0

Menu

Skladací Bicykel Vidlica Predná Vidlica Carbon Fiber Štandardná Veľkosť pre 20in 406 Disk V Brzdovom

Shop: Súčasti Bicyklov
Skladací Bicykel Vidlica Predná Vidlica Carbon Fiber Štandardná Veľkosť pre 20in 406 Disk V Brzdovom

Skladací Bicykel Vidlica Predná Vidlica Carbon Fiber Štandardná Veľkosť pre 20in 406 Disk V Brzdovom

( 0 Recenzie )
€84.46 - €159.36
Kategória: Súčasti Bicyklov
Sku: k10895

Informácie o výrobku

Skladací Bicykel Vidlica Predná Vidlica Carbon Fiber Štandardná Veľkosť pre 20in 406 Disk V Brzdovom

Funkcie: 1. PLATNÉ DISK: Skladací bicykel predné vidlice, vhodné pre 20in 406 disk V brzdu a 20in 451 disk C brzdy, bicykel spoločné náhradné časti.

2. UHLÍKOVÉ VLÁKNA: predná vidlica je vyrobené z uhlíkových vlákien, má vysokú pevnosť, odolnosť proti korózii, s dobrou mäkkosť a spracovateľnosť.

3. JEDNODUCHÉ PRIPOJENIE: vpredu na horný koniec je spojený s riadidlá súčasťou, a dolný koniec sa kryje s prednej nápravy časť.

4. ŠTANDARDNÁ VEĽKOSŤ: S jemnými výroba, bicykel predná vidlica má štandardnú veľkosť, ktorá môže priamo nahradiť staré alebo poškodené ty.

5. JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA: Vybavené skrutky so štandardným závitom, na bicykli, predná vidlica je jednoduchá inštalácia a nie je ľahké uvoľniť alebo spadne.

Špecifikácia:

Typ Položky: Bicykel Predné Vidlice

Materiál: Karbónová

Špecifikácia: 20in 406/451

Horná Trubka Priemer: 28.6 mm (1-1/8in)

Spodný Priemer: Cca. 30 mm / 1.2 v

Horná Trubka Dĺžka: Cca. 123mm / 4.8 v

Vidlica Ramenný Výška: Cca. 4.0 cm / 1.6 v

Vidlica Rameno Šírka: Cca. 4.8 cm / 1.9 v

Vidlica Otvorenia: Cca. 74mm / 2.9 v

Vidlica Nohu Dĺžka: Cca. 265 mm / 10.4 v

Vidlica Nohu Offset: Cca. 43mm / 1.7 v

Platné Disk:

Pre 20in 406 disk V bŕzd (406 universal)

Pre 20in 451 disk C brzdy

Zoznam balíkov: 1 x Predná Vidlica

2 x Skrutky

Možno bude potrebné túto Kliknite na tlačidlo Nižšie sa Dostanete Zľavu:

O platby:

Podporujeme nasledujúce spôsoby platby.Všetky platby uskutočnené na Krkos.sk sú spracované Alipay.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O preprave:

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie.vďaka

Vrátenie a Vrátenie:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Krkos.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

O spätnej väzby:

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Cestnej bike carbon fiber keramické ložiská veľké sprievodca kolesa mountain bike príslušenstvo 5800/6800/7000/R8000 PLATNOSTI veľké kuracie stehno

€82.29 - €91.43
( cestnej bike carbon fiber keramické ložiská veľké sprievodca kolesa mountain bike príslušenstvo 5800/6800/7000/r8000 platnosti veľké kuracie stehno )
Pridať do zoznamu prianí

Vittoria Súťaže Latex PRESTA RVC 48 MM Pre 28" 700 c Ceste duše

€20.65 - €22.95
( súťaž latex cestnej trubice pravdepodobne si nemyslím, že veľa o rúrok si dať vo vnútri pneumatiky, ale s vittoria je latex cestnej rúry, budete mať miernu výhodu, pokiaľ ide o rýchlosť.v testovaní, latex rúr sú hladké dostatočne znížiť valivý odpor niekoľko wattov.a zatiaľ čo niekoľko wattov môže zdať veľa, keď si uvedomíte, že prechod na latex šetrí takmer 75 g, zdanlivo nevinné, trubice )
Pridať do zoznamu prianí

Požičovňa Zuby Doska Kľukou Kryt Bicykli Kuky Zátku Protiprachová Disk Kryt

€2.51 - €3.54
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality vysoká kvalita: prach kryty sú vyrobené z premium z hliníkovej zliatiny, ktorá je pevná a zároveň ľahká, odolná voči korózii a má dlhú životnosť. praktické bike príslušenstvo: celkový tvar bicykli kľukového hriadeľa protiprachový kryt je ľahké a kompaktné, s vysokou tvrdosťou a jednoduchú inštaláciu. výtvarné spracovanie: )
Pridať do zoznamu prianí

