0

Menu

Ryby Finder Namontujte Montážnu Dosku Morských Elektronické Mount 1.5" Loptu Základňu pre Kajak Loď Kanoe Ryby Finder Inštalácia

Shop: Vodné Športy
Ryby Finder Namontujte Montážnu Dosku Morských Elektronické Mount 1.5

Ryby Finder Namontujte Montážnu Dosku Morských Elektronické Mount 1.5" Loptu Základňu pre Kajak Loď Kanoe Ryby Finder Inštalácia

( 0 Recenzie )
€16.06 - €29.74
Kategória: Vodné Športy
Sku: k124316

Informácie o výrobku

Popis:

【Odolný Materiál] vyzýva: ryby finder montáž je vyrobená z vysoko kvalitného nylonu materiálu, šetrný k životnému prostrediu a trvanlivé.Najkratšia rameno je 36.5 cm/14.37 palec, a najdlhšia je 48 cm/18.90 palec.Základná veľkosť 10cmx5.2 cm/3.94inchx2.05inch, výška 14.5 cm/5.71 palec.

【Funkcie] vyzýva: 1,5 palcový loptu vám dáva viac uzatváracou silou pre väčšie príslušenstvo, zatiaľ čo stále predstavovať hladký plný rozsah pohybu.

【Jednoduchá Inštalácia] vyzýva: nastaviteľné ryby finder mount loptu base pevné skrutky(vrátane), ľahko a pevne nainštalovaný.

【Široké Uplatnenie] vyzýva: Veľké rybárske náčinie, doplnky pre lode, jachty, kajak.

【Morských Mount] vyzýva: Marine Electronics Loptu Pripojiť a Sledovať zahrnuté.

Špecifikácia:

Materiál: Nylon

Balenie Obsahuje:

1 Rýb Finder Mount pre Kajak

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne chyby spôsobené ručné meranie a rôznych monitory.

  • MainKey6 - Yacht Kanoe Lode Rybárske Náčinie, Doplnky
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Ryby Finder Mount
  • MainKey1 - Snímače Mount
  • MainKey4 - Univerzálny Prevodník Montážne Rameno Base
  • MainKey3 - Loď Morských Elektronické Namontujte Montážnu Dosku
  • Názov Značky - perfeclan
  • Vonkajšie Aktivity - Surfovanie
  • MainKey5 - Nastaviteľné Ryby Finder Base Adaptér Loptu Mount
  • MainKey2 - Ryby Finder Mount pre Kajak 1.5" Loptu Base

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

10 Stôp Stočený na Vodítku Nohu Lano pre Surfovanie Rada Stand Up Veslovať Surfovej Doske

€1.65 - €3.31
( 10 stôp stočený stand up veslovať rada paddleboarding surf vodítku nohu lano funkcia: 1. robustné a bezpečné: tento pás je vyrobený z tpu a neoprénová lano.je dosť silná, aby rukoväť najdlhšie a najťažšie dosky, ale pretože je určený pre flatwater bazénik je ľahký a flexibilný.nová tvarovaná-v dvojlôžkových nehrdzavejúcej ocele, otočné čapy, plus triple zábal železničnej displeja. 2. )
Pridať do zoznamu prianí

Daisenuo Dospelých Kamufláž Život Bunda Plávať Vesta Vztlak Pomoci PFD na Rybolov, Lyžovanie Lyžiarske Rybársky Čln

€25.83 - €32.30
( život v dospelosti bunda plávať vesta vztlak pomoci bunda pfd na rybolov, lyžovanie lyžiarske vztlak rybársky čln pre vodné športy dospelí život bunda pomoci vesta kajak lyžiarske vztlak rybársky čln watersport popis: self-help whistle nastaviteľné pracky a pás pásy skryté vrecko pre popruhy zber reflexného materiálu pre väčšiu viditeľnosť vložené pracky dizajn, aby zabezpečili, že plávať bunda )
Pridať do zoznamu prianí

3x Surf Fin Zástrčky Install Base Dvojité Karty pre Softboard Surf Fin Boxy Paddleboard

€6.12 - €10.04
( popis: odolný materiál: surf fin sviečky sú vyrobené z vysoko kvalitného pvc materiálu, žiadny zápach, robustné. balenie obsahuje: 3ks mäkké zástrčky, 6x plastové skrutky, 1 plastový kľúč, 1 kormidlo kľúča a 6 kormidlo skrutky. softboard fin príslušenstvo: dvojité kartu fin zapojte sa používa pre softboard, mäkké surf plutvy box base mount. veľkosť: soft top fin plug )
Pridať do zoznamu prianí

