0

Menu

14Pcs Auto Polisher Pad Kapoty Leštenie Kapoty Leštenie Kapota Nastavenie Tlmenia Pad Kryt Pre 220 mm-250 mm(9-10 Inch)

Shop: Umývanie Áut A Údržba
14Pcs Auto Polisher Pad Kapoty Leštenie Kapoty Leštenie Kapota Nastavenie Tlmenia Pad Kryt Pre 220 mm-250 mm(9-10 Inch)

14Pcs Auto Polisher Pad Kapoty Leštenie Kapoty Leštenie Kapota Nastavenie Tlmenia Pad Kryt Pre 220 mm-250 mm(9-10 Inch)

( 0 Recenzie )
€14.23 - €25.86
Sku: k1755

Informácie o výrobku

14Pcs Auto Polisher Pad Kapoty Leštenie Kapoty Leštenie Kapota Nastavenie Tlmenia Pad Kryt Pre 220 mm-250 mm(9-10 Inch)

Materiál: plyšové + mikrovlákna

Farba: modrá + biela

2 ks vlnené rúno+4pcs Mikrovlákna +8pcsTerry handričkou padswhich je vhodný pre rôzne potreby

Vysoká hustota, tvrdosť je primerané, ľahké sa pohybovať, nie opustiť čip, odolnejšie.

Upraviť vosk sada s šnúrkou, nastaviteľný uťahovací.

Aplikácia: Naneste do 9 palcov alebo 10 palcový auto polisher.,Vhodný pre všetky typy laku, masívneho dreva, kameňa.

Hlavne používa sa pre všetky druhy nábytku, automobilov, kov, bronz, drevo, farby, dizajn interiéru, rozšírené kuchynské prístroje, hudobné nástroje, ako sú konečné leštenie procesu, najmä na povrchu a časti leštenie.

Použitie:

Môžete dať niektoré vosk na hubky (alebo laku) a potom rovnomerne kabát, Keď vosk bol spevnené a tvarované, a voskovanie stroj bol nastavený s dobrým leštiaci vosk stroj.

Po použití, pomocou ponorenia v teplej vode, umývanie s vodou, suché skladovanie po lisovaní.

Obsah balenia:

8 x biela leštené rukávy

4 x modrá leštené rukávy

2 x biela plyšové leštenie rukáv

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Keramické Auto Povlak Poľské Farby Starostlivosti Super Hydrofóbne Sklo Povlak Nastaviť Nano Auto Poškriabaniu Odstránenie Sprej Na Údržbu Automobilu

€6.66 - €13.34
( popis: 1. široko používané: práca pre malé a ľahké škrabance, ako kľučky dverí' necht škrabance,piesok škrabance,mierne škrabance,mierne priehľadný akrylový lak bolieť , farby vírivá po leštení.atď .dokáže tiež čistiť asfalt,hmyzu mŕtvola farba,tvrdohlavý prílohy .atď .je účinný mierne škrabance odstraňovač s prijateľnú cenu . 2. priateľské k laku: poškriabania krém odstránenie )
Pridať do zoznamu prianí

30/50 ml Kožené Opravy Lepidlo Auto Sedacia súprava Tašky, Topánky Univerzálny Silné Lepidlo Rýchlo Opraviť Nástroje Kožené Údržba

€3.62 - €6.03
( opísať: 1. silné lepidlo, vhodný najmä pre doskové obitie kožené výrobky, efekt je trvalý, skúste to! 2. silné a okamžité lepenie kože. 3. permanentné lepidlo môže byť rýchlo opraviť. 4. odolná voči vode a vysokým teplotám. 5. vhodné pre džínsy, bundy, dáždniky, tašky, obuv, atď. 6. dokáže spracovať akýkoľvek druh tkaniny, vrátane tkaniny, bielizeň, )
Pridať do zoznamu prianí

Interiéru Vozidla Čistenie Kefkou Konzoly Čistiaca Kefa Klimatizácia Zásuvky Auta Dash Duster S Syntetický Štetec Príslušenstvo

€3.27 - €6.54
( odrážky: 1.rýchle čistenie: majú mäkké štetiny, ktoré sú bezpečné pre vaše auto farby a nezhodí alebo spadne ľahko.oni tiež majú dobré pružnosť a odolnosť, rovnako ako predĺžil rukoväte a flexibilné tipy pre lepšiu manévrovateľnosť. 2.jednoduché použitie: s okrúhlym rukoväť a hladký povrch, toto auto podrobne kefa je ľahko ovládateľný a poskytuje pohodlné uchopenie.môžete ľahko čistiť )
Pridať do zoznamu prianí

