0

Menu

20pcs Škvŕn, Odstránenie Obrúsky Sklo Olej Film Obrúsky Leštenie Škvŕn, Odstránenie Predné Sklo Čistenie

Shop: Domácnosti Merchandises
20pcs Škvŕn, Odstránenie Obrúsky Sklo Olej Film Obrúsky Leštenie Škvŕn, Odstránenie Predné Sklo Čistenie

20pcs Škvŕn, Odstránenie Obrúsky Sklo Olej Film Obrúsky Leštenie Škvŕn, Odstránenie Predné Sklo Čistenie

( 0 Recenzie )
€2.74 - €4.09
Sku: k1049

Informácie o výrobku

Úplne Nové a Vysokej Kvality Typ: Škvŕn, Odstránenie Obrúsky Materiál: netkanej textílie Farba: Ako na obrázku Kategória: Ako na obrázku Balík obsahuje: 20 x Škvŕn, Odstránenie Obrúsky Funkcia: 1.Toto sklo olej film odstránenie mokré má silný dekontaminácia schopnosť, ktorá vám môže pomôcť efektívne odstrániť olejovým filmom alebo škvrny na sklo, jasné videnie na zaistenie bezpečnosti jazdy. 2.Pomocou mäkkého materiálu, tento sklo olej film odstránenie mokré nebude poškriabať auto je laku, takže je dobrou voľbou pre údržbu automobilu.Plus, to má voda-free design pre jednoduché použitie. 3.Je vyrobené z netkanej textílie materiál. 4.Dĺžka tento produkt je 15 cm a šírka je 15 cm. 5.Sklo olej film odstránenie obrúsky sú vhodné pre všetky druhy skla čistenie.Tipy: 1. Vzhľadom na svetelné a sleduje efekt, farby môžu mať ľahko rozdiel. 2. Prosím, nechajte mierne veľkosť chyby spôsobené ručné meranie.Ďakujeme za pochopenie.

  • Farba - Ako ukazuje obrázok
  • Veľkosť - As the picture shows
  • Druh - Odolnosť Odstránenie Obrúsky
  • Materiál - Netkanej Textílie
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Koša Kolo Odpadového Koša Elegantný Vzhľad, Robustný Domácnosti Koša

€8.81 - €16.31
( popis: 【vymeniteľné tlak] vyzýva tento duté von odpadky môže prichádza s stlačte tlačidlo opraviť koša taška na mieste, zabrániť tomu, aby skĺzla 【duté, dizajn] vyzýva tento odpadky môže featua jednoduchý a minimalistický dizajn, hodí perfektne do každej domácnosti, dodáva nádych elegancie, aby váš priestor 【pp materiál] vyzýva tohto koša vyrobené z vysoko kvalitného )
Pridať do zoznamu prianí

Kevin Mccallister Šokovaný Tvár Samé Doma Vaňa Mat Hotel Kúpeľňa Koberce Mat

€35.74 - €70.08
( popis výrobku: dizajn popis: jedna strana tlač · vyrobené z jemného a mäkkého krátke vlákna, príjemné na dotyk · vstavané vysokou hustotou, šetrné k životnému prostrediu hubky, voda-absorbing, rýchle sušenie a priedušná · dot plastové dno, non-sklzu a nie je ľahké sa pohybovať môže účinne chráni podlahu · vynikajúce prevedenie, elegantná, orezávanie, silné, )
Pridať do zoznamu prianí

2.5" 4 Kusy Hliníkové Bylina Mlynčeka na korenie brúska darček

€101.46 - €111.50
( 2.5 4 kusy hliníkové bylina brúska s peľu škrabka nový a vylepšený dizajn - urobili sme niekoľko vylepšení, ktoré robia náš brúska dokonca lepšie, než to bolo predtým!na oddelení sú hlbšie to bol špeciálne navrhnutý tak, aby sa držať viac a byť stabilný.to vám umožní grind viac naraz a zabrániť rozliatiu počas otvárania hornej časti. ak hľadáte brúska, že mele super ľahko )
Pridať do zoznamu prianí

Mazací Olej, Multifunkčný Ložisko Mazací Olej pre Väčšinu Pohyblivé Časti Šijacieho Stroja Skate Drift Dosky

€2.56 - €3.51
( mazací olej, multifunkčný ložisko mazací olej pre väčšinu pohyblivé časti šijacieho stroja skate drift dosky funkcie: úplne nové a vysokej kvality. iba 2-3 kvapky môžu mazanie celého ložiska. ochranu ložísk pred opotrebovaním, výrazne rozšíriť ložisko života a aby si ložiská rýchlejšie. čistenie: otvorenie ložiska spp a čistenie ložiska s čistiacim prostriedkom.olejovanie )
Pridať do zoznamu prianí

Parasol Držiak Nastaviteľný Dáždnik Svorka, Terasa, Dáždnik, Držiteľ Kovové Svorky Pevný Klip na Palube Zábradlie Ploty Dvore Lode Vonkajšie

€6.68 - €11.33
( popis: parasol stanovenie klip: dáždnik, držiteľ môže byť viac, bezpečne upevnené, na zábradlí balkóna, lavíc a pod.uložiť priestor pre výmenu umbrella stand odolný materiál: dáždnik svorka vyrobená z ťažkých kovov, veľmi pevný a stabilný, vodotesný, povrch a trvanlivé. jednoduchá inštalácia: s vnútorné veľkosť 3.8 cm/1.50 ich, vhodný pre väčšinu dáždnik poliaci, a )
Pridať do zoznamu prianí

Toaletnými Lotion Fľaša Kefka Ústna Voda Držiak Mydla Box Kus Domácnosti Bambusu Kúpeľňa Dodáva Mlieko Dávkovač

