte, nie je ľahké sa rozpadne, nie je ľahké poškodenia, veľmi silné a stabilné, ľahké, môžete ísť von a nosiť so sebou. navrhnuté s krásne vintage vzor, toto skladacie ventilátor je skvelé dekorácie )
Pridať do zoznamu prianí

Európsky Štýl Slobodomurárstva Kovové Klopě Pin Tvorivé Škótsko Zástera Vzor Brošňa s Strapec Motýľ Spona Zlatý Odznak Freemason

€9.68
( európsky štýl slobodomurárstva kovové klopě pin tvorivé škótsko zástera vzor brošňa s strapec motýľ spona zlatý odznak freemason názov: brošňa materiál: kov štýl: trendy množstvo: 1pc veľkosť: ako obrázok ukazuje konverzie: 1cm=0.39 cm /1 palec=2.54 cm funkcia: dekorácie na oblečenie, batoh predávať len brošňa, ostatné sú len na zobrazenie.funkcia: používa: obchodné rokovania, zahraničné )
Pridať do zoznamu prianí

12PCs/3D Nastaviť Zrkadlo Samolepky na Stenu Hexagon Domova Akryl Zrkadlo Dekor Nálepky Externé Odnímateľné Izba Odtlačkový Umenie Ornament

€0.08 - €0.12
( funkcie: 1. môžete ho použiť na krásne vyzdobiť svoj dom.moderné vzory maľované sú veľmi zmysluplné pre váš domov. 2. materiál je pvc, šetrné k životnému prostrediu, nepremokavé, non-vyblednutiu a vymeniteľné. 3. ochrana životného prostredia, nepremokavé život, č. vyblednutiu.vhodné pre obývacie izby, spálne, kuchyne, kúpeľne, atď. 4. tipy: výrobok musí byť roztrhané )
Pridať do zoznamu prianí

Glamping Luxusný Hotel dekorácie tĺkol formou bufetu, kúrenie lampa medi chafing dish formou bufetu lampa

€2 471.18
( popis produktu názov výrobku glamping luxusný hotel dekorácie tĺkol formou bufetu, kúrenie lampa medi chafing dish formou bufetu svetla funkcie oem,odm akceptované použitie hotel,reštaurácia,svadby )
Pridať do zoznamu prianí

5 Kusov Anime Umenie, Môj Hrdina Akademickej obce olejomaľba HD Tlač Tapety Plátno Umenie Samolepky na Stenu nástenné Maľby Spálňa Decor Narodeninám

€17.07
( poznámka : tento obraz je vytlačený nie handpainted !!! máme 2 možnosti pre tento obraz (s rámom , alebo bez rámiku .prosím, vyberte si jednu možnosť, keď si kúpite. s rámom : je maľovanie bolo natiahnuté na drevený rám, pripravený na zavesenie! nie zarámované : znamená plátno len.výrobky udržiavať 3-5 cm biele okraje na uľahčenie užívateľ montáž 5 panely veľkosť: veľkosť )
Pridať do zoznamu prianí

Čínsky Zberateľské Mosadz Ručne Vyrezávané Wenchang Veža Sochy

€258.33 - €271.92
( vitajte na mojom obchode doprava zadarmo,dodacia lehota:7-35 dní( majú sledovacie číslo) ak máte akékoľvek otázky,prosím kontaktujte nás slobodne!!!budeme odpovedať na otázky 24 hodín!! ak viac ako 45days, nemusíte dostal tovaru,kontaktujte ma prosím. sme starostlivosť o našu česť zákazníka, a vždy sa snažím pomôcť.takže, ak máte akékoľvek otázky, prosím )
Pridať do zoznamu prianí

Tri Ratels FTC-806# 14x14.8 cm Červená, Angry Bull PVC Nálepky Obtlačok na Stenu, Okno, Kufor, Notebook Zrkadlo Skúter

€8.89 - €12.70
( odporúčame vám kúpiť 4 nálepky alebo aj niečo viac: 1. užite si oveľa nižšiu jednotkovú cenu. 2. ako záložný nálepku, keď prilepiť zlyhá. 3. príspevok na rôznych miestach, napríklad v aute, steny, dvere, chladnička, wc, a tak na 4. dať extra nálepky ako darčeky pre priateľov a rodinu. )
Pridať do zoznamu prianí

Radosť Halloween Doska Domov Stenu Garáže Dekorácie Plagát Ročník Festivalu Kovov Cín Známky Plagát 20x30 cm

€5.34 - €10.90
( radosť halloween doska domov stenu garáže dekorácie plagát ročník festivalu kovov cín známky plagát 20x30 cm d escription -veľkosť produktu: 20x30 cm (7.87x11.8 palcový) -hmotnosť výrobku: 130g/pc -materiál: vysoko kvalitné ekologicky šetrné kovov -vzor:vták,tekvica,mesiac,metly,bat,vlk,ghost,dom,strom,list,kladivo scény -to je široko používaný vo výzdobe )
Pridať do zoznamu prianí

Živica Roztomilý Roztomilý Medveď Jahody, Ovocie Doska Flatback Cabochon DIY Scrapbooking pre Dollhouse Príslušenstvo

€17.73 - €23.33
( (1) materiál: živica (2) veľkosť: ako pic (3) farba: ako pic (4) použitie: tieto živice sú široko používané v vlasov luk centrum, scrapbooking, embellishment, telefón, dekorácie, všetky druhy urob si sám zásielky 1. dodanie -v číne vzduchu príspevok :všeobecne, o 15-45 pracovných dní -express: všeobecne o 5-10 pracovných dní 2. tovar bude dodaný do 2-3 pracovných )
Pridať do zoznamu prianí

Samolepiace Loptu Stenu Z Umenia Nálepky Odtlačkový Dekor Vinyl Plagát nástenná maľba snímateľný Vlastný DIY Deti darček

€5.68
( lopta z wall art nálepky odtlačkový dekor vinyl plagát nástenná maľba snímateľný vlastný diy deti darček self-adhesive sheet veľkosť: 60 *45 cm jednoducho ošúpte a držať 1. kôra nálepky opatrne z podkladového papiera - odporúča sa 2 ľudia to zabrániť trhaniu a/alebo nálepka skladacie späť na sebe. 2. miesto nálepky na stenu v požadovanej polohe, uistite sa, že stena je čisté )
Pridať do zoznamu prianí

Cartoon Abstraktné Znázornenie Kovová Platňa, Dom, Záhrada Krajiny Pastoračnej Kovové Prihlásiť Doska Domov Výzdoba Interiéru Tin Plagáty

€5.56 - €11.13
( informácie o výrobku trvanlivé - 7.8 *11.8 kovový znak vytlačené s dourable plné farby dokončiť na tin rokov zobrazenia. jednoduché zavesenie - obsahuje štyri otvory pre skrutky a je to dosť svetla, namontované s obojstranné penové pásky alebo príkaz pásy vintage - umelé patinou a hrdze dať to, že dokonalý vzhľad pre tento retro pocit,skvelý vzhľad v akejkoľvek garáž, bar,obchod,den,alebo )