0

Menu

M 2,0 mm Vzdialenej Karty Šifrovanie Ochranný Modul 14Pin šifrovanie ochranný modul ľahký GC-TPM2.0 rady diaľkové modul

Shop: Prenosné Audio & Video
M 2,0 mm Vzdialenej Karty Šifrovanie Ochranný Modul 14Pin šifrovanie ochranný modul ľahký GC-TPM2.0 rady diaľkové modul

M 2,0 mm Vzdialenej Karty Šifrovanie Ochranný Modul 14Pin šifrovanie ochranný modul ľahký GC-TPM2.0 rady diaľkové modul

( 0 Recenzie )
€12.99 - €25.99
Sku: k1662

Informácie o výrobku

14Pin Šifrovanie Ochranný Modul Ľahký GC-TPM2.0 Rady Diaľkové Modul Prenosné LPC Rozhranie Mini pre WIN11 Upgrade Test

Funkcie:

1. Bezpečné použitie: TPM je tajný šifrovací procesor pripojený k dcéra rada, ktorá zase je pripojený k základnej doske.TPM bezpečne uchováva šifrovacie kľúče, ktoré môžu byť vytvorené pomocou šifrovacieho softvéru, ako sú napríklad šifrovanie jednotiek Windows BitLocker.Ak tento kľúč nie je prítomný, obsah na PC užívateľa zostanú šifrované a zabráňte prístupu nepovolaným osobám.

2. Kompatibilné: funkčnosť zostáva rovnaký ako predtým.Podpora stav sa môže líšiť v závislosti na doske špecifikácie.TPM čip je lepšie kompatibilné s DDR4 pamäte modulu doske.

3. Jednoduché ovládanie: Táto výmena modulu TPM môžu nahradiť predtým poškodený, nefunkčný, alebo zle prevedenie modulu TPM, ktoré pomáha oprava vášho prístroja a aby to fungovalo správne.

4. Platné model: 14Pin Pre WIN11 upgrade testovanie.

5. Rozhranie: LPC, 14 pin napájanie konektor typu, veľkosti len 20x10mm, prenosné a pohodlné.

Špecifikácia:

Certifikácia: CE

Pôvod: Čína (Pevninská Časť)

Kompatibilné Audio A Video Zariadenia Štýl: Záznamového Zariadenia,

Číslo Modelu: Ochranný Modul

Package: Áno

Farba: Fialová

Napájanie typ konektora: pin 14

Platné model: GC-TPM2.0

Rozhranie: LPC

Platné model: 14Pin Pre WIN11 upgrade testovanie

Veľkosť: 20x10mm/0.79*0.39 palec

Hmotnosť: 4 g

Veciach, ktoré potrebujú pozornosť:

Podporovať používanie WIN11 overenie systému.

Dátum vydania 2.0 špecifikácia je 17 rokov, a BIOS sú potrebné pred vydaním dňa 17 rokov.

Prosím, vypnite inštalácia modulu a nechajte medzeru pred vložením.Niektoré doska rozhrania nebudú použité na dlhú dobu.Ak nie je oxidácia alebo hrdze, prosím, poľský, najskôr ich

Môžete skontrolovať kompatibilitu a nekompatibilita s tejto doske modulu

Potvrdiť, ak kód pin na základnej doske je 14pin.Prosím, skontrolujte, či sa vaša základná doska má hardvérového rozhrania podporu a potvrdiť, že vaša základná doska podporuje TPM2.0 technológií.Môžete skontrolovať oficiálnej internetovej stránky základnej dosky.Robí pin objednávky a pin medzery zápas, a môže TPM funkciu byť zapnutá v programe BIOS.

Niektoré základné dosky vyžadujú modul TPM, ktoré sa vkladajú alebo aktualizovaný na najnovší systém BIOS ak chcete povoliť TPM možnosť.Prosím zrušiť ostatné počítačovej bezpečnosti technológie pred inštaláciou

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x Ochranný Modul

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Kompatibilné Audio A Video Zariadenia Štýl - Záznamové Zariadenia
  • Názov Značky - ALLOYSEED
  • Package - Áno
  • Rozmery (Šxvxh)) - 20x10mm
  • Hmotnosť - 4 g
  • Číslo Modelu - bezpečnostný modul

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Potlačením hluku Uší Earcup pre VLAK Headset EarMuff pre Hranie hier, Dropship

€9.09 - €13.38
( funkcie: ootdty tieto náhradné ušné podložky vyrobené z vysoko kvalitnej pamäťovej peny zlepšiť váš zážitok z počúvania; navrhnutý špeciálne pre vlak bezdrôtové slúchadlá. priedušný a mäkký materiál zabezpečuje pohodlie skúsenosti.easy-to-install dizajn zaručuje bezproblémovú výmenu proces bez potrebné ďalšie nástroje. či už ste doma, v kancelárii, tieto )
Pridať do zoznamu prianí

Domov Bezdrôtový Mikrofón 1 1 600Hz Na 800KHz Ručný Mikrofón s LED Displeja pre Vonkajšie Domácej Konferencie hot

