0

Menu

Odolné Tlakové Sedlovka Klip Sedlovka Svorka Universal Rýchle Uvoľnenie

Shop: Súčasti Bicyklov
Odolné Tlakové Sedlovka Klip Sedlovka Svorka Universal Rýchle Uvoľnenie

Odolné Tlakové Sedlovka Klip Sedlovka Svorka Universal Rýchle Uvoľnenie

( 0 Recenzie )
€1.04 - €1.74
Kategória: Súčasti Bicyklov
Sku: k14054

Informácie o výrobku

Dôležité Informácie

Materiál:Hliníková Zliatina

Veľkosť Balenia:

4,5 cm x 3.6 cm x 1,3 cm/1.77" x 1.42" x 0.51" (Cca.)

Prehľad:

Tento sedlovka svorka sa ľahko inštaluje a nevyžaduje nejakú úpravu s jednoduchou štruktúrou a kompaktné rozmery.

Oteruvzdorné sedlovka svorka môže byť upravená na spôsob, ako aj bez akýchkoľvek iných nástrojov.A to je rýchle uvoľnenie štýl svorky, vhodné a užitočné.

Vyrobené z hliníkovej zliatiny materiálu, má dobré zručnosti a vyššiu pevnosť.

Dĺžka výrobku je 4,5 cm a šírka je 3.6 cm, a výška 1,3 cm.

Je vhodný pre horský bicykel a cestný bicykel. 31.8 mm sedlovej trubky svorka je vhodný pre 27.2 mm, vonkajší priemer sedadla príspevky.

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel výrobku farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Špecifikácie:

Vlastnosti: Robustná, Rýchle Uvoľnenie, Vysoká Pevnosť

Farba: Čierna, Modrá, Červená, Strieborná Farba, Zlatá Farba

Obsah Balenia:

1 x Sedlovka Svorka

  • Materiál - Hliník/Zliatiny
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Použitie - Horské Bicykle
  • Veľkosť - 4.5cm x 3.6cm x 1.3cm

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

! Shiwen Schwalbe Skladacie Pneumatiky pre Horské bicykle, off-Road 27.5x2.35 Vákuové Pneumatiky

€48.68 - €88.51
( značka: nemec sven model: nobby nic veľkosť: 27.5 x 2.35 váha: cca 715g kvázi vákuové dizajn: je možné podporiť vysávač a môže byť tiež použitý s vnútorné trubky )
Pridať do zoznamu prianí

2Pc Požičovňa Prehadzovačka Rd Vešiak Na Scott 206472 Iskra Contessa Cr1 Série Sora Narkoman Rc Cestných Rámov Mech Výpadku #206472

€614.55
( prosím, starostlivosť o materiál, požičovňa záves je z hliníkovej zliatiny! prosím, uistite sa, že vešiak hodí na bicykli predtým, ale aj miesto, aby ! ! ! dôrazne odporúčame, aby ste sa vizuálne potvrdenie vášho vešiak výber s vašou existujúce vešiak! kompatibilné s pre tieto bicykle,ale len za váš návrh,sme donot zodpovedný za veľkosť bicykla vešiak ak donot fit rám bicykla! požičovňa )
Pridať do zoznamu prianí

NUTT DA6S Časti Bicyklov Horský Bicykel Dual Piestové Disk Disk Brzdový Strmeň 160mm Rotor Mechanická Line Vytiahnuť Kotúčové Brzdy Skúter

€85.33 - €170.66
( ponúkame zľavy pre veľké množstvo.vitajte na kontakt s nami! nutt da6s časti bicyklov horský bicykel dual piestové disk disk brzdový strmeň 160mm rotor mechanická line vytiahnuť kotúčové brzdy skúter materiál: kov farba: čierna kategória: dvojčinné mechanické kotúčové brzdy funkcie: double action mechanické prepojenie brzdy, manuálne nastavenie gombíka inštalácia: )
Pridať do zoznamu prianí

Pre CCDB Lizard Zadné tlmiče Zadné Mechúra Nastavenie Nástroja Uhlíkových Vlákien Nastavovanie Nástrojov

