0

Menu

Mačka Carrier Móde Šnúrkou Otvor Dlhotrvajúci Pet, Pes, Mačka Účtovná Cestovanie Taška Pet Produkt

Shop: Pet Produktov
Mačka Carrier Móde Šnúrkou Otvor Dlhotrvajúci Pet, Pes, Mačka Účtovná Cestovanie Taška Pet Produkt

Mačka Carrier Móde Šnúrkou Otvor Dlhotrvajúci Pet, Pes, Mačka Účtovná Cestovanie Taška Pet Produkt

( 0 Recenzie )
€17.49 - €24.98
Kategória: Pet Produktov
Sku: k226547

Informácie o výrobku

Mačka Carrier Móde Šnúrkou Otvor Dlhotrvajúci Pet, Pes, Mačka Účtovná Cestovanie Taška Pet Produkt

Špecifikácie:

S pracky, tento pet prepravný vak má šnúrku otvor na boku, čo je výhodné pre pet sonda von.V dolnej časti, je viditeľné, a môžete vidieť akciu domáceho maznáčika.

Pet prepravný vak je aj módna taška cez rameno, ktoré môže držať knihy, dáždniky a iné položky.S jeho veľkú kapacitu, môže sa ľahko držať zvieratá, a to je priedušná a pohodlné, vhodné pre domáce zvieratá.

Je vyrobené z plátna materiálu.

Dĺžka tento produkt je 35 cm a šírka 35 cm.

Je vhodný pre mačky, psov a iné domáce zvieratá.

Názov Položky: Mačka Taška

Materiál: Ostatné

Vlastnosti: Ľahký, Vetraná, Priedušná, Spony, Úprava

Veľkosť Detaily:

L: 35 cm/13.78", W: 35 cm/13.78"(Cca.)

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

1 x Mačka Taška

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - mačky
  • Materiál - vlákna
  • Uzavretie Typ - Modul Tlačidlo
  • Položka Druh - Viazacie prostriedky

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Móda Psa Zime Teplé Kapucňou Gilet ladies Bunda s Kapucňou, Oblečenie Pre Malé a Stredné Psy Bradáči, francúzsky Buldog Pug HNC18

€17.04 - €21.30
( 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné špecifikácia: názov: móda psa zime teplé kapucňou gilet materiál: bavlna farba: khaki, ružová, farebné *meranie vášho psa pre perfektné fit* 1.ako zmerať svojho psa?tu je obrázok ukázať, ako zmerať svojho psa, ako je uvedené vyššie,prosím, informujte ho. 2.vaše dieťa obvykle nosí veľkosť s neznamená, že všetky veľkosti s a bude fit ním/ňou,prosím, skontrolujte )
Pridať do zoznamu prianí

Jedno Hubky Filter Biologické Bavlna Akvárium Jedno Hubky Filter Viacúčelový s Prísavkou pre akvárium

€7.73
( jedno hubky filter biologické bavlna akvárium jedno hubky filter viacúčelový s prísavkou pre akvárium funkcie: 1. biologické bavlna: akvárium jedno hubky filter je vybavený biologické bavlna, aby sa zabránilo malé ryby a krevety z toho, že je nasávaný do filtra. 2. úspora miesta: akvárium jedno hubky filter už zaberá viac miesta a je ideálny pre použitie v malých akváriách. 3. odnímateľný )
Pridať do zoznamu prianí

2022 Nové Sisal Mat Rada Mačka Scratcher pre Zaostriť Nechty Škrabka Mačky Strom Mačky, Hračky, Stoličky, Stôl Gauč Rohože Nábytok Protector

€9.93 - €19.88
( mačka scratcher sisal mat rada cat scratch pre zaostriť nechty škrabka mačky strom mačky, hračky, stoličky, stôl gauč rohože nábytok chránič funkcia: 1. tento produkt používa tri štýly sisal mat/slamy mat/koberec na ochranu mačacie pazúry pred poškodením. 2. to môže byť vrátená do horizontálne alebo vertikálne, vhodné pre rôzne stolové nohy. 3. to môže byť stanovená na stoličku, )
Pridať do zoznamu prianí