€19.52 - €36.84
( domov bezdrôtový mikrofón 1 1 600hz na 800khz ručný mikrofón s led displeja pre vonkajšie domáce konferencie funkcie: 1. [ľahko spojiť] mikrofónu možno ľahko pripojiť rôzne zariadenia, a zariadenia s mikrofónom rozhrania je možné pripojiť a používať. 2. [efektívne vyzdvihnutie]mikrofón má dynamický mikrofón na hlavu, ktorá má silnú schopnosť prijímať signály, prenáša ďalej, a je )
Pridať do zoznamu prianí

180mAh vzdušné Vedenie Slúchadlá Bluetooth-kompatibilné Vložte Kartu Bezdrôtové Slúchadlá Nie je In-Ear Headset pre Cvičenie so Systémom Šport

€9.29 - €13.66
( vzdušné vedenie slúchadlá 180mah bezdrôtové slúchadlá vložte kartu bluetooth-kompatibilné na znižovanie hluku pre cvičenie so systémom jazdy funkcia: 1. non-in-ear dizajn: tento bezdrôtové slúchadlá nemusí byť vložená do ucha, poskytuje nové a pohodlné, outdoorové športové skúsenosti.ergonomický dizajn sa zmestí do ucha dokonale, takže je vhodný pre intenzívne športové aktivity ako )
Pridať do zoznamu prianí

Jednorazové Mikrofón Kryt - Ručné Karaoke Čelné sklo Mic obal na KTV Nahrávanie Izba Fáze Výkonu,Čierna Biela

€9.08 - €19.33
( [obsah balenia] existuje non-tkané jednorazové mikrofón obaly v našej balíka.dostatočné množstvo a bohaté farby môže splniť vaše rôzne potreby [ľahko ovládateľný] mikrofón čelné sklo hodí najviac u&o typ ručné mikrofóny.s elastické kapely, môžete ľahko nosiť na mikrofón, a to je veľmi výhodné rozoberať [jednorazové] náš mikrofón kryty sú jednorazové, ktoré môžu chrániť )
Pridať do zoznamu prianí

Kompatibilné Ploche Zrkadla Obrazovke Spálňa USB Nabíjateľné Hudby Budík Prenosný Reproduktor Nastaviteľný Jas

€16.73 - €22.32
( funkcia: 1. bezdrôtový reproduktor: 5.0 kompatibilný, jednoducho pripojíte na mobilné telefóny, tablety a ďalšie zariadenia, čo vám umožní vychutnať hudbu kdekoľvek.spojenia, vzdialenosť je cca 10 m a signál je stabilný. 2. budík: led digitálne zobrazenie času, teploty detekcie, jasné čítať.podporuje alarm, nastavenia, môžete nastaviť dva budíky.tri úrovne jasu, aby vyhovoval vašim rôznych )
Pridať do zoznamu prianí

Počítač Mic Kábel pre Počítač Krištáľovo jasnú Komunikáciu Potlačením Hluku X3UF

€9.81 - €15.09
( funkcie: ootdty 3,5 mm muž objem boom mic kábel; kábel s vstavaný mikrofón transformuje vaše slúchadlá do profesionálnej triedy headset pre telekonferencie, hranie hier, a telefón hovory; flexibilné boom mikrofón s redukciou prináša vysokú hlasitosť a kvalitu pre krištáľovo čistý komunikácia v akomkoľvek prostredí; odolný nylon-plášťom kábla funkcie zabudované )
Pridať do zoznamu prianí

1 Pár Nových Hubky Uší Vankúš pre DT131 DT235 DT231 DT234 MMX1/2 Slúchadlá N58E

€1.67 - €1.85
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality skúsenosti pohodlie pre beyerdynamic dt131 dt235 dt231 dt234 mmx1/2 slúchadlá kryty,ktoré obohatia váš zážitok z počúvania. kryty sú vyrobené z vysoko kvalitnej hubky materiálu a funkciu jedinečný futbal čistý textílie dizajn, ktorý dodáva štýl na slúchadlá. ideálny pre jednotlivcov, ktorí používajú slúchadlá pravidelne )
Pridať do zoznamu prianí

Krásne Coloful Silikónové Tpu Bezdrôtový Bezdrôtové Slúchadlá Prípade Pre Vzduch-struky Pro Ochranný Kryt Pokožky Accessorie Fo Vzduchu-struky Pro

€0.56 - €0.94
( krásne coloful silikónové tpu bezdrôtový bezdrôtové slúchadlá prípade pre vzduch-struky pro ochranný kryt pokožky accessorie fo vzduchu-struky pro funkcia: 1. praktické: špeciálne navrhnuté pre vzduch-struky pro slúchadlá, chráňte slúchadlá pred nárazmi, kvapky, a šok bez pridanie veľkom vaše plnenie prípade, poskytuje úplnú ochranu pre vaše slúchadlá plnenie prípade. 2. perfektný )
Pridať do zoznamu prianí

