0

Menu

16 cm BJD Bábika s Roztomilý Smajlík Dimple Módne Účes Vrkoč Malé Dievča Bábiku s Roztomilé Tváre Nahé Telo, Hračky Pre Deti,

Shop: Bábiky A Príslušenstvo
16 cm BJD Bábika s Roztomilý Smajlík Dimple Módne Účes Vrkoč Malé Dievča Bábiku s Roztomilé Tváre Nahé Telo, Hračky Pre Deti,

16 cm BJD Bábika s Roztomilý Smajlík Dimple Módne Účes Vrkoč Malé Dievča Bábiku s Roztomilé Tváre Nahé Telo, Hračky Pre Deti,

( 0 Recenzie )
€4.64 - €8.00
Sku: k1569

Informácie o výrobku

16 cm BJD Bábika s Roztomilé Tváre

Vlastnosti Produktu: 1.Bábika výška: 16 cm 2.Pohyblivé Kĺby: 13

3.Veľkosť hlavy: 11.5 CM Balík, Vrátane:

1* bábika (náhodné topánky)

Detaily Produktu:

Navštívte Náš Obchod

Vitajte na návštevu nášho obchodu.Môžete nájsť ďalšie prekvapenie!

Kliknite Tu:

O Spätnú Väzbu

1. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, aby nás povzbudila, ak ste spokojní s našimi položky a služby

2. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby.Budeme sa snažiť poskytnúť vám najlepší zákaznícky servis.

O Dopravu

1. Ruskí priatelia venovať pozornosť: vyplňte, prosím, v recipient 's full name, keď si miesto, aby v dôsledku politiky ruskej pošta, inak pravdepodobne nemôžete prijímať zásielky úspešne.

2. Prosím ponúknuť nám svoj detailné adresa, telefónne číslo a zip kód, a uistite sa, že sú správne.Nie sme zodpovední za neúspešné doručenie spôsobené tým, že klient nemá poskytovať správne informácie príjemcu keď mieste objednávky.

3. Ak niektoré problémy spôsobiť oneskorenie, prosím, kontaktujte nás na predĺženie dodacej lehoty pre vás, skôr ako otvoreného sporu.

4. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane.

  • Upozornenie - len bábika
  • Tému - Film a TV
  • Položka Druh - Bábiky
  • Plastové Typ - ABS
  • Rozmery - 6,2 cm
  • 1 - Bábika s Dimple
  • Odporúčame Veku - 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y
  • Druh - Módne Bábiky
  • Formulár - 1/12
  • Mfg Poradové Číslo - Móda
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • BJD/SD Atribút - bábika
  • Materiál - Plastové
  • Stav - V Sklade
  • Pohlavie - Unisex

Značky: bjd bábika tvár, bábiky smiley, dievča bábiku tvár, bjd bábika roztomilé tváre, tvár smiley bábiky

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

1/6 Kĺby Pohyblivé Bábika Telo Biela Hnedá Čierna Béžová Farebné Bábika Telo Hračky Mnoho Štýl Doll Telo Dievča DIY Obliekanie Darček Hračky

€6.12 - €8.75
( pôvodnú kvalitu bábika telo údaje 1/6 kĺby pohyblivé bábika telo biela hnedá čierna béžová farebné bábika telo hračky dievča dary )
Pridať do zoznamu prianí

NPK 55 CM celého Tela, Mäkké Silikónové Realisticky Znovuzrodené Dieťa Dievča Bábiku Sue-sue S Handrooted Vlasy Batoľa Princezná Bábika Vaňa Hračka

€56.71 - €101.26
( bábika veľkosti:22inches ,55 cm hmotnosť: netto hmotnosť bábika je približne 1,2 kg, 2.4 kg materiál a konštrukcia:celé telo, mäkké vinylové, flexibilný, môžete dať do warter. bábika je úplne poseable, hlavy a končatín môže pohybovať voľne. vlasy:ručné korene vlákniny vlasy oblečenie: šaty bude rovnaký ako na obrázku.môžete meniť oblečenie pre bábiku sami,0-3month )
Pridať do zoznamu prianí

1pcs Bábika Topánky pre 43 cm Bábiky baby, ako sa hodí Pre 18-palcové dievča Bábiku Sandále Príslušenstvo hračky

