0

Menu

Ortodontická Medzizubná Kefka Zuby Čistenie Zubov-niť Mäkká Kefa pre Ľudí so Zátvorkou Medzera Čistenie Nástrojov

Shop: Krása A Zdravie.
Ortodontická Medzizubná Kefka Zuby Čistenie Zubov-niť Mäkká Kefa pre Ľudí so Zátvorkou Medzera Čistenie Nástrojov

Ortodontická Medzizubná Kefka Zuby Čistenie Zubov-niť Mäkká Kefa pre Ľudí so Zátvorkou Medzera Čistenie Nástrojov

( 0 Recenzie )
€0.41 - €0.54
Kategória: Krása A Zdravie.
Sku: k16334

Informácie o výrobku

Ortodontická Medzizubné Kefky Mäkké Zuby Kefka na Čistenie Zubov-niť Zubná Starostlivosť o Ústnu dutinu Nástroje

Funkcia:

Všetky-kolo ústne čistenie bez slepej uličky.

Je obzvlášť vhodný na čistenie medzeru medzi zubami a ľudí s zátvoriek.

Špecifikácia:

Názov produktu: Ortodontickej starostlivosti jedného zväzku malý kefka

Veľkosť produktu: 16.5*2.5*1 cm/6.5*0.98*0.39"

Farba: Modrá, Biela, Zelená, Ružová

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 X Zuby Kefkou

  • Materiál - /
  • Veková Skupina - Dospelí
  • Položka Druh - Medzizubná Kefka
  • Číslo Modelu - Ortodontická
  • Počet Kusov - Jedna Jednotka
  • Množstvo - 1pc
  • Veľkosť - 16.5x2.5x1
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Swarovsky 21 Mriežky Sklo Nechty Drahokamu na Umelecké Dekorácie 2021 Módne Nechtov Kamienkami Príslušenstvo pre DIY Manikúra

€244.39 - €407.31
( začiatok-krása 21 mriežky sklo nechty drahokamu na umelecké dekorácie 2021 módne nechtov kamienkami príslušenstvo pre diy manikúra špecifikácia: veľkosť: ako je znázornené váha:cca 270 g množstvo:1 sada milí priatelia, našim cieľom je poskytovať vysokú úroveň zákazníckych služieb.budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy, pred alebo po zaplatení.ak máte akékoľvek )
Pridať do zoznamu prianí

Vlasy Mäkké Splatné na Vlasy Valčeky 6Pcs Vlasov Pre Deti Hrubé Vlasy Vankúš Handričkou Vlasy Valčeky Veľké Dlho Spať V Vlasov

€5.35 - €7.65
( opísať: 1. ľahké a mäkké vlastnosti pomáhajú zlepšiť pohodlie 2. ľahká pena na vlasy roller je skladacia, ľahko prenosný, vhodný pre cestovanie a dovolenka 3. šetria vaše peniaze a čas ísť do salónu, a môžu byť použité doma 4. niektoré dlhé vlasy môžu byť použité pre dolnú časť, ktorá vyzerá krajšie a temperamentný materiál: hubky hmotnosť: )
Pridať do zoznamu prianí

3D Sexy Tvár, Tetovanie Nálepky Tvár Šperky Lesk Diamond Crystal Dočasné Falošné Tetovanie Kamienkami pre Ženy Party Stage Tetovanie

€0.95 - €1.56
( funkcie: 1. tieto tváre kamienkami bude držať svoju tvár, šumivé a očarujúce.ideálny party dodanie. 3. uistite sa, že vaša tvár je čistý, suchý, pevný a nie spadnúť. 3. môžete použiť maskary na kamienkami pre spevnenie. 4. výrobok má lepidlo podklad pre jednorazové použitie.ak chcete používať, a to opakovane, môžete použiť rias lepidlo opraviť. 5. môžete )
Pridať do zoznamu prianí

Svetelný Flitrami Nail Art, Ozdoby Star Motýľ Srdce Tvar Svietiť V Tme Vločky Lesk Nechtov Charms Kawaii Príslušenstvo