Tlakový čistič Snehu Pena Lance Tryska Nastaviteľné Penové Delo Generátor Auto Čisté Mydlo, Pena, Umývanie pre Karcher Interskol L

€16.76 - €29.41
( podpora dropshipping a wholesaling. 1. tlakový rozsah: 60 bar ~ 280 bar (870psi ~ 4000 psi), tak na domáce použitie a profesionálny tlak podložky fungujú perfektne; 2. penový výkon: bohatá, hustá a vysoká-hustá pena, ťažkých a odolný dizajn, odolné voči chemikáliám.materiál: pevné brass a kovové telo, nerez tryska, nylon kryt, a hdpe fľaše. 3. kapacita fliaš: 1 l. nastaviteľné sprej )
Pridať do zoznamu prianí

Vysokotlakové Čistiace Peny Hrniec Čistenie Zbraň Pre Karcher K K2 K3 K4 K5 K6 K7 & Tlakový Čistič Palička S Uhlové Trysky

€17.53 - €33.07
( vysokotlakové čistiace peny hrniec čistenie zbraň pre karcher k k2 k3 k4 k5 k6 k7 & tlakový čistič palička s uhlové trysky set2: 1 x predĺženie tyče (s konektormi), + 1 x tlakový čistič pre karcher k adaptér navrhnuté s otočná spojka: naše tlakový čistič nahradenie palička je navrhnutý na rýchle pripojenie pivot spojka .horná časť je 1/4 palce rýchle pripojenie zástrčka sa hodí najviac )
Pridať do zoznamu prianí

Vysoký Tlak Sprej na K2-K7, Nastaviteľným postrekovačom Tlakový čistič Príslušenstvo

€13.32 - €22.96
( pre k2 k4 k5 k6 k7 vysokotlakové čističe, že musí byť použitý s vysokým tlakom rúry a odlučovače prachu. môžete otáčať nastaviteľná tryska na nastavenie sprej vzor, sprej sprej vzor alebo ventilátor sprej vzor.úprava tlak vody na správny režim je čistenie je jednoduché a šetrí čas. skvelé pre odstránenie nepoddajných nečistôt, ľahko odstránenie atmosférických špinu a čistenie )
Pridať do zoznamu prianí

1pc Dvere Auta Okraji Weatherstrip Gumovým Tesnením B Pilier Hluku Windproof Ochranu Pred Auto Tmel Príslušenstvo Zariadených Pásy

€65.14 - €103.39
( podrobnosti: * úplne nové a vysokej kvality *prijíma kvalite epdm materiálu, vynikajúci tepelný odpor, hrubé, ozónová odolnosť a silnú pevnosť v ťahu *pomáhajú odstraňovať zrazí zvuk pri zatvorení dverí auta *zlepšiť vozidla vzduchu-tesnosť a protiprachová schopnosti *zlepšiť klimatizácia chladenie a vykurovanie výkon *funkcie dobrú pružnosť a odolnosť )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Detail Štetcom, a Automobilový Detail Štetec, Sada na Čistenie Kolies Vonkajšie

€2.07 - €3.19
( popis: profesionálne auto detail štetec: 5 ks auto detail sada štetcov hrubé, podržte namontovať mydlovou vodou na čistenie akcie, skvelé pre mokré a.vyčistiť prach, strúhanky, zvyškov jedla, a iné drobné veci zo vzduchu, ventilačné a iné nedostatky. vysoká kvalita: auto detail kefa(rukoväť vyrobená z vysoko kvalitné drevené), okrúhly tvar a povrch hladký, antislip a ponúka pohodlné uchopenie, )
Pridať do zoznamu prianí

Vhodné pre Range Rover Sport, Discovery 3-4 Predné Strešným Odtoková hadica EEH500100 EEH500023

€12.62 - €22.53
( popis: úplne nové, nikdy nepoužíval.priama náhrada jednoduchá inštalácia a odolný pri použití.veľmi kvalitné a skvele padnúce.správny konektor bez rezania alebo spojovanie.prísne štandardy kontroly kvality na vytvárať a testovať.typ položky: strešné okno predné odtoková hadica na vodu trubice katalógové číslo: eeh500023 eeh500100 obutie: na land rover discovery 3 4 materiál: abs farba: čierna obsah )
Pridať do zoznamu prianí

