0

Menu

1 Kus Sklopné Sklopné Sklopné Pohodlné Jedno Rýchle Uvoľnenie Doska Stojan, Držiak Kamery Držiak Prenosné

Shop: Fotoaparát & Foto
1 Kus Sklopné Sklopné Sklopné Pohodlné Jedno Rýchle Uvoľnenie Doska Stojan, Držiak Kamery Držiak Prenosné

1 Kus Sklopné Sklopné Sklopné Pohodlné Jedno Rýchle Uvoľnenie Doska Stojan, Držiak Kamery Držiak Prenosné

( 0 Recenzie )
€13.61 - €20.62
Kategória: Fotoaparát & Foto
Sku: k11892

Informácie o výrobku

1. Hliníkové Zliatiny Materiálu, Integrovaný Dizajn Tela, Povrch Anódovej Oxidácii Liečby.

2. Gumová Podložka, Nie Len Zvyšujú Odolnosť S Trupom, Anti-Aging, Rôzne Uhly Zložiť Wantonly.

3. Univerzálny Štandard Úzko Spájat Groove, Môže Byť Skombinované S Rôzne Príslušenstvo Pre Splnenie Rôznych Potreby Fotografovanie.

4. Podpora Vertikálne Streľba, Horizontálne Natáčanie, S Snímky Železničnej Použitie Je Stabilnejšie Ako Gimbal.

5. Základňu Má Aj 1/4 Otvory Pre Skrutky A 3/8 Otvory Pre Skrutky, Ktorá Môže Spĺňať Rôzne Požiadavky.

1. Materiál: Hliníková Zliatina

2. Farba: Čierna

3. Dĺžka: 23.6 cm

4. Šírka: 9 cm

5. Skrutky: 1/4 " A 3/8 Palca

6. Meno: Panorama Skladacie Gimbal

7. Produkt Zaťaženie: 3 kg

8. Rozsah Použitia: Môže Byť Na Fotoaparát, Statív, Vodiacej Koľajnice, Vozík

9.Produkt Uzavreté Veľkosť: 9,5 x 9,5 x 3.0 cm

Obsah Balenia:

1 x Kamera Mount

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

1 Kus Sklopné Sklopné Sklopné Pohodlné Jedno Rýchle Uvoľnenie Doska Stojan, Držiak Kamery Držiak Prenosné

  • Názov Značky - FGHGF
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Komunikácia - NFC
  • Druh - Jeden Rukoväti
  • APLIKÁCIE Podporované Jazyky - Angličtina

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Univerzálny Magic Arm Multi Funkčné Ballhead Svorka Dvojitý Loptu Adaptér Shoe Mount Adapte Pre Monitor Led Svetlo Video 1/4" Camer

€34.04 - €50.06
( univerzálny magic arm multi funkčné ballhead svorka dvojitý loptu adaptér shoe mount adapte pre monitor led svetlo video 1/4 fotoaparát )
Pridať do zoznamu prianí

Pre Dáta, Navíjač Kábla Svorka Mount Doska pre 5" Ninja V Monitore pre A6500 5D2 BMPCC 4K 6K Fotoaparát Klietky Plošinu 1/4" Pevný Klip Adaptér

€6.77 - €7.87
( viac ako 10 ks prispôsobiteľné logo (min>10) sme priami factory ( najlepšia cena, vysoká kvalita, skvelé služby) *ak nie klienta správy po podaní objednávky do 24 hodín súbor loga (pôvodný formát .pdf / .ai / .cdr) , budeme loď out no logo produktov. *klient potrebuje na zabezpečenie ochrannej známky osvedčenie / značky povolenie alebo poznámka v objednávke: vlastné logo výrobkov, ktoré )
Pridať do zoznamu prianí

Insta360 JEDEN X2 Utility Rám Ochranná Klietka Králik Prípade insta360 jeden X2 originálne príslušenstvo

€39.82 - €49.77
( insta360 jeden x2 utility rám určené na montáž, mic hore a strieľať. strieľať tak, ako si chcel so svojím príslušenstvom. )
Pridať do zoznamu prianí

NOVÉ Pre Canon EOS R6 Displej s Chrániť Kryt LCD Flex Kábel CG2-6602 EOSR6 Fotoaparát Opravy výmenou Časti Jednotky

€1 542.98
( nové pre canon eos r6 displej s chrániť kryt lcd flex kábel cg2-6602 eosr6 fotoaparát opravy výmenou časti jednotky )
Pridať do zoznamu prianí

Hiphop Rodovej Odhaliť Pozadie Chlapec Alebo Dievča, Krásu, Alebo Poraziť Baby Sprcha Dekorácie Retro Rádio Disco Ball Banner Pozadí

€55.75
( vitajte na josie' store naše pozadia sú primárne zamerané na novorodencov, detí,dospelých,familiesweddings,stolíky, narodeniny a sviatky,koláče a potravín podporujeme dropshipping.malé veľkoobchod a vlastné.ak máte otázky,prosím kontaktujte nás a my vám radi odpovieme do 24 hodín. )
Pridať do zoznamu prianí

M10 Ultra RC Drone 5 KM Vzdialenosti 800M Výška S 360° Laser Prekážkou Vyhýbanie 3-Os Gimbal EIS Reálne 4K Kamera GPS FPV Hračka

€1 466.70 - €2 933.41
( m10 ultra drone 4k profesionálne eis fotoaparát 3-os gimbal 360 prekážkou vyhýbanie 4km obrázok prenos 800m letovú rc quadcopter vs sg906 max2 dron poznámka: ponúkame na predaj dve verzie drone na link: m10 & m10max 1. m10max: 360-smer všesmerového prekážkou vyhnutie sa + 4k eis kamera + tri osi gimbal + 4km image transmission 2. m10: 4k eis kamera + tri osi gimbal + 4km image transmission rovnaký )
Pridať do zoznamu prianí

