0

Menu

Stlačte Gumu Tvorivé Roztomilé Deti Rúž Ako Koža Gumu Unscrumable Špeciálnu Gumu Tpe Materiálu, Plast

Shop: Školské Potreby
Stlačte Gumu Tvorivé Roztomilé Deti Rúž Ako Koža Gumu Unscrumable Špeciálnu Gumu Tpe Materiálu, Plast

Stlačte Gumu Tvorivé Roztomilé Deti Rúž Ako Koža Gumu Unscrumable Špeciálnu Gumu Tpe Materiálu, Plast

( 0 Recenzie )
€17.77 - €34.86
Kategória: Školské Potreby
Sku: k111602

Informácie o výrobku

Stlačte Gumu Tvorivé Roztomilé Deti Rúž Ako Koža Gumu Unscrumable Špeciálnu Gumu Tpe Materiálu, Plast

Popis:

Názov: cartoon gumu

Materiál: plast

Modelovanie: karikatúra

Účel: Guma

Čistá hmotnosť: 0.15(g)

Špecifikácie: stlačte tlačidlo guma-medzihviezdny letectva, stlačte tlačidlo guma-frog prince, stlačte tlačidlo guma-krém králik, stlačte tlačidlo guma-ružová adorácie, stlačte gumu nahradiť jadro-modrá, stlačte gumu nahradiť jadro-zelená, stlačte gumu nahradiť jadro-fialová, stlačte gumu nahradiť jadro-ružová

Špecifikácie:

1.0 Puzzle Gumu: môžete hrať puzzle hry vydelením gumu na dve časti a neustále ich reorganizácia.Nechajte svoje deti, vedieť o zvieratách.

2. Stlačte gumu: stlačte tlačidlo guma-medzihviezdny priestor, stlačte tlačidlo guma-frog prince, stlačte tlačidlo guma-krém bunny, stlačte tlačidlo guma-ružová rozkošný, aby svoj obraz zaujímavejšie!

3. Perfektné Ceny: Tieto mini gumy meranie takmer 9 cm dlhé sú ideálne na spoločenské potreby, školské ceny alebo Veľkonočné darčeky.

4. Zaujímavé strany darček: veľmi vhodné pre gumu a Vianočný večierok dodávky, roztomilé a farebné, je potrebné mať pre všetky treasure box, učebňu darček alebo Vianočná pančucha výplň pre školy alebo Vianočný večierok.

5. Vysoká kvalita: vyrobený z TPE materiálu, pre vás a vaše deti *, ľahko vymazať ceruzka známok, * ako hrať hry a hračky

6. Poznámka: Tieto zvieratá gumy sú oddelené malé diely uchovávajte ich mimo dosahu malých detí, ktorí chceli dať položky vo svojich úst.

Package Zahrnuté:

1 * Gumu

  • Novinka - FANTASTICKÉ
  • Guma Štýl - Úrad Gumu
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Guma Materiál - Gumené
  • Druh - Guma
  • Guma Typ - Ceruzka Gumu
  • Dizajn - Rúž
  • Vek - >8 ROKOV

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Kreatívne Zvierat Dom Dizajn Strúhadlo Kawaii Jednootvorová Príručka Ceruzka Fréza Deti Darček Kórejský Papiernictvo Školského Úradu,

€18.03 - €36.07
( popis: materiál: silikón farba: náhodný hmotnosť:30g zoznam balíkov: 1 ks strúhadlo (nie zahŕňať akékoľvek iné príslušenstvo) poznámka: 1. nepatrné farebné rozdiely sú povolené v dôsledku rôznych svetlá a monitory 2.vzhľadom na ručné meranie, tam bude 0-1 cm chyba, prosím, láskavo poznamenať, ďakujem! 3.náhodné farby na odoslanie, prosím, )
Pridať do zoznamu prianí

5 KS Kawaii Roztomilý Kreslený Zvierat Raj Magnetické Záložky Knihy Značku Stránky Školy Kancelárske potreby kórejský kancelárske potreby

