0

Menu

Humbucker Snímač Rámy krku a most Vyzdvihnutie Montáž Krúžok Zakrivené Zúžený .

Shop: Šport A Zábava
Humbucker Snímač Rámy krku a most Vyzdvihnutie Montáž Krúžok Zakrivené Zúžený .

Humbucker Snímač Rámy krku a most Vyzdvihnutie Montáž Krúžok Zakrivené Zúžený .

( 0 Recenzie )
€0.49 - €1.00
Kategória: Šport A Zábava
Sku: k21569

Informácie o výrobku

Popis:

úplne nové a vysokej kvality

Okrúhle alebo zakrivené profil na dne

Hodí Najviac pre Les Paul gitary a Humbucker snímač elektrická gitara

Jeden je na Krku pickup, druhá je pre Most Pickup

Materiál: Plast

Veľkosť: Ako je to zobrazené ako obrázky

Farba: Krémová/ Black /White

Množstvo: 2 ks ( 1 tenké a 1 hrubé)

Poznámka:

Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palec

Č maloobchodnom balení.

Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

Balenie Obsahuje:

1pcs Krku Vyzdvihnutie krúžok zaoblené spodný (nie je súčasťou Inštalácie skrutky)

1pcs Most Vyzdvihnutie krúžok zaoblené spodný (nie je súčasťou Inštalácie skrutky)

  • Názov Značky - OOTDTY
  • Druh - Vyzdvihnutie
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Značky: snímač humbucker gitara most, zakrivené humbucker snímač rám, gitara humbucker snímač krku, gitara vyzdvihnutie montážneho rámu

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Vysoká Kvalita Zhong Jiang Klavír Ladenie Repair Tool Príslušenstvo Tuning Stránky

€2.47 - €2.62
( názov produktu: tuning stránky( φ6.9mmφ7.1mmφ7.2mmφ7.3mmφ7.3mmφ7.4mmφ7.5 mm ) produkt značka: zhong jiang pôvod: hengshui hebei účel: akord hriadeľ zohráva úlohu vinutia a nastavenie.kladivo a úder sa používajú rozbiť akord hriadeľ do akordu dosku počas inštalácie výrobok triedy: profesionálnej úrovni pozor!!tam je malá chyba v skutočných priemer každého )
Pridať do zoznamu prianí

18pcs/Set Rybárske Spinner Láka Spinnerbait Najrôznejších Kovových Ťažké Nástrahy Spinner Návnad Pre Vonkajšie Rybárske Príslušenstvo

€7.38 - €18.45
( funkcie: 18pcs rôzne farebné tvrdých kovov rybárske nástrahy auta. vyrobené z kovu, ľahko obsadenie a trvanlivé. každý návnady s nabrúsené výšok háčik. dobre balené v peny-plnené taška pre jednoduché skladovanie a prepravu. skvelé pre rybolov pstruhy, ostrieže, zubáče, losos, šťuka, kapor, walleye. poznámka: farby návnad sú odoslané náhodne. špecifikácie: lure )
Pridať do zoznamu prianí

Elektrická Gitara Vyzdvihnutie na LP Blatník Humbucker Dvojité Cievka Most Krku SLP-GD-BK

€25.62 - €32.03
( funkcie: pokrytie:á mosadz pól-kusy: nastaviteľné skrutku cievky:plastové akord vzdialenosť:krk/bridge:52mm/52mm magnet:keramické bar base:mosadz kábel:jeden správanie, štít dĺžka riadok:krk/bridge:320 mm/280mm odolnosť: 7.5 k/k 7.5 )
Pridať do zoznamu prianí

Prenosné Rybárske Lode 3 Trubice Tyč Držiak na Mount Držiak Organizátor pre Skladovanie Camper

€2.34 - €4.42
( popis: čln 3 držiteľa: tri rybárske prúty môžu byť umiestnené v rovnakom čase, vhodný pre námorné jachty, vedenie vaše rybárske prúty z poškodenia. vysoká kvalita materiál: vyrobené z vysoko kvalitného pp materiál, vysoko odolné a šetrné k životnému prostrediu. 1 kus konštrukcie, veľmi silné. praktické príslušenstvo: tyč držiak funkcie hornej časti a je šikovný nástroj )
Pridať do zoznamu prianí

