0

Menu

Hot predaj nových pet, pes, mačka dvojité misa z nerezovej ocele špeciálne silikónové veľkú kapacitu malé zvieratko, veľké misy

Shop: Pet Produktov
Hot predaj nových pet, pes, mačka dvojité misa z nerezovej ocele špeciálne silikónové veľkú kapacitu malé zvieratko, veľké misy

Hot predaj nových pet, pes, mačka dvojité misa z nerezovej ocele špeciálne silikónové veľkú kapacitu malé zvieratko, veľké misy

( 0 Recenzie )
€36.41
Kategória: Pet Produktov
Sku: k237455

Informácie o výrobku

Informácie o výrobku (všetky v ruke, prosím ťa, odpusť mi pre mierne odchýlky):

【Opatrenia] vyzýva Zákazníkov, ktorí majú objednávku môžete kontaktovať službu zákazníkom ak chcete upraviť nákladné, a produktoch, ktoré sa nemusia zahŕňať daň prepravu.Produkt predvolené funkcie opp taška balenie.

【Obale výrobku] vyzýva funkcie opp balenie

【Názov výrobku] vyzýva Kosti v tvare psa misa

"Veľkosť produktu" 46*27*15 cm

[Hrubá hmotnosť] 420g

【Veľkosť balenia] vyzýva 76*45*45 cm

[Balenie množstvo] 40pcs

【Kartón hmotnosť] vyzýva 18 kg (Dumping 31 kg)

  • farba - [black], [Modré], [Red]
  • textúra materiálu - TPR+Nehrdzavejúcej ocele
  • Patent zdroj alebo nie - no
  • Kategória - Pet Riad
  • Materiál - Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Je to darček - no
  • box množstvo - 40pcs
  • Platné Psa Plemena - Malý Pes
  • Hlavné následný platformy - Amazon, Aliexpress, Nezávislosť Stanice, Lazada
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Psy
  • Špecifikácia - 46*27*15 cm
  • Kompletný súbor automatické kŕmenie - no
  • Nie sú povolené privátnych značiek - no
  • Hlavné Predajné Regióny - európa, Južná Amerika, Juhovýchodná Ázia, Severná Amerika, Stredný Východ
  • Či je dovezený alebo nie - no
  • Značky - Iné
  • IP povolenie alebo nie - no
  • Položka Druh - Misky

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Odolné Pet Koberčeky Vyhovovali Sliny Bib Šteňa Neckerchief Pet Sliny Umývateľný Podbradník Zips Uzavretie Pásky

€8.13
( odolné pet koberčeky vyhovovali sliny bib šteňa neckerchief pet sliny umývateľný podbradník zips uzavretie pásky špecifikácie: sliny bib je jednoduché a pohodlné pre vaše domáce zvieratá nosenie a vzlietnuť, pretože používa zips uzavretie pásky dizajn. náš produkt je vhodný pre používajú nielen ako pes svadobné oblečenie, ale tiež umožňuje, aby pes absolvovať dôležité udalosti, )
Pridať do zoznamu prianí

10X Automatické Waterer Napájačiek Pitnej Ošípaných Mor 1/2-palcový Závit

€4.88 - €7.73
( popis: balenie 10 automatické ošípané, prasnice prasiatka vody napájačiek feeder waterer. kovové waterer s nastaviteľný prietok vody,potrebné veci pre hospodárske zvieratá. to je a údržbu,šetriť vodu a práce. vhodné pre prasnice, dosky, pestovateľov a prasiatka ,ect. materiál:kov, veľkosť(lw):cca.6.6x2cm/2.60x0.79inch , počet:10 ks balenie obsahuje: 10 )
Pridať do zoznamu prianí

Non-slip Šľachy Dolnej Priedušná Opotrebovaniu Topánky Malý Pes Nepremokavé Vonkajšie Chôdza Papuče Pet Príslušenstvo

€7.43 - €8.74
( č. 1: vonkajšie jediným šírka 3,5 cm, vonkajší jediným dĺžka 4,5 cm, vnútorná šírka 2.3 cm, dĺžka stielky 2.9 cm, hmotnosť: 35.5 g č. 2: vonkajší jediným šírka 4.0 cm, dĺžka podrážky 5.0 cm, vnútorná šírka 2.7 cm, vnútorné jediným dĺžka 3,5 cm, váha: 38.6 g č. 3: vonkajší jediným šírka 4,5 cm, vonkajší jediným dĺžka 5,5 cm, vnútorná šírka 3,1 cm, dĺžka stielky )
Pridať do zoznamu prianí