€5.53 - €12.28
( papeleria kancelárske potreby školské potreby záložku papiernictvo obchod закладки для книг záložky materiál lech školské potreby späť do školy knihu príslušenstvo marcapaginas libros de marque stránke separador de libro panda papiernictvo 책갈피 papier librería y papelería kníhkupectvo a papiernictvo záložky pre knihy закладка для книг школьные принадлежности )
Pridať do zoznamu prianí

Retro Plniace Perá pre PRÍPAD Ceruzky Taška 3 Sloty Písanie Držiteľ Dodávky Príslušenstvo Skladovanie Drop Shipping

€63.58
( úplne nové a vysokej kvality ootdty funkcie: vyrobené z trvanlivé pu kožené materiál, ktorý uľahčuje čistenie a údržbu. má 3 otvory a môže vložiť 3 perá v. pero pre prípad môže drží svoje perá ,takže nie je potrebné sa obávať vaše obľúbené perá v neporiadku. ideálne pre učiteľov, architektov, umelcov a tak ďalej. pero na veci len vtedy,ostatné )
Pridať do zoznamu prianí

1PCS PVC Čiernej Žije Mattek Plastové Slamy Vňaťou Opakovane Bráni Vyliatiu Slamy Pokrytie Strany Piť Tvorivé Prachu Dekorácie

€0.79 - €1.14
( informácie o produkte *meno: slama mulčovače *materiál: pvc *veľkosť pvc:2-3 cm *množstvo: 1pcs *balenie: darčeková taška láskavo pripomienka na poštovné *pri vašej objednávky je < 5usd , to budú odoslané obyčajnou poštou.dodacia lehota je cca 45-60days, oneskorenie je možné a sledovanie informácie nie je k dispozícii. *na francúzsko, nemecko, )
Pridať do zoznamu prianí

Denník Dekorácie novú Štíhlu Líniu Cesty Vzorkovníka Zápisník Razba Šablóny DIY Pohľadnice Ručné Nových Produktov V roku 2023

€24.75 - €33.00
( modname=ckeditor popis produktu názov: vzorkovníka materiál: plast farba: biela/striebro podmienky: 100% nové kvality stencil množstvo: 1pcs veľkosť:4 x 10-palcový, pozrite sa: 1. v rôznych svetlá na rôzne počítačové obrazovky, farbu bude mať farbu rozdiel, nájdete konkrétny produkt. 2.vzhľadom na ručné meranie, prosím, dovoľte )
Pridať do zoznamu prianí

Japonsko KOKUYO Ceruzka Taška WSG-PC32 Multifunkčné Pero Prípade Veľkú Kapacitu, Ceruzky, Puzdro 1PCS

€8.55 - €9.83
( krajina pôvodu: japonsko veľkosť: 190x75x48 mm hmotnosť: 200 g / ks množstvo: 1 ks farba: 3 materiál: pvc -------------------------------------- šťastie v bazáre veľkoobchod -------------------------------------- výrobok je prijaté v naturáliách, avšak, vzhľadom k streľbe svetla, streľba techniky a iných faktorov, nie vylúčiť )
Pridať do zoznamu prianí

Krásne králik pero taška juhokórejský študentov tvorivé plyšové multi-funkčné písacie pero taška veľkoobchod pero taška

€3.43 - €6.73
( 53cc krásne ceruzky, puzdro plyšový zajačik držiak na pero taška roztomilý dievča kozmetické organizátor/skladovanie prípade dcéru späť do školy darček vlastnosti: vysoká kvalita materiál: stacionárne taška vyrobená z plyšový materiál, super mäkké a hladké, spolu s veľké otvorenie zips na králik telo, aby bolo jednoduché na balenie, krásna,odolné na použitie; ľahký pre pohodlné nosenie, je to )
Pridať do zoznamu prianí

Ceruzka Taška Veľkú Kapacitu na Zips Uzavretie Pero Skladovanie Taška Multi-layer Ukladanie Transparentné Písacie Pero Taška Školské potreby