Profesionálny 6 Otvorov Plastové Výšok C Ocarina Detský Hudobný Nástroj pre Hudobné Nástroje Orchestrálne Nástroj zariadenia

€0.25 - €0.52
( profesionálny 6 otvorov plastové výšok c ocarina flauta detský hudobný nástroj špecifikácie: malé rozmery, ľahká a ľahko sa prenáša.vyrobené z potravinársky abs plast, nie je ľahké zlomiť.dokonale vyladený na tlačidlo c. hrať pre zábavu, alebo dať ako darček.názov položky: plastové ocarina materiál: potravinársky abs plast funkcie: venuša tvar, 6 dier, okarína, ľahký, pre deti darček, veľkosť: )
Pridať do zoznamu prianí

Longteam Drumbľa Zadarmo Dierovanie Popruh Šikmé Tailless Nechtov Drumbľa Popruhu, Ramenný Popruh Klavír (Žltá Etnický Štýl)

€7.95 - €13.71
( len drumbľa popruhy, drumbľa neobsahuje nie punč diery, nebolí klavír, ľahké nosenie hák-free design trvanlivé cítiť jemné typ:etnický štýl farba:žltá materiál:koža + mlieko hodváb obsah balenia: 1 * popruh 1 * funkcie opp taška len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.poznámka: ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné )
Pridať do zoznamu prianí

6in Kovové Jazyk Bubon Mini 8-Tón Strane Pan Bubny s dolné časti stehien Bicie Hudobné Nástroje

€27.75 - €38.01
( žiadne hudobné pozadie je potrebné, stačí nasledovať svoje srdce, aby preskúmala, a jeho éterické zvuky môžete očistiť svoju myseľ a umožňuje dosiahnuť vnútorný pokoj. funkcie: zafarbenie je melodické, čistý a prázdny. kvalitného kovového materiálu, prísne ručne ladené a presne ručne rezané, každé ihrisko je ideálny. malých rozmerov pre jednoduché prenášanie, môžete )
Pridať do zoznamu prianí

Prenosný Golfový Loptička Odkladacie Puzdro Golf Loptu Držiteľ Pás Vak Mini Golf Kontajner

€4.17 - €8.69
( funkcie: ootdty prenosný a ľahký, a môže pojať 2 golfové loptičky pevne, si môžete zavesiť-ich, kdekoľvek chcete, čím ste-veľa výhod. kvalitný materiál,golfový bag držiaky sú vyrobené z kvalitného neoprénu materiál, ľahké a stabilné, nie je ľahké zlomiť, umývateľný a opakovane použiteľné, slúžiace vás na dlhú dobu. užitočné dizajn,golfové loptu puzdro je )
Pridať do zoznamu prianí

Keychain Kompas - Svietiť V Tme Orientačný Beh Kompas,Prežitie Kompas Pre Pešiu Turistiku, Ročník Vreckový Kompas Pre Kempovanie Lov

€10.84 - €14.46
( popis: miesto kompas vodorovne pre správne fungovanie a mimo iné magnetické predmety, ktoré môžu zasahovať do jeho funkcie. 360-stupňové otáčanie rámček pre jednoduchá navigácia a určenie polohy, vysokú citlivosť a vysoká stabilita funkcie, vhodné pre nočné použitie.jasný smer, opraviť pozíciu, a dá vám správny smer kedykoľvek a kdekoľvek vlastnosti: produkt )
Pridať do zoznamu prianí

2023 nehrdzavejúcej ocele pískanie najnovšie vonkajší dvojitý trubice námornícke whistle pole pre vysoko-frekvenčné whistle