Mačka Jar Myši Hračka Mačiatko Teaser Hračka Nuda Úľavu proti Poškriabaniu pre Vnútorné

€9.20 - €17.36
( mačka jar myši hračka mačiatko teaser hračka nuda úľavu proti poškriabaniu pre vnútorné funkcie: 1. stabilný a odolný: tento rok na jar myši hračka je jednoduchá montáž a funkcie kolo plyšové základňu, ktorá je stabilné a odolné proti poškriabaniu pre vašu mačku hrať na svoje vlastné. 2. atraktívne: interaktívne cat hračka je navrhnutý s pierko chvostom myš, ktorá hojdačky s pružinou, )
Pridať do zoznamu prianí

Pet Vrhu Zásobník Uzavreté Nočník Wc s Gate Hlboké Loo Vrhu Pan Kapucňou Podstielku Box pre Králik Šteňa Cestovné Mačiatko Kitty

€5.10 - €8.21
( popis: materiál: vysoko kvalitná abs materiál, bezpečné a trvalé pre dlhé slúžiace načasovanie . funkcia: kapucňou podstielku box poskytuje maximálny priestor pre vašu kitty.pätka vstupné dvere udržuje vrhu a sprej obsiahnuté.aj udržuje zápach nadol, a zabraňuje vrhu rozptyl. s dutým lyžice: veľmi pohodlný a nebude robiť špinavé ruky pri čistení. ľahko sa čistí: pohodlné )
Pridať do zoznamu prianí

Pet Golier, Dvojité Čipky Oka Psík Golier, Nastaviteľné predné Krajky-up Camellia Kvet Mačka Krku Kruh s Bowknot Dekor pre Malé domáce Zvieratá

€1.35 - €2.45
( pet golier, dvojité čipky oka psík golier, nastaviteľné predné krajky-up camellia kvet mačka krku kruh s bowknot dekor pre malé domáce zvieratá elegantné a roztomilý dizajn: naše dvakrát vrstva oka, pet golier funkcie troch-dimenzionální kvet, bowknot dekorácie a módne tlač, robiť si domáce zvieratá vyzerať elegantne a rozkošný pre denné dresing, foto prop, alebo vonkajšie cestovanie. výtvarné )
Pridať do zoznamu prianí

Pet Postroj Vesta a Vodítko Set pre Malé Meidum Psov Reflexné Šteňa Mačka Postroj Priedušný Oka Chôdza Hrudníka Popruhy

€8.73 - €19.40
( popis: materiál: bavlna/net priadza/polyester funkcia: priedušná/základné plavky s uväzovaním za postroje/solid/vesta postroje/reflexná vhodné pre: malé stredné psov/mačiek(chihuahua/teddy/bišonika hranolky/west highland white teriér/skyeterrier/jazvečík/pomeranian/pug/bradáči/samoyed /čau čau/pudel/yorkie) veľkosť: s: hruď veľkosti 38-46 cm, rozmer krku 32-40 )
Pridať do zoznamu prianí

Pes Vďakyvzdania Tričko Psa Tiara Pre Malé Psy Psy, Mačky Pre Santa Klobúk Malý Pes Kovbojský Klobúk Psa Ochrana Sluchu Pet Produktov

€1.91 - €2.39
( 4 pack psa klobúk santa vianočné pet klobúky pet kostýmy pre psov a mačky funkcie: materiál: látkové obvodu hlavy: 13x20 cm popis: 1. oko-lov, keď vaše zvieratko na party. 2. veľmi atraktívny večer, vhodné na vianočné party. 3. špeciálny dizajn a jedinečná štruktúra je váš pes veľmi populárne. 4. skvelé na párty, krytý outdoorové aktivity.skvelé )
Pridať do zoznamu prianí

Zviera Repeller, Ultrazvukové , Stop Kôry Vzdelávacie Zariadenia Tréner Veveričky, Mýval Psa Kôry Odstrašujúci DropShip

