0

Menu

FPC Kábel Mäkké Pohodlné Fotoaparát Náhradné Displej Kábel Pohodlné Šošovky Flex Kábel Rýchla Demontáž

Shop: Fotoaparát & Foto
FPC Kábel Mäkké Pohodlné Fotoaparát Náhradné Displej Kábel Pohodlné Šošovky Flex Kábel Rýchla Demontáž

FPC Kábel Mäkké Pohodlné Fotoaparát Náhradné Displej Kábel Pohodlné Šošovky Flex Kábel Rýchla Demontáž

( 0 Recenzie )
€10.30 - €20.59
Kategória: Fotoaparát & Foto
Sku: k18324

Informácie o výrobku

FPC Kábel Mäkké Pohodlné Fotoaparát Náhradné Displej Kábel Pohodlné Šošovky Flex Kábel Rýchla Demontáž

Špecifikácie:

Vďaka jej presné otvory, tento kábel je dokonale prispôsobené vaším fotoaparátom.

Tam je objektív flex kábel s vysokou flexibilitou a ultra-tenký dizajn, ktorý je jednoduchý a pohodlný pre vás na inštaláciu a používanie.

Je vyrobené z FPC mäkké kábel materiálu.

Dĺžka tento produkt je 8cm, šírka je 6typ a hrúbka je 0,1 cm.

Je vhodný pre Canon G7X.

Názov Položky: Flex Kábel

Vhodné: pre Flex Kábel

Funkcie: Perfektné Fit, Presné Otvor Polohy, Jednoduchá Inštalácia

Veľkosť Detaily:

L: 8 cm/3.15", W: 6typ/2.36", H: 0,1 cm/0.04"(Cca.)

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

1 x Flex Kábel

  • Kompatibilné Kameru Štýl - Bod & Shoot Kamery
  • Package - No
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Airdrop Systém Pre DJI Mini 3 Pro Mini 3 Drone Rybárske Návnady snubný Prsteň Darček Doručiť Život Zachrániť Vrhacie Vzduchu Klesá Dopravy

€19.86 - €39.72
( funkcie: 1. jednoduchá a ľahká inštalácia, ľahký dizajn, špeciálne navrhnutý pre mini 3 a mini 3 pro series. 2. nabíjateľné a recyklovateľný. 3. spoluprácou s dlhodobej expozície fotografie metódy v noci, nádherné vizuálne efekty sa dajú dosiahnuť. 4. nové pneumatické dizajn, vynikajúce zníženie hluku výkon. 5. jednoduché ovládanie, otáčať v mieste po dobu )
Pridať do zoznamu prianí

Pre Dáta, Navíjač Kábla Svorka Mount Doska pre 5" Ninja V Monitore pre A6500 5D2 BMPCC 4K 6K Fotoaparát Klietky Plošinu 1/4" Pevný Klip Adaptér

€6.77 - €7.87
( viac ako 10 ks prispôsobiteľné logo (min>10) sme priami factory ( najlepšia cena, vysoká kvalita, skvelé služby) *ak nie klienta správy po podaní objednávky do 24 hodín súbor loga (pôvodný formát .pdf / .ai / .cdr) , budeme loď out no logo produktov. *klient potrebuje na zabezpečenie ochrannej známky osvedčenie / značky povolenie alebo poznámka v objednávke: vlastné logo výrobkov, ktoré )
Pridať do zoznamu prianí

Insta360 JEDEN X2 Utility Rám Ochranná Klietka Králik Prípade insta360 jeden X2 originálne príslušenstvo

€39.82 - €49.77
( insta360 jeden x2 utility rám určené na montáž, mic hore a strieľať. strieľať tak, ako si chcel so svojím príslušenstvom. )
Pridať do zoznamu prianí

NOVÉ Pre Canon EOS R6 Displej s Chrániť Kryt LCD Flex Kábel CG2-6602 EOSR6 Fotoaparát Opravy výmenou Časti Jednotky

€1 542.98
( nové pre canon eos r6 displej s chrániť kryt lcd flex kábel cg2-6602 eosr6 fotoaparát opravy výmenou časti jednotky )
Pridať do zoznamu prianí

NOVÉ Pre Canon 6D Body Gumový Kryt ( Grip + Zadné Palec + Strane ) Fotoaparát Výmena Náhradných dielov

€37.64
( nové originálne pre canon 6d gumené telo kryt ( grip + zadné palec + strane ) fotoaparát opravy výmenou časti jednotky )
Pridať do zoznamu prianí