€10.23 - €15.50
( typ: nástroj súpravy farba: čierna materiál: karbónová obsah balenia: 1 x bike nástroj len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté. poznámka: odraz svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm. )
Pridať do zoznamu prianí

1 Pár LP Litepro K5 Požičovňa Rýchle Uvoľnenie Pedále Hliníkovej Zliatiny Bicykli Ložisko Pedále pre Cestnú Horských Skladacie Bicykle

€25.75 - €34.79
( 1 pár lp litepro k5 požičovňa rýchle uvoľnenie pedále hliníkovej zliatiny bicykli ložisko pedále pre cestnú horských skladacie bicykle funkcie: 1. premium materiál: hliníkové zliatiny telo a chrómu, molybdénu ocele hriadeľ jadro, vodotesný a odolný proti opotrebeniu, robustné, odolné a dlhú životnosť. 2. nádherné prevedenie: povrch pedál je eloxovaný a nie je ľahké oxidovať.cnc rezanie, )
Pridať do zoznamu prianí

Titánové Zliatiny M5x16mm Požičovňa Titán Hlava Skrutky Kužeľa S Podložkou Pre MTB Horský Bicykel Skrutky

€2.45 - €2.88
( titánové zliatiny m5x16mm požičovňa titán hlava skrutky kužeľa s podložkou pre mtb horský bicykel skrutky popis: titán je známy pre svoju vysokú pevnosť, húževnatosť, dlhú životnosť, je tiež ľahký a odolný proti korózii.má veľkú schopnosť odolávať vysokým a nízkym teplotám.to tiež nie je korozívny a bude trvať pri vystavení slanej vody.nielen, že je skrutka lepšia voľba ako )
Pridať do zoznamu prianí

Bicykel Vankúš Pribrala Silikón s zadné svetlo Pohodlné Shockproof Horskej Ceste na Bicykli Sedlo Sedáku Príslušenstvo

€152.08
( štýl s zadné svetlo-svetlo s materiál: 2.0 cr potápanie materiál + polyester + spandex + sbr pamäťová pena + silikónové kvapaliny batérie: gombíková batéria cr2032 výdrž batérie: približne 28h režim: vždy, rýchle blikanie, pomalé blikanie (priebežne stlačte spínač (v režime vypnúť zadné svetlá) veľkosť: o 29*17.5*3.2 cm váha: cca 284g bonus: )
Pridať do zoznamu prianí

6 Párov Bicykli Pedál Popruhy Rozšírili Požičovňa Pedál Popruhy Na Bicykli Stacionárne Cyklus Doma Alebo V Telocvični

€15.14 - €20.19
( všeobecné: to je skonštruovaná tak, aby väčšina stacionárne bicykle a väčšina nohy typ jednoduché použitie: na ľavej a pravej strane je jasne označené, že by ste nemali byť zmätený o tom. kvalita: je vyrobený z pvc, ktoré má dobrú odolnosť proti opotrebeniu a roztrhanie. nastaviteľné: môžete nastaviť dĺžku popruhov podľa potreby pre budúcich náhradných potreby. farba: )
Pridať do zoznamu prianí

Požičovňa V Brzdové Koleno 90 Stupňov 110 Stupňov Horský Bicykel Skladací Bicykel Brzdného Prachu Bunda Pevné Koleno Jazdecké Príslušenstvo

€0.65 - €1.44
( názov: požičovňa v brzdové koleno + protiprachový kryt materiál: hliníková zliatina + železo čistá hmotnosť: 4.7 g veľkosť: 55mmx51mm/56mmx61mm vstavaný lube, malé produkty sú lacné, ale ľahko ovládateľný. auto potrebuje dva lakte a prachu bundy double shot odporúča sa špecifikácie: 90 stupňov 110 stupňov dvoch väčšina ceny na trhu sú )
Pridať do zoznamu prianí

Dištančné Freewheel Tesnenie Hliníkovej Zliatiny Požičovňa Bicyklov Telo Armatúry Freehub Freewheel Nahradenie 1/1.5/2/2.5/3 MM