€1.42 - €2.04
( funkcie: ootdty dostatočne bezpečné pre vaše psy, iné zvieratá, a sami.si môžete zavesiť - to o strom, múr alebo plot post a ľahko vyriešiť váš pes a váš susedovho psa barks-. zvuk je počuť, iba pre domáce zvieratá,tiež môžu slúžiť ako blesk, keď je to potrebné. zabrániť psov z naháňa, hryzenie a obťažujúce a ochranu osobnej bezpečnosti. tento produkt je )
Pridať do zoznamu prianí

Plyšové Zvieratko Psa Rozkladací Gauč pre Malé Veľké Psy Dom Mat Búdu Zime Teplé Mačka Posteľ Pad Umývateľný Psa Vankúš, Deka Gauč Kryt

€3.51 - €7.02
( pelechu pet spánok mat teplé mäkké fleece deka pet mačka vrhu šteňa spať mat krásne matrac, vankúš pre malé veľké psy poznámky: 1. prosím povolený, 1-3mm rozdiely vzhľadom na ručné meranie, ďakujeme za pochopenie! 2. v dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, prosím, na vedomie, že obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. informácie o produkte: typ:pet )
Pridať do zoznamu prianí

Pet Vesta Dizajn Pet Vesta Pet Príslušenstvo Dvoch-Legged Oblečenie, Módne List Tlač Umývateľný Štýlový Roztomilý

€0.66 - €1.44
( pet vesta dva-legged oblečenie, módne list tlač umývateľný štýlový roztomilý dizajn pet vesta pet príslušenstvo premium kvalita a pohodlie: náš internetový vesta je vyrobená z mäkkej, priedušná textílie, zabezpečiť pohodlné nosenie zážitok pre vášho domáceho maznáčika.nádherné lemovanie a jemné linky zabrániť blednutiu a obaľovanie, takže je to aj umývateľný a odolné, na dlhodobé )
Pridať do zoznamu prianí

HONGYI 1 Kus Ryby Nádrž Terénne Keramické nádoby Cichlids Uhýbať Nádrž na Chov Rýb Hniezdo Akvárium Dodávky Krevety Útulku

€20.10 - €21.61
( hongyi 1 kus ryby nádrž terénne keramické nádoby cichlids uhýbať nádrž na chov rýb hniezdo akvárium dodávky krevety útulku názov produktu: keramický hrniec popis výrobku: 1. materiál: vysoká teplota, kaolín 2. proces: kaolín je vystrelil na tisíc stupňov vysokej teplote 3. používa: fish tank dekorácie účinok: č vyblednutiu, žiadny zápach, žiadne znečistenie poznámky: produkt neobsahuje retail )
Pridať do zoznamu prianí

3KS/SET Pet Velká Removal Tool Kit Plastové Poškriabaniu Háčik Odstraňovač Pet Mačka Pes Starostlivosti Dodávky Nástroj pre Odstránenie Kliešťa Pinzetou Klip

€0.80 - €1.63
( 3ks/set pet velká removal tool kit plastové poškriabaniu háčik odstraňovač pet mačka pes starostlivosti dodávky nástroj pre odstránenie kliešťa pinzetou klip veľkosti: 1. použitie kliešť nástroj pre odstránenie rýchlo a ľahko odstrániť blchy, louses, kliešte, atď. 2. ako používať: miesto odstránenie tip na koži, zatlačte želiezok v rámci kliešť hlavy, otáčanie s hákom )
Pridať do zoznamu prianí

Nabíjanie pomocou pripojenia USB Mačka Šteklenie Baterka Hračka Pre Mačky Pero Mačky Puzzle Zvieratko, Interaktívne Mačka Príslušenstvo Šteklenie Hračka Dobré Pre Zvieratá

€2.59 - €3.70
( popis: 1.zbrusu nový upgrade, rôzne laserové vzory, uspokojiť mačka zvedavosť, dráždiť mačky viac pracovných síl. 2.mini veľkosť, ručné ovládanie z nehrdzavejúcej ocele, výroba, mini prenosné. 3.usb inteligentné nabíjanie: chvost nabíjania cez usb rozhranie, rýchle nabíjanie stability výdrž na batérie. 4.nabíjanie pre viac usb napájanie: nabíjací červené svetlo, úplné )