0

Menu

Ohybné Jedinečný Dievčatá Kostým Víla, Motýľ hlavový most Koruny České Vlasy Hoop Živý pre Tea Party

Shop: Oblečenie, Doplnky
Ohybné Jedinečný Dievčatá Kostým Víla, Motýľ hlavový most Koruny České Vlasy Hoop Živý pre Tea Party

Ohybné Jedinečný Dievčatá Kostým Víla, Motýľ hlavový most Koruny České Vlasy Hoop Živý pre Tea Party

( 0 Recenzie )
€1.96 - €2.97
Kategória: Oblečenie, Doplnky
Sku: k16428

Informácie o výrobku

Dôležité Informácie

Materiál:PVC

Veľkosť Balenia:

38 cm x 28 cm x 1 cm/14.96" x 11.02" x 0.39" (Cca.)

Prehľad:

Táto čelenka môže byť voľne upravené pre pohodlné nosenie podľa obvodu hlavy, pretože to má nastaviteľný dizajn.

S butterfly tvar a boho dizajn, táto čelenka hrá skvelá dekoratívne efekt pre Halloween, alebo čaj party.

Je vyrobené z PVC materiálu.

Dĺžka tento produkt je 38cm, šírka je 28 cm a výška je 1 cm.

On je vhodné pre tea party, Halloween, svadby, recepcie, motív strany.

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Špecifikácie:

Použitie Scéna: Tea Party, Halloween, Svadby, Recepcie, Téma Strana Funkcie: Motýľ Tvar, Dekoratívne, Nastaviteľné

Obsah Balenia:

1 x hlavový most

  • Oddelenie Meno - Dospelý
  • Miesto Pôvodu - Čína (Pevninská Časť))
  • Platné Scény - Výkon
  • Štýl - Móda
  • Funkcia - Ozdobte
  • Pôvod - Kontinentálna Čína, Kontinentálna Čína
  • Pohlavie - ŽENY
  • Dátum Vydania - Autumn2022
  • Materiál - Plastové
  • Druh - Čelenky
  • Položka Druh - Pokrývku hlavy
  • Platné Sezóny - Štyri Ročné Obdobia
  • Vzor Typ - zviera

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Pánske Outdoorové Športové Vybavenie Cyklistické Rukavice Jeseň v Zime Teplé Plyšové Vodotesný, Anti-Protišmykové Dotykový Displej Jazdy Rybárske Rukavice

€36.46 - €60.76
( funkcie:pánske outdoorové športové vybavenie cyklistické rukavice jeseň v zime teplé plyšové vodotesný, anti-protišmykové dotykový displej jazdy rybárske rukavice veľkosti:m,l,xl,2xl farba:čierna,sivá,modrá materiál:bavlna funkcia:nepremokavé balenie obsahuje:pár rukavíc produkt displej o pokles lodnej dopravy 1. máme veľkú továreň v číne, )
Pridať do zoznamu prianí

2023 Unisex Móda Cat Eye slnečné Okuliare Retro Luxusná Značka Kruhový Prechod slnečné Okuliare Cool a Trendy Dizajn

€711.09
( vitajte na mojom obchode všetky z obchodu okuliare sú vyrábané v číne a výrobky sú 100% vysokej kvality .sme znížiť zisky obchodníkov a priamo predávať výrobky továrne na váš spotrebiteľov.sľubujeme, s cieľom poskytnúť najlepší kvalitné výrobky za najlepšie ceny na trhu.prosím, neváhajte sa na objednávku.ak výrobok nespĺňa požiadavky, ktoré sme sľub prijať vrátiť. kliknite na )
Pridať do zoznamu prianí

53 CM Keper Hodvábne Šatky Ženy Veľké Mesto Tlače, Námestie Šatky Zábaly Bandana Malé Hidžáb Foulards Dámy Kravatu hlavový most Neckerchief

€3.59 - €3.99
( vážený zákazník,sme továreň predávajúceho.všetky výrobky, všetko skladom.pre veľkoobchod, budeme ponúkať zľava alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.kontaktujte nás a my vám ponúkneme zľavu.vďaka! položka materiál:hodváb položka )
Pridať do zoznamu prianí

Luxusný Veľký Rámik H-list Semi-bez obrúčok slnečné Okuliare Multicolour Okuliare pre Ženy Mens Vonku Osobnosti Okuliare Vintage DOPLNKY

€21.15 - €42.30
( doprava zadarmo funkcie: *1. uv 400 ochrana objektívu, aby ste z ultrafialové lúče. *2. chráňte svoje oči z piesku, vetra a slnka. *3. štýlové slnečné okuliare pre outdoorové aktivity, pohodlné na nosenie. popis: *1. materiál: ac objektív, pc rám *2. váha: cca 26g *3. farba: ako je znázornené *4. veľkosť: o 14*13.6*5.8 cm obsah balenia: okuliare )
Pridať do zoznamu prianí

Nový, Originálny Nerezový Lietať Eagle Bolo Kravatu Kožený Náhrdelník

€29.63 - €32.20
( nový, originálny nerezový lietať eagle bolo kravatu kožený náhrdelník zbrusu nový skladom sku:bolotie-077 materiál: nehrdzavejúca oceľ bolo bodnutie je skutočný kožené pletené lano má klip slide späť pre jednoduché nastavenie veľkosť bolo sa o 3.15*1.42 palcov (80*36 mm) príroda nehrdzavejúcej ocele farba loď na celom svete bolo kravatu, )
Pridať do zoznamu prianí

Dámy Stredoveké Pás s Čarovný Lektvar Fľaša Pu Opasok pre Halloween Drop Shipping

€2.72 - €4.05
( funkcie: ootdty temnej mágie elixíru fľaša je plná polovici storočia, renesančný vzory s cool príslušenstvo navrhnuté pre pridanie silný a pútavý pocit, ktorá vám očarujúce punk a viking styling. použité na dokončenie kostým čarodejnice, pridanie festival atmosféru a príjemné halloween. prichádza s vymeniteľné štuple, že nielen vám pomôže ľahko dať položku do fľaše, )
Pridať do zoznamu prianí

100% Reálne Hodvábna Šatka Módne Lady Krku Kerchief Foulard Žena Bandana Šatky pre Ženy Hidžáb Luxusné Značky Kravatu Šatkou Zábaly

€5.67 - €9.46
( materiál : 100% hodváb veľkosť :53*53 cm hmotnosť :30g package :funkcie opp taška môže sa použiť ako šál, šatka, dekorácie, štyri ročné obdobia univerzálny vitajte v našom obchode ponúkame maloobchod a veľkoobchod, ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať poznámky: 1. ručné meranie, prosím, dovoľte 1 ~ 3 cm chyba,ďakujem. 2. v dôsledku rozdielov medzi rôznymi )