0

Menu

1Pc Kovové Hodinky Rez Vrúbkovaním štikacích Sledovať Kožený Popruh, Pás Vrúbkovaním Nástroj Sledovať Repair Tool pre Hodinár Striebro

Shop: Hodinky
1Pc Kovové Hodinky Rez Vrúbkovaním štikacích Sledovať Kožený Popruh, Pás Vrúbkovaním Nástroj Sledovať Repair Tool pre Hodinár Striebro

1Pc Kovové Hodinky Rez Vrúbkovaním štikacích Sledovať Kožený Popruh, Pás Vrúbkovaním Nástroj Sledovať Repair Tool pre Hodinár Striebro

( 0 Recenzie )
€4.61 - €7.08
Kategória: Hodinky
Sku: k399615

Informácie o výrobku

Funkcie: 1. Základné nástroje pre každý hodinár a sledovať, oprava pracovníkov.

2. Vyrobené z kvalitného kovového materiálu, odolné a vyznačujú sa vysokou tvrdosťou.

3. Používa sa prevažne pre vrubovaním sledovať popruhy, eliminuje nadbytočné časti.

4. Anti-slip rukoväť , so dobré a pohodlné ručné pocity.

5. Strieborná farba , vynikajúce spracovanie, práce na úsporu.

Špecifikácia:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Typ Položky: Kožený Remienok Rez Rezanie Kliešte

Materiál: Kov

Dĺžka: Cca. 10,7 cm / 4.2 v

Farba: Strieborná

Kusy Zárezy Šírka: 3.0 mm

Zoznam balíkov: 1 x Kožený Remienok Rez Rezanie Kliešte

O spätnú väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny feedbak, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie.vďaka

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Krkos.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

  • zoznam balíkov - 1 x Kožený Remienok Rez Rezanie Kliešte
  • Názov Značky - ZJCHAO
  • Materiál - Kov
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Farba - Striebro
  • Dĺžka - Approx. 10.7cm / 4.2in
  • Druh - Nástroje
  • Číslo Modelu - Kožený Remienok Rez Rezanie Kliešte
  • Kusy Zárezy Šírka - 3.0 mm
  • Položka Druh - Opravy Nástrojov A Súpravy

Značky: sledujte rez vrúbkovaním štikacích hodinky

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Vintage pravej Kože Popruh 18 mm 19 mm 20 mm 21 mm 22 mm Náramok Mäkké Business Sledovať Kapely Retro Steh Wristbelt

€11.39 - €18.98
( informácie o produkte: kožené: taliansky olej, vosk, farby classic vrchná vrstva cowhide spodnej časti kože: eco-friendly full-zrna hornej vrstvy, vodotesný teľacina veľkosť: 18*16, 19*18 mm, 20*18 mm, 21*18 mm, 22*18 mm produktu predajné miesto: mäkké, pohodlné, obojstranný kožený váha: cca 12g )
Pridať do zoznamu prianí

2022 BS Ženy Hodinky Luxusné Kapela Nehrdzavejúcej Ocele, Vodotesné Lady Náramkové Hodinky Plné Diamond Leopard Tlač Quartz dámske Hodinky

€14.68 - €27.69
( nový príchod diamond ženy hodinky 2022 bs ženy hodinky luxusné kapela nehrdzavejúcej ocele, vodotesné lady náramkové hodinky plné diamond leopard tlač quartz dámske hodinky otázky a odpovede otázka: myslíte kamienkami spadne? ? odpoveď: nie, nie, diamant nastavenie technológie našej továrni je veľmi zrelé. otázka: je zlatej farby vyblednú? odpoveď: to je dobré, )
Pridať do zoznamu prianí

Silikónového náramku Pre Xiao Haylou LS02 Náramok Pre Garmin Vivoactive 3 Venu Sledovať Pásmo Pre Amazfit GTS 2 HIS Príslušenstvo

€2.27 - €2.83
( silikónového náramku pre xiao haylou ls02 náramok pre garmin vivoactive 3 venu sledovať pásmo pre amazfit gts 2 his príslušenstvo funkcie: *dĺžka: 98mm (kratšia strana) 120 mm (dlhšia strana) *je vhodný pre smart sledovať rast s 20 mm šírka * poznámka: vzhľadom k rôznym displej a svetlá, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.vďaka za vaše porozumenie. balenie )
Pridať do zoznamu prianí

Transparentné Živice Popruh Pre Apple Hodinky Kapela 42mm 40 mm Correa 44 mm 38 mm Odkaz Inteligentný Náramok Pre Iwatch Série 8 7 6 5 SE 45MM