UXCELL 40PCS Farebné Akvárium Sklenené Kamene, Okruhliaky Chodníka, Terasa, Trávnik, Záhrada, Terasa, akvárium Akváriu Dekorácie Kameň

€108.98 - €167.67
( 500g/1 taška, zahrnuté o 40 ks kameňov. vyrobené zo skla, ako crystal kamene, tie sú pre akvárium dekorácie, očarujúce ornament na použitie. najlepšie položka na výzdobu váza, akvárium, záhradníctvo, bazén, atď. vhodné pre všetky morské a sladkovodné akvária. vytvára krásne prostredie s týmito kameňmi pre akvárium a akvárium ozdoby. prosím, umývanie tieto kamene )
Pridať do zoznamu prianí

K5DC Psa Štipku Obojky Kolík Obojok Pre Psov Herm Sprengers Kolík Výcvik Psa Golier

€4.86 - €9.17
( funkcie: ootdty kolík výcvik psa obojok pre psy s gumovou tip,bodec obojok pre psov herm sprengers,pes štipku obojky pre veľké psy,stimulácia reťazca je nevyhnutné produkt za psa školiteľov a pet majiteľ - vykonávať sprievodné disciplíny školenia pre aktívnych psov.používa viacero stimulácia bodu na stimuláciu reťazca stimulovať psa krku pri odstraňovaní.na dosiahnutie obmedzenia a obmedzenia )
Pridať do zoznamu prianí

30/50 Ks Šteňa Psa Cat Grooming Príslušenstvo Roztomilý Prúžok Štýl Bowties pre Psa, Mačku Gentlemanly Bowtie Príslušenstvo domáce zvieratá

€125.15
( 30/50 ks šteňa psa cat grooming príslušenstvo roztomilý prúžok štýl bowties pre psa, mačku gentlemanly bowtie príslušenstvo domáce zvieratá farba: mix farieb ( môžete si vybrať, akú farbu máte radi) materiál: páse s nástrojmi qty : 30/50 ks veľkosť: kravatu is20-40 cm 1. akceptujeme alipay, západ únie, tt.všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez )
Pridať do zoznamu prianí

Teľa Šatka Na Váženie Malé Zvieratá,Hospodárske Zvieratá Šatka, Zavesiť Rozsahu, Teľa Rozsahu Visí Hmotnosť Rozsahu Šatka Na Váženie

€25.44
( podpora dropshipping a wholesaling. [ideálny size], ktorý je najviac vhodný pre novonarodených teliat, baby alpaky a iné malé zvieratá. [vysokokvalitných materiálov] maximálna hmotnosť je 220 libier (100 kg).toto váženie vak je vyrobený z vysokovýkonných nylon materiál, nebude hniť alebo sa zhoršia, je silný a odolný, môžu podporovať teľa a je ľahké, bez pridania príliš veľkú váhu.vrátane )
Pridať do zoznamu prianí

Vodný Filter Bývanie DIY Vyplniť T33 Shell Filter Trubka Priehľadná Reverznej Osmózy

€8.49 - €11.64
( x3uc vodný filter bývanie diy vyplniť t33 shell filter trubka priehľadná reverznej osmózy ootdty 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné typ: vodný filter časti použitie: filtrácia vody materiál: plast farba: modrá veľkosť: (ako na obrázku) 25.5*5,5 cm/10.04*2.17 palcov tento vodný filter trubice môže byť plná rôznych médií filter bývanie, ako živice, )
Pridať do zoznamu prianí

Pet Velká Golier Anti Mosquito Hmyzu Rozšíriteľný Pet Velká Golier Náhrdelník Až Do 8 Mesiaca Velká Kliešť Prevencie Golier Domáce Zvieratá

€0.79 - €1.33
( pet velká golier anti mosquito hmyzu rozšíriteľný pet velká golier náhrdelník až do 8 mesiaca velká kliešť prevencie golier domáce zvieratá popis: špecifikácia: 1 ks/box veľkosť: 38 cm, 70 cm aplikácia: malé psy, veľké psy, mačky zloženie: fluclophenethrin, imidacloprid špecifikácie: 1.【účinné hmyzu prevencie] vyzýva ochranu vášho domáceho )