0

Menu

Filter Obrazovky Montáž na Stenu Bazén Filter Element, Univerzálny, Ťažkých Kovov Filter pre 380 280 165 65 Cleaner

Shop: Vodné Športy
Filter Obrazovky Montáž na Stenu Bazén Filter Element, Univerzálny, Ťažkých Kovov Filter pre 380 280 165 65 Cleaner

Filter Obrazovky Montáž na Stenu Bazén Filter Element, Univerzálny, Ťažkých Kovov Filter pre 380 280 165 65 Cleaner

( 0 Recenzie )
€1.71 - €3.23
Kategória: Vodné Športy
Sku: k116817

Informácie o výrobku

Popis:

【Kompatibility] vyzýva Náš filter obrazovky nahradenie je kompatibilný pre bazénový vysávač 380, 360, 280, 180, 165, 65 a tiež s .

【Jednoduchá Inštalácia] vyzýva Stenu montáž a rýchle odpojenie umožňuje jednoduché a bezproblémová inštalácia náš filter obrazovky výmenu.

【Ťažkých Materiálov] vyzýva Bazén čistič filtra je vyrobená z vysoko kvalitného materiálu na zabezpečenie trvanlivosti a dlhodobého výkonu.

【 Čistiaci Výkon] vyzýva Náš filter obrazovky nahradenie zabezpečuje čistenie výkon efektívne zachytenie nečistôt a nečistoty z vody v bazénoch.

【Univerzálny] vyzýva na Stenu montáž a rýchle odpojenie filter obrazovky, ktorá je pre bazénový vysávač.

Tabuľka Veľkostí:

2.5cmx2.7 cm/0.98inchx1.06inch

Balenie Obsahuje:

1 Filter Obrazovky

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne chyby spôsobené ručné meranie a rôznych monitory.

  • MainKey6 - Náhradné Diely Bazén Filter
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Steny Montáž Filter Obrazovky
  • MainKey1 - bazén Obrazovke
  • MainKey4 - Rýchle Odpojenie Filter Obrazovky Automatické Cleaner
  • MainKey3 - Bazén Cleaner Hadice Filter 380 360 280 180 165 65
  • Názov Značky - perfeclan
  • Druh - Filter
  • MainKey5 - Energie Filter Náhradný Filtračný Prvok Diely
  • MainKey2 - Steny Montáž Filtra Displej Univerzálny Náhradný

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

9 Longboard Prietrže Strednej Fin Modrý Plast Fin Pre Sup Surf Fin Jeden Fin Pre Longboard Dar 1pc Skrutka

€7.30 - €14.33
( jeden plutvy / surf plutvy / cener plutvy 1. používa sa v sup surfové dosky, alebo 2. superior nylon plastových materiálov tak, aby mohli znášať tlak vody a uv žiareniu 3.package : 1pc fin jednu sadu (dar 1 srecw) 3.rôznych veľkostiach: od 6.5 až 10 . 4.dĺžka: 9 5.č min, vzorky a malé objednávky sú k dispozícii. 6.zadarmo darček : 1pc skrutka )
Pridať do zoznamu prianí

Nepremokavé PVC záchranné koleso Boja Zabraňujú Utopenia Krúžok Float Anti-chrápanie Skladovanie Zosilnené Dvojité Airbagy Hlavové Plávanie Taška

€7.52 - €11.07
( popis 1. super nepremokavé 2. ľahký a ľahko použiteľný 3. plávanie asistent záchranné bóje 4. vhodné na rafting, proti prúdu rieky, kúpanie, kempovanie, more, surfovanie, potápanie, rybolov, vodný park, self-vodičský tour a iné outdoorové aktivity pokyny: 1. naplniť vzduchom, a potom skontrolujte, či je airbag úniku.prosím, uistite sa, že to nebude úniku pred )
Pridať do zoznamu prianí

Seafrogs 40m/130ft Podvodná Kamera Bývanie Prípade Fujifilm XT2 X-T2 16-55mm 16-50mm 18-55mm Fotoaparát

€612.11
( tento fotoaparát bývanie bude držať svoj fotoaparát suché a funkčné vo všetkých poveternostných podmienok.to môže chrániť váš fotoaparát až 130ft/40 metrov pod vodou, efektívne udrží vodu oddelene od prístroja a dáva im komplexnú ochranu.ideálny pre fotografovanie vody-aktivity fotografie, ako streľba počas surfovanie, šnorchlovanie alebo potápanie.čo získate: podvodná bývanie,zápästie popruhu, )
Pridať do zoznamu prianí