€2.34 - €3.60
( veciach, ktoré potrebujú pozornosť pred použitím: pre svietiť v tme nechtov flitrami,aby flitrami svietiť v tme, musí byť prepustený viedol, slniečko alebo uv na niekoľko minút,pretože to potrebujú absorbovať svetle, než aby to svietiť v tme !svetelný flitrami nail art, ozdoby star motýľ srdce tvar svietiť v tme vločky lesk nechtov charms kawaii príslušenstvo zoznam balíkov:1 fľaša svietiť )
Pridať do zoznamu prianí

Organické Ricínový Olej Obočia, Rias Rast Olej, Prírodné Ricínový Olej Mihalnice Rast Esenciálny Olej Hrubé Dlhšie Výživný Enhancer

€12.01 - €24.03
( organické ricínový olej obočia, rias rast olej, prírodné ricínový olej mihalnice rast esenciálny olej hrubé dlhšie výživný enhancer ▶dlhé a hrubé, keď videl, je veriť, vaše mihalnice sú krajšie, než si myslíte, stimuluje bičovanie korene, úprava rias rast prostredie, urýchlenie živiny potrebné na doplnenie rias, zvýšenie rias, koreňov výživný silné mihalnice, stále dlhšie, hustá, lesklá ▶pokyny: kefa )
Pridať do zoznamu prianí

1 Role Santa Claus Vytlačené Veselé Vianoce Toaletný Papier Tissue Tabuľka Izba Dekor Vianočný Večierok Ornament DIY Craft Papier

€3.40 - €5.08
( položka č.: 782131 100% nové značky materiál:papier package:1roll veľkosť:10*10 cm láskavo tip : 1. prosím potrebné pripomenúť, že z dôvodu svetelné efekty, monitora jas/kontrast nastavenia atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe tónu webových stránok, fotografií a aktuálnej položky. 2. položka opatrenia strane, mohlo by to byť )
Pridať do zoznamu prianí

Leopard Tlač Nail Art Kefy Dvojité Hlavu Nail Art Líniové Kefa Prekladanie Kreslenie, Maľovanie, Nechtového Dizajnu Kefky Predĺžený Podrobnosti

€1.71
( funkcie: 1. 100% zbrusu nový a super kvalitu. 2. vybraných vysoko kvalitných vlákien kefky, trvanlivé nylonu vlasy pracuje s nechty, akrylové farby a gél nechty, líniové nechtov kefkou je zostavený s silné lepidlo medzi vlákna a zliatiny rúry, ktoré je odolné a nemôže zhadzovať z kefa držať, aby vaše nechty. 3. štetiny sú vlastné zdobené a tvarované ruky pre jemné pracovných miest )
Pridať do zoznamu prianí

24pcs Nové luxusné farbou dlho balet rakva salon plavidlá, dekorácie falošné nechty širokú hlavu, červená

€1.07 - €1.62
( milí kupujúci, sada nechty obsahuje 24 druhov malých nechty v 12 veľkostí.všetky sú vyrobené z dovážaných ekologických materiálov a vyrobené v súlade s exportom normy.farby sú rôzne, svetlé a lesklé, bez poškvrny.tvar nechtov je navrhnuté tak, aby zodpovedali ľudských nechty, a ich hrúbka je mierna.shop predáva aj iné modely: krátke guľaté hlavy, dlhé kolo hlavou, otočil som hlavu, námestie hlavu a )
Pridať do zoznamu prianí

Trendy produkty 2023 Okamžité Farbenie Vlasov, Styling Vosk Dočasné Gel Cream Farba Vlasov Babička Prírodná Šedá Vosk pre Ženy, Mužov 100 g

€7.07
( odporúčame produkty prečo si vybrať nás vlastnú výrobok prísady nezávislé r & d center plne automatizovanej výrobnej linky profil spoločnosti guangzhou amorfire biotechnológie co., s.r.o.je tuzemsko denne chemické produkty výrobcu produktu s kompletnými testovanie zariadení a silné technické sily.máme vlastnú výrobnej základne a technológie produktov výskumné centrum so širokou škálou výrobkov, vysoká )
Pridať do zoznamu prianí

Mačka Magnetické Gél lak na Nechty Semi Trvalé Dynamické Lesk Reflexné Nechtov Gél Soak Off UV Gél na Nechty Umenie Lak Magic Nechtov Nástroj

