0

Menu

X-TIGER, Cyklistika Dres Žien Tenký, Krátky Rukáv Jar Anti-Obaľovanie Eco-Friendly Cyklistické Oblečenie Priedušné Cyklistické Tričko

Shop: Jazda na bicykli
X-TIGER, Cyklistika Dres Žien Tenký, Krátky Rukáv Jar Anti-Obaľovanie Eco-Friendly Cyklistické Oblečenie Priedušné Cyklistické Tričko

X-TIGER, Cyklistika Dres Žien Tenký, Krátky Rukáv Jar Anti-Obaľovanie Eco-Friendly Cyklistické Oblečenie Priedušné Cyklistické Tričko

( 1 Recenzie )
€15.23 - €36.39
Kategória: Jazda na bicykli
Sku: k2089

Informácie o výrobku

ZA PRODUKTU

Tento vysokej výkonnosti-krátke rukávy letné cyklistické dresy vyrobené z našich odvod vlhkosti, rýchle sušenie priedušná, ktoré je vhodné pre dnešné tých najnáročnejších cyklistov.Modernizované verzie na koni jersey zamestnáva náš závod naladený vlhkosti riadenia technológie tak, že tento X-TIGER, cyklistika top je schopný vykonávať počas vysokej námahe na koni, zatiaľ čo ešte drží si ostrý.Vyrobené v našej sofistikované a športový dosť pre všetkých mid-jazda coffeep príliš.s rao-rez zbrane, toto je leto jersey, ktoré je sofistikované a športový dosť pre všetkých mid-jazda coffeep príliš.

TECHNOLÓGIA PREHĽAD

JEMNEJŠIE DETAILY

Pravidelné Nosenie: telo-mapované výkon fit, ktorý je trochu menej agresívne ako naše Pretekárske Nasadenie.To najlepšie z oboch svetov, kde schopnosť opotrebenie a rýchlosť zbiehajú.

Údaje O Produktoch

【Ľahký, Ale Odolný] Vyzýva

Ľahký materiál s dobrým spracovaním a šitie, záruka na každodenné použitie.Vhodné pre všetky úrovne cyklistov druhy outdoorových športov.

【Priedušná & Rýchle Suché] Vyzýva

Pánske cyklistické dresy krátkymi rukávmi je vyrobená z quick-dry textílie.Ak ste spotený Dres nikdy dodržiavať, aby vaša pleť, má quick-dry a vlhkosti wicking textílie funkciu, ktorá sa cítite pohodlnejšie.

【Vysokej Viditeľnosti] Vyzýva

Majte sa postarajú o vašu bezpečnosť, dali sme reflexnej tlačiť logo na zadnej strane, robí si veľmi viditeľné v noci a pri nedostatočnom osvetlení prostredia. 【Jednoduché Nosenie a Skvele padnúce] vyzýva

Ťahom nadol 12" na zips, je to jednoduché nosenie a môžu nechať vietor vychladnúť tepla.Elastický lem drží vzadu v

【Prijať Všetky Nevyhnutné Chcete] Vyzýva

4 zadné zadné vrecká môže ukrývať čerpadla, repair tool súpravy, pneumatiky, telefón, potraviny alebo oblečenie pre zmenu, nemusíte sa obávať hladu alebo bytu pneumatiky na ceste.

Model Show

Zobraziť Produkt

1. Dodacia lehota: 15-25 pracovných dní bezplatnú prepravu Poštou post 7 - 15 pracovných dní od Expresnej prepravy (Vrátane DHL,UPS,EMS....)

2. Dúfame, že príchod svojho položka je včasné, Ale keďže ide o medzinárodné dobierku, dodacia lehota je vysoko závislé od kuriérskej spoločnosti a miestne Colné sadzby (ak je to uplatniteľné) a úplne mimo našej kontroly po ich zverejnení.Mali by tam byť žiadne problémy, ktoré vyplývajú z tejto zásielky, prosím, neváhajte nás kontaktovať.Keďže sa snažíme poskytovať vzájomné a pozitívne transakcií

3. Doprava zahŕňa poštovné, balné.

4. sledovacie číslo bude poskytovaná iba pre Registrácie Doprava

5. Máme loď 6 dní v týždni, okrem soboty a sviatky.

6. Balíky zvyčajne loď 1 až 3 pracovných dní a možno skontrolovať online (okrem soboty a sviatky) po obdržaní platby.Vzácne predmety a veľké objednávky môže trvať trochu dlhšie.