M10 Ultra RC Drone 5 KM Vzdialenosti 800M Výška S 360° Laser Prekážkou Vyhýbanie 3-Os Gimbal EIS Reálne 4K Kamera GPS FPV Hračka

€1 466.70 - €2 933.41
( m10 ultra drone 4k profesionálne eis fotoaparát 3-os gimbal 360 prekážkou vyhýbanie 4km obrázok prenos 800m letovú rc quadcopter vs sg906 max2 dron poznámka: ponúkame na predaj dve verzie drone na link: m10 & m10max 1. m10max: 360-smer všesmerového prekážkou vyhnutie sa + 4k eis kamera + tri osi gimbal + 4km image transmission 2. m10: 4k eis kamera + tri osi gimbal + 4km image transmission rovnaký )
Pridať do zoznamu prianí

LED ľahký a sklopný podvozok, Zvýšiť, Rozšíriť Nohy Nabíjateľná Nočného Letu pre DJI Mavic MINI 2 / Mavic MINI Drone Príslušenstvo

€15.92 - €18.73
( led ľahký a sklopný podvozok, zvýšiť, rozšíriť nohy nabíjateľná nočného letu pre dji mavic mini 2 / mavic mini drone príslušenstvo funkcie: 1. zabezpečiť bezpečnosť letu lietadla na noc 2. skladacia skladovanie 3. jednoduchá a ľahká inštalácia 4. rýchle nabíjanie špecifikácie: materiál: abs farba: šedá nei hmotnosť: 20 g suitbale )
Pridať do zoznamu prianí

Veselú Veľkú Noc Pozadie Maľované Vajcia Čerstvé Kvety Kvitnúce Zelený Trávnik Lúka Prírody Na Jar Frohe Ostern Pozadí

€15.35
( modname=ckeditor 5x7ft žltá lampa fotografie pozadí parížskej eiffelovej veže pozadie photo studio rekvizity stenu fotografie pozadie polyester, ak pozadí je špinavé, môžete si ju hodiť do práčky.hrubé,odolné, svetlé farby, bez švu.môže byť použité viackrát, vhodné pre profesionálnych fotografov a foto štúdia.je preferovanou voľbou pre fotografov.polyester je hrubý, nepriehľadný, možné )
Pridať do zoznamu prianí

Pre Fitbit Poplatok 3 Hodinky LCD Displej Dotykovej Obrazovky Montáž Náhrada za Fitbit Charge3 Smart Hodinky Opravy Dielov

€12.90 - €15.92
( dobrý deň, milí kupujúci : vitajte na mojej ukladanie digitálnych domov. stav: nový výrobok aplikácia scenáre: osobné móda hmotnosť: 101g (vrátane) do 150 g (vrátane) o platby a dodania: 1.najlepší spôsob, ako je priame platby on-line,to je bezpečné a pohodlné. 2.v záujme úspechu kúpiť tovar vám páči, a dodania v rýchlom čase, prosím poistiť na plnú platbu )
Pridať do zoznamu prianí

ABS, klimatizácia, Diaľkovo Ovládaná Náhradné Príslušenstvo vhodné pre AUX YKRH/102E Biela

€5.51 - €7.72
( funkcie 1、vyrobené z vysoko kvalitných abs materiál, odolný proti opotrebeniu, robustné a odolné na dlhý čas používať. 2、tieto tlačidlá boli testované na podporu viac ako 100 000 kliknutí trvanlivosti. 3、to potrebné 2 x aaa batérie (nie sú súčasťou) a majú životnosť batérie 6?8 mesiacov v každodennom používaní. 4、krásny vzhľad dizajn, dobré ruky pocit, bezpečné )
Pridať do zoznamu prianí

EXA-LM adaptér krúžok pre Exakta exa Mount objektív M L/M LM M8 M9 M6 M7 M5 m3 m2 M-P kamera TECHART LM-EA7

€41.53
( špecifikácie: vyrobený z hliníka & medi (nie plastový) amopofo adaptér objektívu umožňuje pripojit exa mount objektív pre leica m l/m mount kamery.okrem tvorby finančných zmysel, to vám umožňuje používať vaše obľúbené šošovky v rôznych fotoaparát platformy, adaptér objektívu je skonštruovaná tak, aby bezpečne k objektívu, ale stále môžete byť ľahko odstránená, keď nie je potrebné. s )