0

Menu

Prírodné Kamene v Tvare Srdca Kremeň Čakra Liečivé Kamene, Prívesok Darčeky Domova Miestnosti Dekorácie Minerálov DIY Plavidlá

Shop: Home Decor
Prírodné Kamene v Tvare Srdca Kremeň Čakra Liečivé Kamene, Prívesok Darčeky Domova Miestnosti Dekorácie Minerálov DIY Plavidlá

Prírodné Kamene v Tvare Srdca Kremeň Čakra Liečivé Kamene, Prívesok Darčeky Domova Miestnosti Dekorácie Minerálov DIY Plavidlá

( 5 Recenzie )
€1.93 - €3.21
Kategória: Home Decor
Sku: k3394

Informácie o výrobku

Vitajte dozvedieť sa viac o tomto produkte

1. Materiál: prírodný krištáľ

2. Množstvo: 1PC

3. Farba: viď obrázok (za skutočného produktu)

4. Tvar: Láska

5. Veľkosť: 20*20 mm (ručné meranie, tam je malá chyba vo veľkosti nájdete konkrétny produkt)

6. Funkcie: jemné textúry, vyhladenie strane pocit.

7. Použitie: interiér dekorácie, bonsai kvetináč dekorácie, akvárium dekorácie, detské vzdelávacie hry, hračky, DIY šperky (náramky, náušnice, náhrdelníky, ponožky, atď.), rukoväte, atď.

Tipy:

Prírodné minerály boli uložené pod zemou pre stovky miliónov rokov, absorbujúce podstatou neba a zeme, a je nevyhnutné, že tam bude nečistôt, ale každý kus prírodných minerálnych má iný marek bavlna a vlna.

Tento produkt je prijaté druhu.V dôsledku takých faktorov, ako je streľba vybavenie, osvetlenie, atď., rôzne displeje majú chromatické aberácií.Táto situácia je normálna.Zákazníci a priatelia sú požadované na získanie skutočného produktu, ako je štandard.

Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás, želám vám šťastný nakupovanie!!!

  • Materiál - CRYSTAL
  • Je Prírodný Materiál - Áno
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

2023-09-06 | 2 Hodnotenie užívateľa

Tým, že Anonymný

Sklamaní sú min.

2023-07-26 | 5 Hodnotenie užívateľa

Tým, že Anonymný

Veľmi pekné, ako na foto a inzerovanej

2023-09-06 | 3 Hodnotenie užívateľa

Tým, že Anonymný

Sklamaní sú mini

2023-07-26 | 5 Hodnotenie užívateľa

Tým, že Anonymný

Veľmi pekné, ako na foto a inzerovanej

2023-09-06 | 2 Hodnotenie užívateľa

Tým, že Anonymný

Decu najnovšie mini

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Nový Design Art Odtlačkový Samolepky na Stenu 3D Butterfly Samolepky na Stenu Domova Miestnosti Dekorácie 12pcs (Fialová)

€2.10 - €3.82
( 12 ks 3d butterfly nálepky zmiešané balenie, perfektný dizajn toto môže byť použité na akýkoľvek hladký, čistý povrch a nebude škodiť maľovať,keď ste unavený to len šupka ho!je to ideálny darček pre všetkých špeciálnych príležitostiach ako sú vianoce, svadby, narodeniny, výročia, zapojenie, nové dieťa, 18. 21., promócie, dôchodku alebo len prejav lásky množstvo: 8 5-6 cm, 7-8 cm 2, 12 cm 2. celkom )
Pridať do zoznamu prianí

Crystal Perličiek Náboženstvo Kríž, Ruženec, Náhrdelník Perličiek Hangable Prívesok pre Ženy, Mužov Modlí Meditácie Darček Dodávky

€5.71 - €7.13
( funkcie: materiál: je vyrobený z crystal materiál,odolný. pre ochranu funkciu: môže to byť náhrdelník s príveskom podľa vašich vlastných preferencií,môžu byť použité v rôznych modlitieb.môže byť tiež umiestnený v pre auto.ruženec môže priniesť dobré pre ochrán. široké využitie:ako modlitba ruženca alebo náhrdelník robí nádherný darček pre každú príležitosť,narodeniny,birmovka,krst,a )
Pridať do zoznamu prianí

Horúce Nahá Dievčina, Stena Nálepky Kúpeľňa Bielizeň Žena Lady Vinyl Stenu Pre Spálne, Obývacie Home Decor Art Nástenné C514

€53.40
( rozmery (približné): s :26x57 cm m : 42x90 cm l :57x122 cm xl:74x158 cm materiál: vysoko kvalitná, samolepiaca, matný-dokončiť vinyl odtlačkový veľkosť viac ako 22 príde ako 2 kusy veľkosť ukazuje na obrázku je trochu väčšie pre zobrazovanie účely !!! prosím, kontaktujte ma s akýmikoľvek otázkami!my zvyčajne reaguje v priebehu 24 hodín. ***poštovné )
Pridať do zoznamu prianí

Elektrické Vianočné Sviečky Lampy s Mosadznými Á Base Batérie Prevádzkované LED Svetlo

€4.30 - €8.97
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality flameless led sviečka svetlá sú skvelé pre dekorácie, môže byť použitý ako nočné osvetlenie. viac v bezpečí, flameless a bezdymových, môžete ho všade. môžete vložte batériu sviečkach na stole, alebo na iných miestach v reštauráciách, dom a záhradu, svadbu, večierok, festival dekorácie. bezpečné pre zviera, )
Pridať do zoznamu prianí

