0

Menu

6Pcs Stenu Odtlačkový Nálepky Módne Tvorivé Vynikajúce Domáce Dodávky Pozadí Nálepky na Stenu-Nálepky

Shop: Home Decor
6Pcs Stenu Odtlačkový Nálepky Módne Tvorivé Vynikajúce Domáce Dodávky Pozadí Nálepky na Stenu-Nálepky

6Pcs Stenu Odtlačkový Nálepky Módne Tvorivé Vynikajúce Domáce Dodávky Pozadí Nálepky na Stenu-Nálepky

( 0 Recenzie )
€1.07 - €2.73
Kategória: Home Decor
Sku: k13012

Informácie o výrobku

6Pcs Stenu Odtlačkový Nálepky Módne Tvorivé Vynikajúce Domáce Dodávky Pozadí Nálepky na Stenu-Nálepky

Špecifikácie:

V tejto zrkadlo nálepka, je určený do poznámky tvar, s jasnými lesk, stálosť farieb a vynikajúce spracovanie.Po starostlivé spracovanie, má hladké hrany a bez otrepov.

Zrkadlo nálepky môžu byť použité na výzdobu hudobné učebne a klavír izby a vytvoriť umeleckú atmosféru.Je samolepiaca, takže žiadne stopy po demontáž a nie poškodzuje stien.

Je vyrobené z akrylového materiálu.

Hrúbka výrobku je 0,1 cm.

Je vhodný na domáce, obývacia izba, spálňa, detská izba, triede, a tak ďalej.

Položka Názov: Zrkadlo Nálepky

Materiál: Akryl

Funkcie: Jasný Lesk, Umývateľný, Nie Fade, Hladký Hrana

Veľkosť Detaily:

Hrúbka: 0,1 cm/0.04" (Cca.)

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

6 x Zrkadlo Nálepky

  • Špecifikácia - Multi-piece Package
  • Vzor - Zrkadlo Povrchu Steny Nálepky
  • Štýl - kreatívne
  • Scenáre - Steny
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Tému - Vzor
  • Materiál - Akryl
  • Klasifikácia - Na Stenu

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Svetelný Spínač Nálepky Svietiť v Tme Samolepky na Stenu Domova detská Izba Dekorácie-Nálepky Odtlačkový Mačka Víla, Mesiac, Hviezdy

€13.58
( fotografie produktov & veľkosť & podrobnosti 2.prosím, dovoľte malý farebný rozdiel, keď si to porovnáme s počítačom alebo mobil displej )
Pridať do zoznamu prianí

50X 5/10/15/20/30/50/60/100g Prázdne Sklenené Krém na Tvár Botte Kozmetické make-up Jar Hrnce Transparentné Vzorky Fľaše Balzam na Pery Kontajner

€115.14 - €125.15
( popis: ❤100% zbrusu nový a vysoko kvalitné ❤farba:číre/ matné ❤materiál: sklo ❤množstvo: 50pcs upozornenie: ❤1. vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.prosím pochopiť.uistite sa, že vám nevadí, že pred vás cenovú ponuku. ❤2. prosím, dovoľte 1-3mm rozdiely vzhľadom na ručné meranie. záruka )
Pridať do zoznamu prianí

Živica Roztomilý Roztomilý Medveď Jahody, Ovocie Doska Flatback Cabochon DIY Scrapbooking pre Dollhouse Príslušenstvo

€17.73 - €23.33
( (1) materiál: živica (2) veľkosť: ako pic (3) farba: ako pic (4) použitie: tieto živice sú široko používané v vlasov luk centrum, scrapbooking, embellishment, telefón, dekorácie, všetky druhy urob si sám zásielky 1. dodanie -v číne vzduchu príspevok :všeobecne, o 15-45 pracovných dní -express: všeobecne o 5-10 pracovných dní 2. tovar bude dodaný do 2-3 pracovných )
Pridať do zoznamu prianí

Lolita Pierko Skladacie Fanúšik Japonskej Sladká Víla Dievča, Dark Gotický Súd Tanec Strane Fan Art Craft Darček Svadobné Party Dekorácie

€2.14 - €3.89
( materiál: perie farba: biela,ružová,modrá,fialová dĺžka: cca 25 cm priemer: cca 20 cm váha: cca 30g package: 1pc poznámka: 1.vzhľadom na iný monitor , obraz, farbu, možno majú trochu odlišné od skutočných farieb . 2.prosím, láskavo dajte niektoré merania chybu ručnými opatrenie .vďaka )
Pridať do zoznamu prianí

10" Fengshui 100% Bronzová socha Umenie veľa šťastia Kôň Dekorácie socha

€62.58 - €125.15
( vitajte na mojom obchode: doprava zadarmo,dodacia lehota:7-35 dní( majú sledovacie číslo ) ak máte akékoľvek otázky,prosím kontaktujte nás slobodne!!!budeme odpovedať na otázky 24 hodín!! ak viac ako 45days,nemusíte dostal tovaru,kontaktujte ma prosím. staráme sa o našich česť zákazníka,a vždy sa snažím pomôcť.takže ak máte akékoľvek otázky,prosím pošlite e-mail )
Pridať do zoznamu prianí

Morden Farebný Papagáj Vtákov na Drôt Plátno Tlačiť Maľby Zvierat Múr Umenia Plagátu Nordic Obrázok Obývacia Izba Domáce Dekorácie

