0

Menu

Solárne Záhradné Sochy Sliepky Dekorácie LED Vonkajšie Jar Dekor Zvierat Socha 6XDD

Shop: Záhrada Dodávky
Solárne Záhradné Sochy Sliepky Dekorácie LED Vonkajšie Jar Dekor Zvierat Socha 6XDD

Solárne Záhradné Sochy Sliepky Dekorácie LED Vonkajšie Jar Dekor Zvierat Socha 6XDD

( 0 Recenzie )
€16.03 - €21.96
Kategória: Záhrada Dodávky
Sku: k12766

Informácie o výrobku

Funkcie:

OOTDTY

Úplne nové a vysokej kvality

Osvetlenie Vašej Záhrady: Tento solar powered socha funkcie žiariace sliepky, addings náladové-touch na svoj vonkajší priestor.

Odolný Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitnej živice, táto socha je postavená na vydržať prvky a poskytuje dlhotrvajúci pôžitok.

Ideálne pre Milovníkov Rastlín: Či už ste skúsený záhradník alebo ešte len začína-out, ideálny pre každého, kto milujúci strojov a chce pridať niektoré osobnosti, aby ich záhrade.

Univerzálny Dekor: Použite túto sochu ako vrchol na vašu terasu, alebo umiestnite ho do kvetinového záhonu pridať farbu a svetlo.To je tiež skvelé pre použitie v interiéri, addings prírody do každej miestnosti.

Eco-Priateľský Dizajn: solar-powered LED svetlá sú nielen energeticky efektívne, ale tiež eliminuje potrebu chaotický drôtmi a konektormi.Jedinečný relaxačný pobyt dizajn je určite poteší všetkých, ktorí to vidia.

Špecifikácie:

Materiál:Živica

Typ:Hnedá/Čierna

Veľkosť:Cca.23x14x16cm/9.05x5.51x6.3inches

Balenie Obsahuje:

1x Solárny Sliepky Socha

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - 6XDD5AC609375
  • Súbor Typ - No
  • Druh - Škôlky Hrnce
  • Podmienky Používania - Poschodie
  • Je To Inteligentné Zariadenie - No
  • Používa Sa S - Kvet/Zelená Rastlina
  • Materiál - Keramické
  • Štýl - Pastorálna Štýl

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

3ks Svetelný Húb Dvore Prihlásiť Dekoratívne Záhradné Stĺpiky, Miniatúr, Vonkajšie Siluetu Ozdoby Dvore Trávnik Dekorácie

€14.01
( funkcie: úplne nové a vysokej kvality tieto huby namočíme dostatok slnečného svetla počas dňa, budú svetla, vaše bezprostredné okolie s svetelného materiál sa zotmie. vhodné pre succulents,rôzne iné dekoratívny plot črepníkové mini, ale nie ako hračka,zdobí jeden z malej záhrade, ktorá vyzerá úžasné. budú zdobiť vašu záhradu alebo najlepší partner pre deti )
Pridať do zoznamu prianí

Záhradníctvo Kvet Typ Hrubé Rastlín Štítky Kvetináče Plastové Značky Škôlky Sadeníc Značky Zásobníku Označte DIY Profesionálny Nástroj

€2.29
( funkcia: ✿ veľkosť: 3.14 x 1.85 (8.0 cm x 4,7 cm) ✿ pomocou prednej a zadnej strane etikety na záznam informácií. ✿ použiť na nahrávanie rastlín názov, množstvo, dátum zasadil, atď. ✿ odolné plastové rastlín štítky záhrada značky, skvelé pre označenie, aký typ semien rastlín.naozaj pomáha pripomenúť si, čo je kde. špecifikácia: ✿ meno: kvet tvarované )
Pridať do zoznamu prianí

1 PC Micro Krajiny Micro Krajiny Ornament Vonkajšie Miniatúrna Socha-Príslušenstvo Micro Krajiny Živice Dekorácie Remeslá

€2.08 - €2.61
( materiál:živica veľkosť:cca 2.6*4 cm/2.1*3.1 cm/2.6*2.6 cm miniatúrne záhradné sochy sú používané v miestach ako sú záhrady,paluby, poolsides,terasy a vonkajšie záhrady. mini umelých stromov v prírodných farieb pre diy krajiny. ideálny vylepšiť vzhľad vašich miniatúrne záhrada dekor,model krajiny s zelene. vyzerajú realistickejšie,vhodná pre prírodné diy krajina )
Pridať do zoznamu prianí