1. Ak je položka, ktorú dostal, neprijateľne chybný, zlomené, alebo mimo poradia, pls, dajte nám do 3 dní od doručenia.

2. V prípade, že tieto nepríjemné veci sa dejú, dúfame, že sa kupujúci a dodávateľ môže komunikovať aktívne riešiť spor v flexibilný spôsob.Sľubujeme, že budeme pracovať uspokojivé riešenie.

Prosím, neváhajte nás kontaktovať .aby sme mohli v našich silách vyriešiť akýkoľvek problém, ktorý môže prísť okamžite, a oceňujeme možnosť mať reálnu transakcie.Stačí byť otvorenou mysľou!

Všetky otázky týkajúce sa jeden z našich položiek bude zodpovedaná v čo najkratšom čase.Vopred vám ďakujeme za vašu trpezlivosť.

  • Pohlavie - ŽENY
  • Šport Typ - Jazda na bicykli
  • Rukáv Dĺžka(cm) - Krátke
  • Dizajn štýl - Jednoduchý štýl a skvelý dizajn sú nikdy z dátumu
  • Číslo Modelu - XW-DY-302
  • Položka Druh - Dresy
  • Taliansko atrament - vysoká stálosť farieb, Farebné, umývanie ale nezmizne
  • Fit - Hodí verný veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Sezóna - Leto, Jar
  • Funkcia - Rýchle suché, Vrecká, Anti-pot, Reflexná, Priedušná, 3+1 zadné vrecká môžete uložiť svoje essentials nerozťahuje dolu príliš veľa.
  • Názov Značky - X-TIGER
  • Rukáv použiť Taliansko Non-Slip Pásu - Pohodlné a netesné So silným úsek a elasticit
  • CN - Guangdong
  • Textílie - Tkanina je ľahký s veľkou funkcie priedušnosť, quick-dry a vlhkosti vlhkosť.
  • SBS Zips - Pol zips uľahčuje vychladnúť.Zips garáž výrazne zabraňuje zips z odreniny pokožky.
  • Textílie Typ - Pletené
  • Materiál - LYCRA, Spandex
  • Zips Dĺžka - Full Zips

Značky: cyklistický dres

Recenzie

2023-06-10 | 5 Hodnotenie užívateľa

Tým, že Anonymný

Pozemok dosiahnuť počas jedného mesiaca, ktorá je normou. Jersey a bicykle vzal veľkosť veľkosť (M) -To perfektne. Okamžite poslal na umývanie, ako to má vôňu kyselina octová. (bežný jav nové položky z obchodu). Som spokojný s týmto cyklistické odevy.👍👍

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

GTUBIKE Cyklistické Polarizované Okuliare Outdoor Jazdy slnečné Okuliare, Športové Rybárske potreby na Kempovanie Turistika Okuliare UV400 Okuliare Muži Ženy

€3.96 - €5.65
( gtubike cyklistické polarizované okuliare outdoor jazdy slnečné okuliare, športové rybárske potreby na kempovanie turistika okuliare uv400 okuliare muži ženy funkcie: 🚴100% zbrusu nový a originálny 🚴klasické slnečné okuliare môže blokovať svetlo dobre. 🚴6 farieb na výber. 🚴vynikajúcu kvalitu, prosím objednávku, ak sa vám páči. špecifikácia: 🚴meno: )
Pridať do zoznamu prianí

10 palcové Kolesá Pneumatiky, duše Rovnováhy Jednotky Gumy Elektrický Skúter Hrubé Trvanlivé

€4.41 - €5.58
( popis: používa sa prevažne pre elektrické skútre, zostatok autá, vozíky a podobne. 10x2.0/2.125/2.25/2.50 univerzálne. hrubé butyl kaučuku, materiál, odolnejšie a dlhú životnosť. veľké trakciu trakcie pri jazde na suchom a mokrom teréne. zosilnená gumová pneumatika, ktorá je extrémne odolná voči roztrhnutiu, voči poškriabaniu . náhradná vnútorná pneumatika )
Pridať do zoznamu prianí

Stojan pre KUGOO M4 PRO+ 2022 Nové Elektrické Scooter oporu Držiak Náhradné Príslušenstvo