€25.10 - €35.85
( transparentné živice popruh pre apple hodinky kapela 42mm 40 mm correa 44 mm 38 mm odkaz inteligentný náramok pre iwatch série 8 7 6 5 4 se 41mm 45mm popis:- - materiál: akryl - jednoduché nastavenie dĺžky, aby sa zmestili vaše zápästie - pohodlné na nosenie - módny dizajn, jednoduchý, odolný a módne. * medzinárodné zásielky 1. viac než 200 krajín a regiónov )
Pridať do zoznamu prianí

Pohyb Sledovať Časť Sledovať Vinutia Stonky Náhradné Náhradné Diely vhodné Na JS20

€71.68
( funkcie: produkt materiálu je silné, odolné, dlhá životnosť. pohyb sledovať časť sledovať vinutia stonky náhradné náhradné diely vhodné na js20 )
Pridať do zoznamu prianí

Módne pánske Quartz Hodinky pánske Duálne Zobrazenie Kalendára Ocele Kapela Nepremokavé Svietiť Business Quartz Hodinky 2023 Nové

€10.74 - €21.48
( módne pánske quartz hodinky pánske duálne zobrazenie kalendára ocele kapela nepremokavé svietiť business quartz hodinky 2023 nové )
Pridať do zoznamu prianí

Vhodné pre Mi Kapela 8 Kapela Nastaviteľné Silikónové Umývateľný Náhradný Popruh, Mäkké Náramok Náramky Nepremokavé Umývateľný

€3.09 - €4.12
( funkcie: rôzne farby-ak chcete vybrať, materiál je-neškodné pre ľudské kože, šetrné k životnému prostrediu, bezpečný, a non-alergické. vysoko kvalitné silikónové popruh, veľmi pohodlné na nosenie.výtvarné spracovanie, perfektný štýl, nepremokavé, sweatproof, pohodlné a mäkké. vyrobený z vysoko-kvalitného silikónového materiálu, odolné. štýlový a elegantný vzhľad, )
Pridať do zoznamu prianí

Vintage Módy Paríža Ženy 'S Hodinky Eiffelova Veža Kolo Náramkové Hodinky Kožený Remienok Minimalistický Vodotesné Hodinky Reloj Hombre

€6.93
( vintage módy paríža ženy 's hodinky eiffelova veža kolo náramkové hodinky kožený remienok minimalistický vodotesné hodinky reloj hombre funkcia: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné . množstvo: 1 dial okno materiál: sklo prípad materiál: zliatiny dial materiál: nerezová oceľ pohyb: quartz prípade tvar: okrúhly štýl: módne & bežné vytáčanie )
Pridať do zoznamu prianí

Všetky Solid Steel Svetelný Hodinky pre Mužov Pôvodné NH70 Automatické pánske Hodinky 50bar Nepremokavé Tourbillion Transparentné Náramkové hodinky

€141.07 - €201.52
( automatické mechanické hodinky: vybavené nh70 pohyb prípad: 316l jemných oceľových prípade, prípad priemer: 40 mm, s výnimkou koruny merania prípade, hrúbka: 13.5 mm zrkadlový povrch: syntetický zafír sklo ráfika: 38 mm vonkajší priemer, 30.5 mm vnútorný priemer (existujú 38mm * 30.5 mm a 38 mm * 30.8 mm ráfiky a ostatné farby na výber.ak si chcete iný ráfiky, )
Pridať do zoznamu prianí

28.5 mm sledovať upravený príslušenstvo NH35 svetelný dial sa vzťahuje na NH35 sledovať pohyb príslušenstvo prispôsobené logo

€66.90 - €111.50
( členenie položka opis 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné špecifikácie: 1.veľkosť: 28.5 mm 2.vhodné pre pohyb: pohyb nh35 3.svetelný dial s logom je zadarmo podporuje prispôsobenie osobné logo )
Pridať do zoznamu prianí

Silikónové hodinky remienok Pre Xiao MI Watch Color Športové Gumy Popruh Náramok Náramok Correa Pre Xiao Mi Watch Color 2 Pásma

€1.95 - €3.91
( popis výrobku: 1. pre xiao mi sledujte farbu.pre xiao mi watch color 2 2. materiál: vyrobené z vysokokvalitného silikónu, odolná voči vode a potu 3. nastaviteľný popruh, ľahko sa pripojte a odpojte od elektrickej siete, ideálne pre vaše hodinky; 4. nádherné remeselné a módny dizajn; pohodlnejšie než tradičné, jednoduché a pohodlné bez straty štýl 5. ideálne ako darček )