0

Menu

Keramické Kadidlo Držiteľ Zdvihol Design, Malé Lodné Tvar Kadidlo Stick Držiteľov Zmierniť Úzkosť Dekoratívne Krásny Domov

Shop: Home Decor
Keramické Kadidlo Držiteľ Zdvihol Design, Malé Lodné Tvar Kadidlo Stick Držiteľov Zmierniť Úzkosť Dekoratívne Krásny Domov

Keramické Kadidlo Držiteľ Zdvihol Design, Malé Lodné Tvar Kadidlo Stick Držiteľov Zmierniť Úzkosť Dekoratívne Krásny Domov

( 0 Recenzie )
€7.84 - €15.36
Kategória: Home Decor
Sku: k17437

Informácie o výrobku

Kadidlo Držiak na Stojan Krásne Elegantné Keramické Kadidlo Stick Držiak pre Domáce Ornament Dekorácie

1. MALÉ LODE TVAR: Kadidlo držiteľ je navrhnutý v tvare malého člna, vytvára pocit relaxácie a pohody, keď kadidlo stick svieti a sa umiestnil na otvor.

2. VÝTVARNÉ SPRACOVANIE: Kadidlo stick držiteľov a sú krásne tvarované s mäkké línie, jemné spracovanie a starožitné remeslá.

3. VYVÝŠENÝM OKRAJOM DIZAJN: Keramické kadidlo držiteľ ponúka zvýšený okraj dizajn, ktorý je dostatočne dlhý, aby sa zmestili všetky kadidlo palice a úhľadne zachytiť klesol popol.

4. KERAMICKÝ MATERIÁL: Keramické kadidlo stick držiak je vyrobený z keramiky s slippy, ľahko sa čistí povrch a žiadne lepkavé popol, vždy vyzerať ako nový.

5. POUŢIŤ: Kadidlo držiak na stojan je ideálny pre Zenu čaj strany, kde si môžete napáliť kadidlo a popíjať čaj so skupinou priateľov.

Špecifikácie: Položka Druh: Sklokeramická Kadidlo Držiteľ

Materiál: Keramické

Zoznam balíkov: 1 x Keramické Kadidlo Držiteľ

  • Materiál - Prútený
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

304 Nehrdzavejúca Oceľ Elektrické Uterák Rack Uhlíkových Vlákien Tepla Rack Uterák Kúpeľňa Uterák Teplejšie+Načasovanie/Regulácia Teploty Funkcia

€892.01
( špecifikácia: napätie: 220v (transformátor môže byť použitý) výkon: 75 w materiál telesa: 304 nerezovej ocele veľkosť produktu: 575*87.5*453mm nová funkcia načasovanie/regulácia teploty *načasovanie funkciu (načasovanie mimo pracovného: 1-8 hodín) *regulácia teploty vykurovania (vykurovacia teplota: 45℃-55℃) carbon fiber zahrieva v troch minút )
Pridať do zoznamu prianí

Maják Prímorské Scenérie Plagát Plátno Tlačiť Maľovanie Na Stenu Umenie Obývacia Izba Domáce Dekorácie

€4.62 - €5.63
( body{background-repeat:no-repeat; background-position:center center; background-color:#ddd9c3; } maják prímorské scenérie plagát plátno tlačiť maľovanie na stenu umenie obývacia izba domáce dekorácie detail obrázkov protuct príručka -naše maľovanie & poster je vyrobené z vysoko kvalitného 4d plátno, s bohatými printingpigment jemné textúry, vode a vlhkosti dôkaz, vysoká pevnosť v )
Pridať do zoznamu prianí

Nartural Rose Quartz Dinosaura Vyrezávané Silný Zvierat Socha Liečivý Kryštál Remesiel Pre Domáce Dekorácie Príslušenstvo 1pcs

€438.26 - €486.95
( môžeme customed to všetkých veľkostí a materiálov, ak máte veľkú objednávku, alebo akýkoľvek iný dotaz, neváhajte a kontaktujte nás obrázok je len pre vašu informáciu, dostanete podobné kryštálu, pretože z prírodného kameňa.všetky výrobky, bude odoslaný náhodné,sľubujeme, že budeme poskytovať vám najlepšie produkt, ak si objednáte z nášho obchodu.dúfam, že budete mať dokonalý zážitok z )
Pridať do zoznamu prianí

Stan Getz Joao Gilberto S Anto Obrázok Plagátu Domov Moderná Nástenná Maľba Na Stenu Miestnosti Zábavné Vytlačiť Vintage Obrázok Decor Č Rám

€26.28 - €75.09
( 1.podporujeme poklesu prepravy a whosesale. 2. aby sa stanovuje poštovné a aviod poškodeného na prepravu spôsobom, žiadne mat, bez rámu. 3.maľba nie je handpainted, to je vytlačené stroj. 4.1 palec=2.54 cm 5.očakávaný dátum dodania bude mať vplyv na ciel, počasie atď., niekedy to môže trvať trochu dlhšie prijímať, prosím, kontaktujte nás, keď ste nedostali package rozšíriť )
Pridať do zoznamu prianí

Che Guevara Kubánska Vlajka 2ft*3 ft (60*90 cm) 3 ft*5 ft (90*150 cm) Veľkosť Vianočné Dekorácie pre Domov Vlajky, Zástavy