Podmorské Potápanie Spoločné Rameno Svorky Montáž pre Pripojenie Blesk/Video

€36.56 - €67.71
( popis: ľahká hliníková zliatina spracovanie loptu hlavou socket spĺňajú vysoko presná a odolná požiadavky rukoväť dizajn, prirodzene vhodné pre prsty a vyrobené z živice s cieľom zlepšiť jeho fungovanie, s nižšou spotrebou energie, ľahko stratiť, upraviť relatívny uhol kĺbu ruky pevne upevnite loptu kĺbov môže otáčať o 360°, a môže otočiť o 80 stupňov v horizontálnom smere majú )
Pridať do zoznamu prianí

EVA Klip Nohy Doska Pre Plávať Pena Vytiahnuť Boja Plávať Kickboard Bazén, Plávanie Dropship

€4.02 - €9.56
( vlastnosti: úplne nové a vysokej kvality ootdty správne plávanie držanie tela.s plávanie boja, môžete sa zamerať na posilnenie chrbát, ramená a ruky, a potom môžete zvládnuť kontrolu dýchania, plávanie efektívne, a majú dokonalé držanie tela. odolné, dospelých, plávanie pomoci je produkt, ktorý vydrží mnoho rokov. vysoko kvalitné materiály, vyrobené z 4 koži-priateľský, )
Pridať do zoznamu prianí

316 Nerezovej Ocele Potápanie Regulátor Skrutkovača Nastavte Potápanie Kreditnej Karty Multitool Vybavenie Opravy Nástroj

€89.06 - €190.35
( popis položky: - vyrobené z spoľahlivé 316 nerezovej ocele, antikorózne a trvanlivé. - geometrický dizajn robí tento multitool praktické, ako aj špeciálne. - z kreditnej karty-veľké multitool je prenosný a ľahko uchopiť. - pozostáva z najčastejšie používaných nástrojov, to je veľmi výhodné pre vás na použitie. - to multitool je vhodná pre potápanie regulátor opravy )
Pridať do zoznamu prianí

Muži, Plavky, Plavky, Šortky Plaviek Mužov Beach Šortky, Plavky, Surfovať Palube Rýchle Suché Nohavičky 2023

€1.57 - €3.73
( mens pevnej kože nepremokavé čipky vrecko horúce jarné prázdniny pláž pláž nohavice, plavky, šortky funkcie: 【materiál] vyzýva je vyrobený z polyesteru peach skin materiálov, dostatočne odolné pre vaše každodenné nosenie. 【funkcie] vyzýva solídny dizajn robí viac atraktívne. 【príležitostiach] vyzýva pánske nohavice je vynikajúcou voľbou pre pláž a dovolenku. 【size] )
Pridať do zoznamu prianí

Ryby Finder Mount Ryby Finder Držiteľ Loptu Montáž Elektronických Fishfinder Mount Loptu Základňu pre Kajak Loď, Jachtu Kanoe Jednoduchá Inštalácia

€14.76 - €24.60
( popis: 【odolný materiál] vyzýva: ryby finder montáž je vyrobená z vysoko kvalitného nylonu materiálu, šetrný k životnému prostrediu a trvanlivé.najkratšia rameno je 36.5 cm/14.37 palec, a najdlhšia je 48 cm/18.90 palec.základná veľkosť 10cmx5.2 cm/3.94inchx2.05inch, výška 14.5 cm/5.71 palec. 【funkcie] vyzýva: 1,5 palcový loptu vám dáva viac uzatváracou silou pre väčšie príslušenstvo, )
Pridať do zoznamu prianí

2 mm Neoprénová Shorty neoprénový Oblek Predný zips pre Deti-Chlapci, Dievčatá, Jar Plavky s Keep Warm Funkcia

€24.55 - €37.78
( [hlavný materiál]: super elastické tkaniny +1.5 mmcr+ lassa handričkou .nylon+2mmsbr+nylon [style]: vpredu na hrudi na zips dizajn. [technológie výroby]: štyri ihly a sixthreads ploché švy [vhodný pre]: vhodné pre rôzne vodné športy ako potápanie, plávanie, surfing, a šnorchlovanie, poskytuje all-around ochranu pre vaše telo. [zabezpečenie kvality]: každý výrobok, podlieha prísnej )
Pridať do zoznamu prianí

Spot Veľryba tobogán Striekajúcej Hračka Sprej Žľabu Dvojité Detí Trávnik Sprej Mat

