0

Menu

2.2 Inch Smart HUD Displej Digitálny OBDII Tachometra Automobilu Head Up Displej Zobrazuje Rýchlosť, Vzdialenosť, Čas a Viac

Shop: Zadné Okno
2.2 Inch Smart HUD Displej Digitálny OBDII Tachometra Automobilu Head Up Displej Zobrazuje Rýchlosť, Vzdialenosť, Čas a Viac

2.2 Inch Smart HUD Displej Digitálny OBDII Tachometra Automobilu Head Up Displej Zobrazuje Rýchlosť, Vzdialenosť, Čas a Viac

( 0 Recenzie )
€28.33 - €41.66
Kategória: Zadné Okno
Sku: k17189

Informácie o výrobku

Funkcie:

12 Hlavné Funkcie: smart digitálny merač má mnoho funkcií, vrátane rýchlosť, OTÁČKY, teplotu vody, napätie batérie, spotreba paliva, čas jazdy, jazdy vzdialenosti, teplota oleja, vzduchu, paliva pomer, nasávací tlak, turbíny tlak, a prúd údajov.

Prijať Dovezené AI Čip, Inteligentný Pripomienka: Rýchlosť farba sa zmení na rôznych rýchlostiach.To sa zmení na červenú farbu, keď sa rýchlosť je viac ako 120.

Jednoduché A Jednoduché ovládanie: digitálny displej je ľahšie čítať.Krátke stlačte tlačidlo vertikálne, ak chcete prepnúť režim zobrazenia, vytiahnuť právo výberu spôsobu a dlho stlačte tlačidlo ak chcete zadať nastavenie.

Alarm Systém: Nastaviť rôzne parametre, nad limit alarmu a akustický signál k zlepšeniu bezpečnosti jazdy.

Auto Výkonnosti Test: Test vozidla 100km akcelerácia a dojazdovej vzdialenosti, výsledky testu sú presné, a dáme vám vedieť, výkon stav vozidla.

Špecifikácie:

Názov Položky: Smart Digitálny Meter

Hlavný Materiál: ABS

Displej Veľkosť: 2.2 Palca

Prostredie Teplota: -40℃ - +80℃

Prevádzkové Napätie: 9V-16Vdc (12Vdc/ 400mA)

Relatívna Vlhkosť: 10%-95%

Zvuk budíka Úroveň: ≥ 30 db(A)

Atmosférický Tlak: 86-106KPa

Environmentálneho Hluku: ≤ 60dB(A)

Farba: Čierna

Veľkosť produktu: 73*68*46 mm

Hmotnosť výrobku: 50g

Package Informácie:

Veľkosť balenia: 14.3*9*5.1 cm

Package Hmotnosť: 180 g

Zoznam Balíkov:

1 * Smart Digitálny Meter

1 * OBD Kábel

1 * Non-Slip Mat

1 * Manuál

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Krkos.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Krkos.sk!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

  • Názov Značky - KKMOON
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

2 v 1, Bezdrôtový Adaptér Bluetooth Bluetooth Prijímač Vysielač Bezdrôtového 3.5 mm AUX Adaptér Stereo Slúchadlá TV Audio do Áut

€0.82 - €8.00
( popis: 1.kompatibilné s bluetooth: tento audio adaptér bluetooth podpora 3,5 mm aux audio, a tiež kompatibilný s všetky smartphony, bluetooth audio zariadenia (bluetooth slúchadlá, bluetooth, reproduktory a oveľa viac), a stereo zariadenia s audio vstup port.by stlačením tlačidla na centrum predné, prijímač & vysielač zariadenie začne pár ďalším zariadením bluetooth. 2.vysielač, prijímač režim: )
Pridať do zoznamu prianí

3.5 mm Stereo Audio Splitter do Mikrofónu Konektor slúchadiel Konektor Y Adaptér Auto Príslušenstvo