Bazén Vysávač Bazén Spa Jet Vysávač Prenosný pre nadzemné Bazény

€18.85 - €28.57
( bazén vysávač bazén spa jet vysávač prenosný pre nadzemné bazény funkcie: 1. obsah balenia: balenie obsahuje 1 x filtračné vrecko, 1 x kefa, hlava, 2 x príslušenstvo, 1 x eú štandardný konektor, 5 x pripojenie rod. 2. : kefa veľkosť hlavy 18.5x6.2 cm/7.28x2.44in, veľkosť konektora 17.4 cm/6.85 v, 5 oddiel pripojenie rod montáž veľkosť 118.5 cm/46.65 v. 3. sacia hlava: tlak vody z hadice )
Pridať do zoznamu prianí

Visí Rastlín Kôš - Tkané Závesné Kvetinové Kvetináč - Boho Rastliny Vešiak s Strapce, Ručné Hemps Lano Visiace Sadenie Vyhrievať

€25.17 - €38.15
( popis: 1. ručne lana: rastlina ramienka sú vyrobené z odolného a trvanlivého prírodné juty, s vyprázdnené-out design, zmluvne a módne, môžu zápas každej modernej alebo klasickej štýl. 2. má silné, pružné tkaniny dizajn, ktorý sa môže ubytovať rôzne tvary a veľkosti sadenie. 3. keyring: tam je kľúčeniek v hornej časti lano pre pohodlné zavesenie na strop alebo proti múru, sú )
Pridať do zoznamu prianí

Ja Zalievanie Sadenie 8 Palcový Samostatne Zalievanie Sadenie S Drenážny Otvor Kvetináče Škôlky Výsadbu Banku Pre Izbové Rastliny

€17.68 - €35.37
( popis: 1. 【sada 2] vyzýva tam sú 2 ks 8-palcový priemer self-zalievanie rastlín hrnce, vyrobená z vysoko-kvalitné, pp, táto veľkosť je takmer vhodná pre väčšinu malých a stredných vnútorné a vonkajšie rastliny a bylinkové korenie záhrady. 2. 【kvetináčov s drenážne otvory] vyzýva oka drenážne otvory v spodnej časti nádoby uchovávajte pôda vyčerpaná a vetrané na zamedzenie straty )
Pridať do zoznamu prianí

Prispôsobený podľa výrobcov Nepremokavé Ochranu pred Slnkom voľne Stojaca Sklo Sunrooms S Hliníka, Vila

€779.35
( naše produkty sú na mieru vyrobené.kontaktujte nás pred podaním objednávky. prispôsobený podľa výrobcov nepremokavé ochranu pred slnkom voľne stojaca sklo sunrooms s hliníka, vila sunrooms 1.úspory energie 2.ochrana životného prostredia 3.dobrý daylighting 4.jednoduchá inštalácia (1)sunroom je uzavretý energeticky efektívne priestor pripojený k exteriér )
Pridať do zoznamu prianí

Bird House DIY Dreva Farbou Listu Tvar Vyrezávané Kolibrík Odpočíva Hniezdo Počasie Odolnosť Proti praskaniu Odolné Holub Dom

€4.93 - €14.51
( kreatívne listový tvar bird house krásne žiarivé farby dreva vtáčie hniezdo pre záhradu popis: s odolnosť voči poveternostným vplyvom a dobre tvarované dizajn, bird house je nielen umelecké dekorácie do záhrady a môže byť pohodlné, teplé domov pre vtáky. čo vták dom môže ponúknuť je, že je to román, starostlivé spracovanie a s farebnými štýl prilákať viac vtákov. vyrobené )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks Veverička Dôkaz Jar Veverička Ozvučnice Kovové Pružiny Zariadenie Automatické Veverička-Dôkaz Dúhový Kruh Pružné Elastické

€12.09 - €24.19
( [anti-stravovacie zariadenia] ak veverička alebo mýval pokúsi vyliezť na tyč jesť krmív, pružinový mechanizmus začne úsek, vedenie zviera preč a im bráni lezenie na vrchol. [jednoduchá inštalácia] jar zariadenie môže byť inštalované na rôznych štýlov háčiky bez úprav, ktoré je jednoduché a pohodlné. [dobrú pružnosť] jar zariadenie má dobrú pružnosť a môže byť natiahnuté na )
Pridať do zoznamu prianí