€2.72 - €4.01
( čítanie pred objednaním: veľkosť topánok: 7.jednotky 2x3.8x2.8 cm obuv vo vnútri dĺžka: 6.8x3.5x2.5cm oblek pre sharon bábiku, bjd bábiku, ruská bábika )
Pridať do zoznamu prianí

Vzácny Starožitný Limited Kolekcia JE Bábika Hlavu Módne Royalty Bábika Holé Hlavy s Vlasmi Darček DIY Bábiky Hračky Časť Obliekanie Hračka Hlavu

€52.56 - €75.08
( vzácny starožitný limited kolekcia je bábika hlavu módne royalty bábika holé hlavy s vlasmi darček diy bábiky hračky časť obliekanie hračka hlavu )
Pridať do zoznamu prianí

NPK 19 palcový Novorodenca Reborn Bábiky premium Make-up Ručné 3D Kože Najvyššej Kvality Zberateľskú Umenie Bábika

€48.61 - €101.26
( bábika veľkosti: 19 palcov, 49 cm hmotnosť: netto hmotnosť bábika je približne 1,2 kg, 2.2 kg materiál a konštrukcia: mäkké látkové telo, oveľa viac života a mäkké, veľmi prítulná, rovnako ako skutočné dieťa, keď vás objať ju/ho. bábika je úplne poseable, hlavy a končatín môže pohybovať voľne. vlasy: ručné-root vlasy oblečenie: šaty budú presne )
Pridať do zoznamu prianí

2023 Nové Ken Bábika Barbie Vyzerá Čierne Vlasy Fialový Top s Ružové Nohavice Hjw84 Módnu Kolekciu Hračiek Dievča, Darček

€61.08 - €81.45
( informácie o produkte hrajú on-trend módy s foto-hodné detaily, barbie vyzerá™ bábiky inšpirovať stylista rámci.tento posledný riadok berie inšpiráciu z farieb, blokovanie, a všetky dynamický dizajn je iskry ken® bábika má blízko-oholený čierne vlasy a definované obočie. on skaly bez rukávov, oka fialový top so vstavanými ružové nohavice a biele tenisky. s posable a vytvarované )
Pridať do zoznamu prianí

1:12 Domček Pre Bábiky Miniatúrne Šijací Stroj Deti Simulácia Nábytok, Hračky Kovové Miniatúrne Strane Šijací Stroj Pre Dollhouse Dekor

€3.69 - €7.10
( funkcie: 1. dekorácie: domček pre bábiky šijací stroj robí domček pre bábiky pozrieť viac roztomilý a jemná, poskytuje dobré dekoratívne efekt, vhodná pre 1:12 domček pre bábiky. 2. ľahko sa prenáša: domček pre bábiky miniatúrne strane šijací stroj je mini a ľahko sa prenáša, reálne a roztomilé, je to ideálne prop pre akciu obrázok fotografie. 3. kovový materiál: domček pre bábiky )
Pridať do zoznamu prianí

1/6 1/4 1/3 BJD Parochne Dávnych Kostým Hanfu Vintage Dlhé Vlasy Víla Parochňu Pre YOSD MSD SD13 Dievča SSDF Strýko Bábika Príslušenstvo A1407

€36.41
( bjd parochňu veľkosť odkaz ( elastické vlasy čisté parochňa vhodná pre bábiky podobnej veľkosti) ob27 : bábika obvodu hlavy o 9-10 cm barbi : bábika obvodu hlavy o 10-11 cm kurhn : bábika obvodu hlavy asi 11-12 cm ob11 : bjd obvodu hlavy asi 12-13 cm 1 8 : bjd obvodu hlavy o 14-15 cm 1 6 : bjd obvodu hlavy o 16-17 cm 1 4 : bjd obvodu hlavy o 17.5-18.5 cm 1 )
Pridať do zoznamu prianí

Odchádzajúce Pakety Vonkajšie Účtovná Bábika Popruhy Príslušenstvo Dievčatá Darček K Narodeninám

