0

Menu

Cartoon drevorezbárstvo Ornament DIY Keychain Ornament Prívesok Detí Darček Mini Zvierat Socha Domáce Dekorácie Remeslá

Shop: Home Decor
Cartoon drevorezbárstvo Ornament DIY Keychain Ornament Prívesok Detí Darček Mini Zvierat Socha Domáce Dekorácie Remeslá

Cartoon drevorezbárstvo Ornament DIY Keychain Ornament Prívesok Detí Darček Mini Zvierat Socha Domáce Dekorácie Remeslá

( 0 Recenzie )
€22.04 - €33.90
Kategória: Home Decor
Sku: k3606

Informácie o výrobku

【Špecifikácia] Vyzýva Materiál: Santalového Dreva.Veľkosť:

2.3 cm*1.7 cm*2.4 cm/0.91 palec* * 0.67 palec* * 0.94 palec.Farba: Drevo farby.Tvar: Slon .Použitie: 1. Malé umelecké diela môžu byť zobrazené v systéme windows, tácky, konferenčné stolíky, jedálenské stoly, vystavovacie stojany, atď.pre ľudí sledovať. 2. Špeciálne otvorenie dizajn, môžete DIY náhrdelníky, kľúčenky, mobilný telefón, reťaze, atď.podľa vašich preferencií.Je to perfektný doplnok pre príslušenstvo. 3. Roztomilý a realisticky baby slona, ideálny ako darček k narodeninám pre deti.OBSAH balenia: 1PC*drevorezbárstvo Slon Ornament. 【Oznámenie] vyzýva 1. Prosím, dovoľte 1-3mm rozdiely vzhľadom na ručné meranie, vďaka. 2. V dôsledku rozdielov rôznych monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farbu výrobku, a špecifické farba je predmetom skutočného produktu prijaté.

  • Veľkosť - 2.3cm*1.7cm*2.4cm
  • Štýl - Umelé
  • Tému - zviera
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Tvar - Slon
  • Je To Inteligentné Zariadenie - No
  • Materiál - Drevo, Zelená Santalové Drevo
  • Použitie - Keychain Príslušenstvo, Domáce Dekorácie, Ozdoby Detí dary
  • Farba - drevo farba

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

White crystal, topaz, ametyst, čaj crystal, puba pestle, tri stranný vajra pestle, prívesok, originálny rudy rezbárstvo

€341.32
( video prezentácia popis názov produktu: jingang ai produkt materiál: crystal produkt tvar: tvar kosoštvorca, geometrické technológia spracovania: čistá ručné crystal typ: ametyst, biela, crystal, topaz pôvod produktu: lianyungang, jiangsu veľkosť produktu: približne 50-70 mm produkt displej )
Pridať do zoznamu prianí

Malý Drevený Dom Vlajka Budovy na Tráve Zelené Stromy Dvakrát Prešité Vlajky s Mosadz osadené priechodkami Dom Krytý Vonkajší Dekor

€48.23 - €96.48
( špecifikácie: materiál:polyester remeslá: dvojité stitched s 2 priechodky, veľkosť:30 x45 cm / 60x90 cm /71 x101 cm / 90x150 cm /120x180 cm /120 x180 cm /120 x240 cm /150x240 cm /180x240 cm upozornenie: vlajky teraz sú na sklade.žiadny problém, pls neváhajte a obráťte sa s priamo predajcu.odkaz obrázky sú skutočné obrázok vlajky.detailled obrázky: )
Pridať do zoznamu prianí

Keramická Váza Oválna Dlážděným Tvar Plochý Váza Kvet Usporiadanie Hydroponics Porcelánu Remesiel Domáce Dekorácie, Vázy Hrnce

€20.31 - €29.02
( produkt hlava: keramická váza oválna dlážděným tvar plochý váza kvet usporiadanie hydroponics porcelánu remesiel domáce dekorácie, vázy hrnce materiál: keramické využitie: výzdoba )
Pridať do zoznamu prianí

Creative Line žena Wall Art Plátno, Maľovanie obrazov na Stenu Pre Obývacia Izba Dekor Dekorácie

€1.68 - €3.37
( produkty funkcia: 1. tovar predávame sú plátno-maľované jadrá, bez rámov. 2. používame najlepšie stroj na tlač a pomocou mastná atramentu, aby sa zabezpečilo, že obraz je plná a vodotesný, takže sa môže zachovali na dlhý čas. 3. používame lepšiu kvalitu plátno materiálov na zabezpečenie toho, aby výrobky dostanete majú vynikajúce textúru a jemnosť. 4 .používame plastové )
Pridať do zoznamu prianí

Feng Shui Smeje Buddha Keychain Keyring / Smeje Buddha Kľúč reťazca

€5.68
( buddha veľkosť:3.5x2.5 cm/1.38x0.98 palec, materiál: plast na keyring jednej strane sa smeje buddha ,druhá strana s čínsky znak: kou xiao chang kai - je vždy usmieva. )
Pridať do zoznamu prianí

1Set Deň Nezávislosti Viazané Zásobník Dekor Ornament Stolné Dekorácie Dodávky pre Nový Rok, Narodeniny Festival

€11.05 - €14.74
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality pridať kúzlo: pridať vaše deň nezávislosti oslava s týmto zásobník dekorácie set! materiál: vyrobené z vysoko kvalitnej , tento set ponúka vlasteneckej tému a krásne remeslo. vhodné pre: ideálny pre tých, ktorí milujú hosť strany a zdobia svoje domy pre zvláštne príležitosti. jednoduché použitie: použite ju ako )
Pridať do zoznamu prianí

Huby Králik Jeleň Medveď Strom, Kvet, Motýľ Lesné Zvieratá Wall Art Plátno Na Maľovanie Vytlačí Domov Obrázky Detská Izba Decor

€15.53 - €39.82
( zobraziť podrobnosti služby zákazníkom 1. obchod podporuje vlastnú plagáty a veľkostí 2. po úhrade, vaša objednávka bude odoslaná do 24 hodín 3. tento obchod podporuje dropshipping obchodného sme sa zabezpečiť, že neexistujú žiadne informácie o našej predajni v balení 4. po-predajný servis, ak tam je nejaký problém s plagát, budeme znovu lode alebo vrátime pre vás nakoniec, )
Pridať do zoznamu prianí

8 KS Keramické Prútika Stojan, Držiak Panda Roztomilý Leží Posedenie s Úsmevom Tvár

€12.51
( upozorňujeme na tento odkaz je pre 8 kusov prútika stojan držiak.materiál: keramické služby zákazníkom: dôrazne hodnotu vašej spokojnosti.pozitívna spätná väzba a 5-star rating sú veľmi ocenil. ak nie ste spokojní so svojím nákupom, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom všetky zlé komentáre.budeme sa to úprimne a vážne, budeme radi, aby vám ponúknuť uspokojivé riešenie veľmi )
Pridať do zoznamu prianí

6Pcs Stenu Odtlačkový Nálepky Módne Tvorivé Vynikajúce Domáce Dodávky Pozadí Nálepky na Stenu-Nálepky

€1.07 - €2.73
( 6pcs stenu odtlačkový nálepky módne tvorivé vynikajúce domáce dodávky pozadí nálepky na stenu-nálepky špecifikácie: v tejto zrkadlo nálepka, je určený do poznámky tvar, s jasnými lesk, stálosť farieb a vynikajúce spracovanie.po starostlivé spracovanie, má hladké hrany a bez otrepov. zrkadlo nálepky môžu byť použité na výzdobu hudobné učebne a klavír izby a vytvoriť umeleckú )