€21.90 - €39.82
( špecifikácia: veľkosť:3*3*6.5 cm jednu fľašu kapacita: 8ml skladovateľnosť: tri roky dátum výroby: posledné zloženie: vinyl caprolactam/vp/dimethylaminoethyl methacrylate kopolymér, glycerol polyacrylate, glycerol polymethacrylate, diphenylketone množstvo: 1 fľaša balík obsahuje: 1*lak na nechty gel )
Pridať do zoznamu prianí

80 #120 #180Grit Nechty Piesku Pásma Krúžok Bit Manikúra Pedikúra Nail Elektrickú Vŕtačku Stroj na Brúsenie Odstraňovač

€1.81 - €3.55
( 50pcs/taška nail art brúsenie pásma #80 #120 #180grit piesku krúžok bit manikúra pedikúra nail elektrickú vŕtačku stroj na brúsenie odstraňovač )
Pridať do zoznamu prianí

1 Box Očarujúce Zlatého Kovu Na Nechty, Nálepky, Nail Art Kúzlo Vymeniteľné Nail Art Decoration

€1.07
( 1 box očarujúce zlatého kovu na nechty, nálepky, nail art kúzlo vymeniteľné nail art decoration špecifikácie: prijatie vyprázdnené dizajn, motýľ tvar a lesklé efekty, nechtov kúzlo súpravu môžete pridať glamour pre vaše nechty, keď ho používate pre nail art dekorácie. nie je možné použiť, len to na nechty, nálepky držiak pre 3d nail art, ale aj pre scrapbooks, blahoželanie, pozvanie )
Pridať do zoznamu prianí

TOP KVALITA SUPER ZRKADLO Aurora Prášok Neon Morská víla Jednorožec Pigment Chrome Prášok Hladké Odreniny na Nechty Gel Eyeshadow Živice DI

€3.03
( veľkosť : 10-60um pre všetkých nákupov $300 a vyššie one-time,objednávky bude dodaný prostredníctvom fedex,bezplatne )
Pridať do zoznamu prianí

ANGNYA 11Pcs Aurora Nechtov Kefkou Nastaviť Akryl Gel Nechty Umenie Maľba Pera poľského UV Gél Rozšírenie Povlak Kreslenie Manikúra Nástroje

€6.07 - €12.14
( angnya 11pcs aurora nechtov kefkou nastaviť akryl gel nechty umenie maľba pera poľského uv gél rozšírenie povlak kreslenie manikúra nástroje package zahrnuté: 1 nastavte nail art kefa funkcie: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné vytvorenie krásnych nechtov pre dlhodobé iskru na nechty, tipy ideálne pre uv gel jednoduché a obsluha vhodné pre domáce alebo )
Pridať do zoznamu prianí

Farebné Fluorescenčné Nechtov Prášok Neon Fosfor Nail Art Lesk Pigment 3D Svetelná Žiara Prachu Ponárania Prášok Dekorácie TSLM1

€2.08 - €2.61
( vitajte v našom obchode !!! prajeme vám príjemný deň !!! ★ priatelia : ďakujem vám veľmi pekne za váš záujem o naše položky a prajeme vám príjemný nákup.ak máte akékoľvek otázky o našich položky, prosím, neváhajte nás kontaktovať a my sme vždy tu s vami. ★ ★ prosím, láskavo všimnite si, že ak sa rozhodnete čína malý balík plus pre vašu objednávku.tento prepravu spôsobom )
Pridať do zoznamu prianí

V-tvar Tváre Stroj V Tvár Výťah Pás pre Lifting TVÁRE Stroj Fotón Terapia Vibrácií Masér dvojitá Brada Drop Shipping

€8.32 - €12.41
( v-tvar tváre stroj v tvár výťah pás pre lifting tváre stroj fotón terapia vibrácií masér dvojitá brada drop shipping ootdty funkcie: fotón led terapia,nastaviteľnými remeňmi.zlepšiť tvár svalových vlákien pružnosť, aktiváciu pokožky činnosť, a utiahnite kožu.aby kože tváre užite si rôzne kúpeľné masáž.vhodné pre žuvacích svalov hypertrofia, zvýšené ukladanie tuku čelnej svalov )