€1.13 - €1.62
( 3.5 mm stereo audio splitter do mikrofónu konektor slúchadiel konektor y adaptér popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné špeciálne pre slúchadlá s mikrofónom schopnosť unikátny dizajn v tvare u prekonáva obmedzenia niektorých prenosných audio porty, otočením jedného 4-pozícia, 3.5 mm audio portu do dvoch odlišných 3-pozícia, 3.5 mm audio porty, umožňuje )
Pridať do zoznamu prianí

24V Na 12V Converter Power Converter, Adaptabilitu a Stabilitu pre Auto, Loď, Slnečná Energia Veterná Energia Mobile Office Núdzové

€8.93 - €12.75
( dc24v na 12v napájacieho napätia prevodník 5a 60w, silver pre automobilový morských solárna veterná energia 1. široko používaný pre auto, loď, slnečná energia, veterná energia, mobile office, núdzové, práca na poli a pod. 2. vysoký prenos účinnosť a rýchle spustenie, so silným flexibility a stability. 3. s viac ako aktuálna a skrat práv, nízkeho napätia a ochrana proti preťaženiu, )
Pridať do zoznamu prianí

HUD Digitálny Rýchlomer Head Up Display, Auto Elektronika Príslušenstvo Big Font Rýchlosť Pre Nákladné vozidlá, elektrické skútre, motocykle

€82.83 - €118.33
( upozornenie: mnoho kupujúcich bude zle možnosť !!hud-y03 majú dve rýchlosti jednotky verzie (km/h alebo mph) ak chcete zobraziť rýchlosť jednotky: km/h, prosím, vyberte si km/h verzia . ak chcete zobraziť rýchlosť jednotky: mph, prosím, vyberte si mph verzia . )
Pridať do zoznamu prianí

Nabíjačka do auta S Teleskopickým Kábel Micro USB, Typ C Dual Zdvíhateľnej Kábel usb 5V/1.5A Auto USB Nabíjačka Pre Samsung Príjemné

€5.92 - €9.86
( odrážky: 1、multi-funkčné a všestranný: zaťahovacej, univerzálny nabíjací kábel je jedinečný a prináša vám pocit pohodlia a zdieľanie. 2、odolné materiály: unikátny vzhľad, konštrukcia zabezpečuje dlhú životnosť, bezpečnosť a flexibilita.malé rozmery a nízka hmotnosť.kolo prípade telescoping konektor kábla zabraňuje uzlov a je ľahko ovládateľný. 3、3-v-1 nabíjací )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Tlačidlo Shell Diaľkové Tlačidlo Výbava Štandardné Špecifikácie Odolné Nahradenie Bez Elektronických Častí Ľahký pre Auto Dielov

€2.38 - €4.33
( diaľkové smart auto tlačidlo púzdro ľahký náhradný bez elektronických častí 1. auto diaľkové príveskom, shell, je to vynikajúca náhrada za starý kľúč shell. 2. účinne chráni váš inteligentný kľúč od nosenie, poškriabaniu a inému poškodeniu. 3. vyrobené z prémiovej abs materiál, anti‑korózne, anti‑drop, robustné a odolné. 4. nádherné craftmanship, štýlový )
Pridať do zoznamu prianí

Tesla Model 3 Y 3.9 palcový Auto Hud Displej Otáčkomer Head Up Displej Elektronika Príslušenstvo

€439.84 - €1 022.88
( funkcie: jedinečný dizajn: jeho kompaktná veľkosť a elegantný dizajn z neho robia ideálny vhodné pre vaše tesla vozidla.výstup vzduchu môže byť presunutý voľne bez poškodenia pôvodnej auto orezania. displej efekt je v poriadku: to nie je len zabezpečuje, že uhol je to netýka, ale tiež má väčšiu plochu displeja, ako ostatné modely.rôzne z digitálneho trubice displeja, displej je viac citlivý, )
Pridať do zoznamu prianí

6 Pin/Spôsob Kyslíkový Senzor Žena Zapojte Konektor Zapojenie Vedenia Pigtail 3,5 mm Súprava LSU 4.2 Prípad Pre VW Audi 1J0973733 1J0 973 733

