0

Menu

LORIE Boho Svadobné Šaty 2019 Ramena Appliques Riadok Nevesta Šaty Princezná šaty, de mariee Svadobné Šaty

Shop: Svadby & Udalosti
LORIE Boho Svadobné Šaty 2019 Ramena Appliques Riadok Nevesta Šaty Princezná šaty, de mariee Svadobné Šaty

LORIE Boho Svadobné Šaty 2019 Ramena Appliques Riadok Nevesta Šaty Princezná šaty, de mariee Svadobné Šaty

( 0 Recenzie )
€87.38 - €145.62
Kategória: Svadby & Udalosti
Sku: k20355

Informácie o výrobku

Vitajte na Našich Šaty

Prosím, Láskavo Poznámky:

1.Veľkosť a farbu, sú veľmi dôležité na šaty,takže keď môžete si vybrať farbu a veľkosť,prosím, aby výber, ako naše farby graf a tabuľka veľkostí,becase veľkosť možno lit rôznych s vašej krajine.

2.Ak chcete zákazku šaty,prosím zanechať správu nám o svojom podrobné veľkosť poprsia___,pás___,boky___,duté podlahy s obuv___palec alebo cm a opatrenie sa sami seba, ako naše opatrenie pokyn.

3.Ak ste osoba, ktorá v Brazílii,prosím, láskavo, aby zvážila.Vo vašej krajine je veľmi difficlt jasné vlastné,a tak sme väčšinou poslať šaty do Číny Post Vzduchu(25-30 dní),a to doprava mothed je najviac ľahko vymazať vlastné.

4Brazilian priatelia venovať pozornosť: nechajte nám svoj CPF o vašej objednávke, ak sa rozhodnete rýchlo vyjadriť, ako je DHL,EMS.colné to potrebujú .Vďaka za vašu spoluprácu

5.Ak potrebujete tieto šaty naliehavo,prosím, nenechajte si vybrať Čína Príspevok Vzduchu,dodacia lehota je veľmi pomaly(25-35 dní).

  • Rukáv Štýl - Mimo Rameno
  • Pasu - Prírodné Faktory
  • Príležitosti - Svadobné Šaty
  • vestido de novia vintage - dlhý rukáv svadobné šaty
  • Župan Mariage De - Čipky Morská Víla Svadobné Šaty
  • svadobné šaty bez rukávov - Svadobné Šaty 2019
  • Módny Prvok - Cut-out
  • Vstavaný Podprsenka - Áno
  • Názov Značky - LORIE
  • Výstrih - Zlatko
  • Svadobné Šaty Textílie - Tylu
  • Rukáv Dĺžka(cm) - Bez rukávov
  • Číslo Modelu - B11306
  • Silhouette - A-LINE
  • vestido de casamento - Vestidos de novia 2019
  • Vlak - Súd Vlak
  • Doba výroby - 10-15 dní
  • Pre Tehotné Ženy - No
  • Dĺžka Šiat - Poschodie-Dĺžka
  • Skutočné Obrazy - Áno
  • Farba/Veľkosť - zákazku
  • Späť Dizajn - Backless(zákazku)
  • Položka Druh - Svadobné Šaty
  • Dekorácie - Vintage Čipky

Značky: Nevesta Šaty

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

ružový Kvet Dievča Šaty Luk Výzdobu Na Svadobné Princezná Šaty Pearl Korálkové Opuchnuté Prvé sväté Prijímanie Šaty

€393.99 - €772.53
( [xlmodel]-[foto]-[0000] položky: kvetina dievča šaty súčasťou našich handričkou tejto mimoriadne vysokej kvality kvetina dievča šaty je doplnené jemnými okna cez kontrolu.vyrobené z našej všetky nové skončil s moderným slim fit.tonálne tlačidlá pridať perfektný dokončovacie dotyk.je to úplne úžasne vysoké. upozornenie: táto kvetina dievča šaty budú ručne vyrobené na objednávku.dodacie )
Pridať do zoznamu prianí

Pastrol Večerné Šaty Tvaru Tri Štvrtiny Rukávy Prom Šaty Šifón Sweep Vlak Vestidos De Fiesta Elegantes Para Mujer 2023

€711.77 - €1 227.20
( prosíme o potvrdenie vašej objednávky (správnu veľkosť, farba, štýl) pozorne predtým, než sa rozhodnete zadať objednávku.všetky objednávky sú usporiadané podľa vašich potvrdení objednávky. ako vždy, ak je tam problém, alebo ak je položka je neuspokojivé, prosím kontaktujte nás najprv pre rýchle a atisfactory rozlíšenie, napríklad, vrátenie alebo výmena ďalšie nové položky pre vás. prosím, )
Pridať do zoznamu prianí

Zlaté Dubaj Arabských Špagety Sexy Milú Vesta Večerné Šaty Dlhé Morská víla Satin Formálnej Strany Šaty Žien Kardinál Šaty