€6.26 - €9.63
( vezmite prosím na vedomie, 1. podporujeme drop shiping a veľkoobchod, lode z celého sveta. 2. akceptujeme customed fotografie a inú veľkosť, ak potrebujete, pls kontaktujte nás. 2.maľba nie je handpainted, to je vytlačené stroj. 3. na aviod rám poškodený dlho na prepravu spôsobom , plátno len,bez rámu . 4. vzhľadom na rôzne svetelné efekty medzi počítačové monitory,mobilného )
Pridať do zoznamu prianí

Zničiť Robophobia Prispôsobiteľné Soft Tlačidlo Pin Darček Oblečenie Dekor Šperky, Kovové Odznak Ženy Móda Golier Tvorivé Kreslených

€19.18 - €22.83
( akceptujeme prispôsobené objednávky vlastné vzory a vzory prispôsobené pozornosť 1. po zadaní objednávky, prosím, pošlite nám informácie alebo snímky, ktoré chcete vytlačiť v čase (vaše meno, text, ktorý chcete sa nás na tlač, atď.).ak chcete zmeniť farbu textu, alebo charakter písma, môžete nám poslať správu nám rozprával o zmenu. 2. ak sa vám nepodarí, pošlite nám informácie a vzor do 2 dní, )
Pridať do zoznamu prianí

5 ks Malá Biela Váza Nastaviť Keramické Vázy pre Pampas Trávy Boho Nordic Minimalizmus Štýl Vázy Moderné Ručne vyrábané Vázy

€20.01 - €41.69
( [jedinečný dizajn] dostanete 5 vázy (kvety nie je súčasťou), každý v iný tvar a veľkosť.jedinečný dizajn dodáva moderný minimalistický dotyk na váš domov dekor.ideálny pre váš vchod spôsobom, konferenčný stolík, poličky, jedálenský stôl, písací stôl, podlahy, plášť, funkcia vitrínky a oveľa viac. [premium keramická váza] našom mini vázy sú vyrábané ručne, tieto keramické vázy )
Pridať do zoznamu prianí

Samolepiace Loptu Stenu Z Umenia Nálepky Odtlačkový Dekor Vinyl Plagát nástenná maľba snímateľný Vlastný DIY Deti darček

€5.68
( lopta z wall art nálepky odtlačkový dekor vinyl plagát nástenná maľba snímateľný vlastný diy deti darček self-adhesive sheet veľkosť: 60 *45 cm jednoducho ošúpte a držať 1. kôra nálepky opatrne z podkladového papiera - odporúča sa 2 ľudia to zabrániť trhaniu a/alebo nálepka skladacie späť na sebe. 2. miesto nálepky na stenu v požadovanej polohe, uistite sa, že stena je čisté )
Pridať do zoznamu prianí

Bezšvové Samolepiace Tapety Na Kvety, Vtáky, Zelené Rastliny, Spálne, Obývacej Izby, Pozadia, Dekorácie, Nálepky

€4.75 - €11.31
( bezšvové samolepiace tapety na kvety, vtáky, zelené rastliny, spálne, obývacej izby, pozadia, dekorácie, nálepky ochrana osobných údajov okna film poskytuje skvelé ochranné deň a noc.vytvorenie ochrany osobných údajov bez toho, aby svetlo na malú cenu, mať nežiaduce očí, preč zo svojho súkromného a vnútorný priestor. sun blocker&tepla ovládanie prináša tieni pred priamym slnečným )
Pridať do zoznamu prianí

74.6 g Pravý Čínsky Národný Oudh dreva blok GuangDong Agarwood Prírody aromatických Kadidlo

€113.66 - €126.29
( názov značky: doprava zadarmo prírodné čínsky národný agarwood blok funkcia : pôvod dongguang z guangdong v číne.názov čínsky národný agarwood.bohaté zásoby ropy, skutočné prírodné wild, cenné zbierky, alebo dekorácie. ako každý, hrať agarwood vedieť, dongguang z guangdong v číne agarwood, je známy v číne aj vo svete. v starovekej a modernej doby, to vždy obchodu )
Pridať do zoznamu prianí

Kreatívne Coffee Cupr Stenu Stickersa Obývacia Izba Reštaurácia Dekorácie, Nástenné Kaviareň v Kuchyni Domova samolepiace Tapety 2023

€11.92 - €23.85
( kreatívne šálku kávy nálepka na stenu produkt prijímať veľkosť : 30 cm * 40 cm vložiť hotové veľkosť : cca 38 cm * 32.5 cm veľkosť je len pre referenčné účely.veľkosť môžete vložiť voľne. materiál:eko-šetrné pvc vlastnosti produktu: šetrné k životnému prostrediu vymeniteľné nepremokavé,plesniam dôkaz obojstranné vizuálne formy; nie )
Pridať do zoznamu prianí

Feng Shui Zen Kaprov Koi Fish Wall Art Plátno na Maľovanie Plagátu a Tlač Obrázkov na Obývacia Izba Výzdoba Domov Izba Dekor

€1.36 - €2.22
( niečo dôležité pre našich zákazníkov: 1. maľba nie je handmade, je vytlačený zo strojov; 2. high definition obrázky, ktoré sa používajú len; 3. žiadny rám je zahrnutá; 4. plagáty sú balené v plastových pvc trubky, dobre chránené; 5. ak potrebujete vlastné veľkosti , prosím, kontaktujte nás. 6. obrázok nemajú biela hranice sám,celková veľkosť bude rovnaké )