€1.35 - €3.96
( ceruzka taška veľkú kapacitu na zips uzavretie multi-layer ukladanie transparentné písacie pero taška školské potreby popis: peračník prijíma transparentné vizuálny dizajn, tak, že môžete jasne vidieť papiernictvo vnútri, čo je výhodné pre vás, aby sa veci.používajú zipsy otvoriť a zatvoriť, takže je ľahké použitie. tam je veľká kapacita v tomto prípade ceruzky, ktoré môžu )
Pridať do zoznamu prianí

Moslimské Islamskej Grile Oči DIY Maľované Krásne Tvorivé Kovové Záložky Darček Pre Priateľov Papiernictvo Školského Úradu Dodanie

€9.63 - €21.39
( prosím, venujte pozornosť veľkosti pred nákupu ! ! ! vlastnosti:100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. drop shipping :podpora sklo cabochon veľkosť :20 mm balík obsahuje:1pc materiál :kov veľkosť :pierko o 8.4 x 2.8 cm farba:ako na obrázku zobraziť poznámka: vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. zaručujeme )
Pridať do zoznamu prianí

50pcs Veľký Zips Jednorožec peračník Veľká kapacita Plátno Školy, Perá Taška Skladovanie taška Školské potreby kancelárske potreby Estuches

€194.14
( množstvo(ks):50 dizajn tela: 8 farieb hmotnosť: 80 g veľkosť: veľké vyrazili 21,5*10.5 cm , malé 20 *8 cm materiál: plátno zárukou kvality : jeden rok záruka(nie vrátane komponentov).položky môžu byť vrátené na opravu do 1 roka od dátumu dostanete tovar.kupujúci je zodpovedný za návrat poštovné správne balenie.kupujúci je zodpovedný za vrátiť prepravné náklady a poistenie.kontaktujte )
Pridať do zoznamu prianí

12/10 Sloty Šedá Plniace Pero Prípade, Plátno Držiak Na Pero Displej Puzdro Taška Skladovanie Veľkú Kapacitu, Nepremokavé Office Business Štýle

€8.91 - €10.24
( ste stále strach, že váš milovaný perá nemajú čisté a upratané pobyt ? ste stále zúfalý, že vaše obľúbené perá nie sú dobre chránené? ste stále blázon o svoj priestor vždy uvádzané v neporiadku? myslíme si, že je potrebné tento úžasný pero prípade----organizácie na jej najlepšie! trvá len niekoľko minút a dáva elegantný svet! trvá len niekoľko minút )
Pridať do zoznamu prianí

Anime VTuber Roza Násobne Peračník Tvrdé Ochranné Okuliare Prípade Prenosné Slnečné Okuliare Úložný Box 1636

€15.28 - €21.22
( anime vtuber roza násobne peračník tvrdé ochranné okuliare prípade prenosné slnečné okuliare úložný box 1636 veľkosť:16*7*6.5 cm )
Pridať do zoznamu prianí

Roztomilý kreslený kabelka aktovka pre žiakov základných škôl a študentov aktovka pre mužov a ženy, aktovka pre deti, aktovka

€102.27
( roztomilý kreslený kabelka aktovka pre chlapcov a dievčatá domácu úlohu umenia taška pre deti školskej tašky )
Pridať do zoznamu prianí

Vianočné DIY Vrstvenie Šablón pre album/foto album Maľovanie Zápisník Sfarbenie Razba Album Dekoratívne Šablóny

€6.84 - €10.68
( veľkosť: 15x15cm materiál:pet balenie:1pcs/veľa použitie: môže sa používať v kombinácii s farbou, hubky, ako aj pri formovaní vložiť, pigment, tlač pad, sprej, a ručné maľovanie pre dekorácie na výrobky z papiera; špeciálne pigmenty v handričkou, stenu, nábytok, dekorácie; tortu dekorácie, čerešničkou na obrazovke, tortu sprej, atď zásielky: 1)väčšina pozemkov )