€1.86 - €4.14
( prenosné bábika dopravcu predné skladovanie taška s nastaviteľným popruhom predstierať, že hrať hračka new born baby doll sa deje cestovná taška doplnky pre deti funkcia: 1. vhodné pre 18-palcové bábiky a plyšové hračky 2. veľmi praktické a jednoduché bábika cestovný batoh batoh a spací vak v prednej časti batohu môžu byť použité na podržte bábiky. 3. efektívny rozvoj )
Pridať do zoznamu prianí

bjd parochňu Striebro šedá krátke vlasy dlhé Rovné a kučeravé Rany 1/6 BJD Parochne Vysokej Teplote Vlákno Vrkoč kučery pre DD SD Bábiky

€13.20 - €20.32
( bjd parochňu striebro šedá krátke vlasy dlhé rovné a kučeravé rany 1/6 bjd parochne vysokej teplote vlákno vrkoč kučery pre dd sd bábiky vlasy len parochne, nie vrátane bábiky, topánky a ostatné príslušenstvo vhodné pre: obvodu hlavy o 16-17 cm bábiku poznámka : vzhľadom na svetlo, alebo z iných dôvodov, tam bude nejaký farebný rozdiel medzi reálneho produktu a obrázok.ak ste perfekcionista, )
Pridať do zoznamu prianí

Predaj prispôsobené Blyth bábika ručne na mieru bábiky BJD bábiky SD Spájané telo bábiky

€41.98 - €51.20
( predaj vlastnú bábiku s oblečením predaj vlastnú bábiku s oblečením (nie mať obuv v cene) dokončiť času : vezmite 10~35 dní dokončiť bábiku .poznámka : môžete si vybrať ostatné vlasy pre bábiky ak sa vám nepáči, vlasy z nižšie fotografie.prosím, vyberte si vlasy z môjho obchodu a kontaktujte ma o návrhu skôr, než si objednáte.oko čipy sú náhodne , môže sa dostal ako líšiť od fotografie.bábika )
Pridať do zoznamu prianí

4Pcs Žltá Káčatko Miniatúrne Položky Živice Model Oblečenie pre Bábiku Príslušenstvo domček pre bábiky, Dekorácie Ručné HOBBY Hračky

€7.51
( informácie o výrobku produkt materiál:živica veľkosť produktu:o 1,5 cm zoznam produktov:4pcs vlastnosti produktu výrobok je miniatúrny, ale vyrába.použitie vysoko kvalitné pigmentové farby, svetlé farby, nie je jednoduché zmiznúť.poskytujú nádherné dekorácie pre váš doll house a vytvárať farebné život scény. aplikácia scenár oblečenie pre bábiku, )
Pridať do zoznamu prianí

BJDBUS Fahion Doll Oblečenie, Nohavice, Šaty Každodenné Bežné Nosenie Mix Štýl, Doplnky, Oblečenie pre Bábiku Barbie DIY domček pre bábiky Baby Hračky

€2.30 - €2.92
( popis odkaz veľkosť našej bábika(cca): hrudník—4.9 pasu— 3.2 boky--5.12 vhodné pre: 11.5 -12 bábika ( 30 cm bábiku / 1/6 bábiky ) upozornenie : ❤ ak existuje nejaké špeciálne požiadavky,prosím, neváhajte nás kontaktovať. budeme sa snažiť v našich silách, aby vám slúžili.ďakujeme! farba: podľa fotografie zobraziť package vrátane: závisia )
Pridať do zoznamu prianí

Sadrové Fundus BJD Domáce Oči "Rosebush" OB11 Oči 1 Pár

€25.02 - €45.50
( sadrové fundus bjd domáce oči rosebush ob11 oči 1 pár )
Pridať do zoznamu prianí

Originálne Kreatívne Zábavné DIY Zvierat Kúzlo Náramky Super Klíčenia Dievča Magic Pet Náramok Dieťa Gif Hračka

€3.43 - €6.13
( poznámka: dobrý deň, magic tieto náramky sú pôvodné.vzal som si všetky fotografie.pretože sú továreň na väčšinu výrobkov, tovaru sú nedokonalé, a nie je tam žiadny balenie v procese skladovania a prepravy.tam môžu byť niektoré malé chyby, ako je napríklad prach škvrny, malé opotrebenie, malé poškodenia laku, ale cena tovaru je veľmi rozumné.ak sa obáva o to, zvážte, prosím, starostlivo pred )