0

Menu

Kousací Žuť Hračka pre Agresívne prežüva osoba pre Čistenie Zubov Žuvanie

Shop: Pet Produktov
Kousací Žuť Hračka pre Agresívne prežüva osoba pre Čistenie Zubov Žuvanie

Kousací Žuť Hračka pre Agresívne prežüva osoba pre Čistenie Zubov Žuvanie

( 0 Recenzie )
€2.30 - €4.62
Kategória: Pet Produktov
Sku: k241885

Informácie o výrobku

Funkcie:

OOTDTY

Môžete použiť túto hračku prilákať vaše mačiatko - to-play s vami a zlepšiť váš vzťah s .bude sa cítiť šťastný - a menej pravdepodobné, že zničiť nábytok.Najlepšie zo všetkých, je pomôcť čistenie zubov a odstránenie zlého dychu.

To môže usmerniť ich zdravý žuvanie správanie, pomoc rastú trvalé zuby, účinnejšie odstránenie zubného plaku a zubného kameňa v žuvanie proces, účinne pomôcť odstrániť zápach z úst, chrániť ústne-zdravie.

Zlepšenie tráviaceho systému a zvyšuje chuť k jedlu.

Pomôcť mačky zbaviť stresu, zlepšiť lazy - klamstvo, podporovať cvičenia, zvyšujú pocity - vlastníka a zmierniť škody na nábytku.

Splnenie mačky zvedavosť, získať nejaké - každodenné cvičenie na prevenciu obezity u domácich miláčikov.

Špecifikácie:

Materiál:

Rozmery: Cca.17x1.5x1.5 cm/6.69x0.59x0.59inch

SizeL: Cca.22x1.5x1.5 cm/8.66x0.59x0.59inch

Balenie Obsahuje:

1pc Žuvacie Hračky alebo 3ks Žuvacie Hračky

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.

2.Vzhľadom na rozdiely medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • CN - Guangdong
  • Materiál - Drevo
  • Hračky Typ - Žuvanie Hračky
  • Je To Inteligentné Zariadenie - No

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

CO2 Rozprašovač Systém Difúzor Akvárium Oxidu Uhličitého Rozprašovač Plátok Rýb, Vodné Nádrže Rastlín CO2 Difúzor Rozprašovač

€4.09 - €6.61
( co2 rozprašovač systém difúzor akvárium oxidu uhličitého rozprašovač plátok rýb, vodné nádrže rastlín co2 difúzor rozprašovač úplne nové a vysokej kvality jednoduché na inštaláciu vynikajúce co2 zrušení kurzu poskytujú elegantný vzhľad pre vaše akvárium vhodné pre vodovodné potrubie s vnútorným priemerom 4 mm typ: oxid uhličitý refiner dĺžka: 60 )
Pridať do zoznamu prianí

Psa Odpadky Taška Prenosná Dopravcu Vonkajšie Cestovné Psie Hovienka Taška Plyšové Cartoon Vyzdvihnúť Skladovanie Taška Malé Tašky Psa Dodávky

€2.80 - €7.01
( informácie o produkte popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. funkcie: materiál:polyester farba:ako na obrázku zobrazené veľkosť:cca 8 cm (1 palec =25,4 očakávané mm alebo 1 mm = 0.0393 inch) balenie obsahuje: 1pc hovno taška upozornenie: 1. nechajte 2-3% chyba kvôli ručné meranie. prosím, uistite sa, že nemáte myseľ )
Pridať do zoznamu prianí

Pet Vrhu Zásobník Uzavreté Nočník Wc s Gate Hlboké Loo Vrhu Pan Kapucňou Podstielku Box pre Králik Šteňa Cestovné Mačiatko Kitty

