0

Menu

omieľanie gemYellow achát prírodného kremeňa minerálne sa používa na liečenie čakier

Shop: Home Decor
omieľanie gemYellow achát prírodného kremeňa minerálne sa používa na liečenie čakier

omieľanie gemYellow achát prírodného kremeňa minerálne sa používa na liečenie čakier

( 0 Recenzie )
€7.00 - €7.95
Kategória: Home Decor
Sku: k14213

Informácie o výrobku

omieľanie gemYellow achát prírodného kremeňa minerálne sa používa na liečenie čakier

Ite t m Vysvetliť

Názov prírodný krištáľ kameň

Materiál crystal

Hmotnosť

g

Dĺžka

15-20 mm

Šírka

mm

Veľkosť

mm POZNÁMKA 1.Prosím, nechajte mierne odchýlky na meranie. 2.Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov,vďaka za pochopenie.

3.Všetci vieme, že nie sú rovnaké listy slovo,pretože oni sú naturals, aj kamene sú všetky naturals, takže tam bude trochu odlišné od každého kusu.Budeme loď tovaru náhodne,prosím, láskavo na vedomie,ale sme sľub, ktorý sme vám poskytne najlepšiu kvalitu.

1.Vitajte na nákup našich produktov, po prijatí tovaru uspokojivé prosím zanechať dobrý hodnotenie tous, ak nie ste spokojní, prosím, kontaktujte nás, budeme podľa stavu výrobku, plné alebo čiastočné vrátenie peňazí,

2.Všetky produkty v našom internetovom obchode sú zaznamenané v prirodzeného svetla.Uistite sa, že výrobok je intuitívne a pravdivé.

3. Ak chcete prispôsobiť produkt, prosím kontaktujte nás a poskytnite nám s produktom obrázky vypracovať vašich požiadaviek a špecifikácií.Budeme sa snažiť v našich silách, aby vyhovoval vašim požiadavkám.

4.Ak chcete veľkoobchod veľké množstvo výrobkov, alebo prispôsobiť veľké množstvo výrobkov, kontaktujte nás a dohodnúť sa na cene.My vám poskytne kvalitné a lacné produkty pre splnenie vašich požiadaviek.

  • Prírodný krištáľ - Prírodný krištáľ ruky kameň
  • Názov Značky - dhmszb
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Regionálne Funkcie - Čína
  • Tému - MASKOT
  • Štýl - feng shui
  • Materiál - CRYSTAL

Značky: omieľanie gemyellow achát

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Nový high-end kovov, zlata, striebra, medi crystal trofej môže byť prispôsobený podľa písma Ocenenie suvenír predaja Domova trofej prázdne

€240.13 - €348.02
( 1pc nový high-end kovov, zlata, striebra, medi crystal trofej môže byť prispôsobený podľa písma ocenenie suvenír predaja domova trofej prázdne položka informácie: stav: 100% zbrusu nový produkt: trofej (ak nechcete poslať fotografie a text zákazníckeho servisu, vám bude posielať prázdne trofej v predvolenom nastavení) materiál: crystal/zliatiny zinku scéna: home decor, )
Pridať do zoznamu prianí

Anglické Písmená Akryl Zrkadlo na Stenu-Nálepky Striebro Abecedy Obtlačky 3D DIY Art Nástenné Plagát Domov Svadobné Party Názov Stenu Decor

€0.98 - €2.28
( anglické písmená akryl zrkadlo na stenu-nálepky striebro abecedy obtlačky 3d diy art nástenné plagát domov svadobné party názov stenu decor drahý priateľ , vďaka za vašu podporu všetkých spolu .máme profesionálny tím ,a budeme ponúkať najlepšie služby a rýchle logistiky .podporujeme dropshipping a veľkoobchod ,vďaka za vašu pozornosť ! akúkoľvek otázku ,prosím, kontaktujte ma )
Pridať do zoznamu prianí

Kolibrík Stene Visí Ozdoby Izba Estetika Obývacia Izba Pozadí Displeja Vták Živice Stenu Prívesok Moderného Domova