Odolné Bazén Príslušenstvo Svorka Široko Kompatibilné Živice Bazén Príslušenstvo Svorka V-Tvar Opotrebovaniu Bazén Klip Bazén Dodanie

€2.11 - €3.83
( odolné bazén príslušenstvo svorka široko kompatibilné živice bazén príslušenstvo svorka v-tvar opotrebovaniu bazén klip bazén dodanie špecifikácie: tento opotrebovaniu bazén butterfly klip je pohodlné používanie, jednoduchá inštalácia, údržba a nahradiť, vďaka dobrú znášanlivosť. tento bazén butterfly klip je vhodný pre pripojenie bazén kefy, bazén skimmers, list hrable a bazén )
Pridať do zoznamu prianí

Neoprén Super Stretch Neoprén Flexibilné Potápanie, Šnorchlovanie vyhovuje

€924.65 - €1 744.63
( popis: 【neoprénová materiálu] vyzýva wet3mm je vyrobený zo super elastického neoprénu a elastické tkaniny, pružný, pevnosťou v tlaku, ochrana pred slnkom, trvanlivé a pohodlné na nosenie. 【zvýšiť udržať v teple] vyzýva celého tela potápačský oblek odolať časť morskej vody tlak a nie je ľahké nedeformujte, zámok väčšina telesnú teplotu a udržať v teple. 【anti šok prístroj] )
Pridať do zoznamu prianí

Plávanie Pás Vodné Bezpečnosti Plávať, Vznášať EVA Nastaviteľné Deti Nepremokavé Plávajúce Rada Opasok Plavecký Pás, Deti, Dospelých

€4.81 - €9.08
( popis: 【premium materiál] vyzýva: plavecký pás plaváky pás je vyrobený z vysoko kvalitnej eva penové bloky, ktoré poskytujú vztlak a stabilita. 【funkcie] vyzýva: vysoká hustota a non deformácie, veľká vztlaková, nepremokavé. 【plávanie pomoc] vyzýva: to je najlepšou voľbou pre deti plávanie aids, pomôcť deti a začiatočníkov naučte plávanie a sebavedomá vo vode. 【nastaviteľné] )
Pridať do zoznamu prianí

2x Univerzálny Surf Fin Surfovanie Rýchle Uvoľnenie Odolné pre malý Čln Longboard Postaviť Paddleboard Príslušenstvo

€4.27 - €7.91
( popis: surf plutvy: 2 ks surfovanie fin (vľavo a v strede), skvelý doplnok pre surf. materiál: tento surfovanie plutvy je vyrobená z vysoko kvalitného nylonu plastové glassfiber materiál, pevné a trvanlivé, môže byť na dlhú dobu používania. funkcia: dobré prevedenie, hladký a odolný proti opotrebeniu povrchu. jednoduchá inštalácia: ľahko nainštalovať do kajaku rozdeliť vody )
Pridať do zoznamu prianí

EVA Klip Nohy Doska Pre Plávať Pena Vytiahnuť Boja Plávať Kickboard Bazén, Plávanie Dropship

€4.02 - €9.56
( vlastnosti: úplne nové a vysokej kvality ootdty správne plávanie držanie tela.s plávanie boja, môžete sa zamerať na posilnenie chrbát, ramená a ruky, a potom môžete zvládnuť kontrolu dýchania, plávanie efektívne, a majú dokonalé držanie tela. odolné, dospelých, plávanie pomoci je produkt, ktorý vydrží mnoho rokov. vysoko kvalitné materiály, vyrobené z 4 koži-priateľský, )
Pridať do zoznamu prianí

Voda Športových Topánok Naboso Letné Beach Aqua Topánky Muži Plávanie Brodenie Telocvični Bežecké Tenisky Ženy, Lezenie, Jazda Na Bicykli Obuv

€22.75 - €32.50
( pán/pani vitajte v našom obchode! tam sú niektoré návrhy, ako postupujte podľa: 1.vykonajte presné meranie pre vaše nohy dĺžka ( päty až k päte ) 2.podľa vašich dĺžka nôh vybrať vhodné veľkosti topánky. 3.ak vaše nohy sa tuk alebo výška priehlavku,prosím, jednu väčšiu veľkosť. 4.ak máte akékoľvek otázky, prosím zadarmo, dajte mi vedieť, kontaktujte nás, )
Pridať do zoznamu prianí