€6.25 - €8.94
( modname=ckeditor vyrobené z pp materiál, šetrné k životnému prostrediu a zdravé.zdobené bambusu a dreva, prírodné, elegantné a vkusné.wc kefa majiteľ: kefa s bambusom rukoväť & pp základne držiaka.zapečatené dizajn, vôňa nie je vystavená.mydlo jedlo: bambusové drevené palety môžu byť vyradená.duté dizajn s odvodom funkciu.mydlá: hladký a elegantný trysky fit dlane vašej ruky.zubná pasta majiteľ: )
Pridať do zoznamu prianí

Domáce zvieratá Romantický Pastoračnej Kvety Parasol pre Vonkajšie Full-Automatické Osem Kosti Dážď Dáždnik Darček Dospelých, Deti Dáždniky

€25.75 - €38.43
( dobrý deň!príjemné kam na ameya! kvalita je prvá s najlepšie služby.zákazníci všetky sú naši priatelia. informácie o výrobku: názov výrobku: automatický skladací dáždnik dáždnik materiál: pgcloth dáždnik materiál: vlákno kosti počet rebier: 8 kosti štýl: tri násobne dáždnik poznámka: skontrolujte prosím meranie graf starostlivo pred zakúpením položky.vzhľadom na svetlo )
Pridať do zoznamu prianí

Ocean Sprchový Záves Súpravy s Non-Slip Koberec, Wc Veko Krytu a Vane Mat Trvanlivé Nepremokavé Sprchový Záves pre Kúpeľňa Decor

€27.77 - €34.29
( brutto hmotnosť: 0.71 kg veľkosť produktu: 180 * 180 cm veľkosť balenia: 46 * 36 * 6typ materiál: polyester vlastnosti produktu: 1. 100% polyesterová tkanina, sprchový záves oblek je vyrobený z ekologických polyester, dobré vodotesné účinok.non slip vaňa mat / u-koberec vyrobený z flannelette je odolný, netoxická a bezpečná, ktorá je najlepšou voľbou pre vašu rodinu 2. )
Pridať do zoznamu prianí

Letné Priedušná Oversleeves Ochranu pred Slnkom Lístkového Rameno Rukávy Sladké Roztomilý kórejská Jednotka Sleevelets Anti-zablokovať Kuchyňa Čistenie

€2.89 - €3.11
( zoznam balíkov:1 pár * oversleeves poznámka: 1.skutočná farba sa môžu trochu líšiť od obrázku. 2.výrobok je jedna veľkosť, manžety sú elastické, a je vhodná pre všetkých dospelých. )
Pridať do zoznamu prianí

Keramický Popolník Blue & White Porcelánu Vzor Medi Základne Veľké Štrbiny Luxusné Tabaku Popola Zásobník Námestie Dekor Cigarové Príslušenstvo

€664.32
( poznámky: 1. prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie. 2. položka farba zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišné na monitore počítača, pretože monitory nie sú kalibrované rovnaké. 3. pls byť láskavo konštatuje, že zásielku príde bez cigary.sme nevzťahuje na akékoľvek prepravné náklady, ak zákazník kúpiť to nedorozumenie. 4. vyberať )
Pridať do zoznamu prianí

Santa Claus Fľaša Kryt Vianočné Taška Šampanské Kryt Dekorácie Jedálenský Stôl Večeru Darček Nový Rok Vína Handričkou

€1.85 - €3.70
( funkcia: * 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. *tieto vianoce fľaša vína šaty sú vyrobené z vysoko kvalitných tkanín a pomocou vysoko kvalitnej imitácie mýval kožušiny, takže sa budete cítiť plynulejšie a pohodlné.fľaša vína kryty sú umývateľný a opakovane použiteľné. *vianočné fľaša vína sveter kryt vhodný pre väčšinu fľaše vína, tiež môžu byť použité na správnu )
Pridať do zoznamu prianí

Anti-slip Vaňa Mat Koberec, Kúpeľňa Sprcha Mat Dekoratívne Absorpčné Nohy Mat Vstup Vaňou, wc koberec kawaii anime karikatúra roztomilý

€14.22 - €28.44
( poznámka: 1.vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. 2.prosím, dovoľte 1--3 cm chyby, pre všetky veľkosti ,vďaka za pochopenie. 3.ako cesta je ďaleko, tovar mohol byť poškodený v tranzite, ak zistíte nejaké problémy, keď budete prijímať položky, ihneď nás prosím kontaktujte a neotvárajte sporu.budeme )
Pridať do zoznamu prianí

1pc Lienka Zvierat, Hmyzu Kefka Držiteľ Kúpeľňa Cartoon Kefka zubná pasta Stenu Sacie Držiak na Stojan, kúpeľňové Doplnky

€1.79 - €3.97
( popis: móda lienka kefka stenu sacie cartoon bulík kefka držiak sacej háčiky kúpeľňa číslo modelu:karikatúra kefka držiteľ meno:zubná kefka držiteľ farba:ružová,žltá,zelená,modrá materiál:pp+pvc(bulík) veľkosť:14.5*13.8 cm/5.71*5.43 palec špecifikácie: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné použitím kvalitných abs materiál, ochrany )
Pridať do zoznamu prianí

230 Univerzálny Ľahšie Pazúrik, Veľkosť 2.2x5mm Fľaše, Obaly Na Benzín Petrolej Nahradenie Zapaľovač Cigariet Príslušenstvo

€51.55
( 230 univerzálny ľahšie pazúrik, veľkosť 2.2x5mm fľaše, obaly na benzín petrolej nahradenie zapaľovač cigariet príslušenstvo )