1pc Koleso Reťaz Nastavovač Tensioner Upevnenia Hliníkovej Zliatiny Skrutka Pre BMX Fixie Bicykli Jednej Rýchlosti Koleso Skrutka Skrutka

€0.47 - €5.41
( typ:požičovňa tensioner farba:čierna,červená,strieborná materiál:hliníkovej zliatiny hmotnosť:17 g veľkosť:20 mm x 7 mm balík obsahuje:1pc požičovňa tensioner )
Pridať do zoznamu prianí

2pc CNC Požičovňa prehadzovačky záves Pre CANYON Č. 26 krútiaci Moment AL GP0155-01 EP0786-01 Odosielateľovi CF Spektrálnej Nervu MECH dropout S SRAM

€33.27 - €67.90
( pre vhodnú náhradu prehadzovačky záves pre modely nižšie uvedené s sram a 12-rýchlostná shimano.hodí canyon (s sram komponentov) snímky: prosím starostlivosť cena len pre 2pc výstroj vešiak!!!prosím, uistite sa, že vešiak hodí na bicykli predtým, ale aj miesto, aby ! ! !dôrazne odporúčame, aby ste sa vizuálne potvrdenie vášho vešiak výber s vašou existujúce vešiak!kompatibilné s pre tieto kolesá: )
Pridať do zoznamu prianí

Titánové Zliatiny M5x16mm Požičovňa Titán Hlava Skrutky Kužeľa S Podložkou Pre MTB Horský Bicykel Skrutky

€2.45 - €2.88
( titánové zliatiny m5x16mm požičovňa titán hlava skrutky kužeľa s podložkou pre mtb horský bicykel skrutky popis: titán je známy pre svoju vysokú pevnosť, húževnatosť, dlhú životnosť, je tiež ľahký a odolný proti korózii.má veľkú schopnosť odolávať vysokým a nízkym teplotám.to tiež nie je korozívny a bude trvať pri vystavení slanej vody.nielen, že je skrutka lepšia voľba ako )
Pridať do zoznamu prianí

Požičovňa Blatníka Nastaviť MTB Cyklistické Blatník E-Bike Nastaviteľné Horský Bicykel TPE Rozšíriť Predĺžiť Patent Rýchle Uvoľnenie Protector

€2.91 - €4.27
( popis: zakrivený dizajn umožňuje účinne blokovať cementu.a celý húževnatosť robí to môže byť skrútený v bude a nie ľahko deformovať. jeho nepremokavé a anti-zablokovať funkciu je veľmi ľahko sa čistí.nastaviteľný uhol umožňuje nastaviť uhol ľubovoľne podľa rôznych bicykle alebo osobných preferencií. vyrobené z nylonu a pp materiálu, je veľmi odolné na použitie. dĺžka )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks Bicyklov Rd Prehadzovačky Záves Pre Giant TCR ADV Rozšírené Pro Tvrdia Disk Liv Langm Karbónový Rám Bike Mech Výpadku Extender

€97.25 - €486.25
( prosím, starostlivosť o materiál, požičovňa záves je z hliníkovej zliatiny! prosím, uistite sa, že vešiak hodí na bicykli predtým, ale aj miesto, aby ! ! ! dôrazne odporúčame, aby ste sa vizuálne potvrdenie vášho vešiak výber s vašou existujúce vešiak! kompatibilné s pre tieto bicykle,ale len za váš návrh,sme donot zodpovedný za veľkosť bicykla vešiak ak donot fit rám bicykla! požičovňa )
Pridať do zoznamu prianí

MEROCA Horský Bicykel Sedlo EVO Duté Dizajn 145*242mm PU Kožené MTB Bicykel Cestný Bicykel Skladací Bicykel Sedlo pre Človeka

€19.44 - €27.76
( meroca horský bicykel sedlo evo duté dizajn 145*242mm pu kožené mtb bicykel cestný bicykel skladací bicykel sedlo pre človeka značka: meroca druh: cyklistické evo sedlo veľkosť: 145*242mm váha: cca 278 g materiál: pu koža+oceľ farba: čierna maximálne zaťaženie: 110 kg )
Pridať do zoznamu prianí

Požičovňa Splin1e Kľukou S Centrálnym Motor Horúci Predaj Kľukou Skupiny Dielov Pre-BNI ISIS Motorových Kľukou Pre-Bafang Pre-Bosch Pre-Klince