Slová List Nálepky Epoxidové Živice Náplne Cartoon Cloud Lietadlo Vzor DIY Príslušenstvo Ručné Materiálu, Energie Remesiel Darček

€1.46 - €2.94
( slová list nálepky epoxidové živice náplne cartoon cloud lietadlo vzor diy príslušenstvo 100% zbrusu nový & vysokej kvality materiál: kov farba: zlatá veľkosť: plechu: 10*13 cm; jednotlivé nálepky: 0.5*0.7 cm; 0.7*1,5 cm; množstvo: 1 list použiť na: jogy liečivý kameň, jóga čakra, prívesky na výrobu šperkov crafting, darčekové a tak ďalej package zahrnuté: 1 list slová list nálepky funkcia: sú veľmi )
Pridať do zoznamu prianí

Retro Kolekcia Medi Kozy Domáce Dekorácie, Ozdoby

€22.85 - €35.16
( názov výrobku: červená meď kozy materiál: meď rozmery: v rozloženom stave dĺžka, šírka a výška sú asi 6 * 3.2 * 5cm a hmotnosť je o 160 g poznámka: produkt je moderné! )
Pridať do zoznamu prianí

Meď Mosadz ČÍNSKY remesiel dekor asi Ázijské remesiel meď, Bronz umenie Medi malé medené kuracie dekorácie scollops

€38.91 - €43.23
( 5*4*8 cm 5*4*8 cm 5*4*8 cm medi zoznam produktov bronzovú sochu budhu mestskej socha obrázok sochy zvierat socha medi tibetský budhizmus priviazať s zlatej sochy z bronzu bell tongding medi lopatku bronz bronz remesiel kovaného medi plastika, bronz novinky identifikácia rituál bronz nápisy nachádzate sa tu: bronzová bronzová bronzová socha remesiel _ bronz sochy vyrobené bronz výrobnú cenu - tangxian )
Pridať do zoznamu prianí

Dekoratívne Vintage Štýl Fotografie Rekvizity Svadobné Party Strane Ventilátora Domov Dodanie

€0.92 - €1.86
( dekoratívne vintage štýl fotografie rekvizity svadobné party strane ventilátora domov dodanie špecifikácie: existuje mnoho výhod tejto skladacie fanúšikov, ako nie je jednoduché nedeformujte, nie je ľahké sa rozpadne, nie je ľahké poškodenia, veľmi silné a stabilné, ľahké, môžete ísť von a nosiť so sebou. navrhnuté s krásne vintage vzor, toto skladacie ventilátor je skvelé dekorácie )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks Gumy, Dreva Vyrezávané Kvetinový Odtlačkový Plavidlá, Onlay Nášivka Nábytok DIY Dekor, 20 X 20 cm & 10 X 10 cm

€7.98 - €12.88
( 2 ks gumy, dreva vyrezávané kvetinový odtlačkový plavidlá, onlay nášivka nábytok diy dekor, 20 x 20 cm & 10 x 10 cm podpora dropshipping a wholesaling. 100% originál a goo d kvality s zadarmo po-predaj záruky . 2 ks drevorezbárstvo obtlačky: 1 ks 10 x 10 cm a 1 ks 20 x 20 cm materiál: guma dreva farba:drevo farba štýl:európa téma:kvet platné scéna:zariadenie )
Pridať do zoznamu prianí

Cestovné Mesto, Fotografia, Plagát, Estetické Retro Kraft Papier Krajiny Tlačí Wall Art Maľovanie Miestnosti Dekorácie Interiéru Nástenná Maľba

€0.90 - €1.63
( cestovné mesto, fotografia, plagát, estetické retro kraft papier krajiny tlačí wall art maľovanie miestnosti dekorácie interiéru nástenná maľba kúpiť štyri získať päť keď si kúpite štyri alebo viac plagáty,pošleme jednu zadarmo viac na vás! voľný jeden je náhodné štýl! materiál: 150g kraft papier, bez krytu film,nie vodotesný, o obojstrannú lepiacu pásku, transparentná lepiaca )
Pridať do zoznamu prianí

Cartoon Ryby Samolepky na Stenu pre Predškolské Deti Detská Izba Decor Art Vymeniteľné Nepremokavé Obtlačky DIY Kúpeľni Dlaždice, Sklo, Stenu, Plagáty

€4.89 - €8.42
( vitajte na mojom obchode funkcia: 1. stav: 100% zbrusu nový. 2. materiál: eko-šetrné pvc. 3.životnosť:3-5years 4. veľkosť produktu: 40x60cm/15.7x23.6inch, 5. opakovane a odnímateľné samolepky na stenu sa ľahko používajú. 6. eco-friendly, nepremokavé,plesniam dôkaz,samolepiace. balenie obsahuje: 1 sada samolepky na stenu. samolepky na stenu môže )
Pridať do zoznamu prianí

Geometrické abstraktné basketbal wall art maľovanie plagátu a tlač obývacia izba dekorácie Art Decor plátno na maľovanie A262

€18.76 - €56.85
( ▼ garantujeme prepravu čas je 20-75 dní.od balík je prepravovaný prostredníctvom tretej strany, sme nemôže zaručiť, konkrétny čas príchodu.ak to nie je dorazí do 75 dní, môžete požiadať o vrátenie peňazí. (ak nemôžete prijať, čas doručenia, prosím, nie kúpiť) ▼ čo predávame iba plagáty, žiadne hranice, žiadne okraje (len v skutočnej veľkosti plagátu), a žiadne lepidlo funkciu na zadnej )