€28.50 - €38.00
( informácie o výrobku názov produktu: kolibrík stene visí ozdoby materiál: živica/kov účel: izbová estetiky, obývacie pozadí displeja. poštovné zoznam: stene visí ozdoby*1. tipy: budeme kompletné zásielky do 2 až 3 dní, a poskytnúť rozbité reedícia služby. ak zistíte, že tovar je poškodený/vadný/zle pri prevzatí tovaru, prosím, nebojte sa, obráťte sa )
Pridať do zoznamu prianí

Vianočné Ozdoby Balenie Vitráže Okien Prívesok Akryl Stene Visí Ozdoby Okno Malé Vianočné Gule Mini

€4.45
( vitráže okien prívesok akryl stene visí ozdoby okno prívesok funkcie: steny fit: sedí na veľkosť, ktorú chcete dekoráciu na stenu alebo dvere, je ľahký, ľahko sa prenáša a obchod, a nie je zaberajú veľa miesta. výrobok je krásne a praktické, vhodné ako darček pre priateľov. jednoduchá inštalácia, plne opakovane a ľahko sa čistí. odolné výbava: tieto sú spoľahlivé, )
Pridať do zoznamu prianí

Prírodné väčšinu kremenné suroviny kryštály liečivý kameň Červený Tavenie Kameň rozhádzané pre domáce dekorácie

€7.95
( vitajte v našom obchode prijať drop shipping nebude dať všetky faktúry, qr kódy, promočnými akciami alebo značky logo v zásielok šťastný nakupovanie!!! ďalšie produkty 1. vzhľadom na charakter ruky-takže zo 100% prírodný krištáľ kameň, prosím, prijmite zmeny v prútik rozmery, tvar, farby, inklúzie, crystal transparentnosti. 2. obrázok dispalyed na záznam )
Pridať do zoznamu prianí

Holič Nástroje Plagáty a Vytlačí Stene Visí Maľovanie Retro Tattoo Art holičstvo, Dekorácie Obraz na Stenu-Nálepky nástenná maľba

€4.30 - €15.36
( materiál: 200g papier kraft (aa úrovni) kúsok prepisovací papier technológie: 11-farebná tlač umelecké reprodukcie bez povlaku, ale nezmizne fotografie sú vyrobené z nasledovných 1: 1 real hd skenovanie šírka: jeden obrázok základný materiál: matný papier rám režim: frameless štýl: retro nostalgia proces: tlač kombinácia: single-zadarmo guma obrázky )
Pridať do zoznamu prianí

Tvorivé Keramické Vázy Sušené kvety Váza Nordic Obývacia Izba Domáce Dekorácie Stola Art Izba Dekor Cachepot pre Kvety, Doplnky, Vázy

€35.71 - €51.02
( milí kupujúci produkt prehliadaní je na sklade.prosím, neváhajte a miesto vašej objednávky.zašleme vám tovar v priebehu niekoľkých dní po nabehnutí objednávky.pretože malý počet kupujúcich opustiť zlé čísla mobilného telefónu alebo nesprávnej adresy pri zadávaní objednávky, ak takéto objednávky sú odoslané, je veľmi ľahko spôsobiť zlyhanie doručenia po tovar dosiahnuť cieľovej krajiny.navyše, )
Pridať do zoznamu prianí

Dream Catcher Prenosné Stenu Dreamcatcher Fialová Domáce Dekorácie Sladký Sen, Lapače, Dekorácie-Wall Hang

€2.41 - €4.02
( dream catcher prenosné stenu dreamcatcher fialová domáce dekorácie sladký sen, lapače, dekorácie-wall hang špecifikácie: s jeho indický štýl, dreamcatcher vyzerá krásne, elegantné a jeho otvorenie dizajn a ozdobná šnúrka na uniforme umožňujú jednoduchú inštaláciu. čo môžete urobiť s týmto dreamcatcher je pomôcť vám relaxovať, ako aj zaspať rýchlo a dobre.to môže byť tiež )