AM FM SW Núdzové Rádio Batérie Powered Slnečné Počasie Rádio LED Baterka Multifunkčné Rádio Multi Pásmo pre Outdoor Camping

€11.53 - €36.25
( am fm sw núdzové rádio batérie powered bluetooth-kompatibilné 5.0 núdzové pochodeň prenosné rádio solárne rádio s reproduktorom funkcia: 1. bluetooth-kompatibilné technológie 5.0: vstavané bezdrôtové bluetooth-kompatibilné čip, prevodovka je stabilný a rýchly, a spojenie vzdialenosť dosiahne 10m/32.8 ft, takže si môžete vychutnať hudbu radosť prináša bezdrôtové.vstavaný reproduktor )
Pridať do zoznamu prianí

Bezdrôtová Bluetooth Slúchadlá Redukcia Šumu Slúchadlá Nepremokavé Športové Slúchadlá TWS Headset Pre Xiao Apple mobilné telefóny MD538

€7.97 - €26.58
( bezdrôtová bluetooth slúchadlá redukcia šumu slúchadlá nepremokavé športové slúchadlá tws headset pre xiao apple mobilné telefóny md538 láskavo poznámka: ak máte akúkoľvek otázku, po prijatí položky , prosím, kontaktujte nás najskôr pred otvorením sporu a zanechať komentár,oveľa oceniť parametre: * bluetooth verzia: 5.3 * čas na hru: o 6h * pohotovostný )
Pridať do zoznamu prianí

1 Pár mušle slúchadiel Uší Ucho Hubky Zahŕňa Zlepšenie Pohodlia Opravy Časť pre WH-XB910N XB910N Gaming Headset

€6.27 - €12.80
( funkcie: ootdty vyrobené z kvalitných bielkovín kože a hubky materiál, navrhnuté pre pohodlie a módy. izolovať mimo hluku pre čistejšiu kvalitu zvuku a skvelé . pohodlne sa hodí k uchu, mäkké a hladké, pohodlné na nosenie. skvelá náhrada za stratený, zničený alebo poškodený uší. vhodné pre wh-xb910n xb910n slúchadlá. špecifikácie: materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

Značka Dunkin Donuts kávy Prípade AirPods 1 2 pro Plnenie Box Mäkké Silikónové Bezdrôtové Bluetooth Slúchadlá Chrániť Kryt coque

€4.36 - €6.23
( poznámka: táto položka je ochranné puzdro len,bluetooth bezdrôtové slúchadlá nie je v cene,ďakujeme za pochopenie! )
Pridať do zoznamu prianí

1 Nastavte Herné Slúchadlá Vhodné Bluetooth-kompatibilné 5.3 9D Stereo In-ear Slúchadiel do uší, Kompaktné Bezdrôtové Slúchadlá

€5.33 - €12.38
( 1 nastavte herné slúchadlá vhodné bluetooth-kompatibilné 5.3 9d stereo in-ear slúchadiel do uší, kompaktné bezdrôtové slúchadlá špecifikácie: to, čo robí tento slúchadlá majú nízku spotrebu energie a vysoko-rýchlostný prenos je jeho použitie bluetooth-kompatibilné 5.3 technológie. tento slúchadlá vám môže poskytnúť šokujúce hudby, jasné hovory a skvelý herný zážitok, )
Pridať do zoznamu prianí

Námestie Spojovacej skrinke 2 Spôsob Externé Banánová Zásuvka stĺpika pre 2.1 Reproduktorov

€2.65 - €5.53
( funkcie: ootdty inžinierske plastu abs+pc vstrekovanie plastov, má výhody krásne a nosenie-odolný, trvanlivý. zvyčajne nainštalovaný na zadnej strane pre , to je používané ako spojenie box medzi zosilňovač a reproduktor, čo je výhodné pre elektroinštalácie. červená a čierna príspevky uviesť polarity na prepájacom stĺpiku, okrem pozitívnych a negatívnych sú jasne označené, )
Pridať do zoznamu prianí

T5EE Kostra Reproduktor sa Pripojí Stolný Stojan, Držiaky na AmazonEcho Dot 4 Reproduktor

€21.17 - €30.24
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality stolný stojan je ideálny pre kuchyňa, pracovňa, obývacia izba, kúpeľňa. rôzne svetlá môžu byť zmenené s zvuku; jedinečný lebky tvarované držiteľ môže byť použitý ako ozdoby, krásne a módne. stolnému stojanu len,ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky! pre:amazonecho dot 4 )
Pridať do zoznamu prianí

Zliatina hliníka Audio Reproduktor na Stenu Kovový Stojan pre Sonos Presunúť Audio Príslušenstvo

€13.38 - €19.11
( zliatina hliníka audio reproduktor na stenu kovový stojan pre sonos presunúť audio príslušenstvo funkcia s: vyrobený z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny materiálu, nie je ľahké hrdze a zlomiť, skĺzol a dlhú životnosť jednoduché a pohodlné na inštaláciu a odstránenie aby vaše steny viac čistý a uprataný držiak je stabilné a praktické, ideálne vhodné pre sonos )