€9.90 - €17.36
( popis: *100% zbrusu nový a vysoko kvalitné *vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné a praktické použitie *1/1.5/2/2.5/3 mm bicykli freehub telo podložka freewheel dištančné požičovňa hub podložka *ideálny pre nastavenie bicykli stredová, zotrvačník alebo hub. špecifikácia: *materiál: hliníková zliatina *farba: čierna,modrá *veľkosť: vonkajší )
Pridať do zoznamu prianí

Kovové Bicykli Headset Ložiska na Bicykli Milenca Trvanlivé Nepremokavé Príslušenstvo Bicyklov Ložísk Proti Prachu a Oprava Prenosných Užitočné

€2.12 - €3.27
( popis: bicykel ložisko: bike headset ložiská jeden opravy dielov príslušenstva pre cestný bicykel. materiál: vyrobené z kovu, vysoká pevnosť, odolné na dlhú dobu.postavený v plnej hlboké drážky loptu tesnenie ložiska, vysoká účinnosť prevádzka, tichý. funkcie: tesniaci krúžok ložiska je proti prachu a vode, predĺžená životnosť, vhodné pre agresívne prostredia na koni prenosné: )
Pridať do zoznamu prianí

1PC Požičovňa Zotrvačníka Chránič ABS Plast Hovoril Chránič Horskej Ceste, Skladanie kombi 14 mm Pneumatiky ochranný Kryt

€0.90 - €1.43
( funkcie: *bicykel kolesa hovoril chránič stráže požičovňa kazeta freewheel ochranný kryt * úplne nové a vysokej kvality *vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, odolný a praktický *vyrobené z abs plastu, ľahký a odolný. *vysoká pevnosť, nie je ľahké zlomiť a opotrebovaniu *zabrániť reťazca z pohybujúcich sa na výplety, keď je nastavený nesprávne *vhodné )
Pridať do zoznamu prianí

Novatec D411SB-CL Center Lock Predné Rozbočovač na prestavbu QR 9 mm 12 mm 15 mm Pevná koncovky Kotúčové Brzdy Hub Converter Strane Spp Adaptéry

€26.11 - €30.72
( novatec d411sb-cl disk predné náboj adaptér qr 9 mm 12 mm 15 mm popis hub model: d411sb (center lock) predný náboj strane čiapky materiál: hliníková zliatina hmotnosť: ~12g/pár (iný typ trochu inak) farba: čierna qr/9mm/12mm/15mm vybrať (cena len pre jeden typ, ak potrebujete viac prosím, pridajte viac) máme veľa iných uzlov v sklade.vitajte, kontaktujte nás a povedzte nám vaše požiadavky. hub )
Pridať do zoznamu prianí

1 ks Horskej Ceste, Stlmiť Cyklistické Brzdové doštičky MTB Bicykel Brzdové V-Brake Držiak na Topánky Gumové Bloky Odolné Cyklistické Príslušenstvo

€0.12 - €0.28
( 1.dropshipping: č faktúra, alebo akákoľvek propagácia informácie, platný kód sledovania, rýchle dodanie 2.veľkoobchod: akceptujeme väčšinu csv/excel objednávky,najnižšie ceny,kúpiť viac a ušetrite viac! 3.veľké na sklade,zásielka do 48 hodín! 4.us/au/fr/es skladových zásob,miestne rýchle dodanie!španielsky kupujúci upozornenie: ak je vaša adresa zahŕňa nasledujúce psč, prosím, )
Pridať do zoznamu prianí

Bicykel Blatníka Farebné Zjazd Na Horskom Bicykli Sedlo Univerzálna Mud Odstránenie Dlaždice Bicyklové Blatníky Horský Bicykel Časti Dodávky

€0.74 - €1.44
( popis: pp5 termoplastickej živice: pp termoplastickej živice, s materiálom a dobrú pružnosť, neprasknú, keď zložil, takže si môžete jazdu v daždi, cementu a vody viac hladko. vedecké arc design: môže účinne štít blata a vody, a môže jazdiť v daždivé dni bez obáv z blata a vody striekajúcej na oblečenie alebo iných objektov. toto je opakovane použiteľný blatník. tento )