€182.92 - €326.65
( funkcia: * isis - crank je univerzálny * bni isis-splin1e crank je len pre-bosch pre-bosch motora * central motor kľukou pre-bni isis motorových kľukou pre-bafang pre-bosch pre-klince špecifikácia : názov produktu: - kľuky v centrálnych motora špecifikácia: isis-splin1e otvoru (10 zubov vnútorný priemer vypuklé bod je približne 18 mm) bni isis-splin1e )
Pridať do zoznamu prianí

Požičovňa sedlovej Trubky Rozšírené Skladacie Bicykle sedlovka Predkus sedlovej Trubky Ultra Ľahká Hliníková Zliatina MTB Rozšírené kreslo Rúry

€207.86 - €238.93
( podrobnosti *cena nezahŕňa daň, prosím kontaktujte vaše miestne colné pre daň pred objednaním. priemer+length+farba: 25,4 očakávané mm-350 mm-čierna/červená/strieborná 27.2 mm--350 mm-čierna/červená/strieborná 28.6 mm--350 mm-čierna/červená/modrá/strieborná 30.8 mm--350 mm-čierna 31.6 mm--350 mm--modrá/červená/čierna 31.8 mm--530mm-black 33.9 )
Pridať do zoznamu prianí

ocele nápravu a zliatiny QR strane čiapky pre Powerway M81 zadný náboj PFH-M81 135 mm 10 mm štandardné adaptéry na prevodníky s 1 gumové tesnenie

€29.07 - €39.81
( powerway pfh-m81 ocele nápravu a qr strane čiapky adaptéry produkt špecifikácie: powerway pfh-m81 nápravu a bočné krytky hmotnosť 68 g o. l. d. 135 mm nápravy materiál oceľ strane čiapky farba čierna alebo červená miesto pôvodu taiwan strane čiapky materiál al7075 nasledujúce požičovňa kolesá, náboje a špice môže byť užitočné aj pre vás.prosím kliknite na obrázky )
Pridať do zoznamu prianí

10pcs Horský Bicykel Cestná Cyklistika Brzdové Trubky Spp Časti Bicyklov Prenos Brzdových rúrok Kábel Spp Kryt Plastové Doplnky

€0.21 - €0.28
( meno: bike brzdové zariadenie vnútorné káblové koncovky materiál: hliníková zliatina farba: čierna/červená/modrá/zelená/zlato/striebro veľkosť: 0.3x1.1 cm )
Pridať do zoznamu prianí

NANLIO MG007 Ultralight Pedále Bicykla 3 Utesnené Ložiská Cyklistické Hliníkový MTB Pedále Bicykla Flat BMX Bike Príslušenstvo

€24.57 - €40.96
( nanlio pravý originál 3 utesnené ložiská, bicykel pedál 3 ložiská nemajú prestávku,-v období, plynulé a bezproblémové,pripravený na použitie po inštalácii. profesionálne pedále bicykla robustný & trvanlivé : tieto pedále sú vyrobené z cnc integrované hliníkové zliatiny, chróm-molybdén ocele s anódovej oxidácii proces pre lepšiu trvanlivosť a odolnosť voči korózii. veľký, )
Pridať do zoznamu prianí

Požičovňa Riadidlá s Priemerom Adaptér 25,4 očakávané k 31.8 mm Montáž Clony MTB, Road Bike Časť Outdoorové Aktivity Príslušenstvo

€2.91 - €6.31
( požičovňa riadidlá s priemerom adaptér 25,4 očakávané k 31.8 mm montáž clony upraviť mtb, road bike príslušenstvo špecifikácia: materiál: pom farba: čierna veľkosť: 40x30x30mm/1.57x1.18x1.18in čistá/hrubá hmotnosť: 11 g špecifikácia: 25,4 očakávané k 31.8 mm vhodné: používa sa na 25,4 očakávané kaliber riadidlá, hrubšie, do 31.8 mm.používa )
Pridať do zoznamu prianí

1 ks Horskej Ceste, Stlmiť Cyklistické Brzdové doštičky MTB Bicykel Brzdové V-Brake Držiak na Topánky Gumové Bloky Odolné Cyklistické Príslušenstvo

€0.12 - €0.28
( 1.dropshipping: č faktúra, alebo akákoľvek propagácia informácie, platný kód sledovania, rýchle dodanie 2.veľkoobchod: akceptujeme väčšinu csv/excel objednávky,najnižšie ceny,kúpiť viac a ušetrite viac! 3.veľké na sklade,zásielka do 48 hodín! 4.us/au/fr/es skladových zásob,miestne rýchle dodanie!španielsky kupujúci upozornenie: ak je vaša adresa zahŕňa nasledujúce psč, prosím, )