€12.83
( 2023 nehrdzavejúcej ocele pískanie najnovšie vonkajší dvojitý trubice námornícke whistle pole pre vysoko-frekvenčné whistle názov: double trubice prežitie whistle materiál: nehrdzavejúca oceľ špecifikácia: plná dĺžka 5.7 cm, šírka 1,8 cm, hrúbka 0,8 cm hmotnosť: 25 gramov decibeloch: 150 decibelov rozsah použitia: vonkajšie, prežitie, a iné scény farba: )
Pridať do zoznamu prianí

Jack Doska Gitary Vstup Jack Doska Socket Socket Dosky Pre Elektrické Gitary, Kovové Vstup Jack Jack Doska Pre Strat Elektrická Gitara

€1.80 - €2.76
( funkcie: * úplne nové a vysokej kvality. *kvalitný jack doska pre strat štýl elektrické gitary. *dierou vzdialenosti (stred) 70 mm cca. *materiál: kov *farba: chróm,čierna,zlatá,bronzová,červená meď (ako je uvedené) *veľkosť: cca 81.5*32*13mm zoznam balíkov: 1 x jack doska 2 x skrutky poznámka: nájdete merania.drobné meranie )
Pridať do zoznamu prianí

Obei HURIKÁN 1.68m1.8m 2.1 m 2,4 m 2.7 m 3 m 3 Oddiel 5g-40 g M/ML/MH Baitcasting Rybársky Prút Cestovné Ultra Ľahké Odlievanie Lákať Prút

€26.39 - €40.60
( výška modulus uhlíka materiál ľahký dizajn nie je stav prostriedkov dozadu rýchlo, odlievanie a jasné hryzenie tri sekcie, teleskopická konštrukcia, jednoduchšie pre balík a carring. 24t full carbon materiál,utra svetlo vysoká kvalita prichádza z vysoko materiál korok materiál rukoväť je anti-sklzu a cítiť sa pohodlne, incerted logo si jeho pekné a zabránilo poškriabaniu. cievky )
Pridať do zoznamu prianí

1Pc/2 ks Vozík Pneumatiky 10 Palcové Nafukovacie Gumové Vozíka Pneumatiky Anti-deformácia Protišmykových Vozíka Kolies, Pneumatiky Kajak Košíka Kolesá

€2.61 - €6.70
( 1pc/2ks nafukovacie vozíka pneumatiky tvrdý anti-deformácia hrdza odolné kolieska vozíka pneumatiky pre vozík popis: nafukovacie dizajn je jednoduchý na obsluhu a obchod.gumový materiál je odolný proti opotrebeniu a nie je ľahké punkcia. dobrú znášanlivosť dizajn je nosenie rôznych vozík typu.texturovaného povrchu dizajn je anti-sklzu a bezpečné. pomocou kvalitné gumené materiál )
Pridať do zoznamu prianí

2X Čierny Univerzálny Gitaru Akustickú Klip Na Pickup Piezoelektrické Kontakt Mikrofón

€4.38 - €6.85
( je špeciálne navrhnutý pre gitara ladenie. jednoduché použitie,stačí klip je na mieste, kde vibrácií je viac zrejmé, na nástroje. zabudované vibračné snímače. klip je postavená-v vibrácií senzor, ktorý by mohol priniesť reakcie na vibrácie,potom transformujú ich na elektrické signály a dodať im cez kábel ku karte. štandardný jack rozmer. jack: 6 mm(vybavených izieb) dĺžka )
Pridať do zoznamu prianí

1 Nastavte Mäkká Návnada Realisticky Opakovane Vysokou Tuhosťou Morské Sladkovodné Mäkké Rybárske Lure Návnady, Rybárske Potreby

€2.29 - €4.18
( 1 nastavte mäkká návnada svetlé farby realisticky opakovane vysokou tuhosťou eco-friendly flexibilné morské sladkovodné mäkké rybárske lure návnady, rybárske potreby popis: či už ste skúsený rybár alebo nový šport, naše rybárske návnady by mohla byť vaša najlepšia voľba.tieto farebné mäkká návnada s t-chvost sa dá dobre prilákať sladkovodné alebo morské ryby.toto je naše mäkké )