SLINX 5MM Mužov celého Tela Zimné Neoprén Potápačské Neoprénové Oblek Fleece Podšívka jednodielne Plavky pre Šnorchlovanie, Surfovanie Triatlone

€564.89 - €664.59
( slinx 5mm mužov celého tela zimné neoprén potápačské neoprénové oblek fleece podšívka jednodielne plavky pre šnorchlovanie, surfovanie triatlone hlavné funkcie: nl 4-way super stretch neoprén f2s.odolné a jednoduché sušenie.tento materiál je určený pre najvyšší flexibilitu, teplo, svetlo a menej vody absorbuje.hrúbka: 5 mm. geniálny rezu s 6 ihly flatlock švy pre extrémne pohodlné )
Pridať do zoznamu prianí

Potápanie D Krúžok Hmotnosť Pásu Držiteľa, D-Ring Systém Batoh Zátka Pracky 6 mm Multi-funkčné D-Krúžky Potápanie Odolné Accs

€13.66 - €20.10
( funkcie: * zbrusu nový vysoko kvalitný *vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, odolná *multi-funkčné d-krúžky *naši d krúžky sa používajú na opasky , peňaženky , potápanie , pet golier , cestovanie, tašky a oveľa viac. * * vyrobené na posledný ,náš nehrdzavejúca oceľ d-krúžky nebude hrdze špecifikácie: *materiál : 6061 hliník *farba:žltá,červená,čierna,ružová,modrá(ako )
Pridať do zoznamu prianí

1 Kus Surf Vešiak Na Stenu Stojan Displej Batožiny Organizátor Rada Rack Vonkajšie Montážne Háčiky

€45.42 - €68.82
( 1 kus surf vešiak na stenu stojan displej batožiny organizátor rada rack vonkajšie montážne háčiky 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. výtvarné spracovanie a dokonalý štýl. jednoduchá inštalácia a odolný pri použití. vysoko oteruvzdorné a vynikajúcu trvanlivosť. môže byť 40 kg, a príručka gombík je jednoduché nastavenie.je vhodný pre viaceré scenáre ako garáž, technická )
Pridať do zoznamu prianí

6. Bazén Hadice S Priemerom 32 Mm S Pomocou Svorky ,Plávanie Výmena Potrubia Bazén Čistiaci Nástroj

€21.87 - €46.51
( bazén hadica môže byť použitý pre široký rozsah bazén zariadenia.vzhľadom k svojej extrémne tlaku-odolnosť, odolnosť voči chlóru a uv žiareniu, je ideálne hodí pre vonkajšie použitie. čerpadlo, hadice, kompatibilné s čerpadlá, čistenie a filtračné systémy, bazén ohrievače, podlahové vysávače, alebo jednoducho pre plnenie a vyprázdňovanie bazén.okrem toho, hadica na vodu slúži pre perfektné )
Pridať do zoznamu prianí

PVC Nový Diamond Nafukovacie Plávajúce Posteľ Na Pláži, Kúpanie Letné Party Pre Dospelých A Deti

€19.33
( názov:pvc nový diamond nafukovacie plávajúce posteľ na pláži, kúpanie letné party pre dospelých a deti materiál:ochrana životného prostredia pvc veľkosť:210 cm*150 cm farba:ako na obrázku packbag:1 ks,deflovaných príležitosti:pláž hračky,stage výkony rekvizity,party dekorácie vhodné pre indoor/ outdoor,ako napríklad domov, park, pláž. ľahký a prenosný, )
Pridať do zoznamu prianí

Náhradné Bazén Hadica Dlhá Filter Bazén Čerpadla Náhradné vodovodné Potrubie Filter, Čerpadlo, Hadice Pre Bazén Čerpadla Filte #j1p

€3.39 - €3.85
( náhradná hadica pre nadzemné poolsaccessory bazén čerpadla náhradná hadica popis výrobku: bazén výmena hadice: nahradiť nad zemou bazén hadice v blesku s tejto výhodnej sade.obsahuje 1 bazén hadice nepriepustných náhrady [59 dlho s 1.25 priemer] zahŕňa trvalé svorky: ďaleko lepšia ako značka svorky, ktoré sú vyrobené z krehký, plastové.naše svorky sú vyrobené z mosadze, kov )