0

Menu

Elektrický Ohrievač Vody, Miešanie Ventil G1/2 Niť Odolné Termostatické Zmiešavacie Ventil pre Domáce

Shop: Domácich Kutilov
Elektrický Ohrievač Vody, Miešanie Ventil G1/2 Niť Odolné Termostatické Zmiešavacie Ventil pre Domáce

Elektrický Ohrievač Vody, Miešanie Ventil G1/2 Niť Odolné Termostatické Zmiešavacie Ventil pre Domáce

( 0 Recenzie )
€6.40 - €11.85
Kategória: Domácich Kutilov
Sku: k11271

Informácie o výrobku

Elektrický Ohrievač Vody, Miešanie Ventil G1/2 Niť Odolné Termostatické Zmiešavacie Ventil pre Domáce

Funkcie: 1. Regulácia teploty: funkcia ventil zmiešavacej batérie je nastavte teplotu teplej a studenej vody na príjemnú teplotu ľudského sprchovacím kútom, aby sa zabránilo scalding.

2. G1/2 Závit: teplej a studenej ventil zmiešavacej batérie pre elektrický ohrievač vody je v norme a univerzálny závit špecifikácia G1/2 nit, univerzálne vhodné pre conveninet hadice inštalácie.

3. Bezpečné a Trvalé: Zmiešavacie ventily sú zložené z trvanlivé a bezpečné materiály neobsahujú žiadne škodlivé látky, môžete ho použiť na kontrolu teploty vody s dôverou.

4. Aplikácie: Tento G1/2 teplota vody ventil zmiešavacej batérie pre elektrický ohrievač vody môžu byť používané v domácnosti, hotel pre bezpečné a pohodlné sprchovanie, kúpanie alebo umývanie.

5. Jednoduchá Inštalácia: Jednoduchá údržba, praktické a ľahko sa inštaluje.Studenej a teplej vody ventil, sada obsahuje 15 doplnkov v celkovej pre kompletný a ľahká inštalácia.

Špecifikácia:

Typ Položky: Elektrický Ohrievač Vody Teplej Studenej Ventil Zmiešavacej Batérie

Materiál: ABS

Brutto Hmotnosť: 142 g / 5.0 oz

Vlákno Špecifikácia: G1/2

Zoznam balíkov: 1 ks x Termostatické Zmiešavacie Ventil(15 Príslušenstvo Celkovo)

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. Máme loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre váš odkaz .

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie.vďaka

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Krkos.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

O spätnú väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Domácnosti Kohútik Vodný Filter Splash Dôkaz, Kuchynské Batérie, Vyvieračky Univerzálna Čistička Filtračná Kazeta Sprcha Ťuknite Na Položku Tryska

€0.14 - €0.48
( vodné filtre fit väčšina kohútik odstrániť zápach pp vodné filtre adaptér kuchyňa čistička vody pre zeleninu popis: potrebné položky pre domáce, kuchynské, kancelárske použitie.kompaktný, životného prostredia, jednoduchá inštalácia.dvojité filtrácia, viac čistejšie. robí vody chutné, nevýrazné, vyhnúť sa triešti.delikátna vzhľad, jednoduchá inštalácia a pohodlné čistenie.vychutnajte )
Pridať do zoznamu prianí

Z Nehrdzavejúcej Ocele Zlatým Perforované Kúpeľňa Domácnosti Stene Visí Oblečenie Hák Dual Oblečenie Hák Na Hardvér Prívesok

€34.59 - €43.23
( kúpeľňové doplnky nastaviť klasifikácia 3 farby jedným umývadlom plug umývadlom plug jedným umývadlom plug umývadlom plug )
Pridať do zoznamu prianí

1000W Zváracie Zariadenia prenosný laser zváračov/Ručné fiber Laser zvárací stroj pre spájkovačka

€22 754.87
( ručné 1000w fiber laser zvárací stroj popis výrobku popis výrobku 1.--tento stroj prijíma 1000 watt fiber laser, ktorý má vysokú elektro-optické konverznú účinnosť a dlhá laser života; 2. --laserovým lúčom kvalita je veľmi dobrá, rýchlosť zvárania je rýchle, je to viac ako 5-krát rýchlosť tradičné optické vlákna prenos laserové zváracie zariadenie, zvar je v poriadku, hĺbka )
Pridať do zoznamu prianí

HVAC Ventil Core Odstraňovač Inštalačný Nástroj Dual 1/4" a 5/16" Port s 10 Jadier klimatizácia Chladenie Nástrojov

€12.50 - €20.82
( ventil core odstraňovač a inštalácia nástroj pre dual port 1/4 a 5/16 . funkcie: odstránenie a inštalácia ventilu jadro bez strát chladiva. odstrániť ventil jadier rýchlo a ľahko. vysoká pevnosť a vysokú tvrdosť. štandardné 1/4 port, s pevnou frekvenciou systém používať priamo, frekvencia diskusiu r410 a r 32 použitie. práce na servisné ventily jadier z oboch )
Pridať do zoznamu prianí