€637.14 - €1 137.74
( návrat politiky máme jednoduché vrátenie a výmena proces!môžete vrátiť tejto položky v plnej výške (okrem prepravné poplatky). a. výrobok musí byť unworn a len sa snažil na nosenie a veľkosti. žiadna náhrada : nosené, parfumované alebo zmenené šatami. b. položka musí byť vrátení(znamená uplatňovať a začal návrat)do 7 dní od prijatia objednávky.to je kupujúci zodpovednosť )
Pridať do zoznamu prianí

Lacné Bridesmaid, Šaty O Krk Čipky Appliques Korálkové Šifón Dlhé Svadobné Hostí Šaty Maid Of Honor Party Šaty Pre Ženy

€112.64 - €125.15
( tabuľka veľkostí štandardná veľkosť us veľkosť uk veľkosti európe veľkosť vlastnosti a špecifikácie lacné bridesmaid, šaty o krk čipky appliques korálkové šifón dlhé svadobné hostí šaty maid of honor party šaty pre ženy farebný vzorkovník keď umiestnite objednávku môžete vybrať farba na našich color swatch povedzte nám, na správu . meranie ak )
Pridať do zoznamu prianí

Nový Dizajn Žltá Tylu Formálne Večerné Šaty s Čipkou Appliques Úplnej Jewel Krku Ilúzie Späť na Mieru Vestidos De Fiesta

€582.00 - €831.43
( 1.ak chcete zákazku šaty,prosím zanechať správu nám o svojom podrobné veľkosť poprsia___,pás___,boky___,duté podlahy s obuv___palec alebo cm a opatrenie sa sami seba, ako naše opatrenie pokyn. 2.brazílsky priatelia venovať pozornosť: nechajte nám svoj cpf o vašej objednávke, ak sa rozhodnete rýchlo vyjadriť, ako je dhl,ems.colné to potrebujú .vďaka za vašu spoluprácu. )
Pridať do zoznamu prianí

Blush Čipky Appliqued Kvetina Dievča Šaty Tylu Lištovanie Appliqued Sprievod Pre Dievčatá Prvé Sväté Prijímanie Šaty Deti Prom Šaty

€42.38 - €77.06
( akceptujem všetky farby a veľkosti vlastné, ďakujem vitajte na mojom obchode súhlasím akejkoľvek veľkosti a farby prispôsobenie.prosím, kontaktujte ma.ďakujeme! tabuľka veľkostí prosím zmerajte vášho dieťaťa veľkosť, aby zodpovedali moja veľkosť tabuľky.ak nemôžete zápas, prosím, meranie veľkosti pre mňa.súhlasím prispôsobenie.ďakujeme! táto košeľa je možné )
Pridať do zoznamu prianí

17113#IENA Čierna A Žltá Večerné Šaty O Krk A-Line Ríša Svadobné Party Princezná Prom Šaty Vestido s korálkami Plus Sze

€226.41
( vitajte v našom obchode máme: 1. najlepšia cena - superior textílie, rozšírené vlastné remeselné, presné merania a kompletný systém qc. 2. vysoká kvalita zákazku služby - všetky naše šaty sú vyrobené na objednávku a môže byť prispôsobený & zmenené podľa vašej požiadavky. 3.šaty sú vyrobené na objednávku.zvyčajne naša doba výroby je 10-20 dní, urýchlené poradí 7-15days;v )
Pridať do zoznamu prianí

Elegantné Čierne Formálne Morská víla Šaty Jedno Rameno Večerné Šaty pre Ženy 2022 Dlhý Rukáv Velvet Sexy Split Korálkové Prom Vestidos

€100.35 - €167.25
( zákazku veľkosť, prosím, náhodné vyberte akejkoľvek veľkosti a nechajte nám správu vášho tieto merania :(bez extra poplatku za vlastná veľkosť ) 1.plné poprsie = ___ centimetroch(cm) 2.celý pás = ___ centimetroch(cm) 3.plné boky = ___ centimetroch (cm) 4.ramenný pás = ___ centimetroch (cm) 5.shoulde na poschodí s obuv na ___ centimetroch (cm) 6.rameno na ramene )
Pridať do zoznamu prianí

čína Kráľovská Modrá Backless bez Rukávov Dĺžka Podlahy Morská víla Satin Večerné Šaty Čela Príslušenstvo Morská víla Večerné Šaty Prom

€78.50 - €157.01
( [xlmodel]-[custom]-[51624] vitajte na mojom obchode, sme profesionálne svadobné šaty továrni v china.sme profesionálne svadobné šaty návrh a výrobné spoločnosti.všetky naše výrobky sú vyrobené z materiálov špičkovej kvality, a s veľmi dobré prevedenie.naše produkty zahŕňajú svadobné šaty a zvláštne príležitosti šaty,svadobné party šaty.ak potrebujete inú farbu alebo špeciálnu požiadavku, )
Pridať do zoznamu prianí

Odnímateľné Rukávy Pre Svadobné Mäkkého Tylu Volánikmi Zadarmo Veľkosť Nevesta Príslušenstvo DQG1561

€20.47 - €22.75
( rukávy sú voľné veľkosť --------------------------------------------- obrázok zobraziť )