40x60/100 cm Mikrovlákna Umývanie Auta Uterák Rýchle Sušenie Automatické Čistenie Extra Mäkkou Handričkou Vysoká Absorpcia Vody Na Umývanie Auta Accessorie

€5.24 - €7.38
( názov produktu : auto čistenie uterák materia : obojstranný coral cashmere veľkosť : o 60cmx40cm/ 100cmx40cm vhodné : pre všetky autá 1. 100% zbrusu meno a vysokej kvality. 2. čisté, silné, nie fade, bezprašnou. 3. predĺžiť sa rozšírili, obojstranný coral cashmere, hustá, silná absorpcia vody. 4. dlho coral fleece textúry, efektívne adsorpcie škvŕn a )
Pridať do zoznamu prianí

Starostlivosť O Vozidlo Foaming Postrekovač Viacúčelové Ručné Čerpadlo Snehu Pena Profesionálny Postrekovač

€11.86 - €16.02
( ootdty funkcie: úplne nové a vysokej kvality čerpadlo postrekovač zavlažovanie možno je vyrobené z vysoko kvalitnej hdpf materiálu, hlavne stena je hrubé, sila je vysoká, tvrdosť je vysoká, nie je jednoduché crack, a je odolný.okrem toho, pp tryska je opotrebovaniu, má antikorózne funkciu. na 2l veľkú kapacitu, môže byť použitý v interiéri a exteriéri.je vhodný pre striekanie )
Pridať do zoznamu prianí

Umývanie Áut Hliny Auto Čistenie Podrobne Hliny Auto Styling Podrobne Kalu Blato Odstrániť Vozidlo Čisté Ručné Auto Podložka

€20.09 - €44.65
( popis: to môže odstrániť rôzne druhy blots ako hrdza, ropného znečistenia .je vhodný pre akúkoľvek farbu laku, to nie je na škodu laku.podporuje reusage, bezpečné a životného prostredia .to môže byť použitý v časti karosérie, sklo, zrkadlo povrchu, nárazník atď.je ideálnou voľbou pre vaše auto čistenie.prosím, byť udržiavané v zapečatenej krabice na opätovné použitie.použite clay bar na akékoľvek )
Pridať do zoznamu prianí

10Pcs Auto Sklo Ostrekovač čelného skla Sklo Podložka Čistič pre Tablety Tablety Kondenzovaných Šumivý Okno Čistenie

€0.50 - €0.65
( funkcie: úplne nové a vysokej kvality vyčistenie a dekontamináciu, zníženie trenia medzi stierač a skla, a chrániť ho. malé rozmery, vhodné na prepravu. na čistenie prachu, zahŕňa , kalov, asfalt, slaný, strom, palice, odtlačky prstov, sadze, plastové volatiles a tak ďalej.tento produkt je vysoko výkonný čistiaci prostriedok.je veľmi vhodné použiť, a môžete ľahko odstrániť )
Pridať do zoznamu prianí

2 KS SUP Vzduchu, Čerpadlo, Hadice Ventil Adaptér Náhrady s 2KS Extra Podložka Tesnenia pre Nafukovacie Stand Up Veslovať Rada Kajak Čln

€6.59 - €11.37
( rád vás spoznávam dobrý deň, môj priateľ, vďaka za vašu návštevu!náš obchod je zameraný na predaj produktov najvyššej kvality, ale na najnižšiu cenu.snažíme sa, aby dal všetko úsilie, aby každá žiadosť od vás.snažíme sa loď sa každý produkt v každý deň.snažíme sa, aby sa stali priateľmi s vami. popis produktu funkcie: 1. elektrické čerpadlo, ventil, tryska výmenu.je )
Pridať do zoznamu prianí

2X Auto Rotujúce Koleso Vody pod Vysokým Tlakom-Gun, Čistenie, Umývanie Auta Kefa Na Lavor

€28.52 - €44.56
( 2x auto rotujúce koleso vody pod vysokým tlakom-gun, čistenie, umývanie auta kefa na lavor 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. funguje od tlaku vody z hadice alebo pre vysokotlakové umývanie ho pripojiť k vášmu tlakový čistič, rotačná kefa, funguje od tlaku vody, takže je veľmi účinný čistiaci nástroj. ideálny pre umývanie automobilov, karavanov alebo zimných záhrad.ľahko sa čistí )