Foto Fotografie Dekoratívne Pozadie Handričkou Cirkus Deti Pozadí Maľovanie Na Fotenie Novorodencov Fotografie Rekvizity

€4.41 - €6.29
( výrobky môžu byť použité pre živé pozadie, video konferencie, video hovory a na iných miestach. výrobky môžu byť použité v fotografovanie budov, foto studios, fotografovanie pozadí handričkou . sme informácie o podpore, napríklad vlastné veľkosti, text, fotografie a obrázky . podporujeme diverzifikované predaja. )
Pridať do zoznamu prianí

Adaptér objektívu Krúžok pre M42 Objektív na Nikon Mount Adaptér Prevodník s Infinity Zameranie Skla pre Nikon SLR Fotoaparátu DSLR

€4.42 - €6.40
( popis: tento m42 nikon adaptér je vyrobený z hliníka, s postavená-v nápravnom skla umožňujú infinity zameranie.to umožňuje použitie m42 mount objektívy a makro príslušenstvo na nikon slr/zrkadlovky ručným so zameraním podľa manuálne ovládanie expozície. funkcie: -adaptér pre m42 objektív nikon telo. -vyrobené z hliníka (anodized black) -objektív vzdialenosť rozsahu )
Pridať do zoznamu prianí

Joshua Tree National Park Fotografie Pozadie Suchých Pustej Kaktus Pieskovcové Skalné Klímu Horskej Scenérie Púšte Pozadí

€58.02
( 1:farba označené pod obrázok je len kód, nie je správne farby obrazu, farba obrazu je predmetom aktuálny obrázok zobrazí v obchode 2:tento obchod podporuje kupujúci pridať požadovaný text k obrázku.kupujúci len potrebné poznamenať, presný text, ktorý musí byť pridaný pri objednávke.obchod sa ho upraviť podľa vašich požiadaviek 3:o chromatické aberration: keďže zobrazenie stavu jednotlivých )
Pridať do zoznamu prianí

SmallRig Fotoaparát Klietky pre Canon EOS R s Chladné Topánky Prípojný Závit Otvory pre Magic Arm Mikrofón Pripojiť 2803

€85.39 - €112.35
( kľúčové vlastnosti: 1. formulár-montáž klietky pre canon eos r. 2. poskytuje ochranu a príslušenstvo držiaky. 3. 1/4 -20 & 3/8 -16, arri 3/8 -16 príslušenstvo vlákna a studenej shoe mount. 4. vstavaný arca swiss doska a flate skrutkovač. 5. zámky fotoaparátu cez 1/4 -20 & dvoch anti-twist kolíky. smallrig klietky pre canon eos r ccc2803is a formfitting celej klietke )
Pridať do zoznamu prianí

Opravy Dielov Pre Fujifilm Fuji X-T2 XT2 Hľadáčik EVF Jednotky

€146.99 - €154.72
( značka: pre fujifilm produkt model: x-t2 xt2 diely meno: hľadáčik evf jednotky stav: používané opravy dielov pre fujifilm fuji x-t2 xt2 hľadáčik evf jednotky milí kupujúci: vitajte na taolin digitálny obchod. zásielky: *prijmeme: paypal *zašleme tovar na kupujúceho, adresu, ktorú váš účet, ak chcete položku bude zaslané na inú adresu, )
Pridať do zoznamu prianí

Nabíjačka Pre GoPro 11 10 9 8 7 6 5 Inteligentné Nabíjanie Prípade Batéria Úložný Box Pre Gopro Hero 10 11 9

€17.93 - €25.61
( inteligentné nabíjanie dizajn konštantný prúd a konštantné napätie vyvážené plnenie fáza 1. rýchle nabíjanie: v tejto fáze, batéria sa rýchlo nabiť na 80% s konštantný prúd, ale stále vyžaduje doplnkové nabíjania úplné nabitie batérie.etapa 2: doplňujúce plnenie: v tejto fáze, nabíjací prúd sa postupne znižuje na nabiť batériu na 100%.batérie napätie budú udržiavať stabilnú hodnotu počas )
Pridať do zoznamu prianí

3X5ft Blue Sky Biely Oblak, Fotografovanie Pozadie Pozadie Obrazovky Studio Rekvizity & 3X5ft Letné Prímorské Pláže

€11.50 - €18.55
( vitajte v našom obchode. naše výrobky sú dostupné ceny a kvalitný.podporujeme dropshipping a veľkoobchod .ak chcete pracovať s nami dlho, prosím kontaktujte nás a my vám veľmi priaznivé ceny.s pozdravom! 2 x fotografiu na pozadí: 1 x modrú oblohu a biele oblaky + 1 x piesočnatej pláže, kokosové palmy fotografia v pozadí: pomocou série high-tech digitálnych zariadení na výrobu, starostlivo )
Pridať do zoznamu prianí

Digitálny Foto Rám Dotykový Foto rámček 17 Palec na Darčeky

€118.43 - €215.33
( digitálny foto rám dotykový foto rámček 17 palec na darčeky funkcie: 1. 17 palcový veľký displej: veľký displej, displej s pomerom strán 16:10, poskytuje vynikajúce a jemné farby, objaví sa každý krásny okamih, a predstavuje krásne vizuálne hody. 2. viaceré funkcie: podpora hodiny, kalendár, čas zapnutie a vypnutie, spustenie titulky, vaše intímne butler a skúsenosti pohodlný život.vstavaný )