€9.10
( [podrobnosti] obchod : hu yongkui vlajka meno : che guevara kubánska vlajka veľkosť : 60*90 cm ; 90 cm*150 cm materiál :polyester . stožiar : nie výhoda : olny jeden povrch . používa sa na : office , oslavu , zápas , domov , športové a tak ďalej . mám všetkých krajín a všetkých veľkosť vlajky .ak máte záujem , prosím kontaktujte ma . [tvorby )
Pridať do zoznamu prianí

Dvojité Farebná Sklenená Váza, Nordic Váza Transparentné Hydroponické Kvetinové Vázy Obývacia Izba Dekorácie Vysokej Borosilikátového Skla Ornament

€18.65 - €31.08
( funkcie: 1. materiál: vyrobené z vysoko-kvalitné sklo materiál, netoxické a bez chuti, trvanlivý, ekologicky nezávadný a praktické. 2. vynikajúci tvar: štýlovo a krásne, môžu byť umiestnené na stolíku, alebo skrinka na dokonale vyzdobiť váš domov. 3. in štýl: je možné umiestniť umelé kvety & hydroponické skutočné kvety. 4. príležitosti: vhodné pre rodinu, dekorácie, )
Pridať do zoznamu prianí

Mozaiky Tvorivé 3D Dlaždice Nálepky Simulácia Dekorácie DIY Poschodí Rovine Praktický A Štýlový A Jedinečný Umelecký Samolepky na Stenu

€2.48 - €3.81
( mozaiky tvorivé 3d dlaždice nálepky simulácia dekorácie diy poschodí rovine samolepky na stenu funkcie: vyrobený z vysoko-kvalitného pvc materiálu, pružný a -. skvelé pre backsplashes v kuchyniach, kúpeľniach, kolesové karavany, a pod krby, vane a umývadlá. ľahko rezať a inštalovať, stačí olúpeme a držať!diy rezanie a spájanie vyzdobiť váš domov vo vašej vlastnej ceste. tieto )
Pridať do zoznamu prianí

3W LED Zubné Svetlometu Lekárske Chirurgické Svetlomet Hlavu Vyšetrenie Svetlo na Okuliare s Klip Nylon Zips, Taška

€641.69
( 3w led zubné svetlometu lekárske chirurgické svetlomet hlavu vyšetrenie svetlo na okuliare s klip nylon zips, taška špecifikácie: číslo modelu: mgxs053 blub, výkon: 3w led farebná teplota: 4000-5000k žiarovka životnosť: ≥50000h napájanie čas: ≥4h jasu: nastaviteľné úroveň 1 osvetlenie: ≥30000lux úroveň 2 osvetlenie: ≥12000lux úroveň )
Pridať do zoznamu prianí

Ventilátor Chladné Letné Sledovať Malých Fanúšikov Karikatúra Roztomilý Usb Nabíjanie Prenosných Zápästie Ventilátor Pohodlné

€59.16 - €118.33
( ventilátor chladné letné sledovať malých fanúšikov karikatúra roztomilý usb nabíjanie prenosných zápästie ventilátor pohodlné )
Pridať do zoznamu prianí

Mini Prenosné Kolo, Oválne Digitálny Displej Budík Nočné Svetlo Make-Up Zrkadlo

€3.66 - €5.23
( 迷你便携式圆形椭圆形数字显示闹钟夜灯化妆镜 规格: 闹钟可用作化妆镜。 它具有圆形和椭圆形的形状供您选择。 它可以使用电池或插入式电源进行操作。 项目名称:闹钟 材料:塑料 电源:3 x 3a电池(不包括在内)或插入式 功能:数字显示,圆形,便携式 屏幕尺寸:3英寸 尺寸详细信息: 圆形:9.5厘米x3.6厘米x3.6厘米/ )
Pridať do zoznamu prianí

Jarné Festivaly Lantern Red lampión lampión pre Festivaly Strany

€7.14 - €13.48
( 2 nastavte čínsky jarné festivaly dekorácie lantern red gold domov parkové svietidlá 1. vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, stabilný a odolný, vhodný pre vonkajšie použitie. 2. tieto jedinečné slávnostné červené lampióny majú dobré predpokladaných význam, ktorý symbolizuje šťastie a veľa šťastia. 3. tradičné červené a zlaté svietidlá sú vhodné pre festivaly, strany, )
Pridať do zoznamu prianí

Milujem Tento Bar Stenu Odtlačkový Kuchyňa Muž Jaskyňa Bar Dekorácie Interiéru Pitnej Citát Snímateľný Stenu Decor Vinyl Na Stenu-Nálepky S091

€42.09 - €53.95
( ďakujeme vám za návštevu mojom obchode!steny otlačkom, tiež známy ako nálepky na stenu, stenové tetovanie, alebo na stenu, vinylové, je vinylové nálepky, ktoré je pripevnené na stenu alebo iné hladké plochy pre dekorácie a informačné účely.sme vystrihnúť iba z jedného pevný tón farieb vinyl, druhom farby, vo vnútri je farba vašich stenu alebo na povrchu, kde chcete aplikovať.nálepky nie sú určené )