4Colors 85% Vonkajší Záhradný slnečník Plachta Obdĺžnik Záhradný Slnečník Čistý Balkón Čisté Leto Anti-UV Slnko Prístrešok Markíza Auto Baldachýn

€7.91 - €13.18
( prispôsobiteľné 85% zatienenie anti-uv hdpe slnečník čistý balkón bezpečnosti ochrany osobných údajov sietí záhrada dvore plot sieťovina slnečník plachty siete vitajte kontaktujte nás pre veľké množstvo veľkoobchod máme vývozné licencie. pre veľké množstvo položiek môžeme loď, lietadlom, loďou ,ak potrebujete. vitajte kontaktujte nás pre najlepšie prepravu )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks Vysoko-tlakový Čistiaci Stroj Filter Vodný Filter Záhradné Hadice Rýchly Konektor 4pcs Vnútorné Jadro Filter Auta Priehľadné Diely

€6.57 - €9.39
( podrobnosti: * úplne nové a vysokej kvality *vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, viac odolná. *vhodné pre karcher k2-k7 série tlakových. *max. tlak: 175psi *max. teplota: 140° *farba:transparentná (ako obrázky zobraziť) *materiál:plast *priemer: 3 cm(cca.) obsah balenia s : 2 ks filtrov 4 ks filter sietí poznámka:reálna )
Pridať do zoznamu prianí

Nový Závod Zakorenenie Zariadenia Vysoký Tlak Šírenia Prenosu Loptu Vysokého Tlaku, Box Zakorenenie Rastlín Rastúcich Box Záhrada Dodávky

€6.49
( odrážky: 1、rastlín presadzovateľka: rastlina presadzovateľka box ponúka starovekej vzduchu stratifikácia metóda, a korene sú pestované priamo na pobočkách kopírovať existujúce zariadenia a produkovať nové rastliny.to môže byť použitý na vnútorné a vonkajšie rastliny (napríklad ruže, horolezcov, stromy, ovocné stromy, ovocné stromy) a rastlín, ktoré sú ťažké na root (ako magnólie a camellia). 2、žiadne )
Pridať do zoznamu prianí

8 Štýlov Živice Abstraktné Tvár, Hlavu Kvetináč Drenážny Otvor Tvorivé Držanie Rúk Bábiku Sukulentných Rastlín Kvetináče Ploche Ornament

€4.52 - €8.87
( kvetináč pribrala veľkú kapacitu anti-deformácia drenážny otvor tvorivé tvar drží ruky bábiku šťavnaté záhradné pot balkón dodávky popis: navrhnuté v predstavovať držíte tváre vo vašich rukách, tento kvetináč je veľmi tvorivá, veľmi umeleckých a robí skvelé domáce dekorácie. vysoko odolný voči kvapky a tlaku, tento odolný kvetináče môžu byť použité na kvety, zelenina )
Pridať do zoznamu prianí

Mosadz ploché ventilátor tryska, priemyselné plochá tryska jet, asfalt ploché jet water jet tryska, V jet chladiaca tryska

€31.91
( asfalto distributore piatto ventilátor ugello di spruzzo descrizione del prodotto: materiale ottone/ss304 formato del filetto 3/8 / 1/2 model di spruzzo a ventaglio piatto program asfalto a spruzzo vita di servizio 1-3 anni program: lavorazione del metallo di pulizia, verniciatura a spruzzo, spruzzo di raffreddamento, macchia di olio )
Pridať do zoznamu prianí

E56C Železa Reťazca Pozastavené kvetináče, Dekoratívne Kvetinové Nádoby Organizátor Príslušenstvo pre Festival Dovolenku Nový Rok Party

€20.42 - €41.68
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality materiál: navrhnutý s napätou diery v strede hrniec na podporu strojov a odvodnenie. široké využitie: tento robustný železný hrniec je ideálny pre pestovanie malé bambus, šťavnaté, machorasty, a bonsai a ďalšie. pridať povaha: reťazca systém zavesenia a obrátený rockery aby to ornamenty, viac výrazné.pár s vaše obľúbené )