€7.55 - €7.95
( qty:2/4/10/20/50/100ks/veľa poznámka:dĺžka drôtu=o 15 cm drôt farba: náhodný(neponúkame výber farieb, vaša objednávka bude odoslaný na náhodné),ale nemá vplyv na funkciu použitia )
Pridať do zoznamu prianí

GT 150 Série 10Pin 15326842/15326846 plynový Pedál Senzor Polohy Plynový Pedál Konektor Pre Infiniti ISSUZU

€7.96
( gt 150 série 10pin 15326842/15326846 plynový pedál senzor polohy plynový pedál konektor pre infiniti issuzu vezmite prosím na vedomie: farba:je rovnaká ako sme displej na našich krkos.sk obchod. stav: 100% nové materiál: plastová a kovová katalógové číslo: 15326842/15326846 toto je aftermarket príslušenstvo, nie je aptiv pôvodné!!! 1pcs: 1 konektor )
Pridať do zoznamu prianí

Univerzálny Auto Volant, Diaľkové Ovládanie Tlačidlá LED DVD, Bezdrôtový ovládač Dropshipping

€14.72 - €35.91
( popis: funkcie: úplne nové a vysokej kvality volant bezdrôtové diaľkové ovládanie pre signál je viac stabilný, aby diaľkové ovládanie pružnejšie. vyrobené z vysoko kvalitných abs materiál, nikdy nevyblednú, svetlo modrá mäkké svetlo, super pohodlné dotyk, vhodné na prevádzku. malý priestor zamestnanie, bočné tlačidlo, nebude spôsobiť nesprávne fungovanie riadiaceho )
Pridať do zoznamu prianí

USB a AUX Kábel Hudby AMI Na Kábel USB a Bluetooth-kompatibilným Audio AUX Adaptér, Dátový kábel Na A1 A3 A4 A5 A6, Q5 Q7

€69.34 - €117.52
( funkcie: * úplne nové a vysokej kvality. *automaticky opäť pripojí zakaždým, keď vstúpite do vozidla. *plne kompatibilný s mmi 3g vysoké mediálne rozhranie systémov. špecifikácia: *veľkosť produktu: vyrazili 21,5*2.8 cm *produkt balenie veľkosť: 23*12*3 cm *produkt materiál: plast *farba: čierna *typ: ami na usb kábel vozidlo kompatibilita: *(fit )
Pridať do zoznamu prianí

10/20/50/100ks/množstvo 2 Pin/Spôsob Žena NH1 OBD2 Paliva Injektor Elektrického Konektora Zapojte Adaptér Pätice Pre Honda 6189-0533

€11.88 - €12.51
( qty:10/20/50/100ks/veľa s terminál zadarmo a zadarmo tesnenie poznámka:ak chcete viac,cena bude viac lacnejšie )
Pridať do zoznamu prianí

Rýchle Nabíjanie Auto Duálny USB Nabíjačka, ON / Off Prepínač 2.1&2.1 Nepremokavé s Voltmeter pre 12V Motorke Lodi Marina .

€9.37 - €19.11
( popis: ootdty funkcie: multi funkčné produkt, ideálny pre cestovanie použitie,s on/off vypínač a a kábel,jednoduché použitie a šetrí energiu. v reálnom čase led voltmeter - tento prepínač panelov na t.u.k.s veľký digitálny voltmeter displej, ktorý ukazuje, 6-30v napätie, môžete sledovať stav batérie na vaše auto alebo čln, že ak napätie je v normálnom stave. tento )
Pridať do zoznamu prianí

Magnetické Auto Bezdrôtovej Nabíjačky Qi Nabíjačka Telefónu Bezdrôtový Air Vent pre iphone14 13 Mini Pro Max Magnet Adsorbuje Rýchle Bezdrôtové 15W

€16.02 - €32.06
( #detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{width:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magic-2{min-height:28px;padding:10px 5px;width:145px;min-height:28px;skrinka-rozmery:obsah poľa}#detail_decorate_root .magic-3{font-size:14px}#detail_decorate_root )