€13.09
( stojan pre kugoo m4 pro+ 2022 nové elektrické scooter oporu držiak náhradné príslušenstvo )
Pridať do zoznamu prianí

Huffy 20-palcové Bicykle BMX HX-Pro Bike, Čierna s Sivozelená, Hliníkový Rám, Ideálny pre ryby vo Veku 5 Až Dospelých. Požičovňa

€741.08 - €1 611.04
( informácie o produkte tento 20 huffy bmx bike závod má postoj a štýl.v matný čierny rám, kvapalné modrá grafika, a zliatiny double-wall ráfiky majú elegantný vzhľad.plus, ľahký hliníkový rám dodáva výkon a robí tejto 20-palcový bike jednoduchšie jazdiť.odolná 20 huffy bmx závod bike rám je vhodná pre jazdu na úrovni povrchu, ako aj do kopca a z kopca cesty.spätné zliatiny v-bŕzd, pomáha )
Pridať do zoznamu prianí

Požičovňa Vankúš Prípade Elektrických Vozidiel Vankúš Prípade PU Vankúš Prípade Plytké Drážky Dizajn Cyklistické Bike Príslušenstvo

€89.59 - €149.33
( funkcie: 1.3 d plytké drážky môže prietok dažďovej vody pozdĺž sprievodca groove a suché, s chvením. 2. non-slip silicone + popruh samolepky sú dvojité pevné a pevný popruh samolepky a sedlo sú automaticky vstrebáva lepšie uchytenie a ochranu vankúš. 3. cirkulácia a ventilácia, pohodlné dekompresie. 4. plytké drážky dizajn, nie horúci, keď sedí na dlhú dobu, účinne redukuje )
Pridať do zoznamu prianí

Nový Tím Mužov Horská Cyklistika Cestná Cyklistika Krátky Rukáv Mikina 2023 Maap Cyklistické Súťaže Cyklistické Oblečenie

€25.02
( predajné miesto: 1. vysoko priedušná a superior wicking textílie výkon cyklistickú výstroj postupne udržať vás suché a cool. ešte ste spotený, dres nikdy dodržiavať, aby vaša pleť. 2.pomôcť hráčov, aj v tých nepriaznivých okolností môže udržiavať komfortnú teplotu a vlhkosť, a vypúšťanie potu, ktoré veríme, že budú tiež pomôcť, aby ste dosiahli čo najlepší )
Pridať do zoznamu prianí

Dámske Letné Krátky Rukáv Cyklistika Dres Cyklistické Cesty MTB Cyklistické Tričko Top Outdoorové Športy Ropa ciclismo Oblečenie Lebky Kvet

€6.81 - €9.72
( popis produktu priedušná, pot-absorbent, quick-dry textílie udržuje vás v pohode a potu-zadarmo.ešte ste spotený, dres nikdy dodržiavať, aby vaša pleť.reflexný prúžok na zlepšenie bezpečnosti jazdy v noci.zadné tri vrecká pre vedenie malých predmetov.lem s silikónový môže provent kožné alergie a handričku upglide počas koni veľmi dobre. špecifikácie: jersey materiál: 100% polyester farba: ako )
Pridať do zoznamu prianí

ZÁPAD na BICYKLI jazda na Bicykli Anti-UV Spp S bočný Kryt Ucha, Krku Ochrany Klobúk Požičovňa Lezenie Športové Multifunkčné Zariadenia Oblečenie

€14.31 - €28.07
( multifunkčné športové klobúk, všestranná ochrana pred slnkom jednoducho ovládať všetky príležitosti, či už je business travel alebo dovolenku alebo profesionálne outdoor módny štýl )
Pridať do zoznamu prianí

Profesionálny Pevný Anti-korózne Bicykli Hub HeadsetBall Ložísk Demontáž Opravy Tweezer Bike Príslušenstvo

€3.61 - €5.32
( profesionálny pevný anti-korózne bicykli hub headsetball ložísk demontáž opravy tweezer bike príslušenstvo špecifikácie: prijatie vysoko kvalitnej nerezovej ocele materiál, tento bicykel tweezer je robustný, hrdza-dôkaz, korózii odolný, odolný proti opotrebeniu a nie ľahko deformovať a prestávky.navrhnuté s guľatou hlavou dizajn, umožňuje vám to používať bezpečne. tento bicykel )