€19.33
( názov:spot veľryba tobogán striekajúcej hračka sprej žľabu dvojité detí trávnik sprej mat materiál:ochrana životného prostredia pvc veľkosť:550*145 cm farba:ako na obrázku balenie:1 ks,deflovaných príležitosti:deti hračky,stage výkony rekvizity,party dekorácie,ako darčeky pre vaše deti vhodné pre indoor/ outdoor,ako napríklad domov, park, záhrada a tak ďalej. ľahký )
Pridať do zoznamu prianí

6. Bazén Hadice S Priemerom 32 Mm S Pomocou Svorky ,Plávanie Výmena Potrubia Bazén Čistiaci Nástroj

€21.87 - €46.51
( bazén hadica môže byť použitý pre široký rozsah bazén zariadenia.vzhľadom k svojej extrémne tlaku-odolnosť, odolnosť voči chlóru a uv žiareniu, je ideálne hodí pre vonkajšie použitie. čerpadlo, hadice, kompatibilné s čerpadlá, čistenie a filtračné systémy, bazén ohrievače, podlahové vysávače, alebo jednoducho pre plnenie a vyprázdňovanie bazén.okrem toho, hadica na vodu slúži pre perfektné )
Pridať do zoznamu prianí

lietajúce taniere Mimo Sporing Disk Strane Hádzanie pre hry Backyard

€1.59 - €3.05
( popis: cvičenie:lietajúce taniere nie je len hračka, ale aj vonkajšie športové cvičenia, zlepšuje odozvu. materiál:mäkký materiál, možno sklopiť a zarobila na vôli, bez deformácie, a môžu byť obnovené do jeho tvar. nízka hmotnosť: pohodlné uchopenie, ľahké a jednoduché hrať, nízka hmotnosť, ľahko sa drží, stabilný flighting hladký: jemné brúsenie non slip a odolný )
Pridať do zoznamu prianí

Inflácia Ventil Compact Dlhú Životnosť Proti hrdzi Odolné BCD Moc Nafukovacím Potápanie Inflácie Ventil pre Vodné Športy

€17.14 - €32.34
( dôležité informácie materiál:nylon veľkosť balenia: veľkosť: 9.9 cm x 6,9 cm/3.9 x 2.7 (cca.) prehľad: jednoduchá a ľahká inštalácia nebude strácať čas a úsilie.vynikajúce a profesionálne spracovanie je veľmi silný a odolný. dôvod, prečo je veľmi vhodné na prepravu a obchod je to, že má malé rozmery a nízku hmotnosť.čo robí ju majú dlhšiu životnosť )
Pridať do zoznamu prianí

46 cm Prenosné Kajak Ručné Čerpadlo Kanoe Plávajúce Strane Drenážne Čerpadlo Loď pre Vonkajšie Prežitie Pohotovostné Záchranné Dodávky

€11.62 - €29.04
( 46 cm prenosné kajak ručné čerpadlo kanoe plávajúce strane drenážne čerpadlo lodné príslušenstvo pre vonkajšie prežitie pohotovostné záchranné dodávky funkcia: tento kajak čerpadlo sa používa na odvod vody z vašej kajak, aby sa zabránilo capsizing alebo ponoreniu. nepriepustných dizajn s vymeniteľné tesnenie, aby sa zabránilo vody z bukovej na prívod vody. vonkajšie eva )
Pridať do zoznamu prianí

Mares rovníka 2 mm členková obuv sandále nízke šnorchlovanie, Potápanie Potápanie topánky

€49.92 - €58.72
( 978840226866367 viac horúce produkty usa $ 4.99 /kus usa $ 24.99 /kus usa $ 8.54 /kus usa $ 4.39 /kus usa $ 37.35 /kus usa $ 7.90 /kus usa $ 215.00 /kus usa $ 329.00 /kus 2 mm členok boot: ľahký, ideálny pre cestovanie.obsahuje gumový grip jediným. rovníka kobyly ponoriť boot 2 mm ponorné nízke topánky veľkosť : 4 - 12 kód farba : čierna kód:412613、412636 )
Pridať do zoznamu prianí

Pružná Vodotesná Dospelých, Plávanie Spp Muži Ženy Sušič Na Ochranu Plávanie Spp Pružné Veľké Plávanie Spp Športové Plávanie Bazén Klobúk

€1.19 - €2.02
( dospelý plávanie spp mužov a žien štýl vlasov ochrana plávanie spp plávanie dodávky pružné veľké plávanie spp popis: ice hodváb je priedušná, nie je dusno a priateľská materiál: ice hodváb názov produktu: ice hodváb plávanie spp textílie: ice hodváb použitie: muţi a ţeny veľkosť: jedna veľkosť farba: multi farebná kombinácia balenie )