1m width7-50 cm, priemer drôtu 0,25 mm T2 Medi Oka na destiláciu Medi balenie dĺžka

€289.30 - €321.45
( meď oka na destiláciu medi balenie dĺžka 1m width7-50 cm, priemer drôtu 0,25 mm t2 medi )
Pridať do zoznamu prianí

8"10"12"6"7"Booster Ventilátor Extractor odťahový ventilátor Ventilačné Rúry Ventilátor pre Kúpeľňa Wc Kuchyňa Stenu, Okno z Nerezovej Ocele Ventilátor

€526.81 - €585.35
( 6 7 8 10 12 booster ventilátor extractor odťahový ventilátor ventilačné rúry ventilátor pre kúpeľňa wc kuchyňa stenu, okno z nerezovej ocele ventilátor )
Pridať do zoznamu prianí

Automatický Dávkovač na Mydlo Kompaktný Snímač Čerpadlo Nastaviteľné Mydlo Dávkovanie Ovládanie Hlasitosti na batériový 17 oz/500 ml Na Kitche

€24.97 - €48.02
( [5 úrovne nastaviteľné mydlo tekuté hlasitosti]na tekuté mydlo s dávkovačom prichádza s 5 rôznymi nastavenia, ak chcete upraviť množstvo mydla chcete vynechať.žiadne odkvapkávanie alebo odpadu mydlo.to je tiež veľmi pohodlné prepínanie tejto automatickej funkcie stlačením tlačidla + tlačidlo zapnúť a - tlačidlo na 2 sekundy, vypnite ho.jednoducho stlačte tlačidlo + alebo - po tom, ako môžete zvýšiť )
Pridať do zoznamu prianí

Mini Ventilátora Ručné Prenosné USB Nabíjateľné Batérie Chladiaci Ventilátor Ploche So stojanom Držiak Tichý 3 Režimy Pre Cestovanie, Outdoorové

€0.80 - €1.45
( mini ventilátora ručné prenosné usb nabíjateľné batérie chladiaci ventilátor ploche so stojanom držiak tichý 3 režimy pre cestovanie, outdoorové funkcie: 1. dlhá životnosť: môže byť použité podľa potreby.to nemusí čakať, kým sa batéria prilepené, tak to môže pomôcť predĺžiť životnosť batérie. 2. tri-rýchlosť vetra nastavenie rýchlosti: tri-rýchlosť, rýchlosť vetra, )
Pridať do zoznamu prianí

Uterák Háčik 3KS Tvorivé Uterák Skladovacie Regály Záves Lepidlo Rag Dishcloth Držiak na Kuchynské Handry na Čistenie Nástrojov Neaten Háčik

€7.35 - €11.49
( popis: ste stále pomocou tohto druhu držiak na uterák, že to s ostrým tvar?mohlo by to byť nebezpečné, ak vaše deti náhodou spustiť do držiaka.tak prečo by ste zvážiť tento typ držiaka s okrúhlym a hladký povrch?so silným lepiaca páska, kolo uterák držiteľ je veľmi ľahko nainštalovať a neopustím všetky nežiaduce označiť na stenu.tieto kolo držiteľov vo vašom dome! funkcie: bezpečné )
Pridať do zoznamu prianí

JFBL Hot 2X Trojlôžková Sprcha Mydla na Stenu Tekuté Mydlo, Šampón Dávkovač čistiace Mlieko Pre Kúpeľňa

€45.70 - €53.14
( šampón zásobník je ideálny pre sprchový gél,šampón,čistiace mlieko atď. jednoduché použitie,stačí mierne stlačte tlačidlo. vhodné pre kúpeľňa,kuchyňa,umyváreň,obchod,atď. položka stav:100% zbrusu nový. model:triplet kapacita:(triplet)3 x 350 ml rozmery:19.5 x 21.5 farba:biela+čierna materiál:abs obsah balenia: 2 x trojlôžková )
Pridať do zoznamu prianí

Hydraulické prepínací ventil valca synchrónne výťah rovnováhu motorových FMA-2R-2.1/4.2/8.8 dump truck jedným potiahnutím dvoch

€1 001.21
( hydraulické prepínací ventil valca synchrónne výťah rovnováhu motorových fma-2r-2.1/4.2/8.8 dump truck jedným potiahnutím dvoch ak webová lokalita nie je, sa potrebujete .prosím, neváhajte ma kontaktovať .budeme poskytovať najlepšie ceny s najlepšou kvalitou sa na vás !!!zásielky 1. doprava po celom svete . ( s výnimkou niektorých krajín, a apo alebo francúzskej polynézie ) 2. objednávky, ktoré boli )