€5.10 - €8.21
( popis: materiál: vysoko kvalitná abs materiál, bezpečné a trvalé pre dlhé slúžiace načasovanie . funkcia: kapucňou podstielku box poskytuje maximálny priestor pre vašu kitty.pätka vstupné dvere udržuje vrhu a sprej obsiahnuté.aj udržuje zápach nadol, a zabraňuje vrhu rozptyl. s dutým lyžice: veľmi pohodlný a nebude robiť špinavé ruky pri čistení. ľahko sa čistí: pohodlné )
Pridať do zoznamu prianí

Akvárium Bio Loptu Filter Kyslík Rozpustený akvárium Filter Žltej Gule na Morské Ryby, Sladkovodné Nádrže

€11.14 - €22.29
( akvárium bio loptu filter kyslík rozpustený akvárium filter žltej gule na morské ryby, sladkovodné nádrže funkcie: 1. vysoká teplota spekanie: akvárium bio lopta je filter zo spekaných pri vysokej teplote, ktorá je odolná voči korózii, a nie je ľahké prášok. 2. odstránenie škodlivých látok: fish tank filter guľôčky obsahujú rôzne minerály a stopové prvky na odstránenie škodlivých )
Pridať do zoznamu prianí

LED Akvarijné Svetlo Plné Rýb Tank Osvetlenie Lampa Biela, Modrá, Červená , EÚ Typ

€7.45 - €13.06
( popis: celé spektrum led akvarijné svetlo, vytvárajú skvelý osvetlenie pre vaše tanky, je vaša nádrž farebné. aby koralov a vodných rastlín, živšie, univerzálne pre morskej vody a pitnej vody. biela modrá ružová zelená červená osvetlenie pre prirodzené denné svetlo. nastaviteľné rozšíriteľný držiak zaisťuje nádrže dokonale ak je o niečo dlhšie. vyrobené z )
Pridať do zoznamu prianí

Šteňa Oblečenie Jar Leto Mačka Roztomilý Kreslený Vesta Malý Pes Módny Návrhár Tričko Pet Sladké Pyžamá, Pudel Pomeranian Chihuahua

€26.73 - €46.08
( šteňa oblečenie jar leto mačka roztomilý kreslený vesta malý pes módny návrhár tričko pet sladké pyžamá, pudel pomeranian chihuahua upozornenie: 1. prosím, vyhradzujeme 2-3 cm priestor pre tenké oblečenie a 3-5cm priestor pre hrubé oblečenie, ktoré bude robiť pet pohodlnejšie. 2. farby môžu mať odlišné ako rozdiel displej,prosím pochopiť. )
Pridať do zoznamu prianí

Vtipné Svetelný Aktívne Loptu Blikajúce Skákanie Zvieratko, Interaktívne Hračky Osvetlenie Tanec Psy, Mačky, Skákacie Vibračné Guličky Domáce Zvieratá

€0.40 - €0.74
( vtipné svetelný aktívne loptu blikajúce skákanie zvieratko, interaktívne hračky osvetlenie tanec psy, mačky, skákacie vibračné guličky domáce zvieratá funkcia : 1. zábavný dizajn: váš pes bude milovať tento skok aktivácia loptu.dodáva sa s očarujúce svetlá a zvuky a skoky automaticky udržať vášho psa baví za hodinu.zaujímavý zvuk a svetlo, thisbaby nemôže dať dole, zaujímavé bije, )
Pridať do zoznamu prianí

Rockery Akváriu Dekorácie Živice Simulácia Horách Akvárium Ornament Betta Ryby Príslušenstvo Vodných Jaskýň Ryby Skryť

€14.76 - €19.94
( funkcie: ootdty dobrý darček: možno poslať ako darček pre milovníka, člena rodiny alebo priateľov, ktorí majú nádrže na ryby, najmä pre tie, ktoré milujú diy a domáce zdobenie. bezpečný materiál: vyrobené z vysoko kvalitnej živice, bezpečné a neškodné, nie ovplyvňujúce kvalitu vody vaše akvárium. živé podrobnosti: vysoký stupeň simulácie, priniesť vitalities na vaše )
Pridať do zoznamu prianí

Mačka Tunely Pre Vnútorné Mačky S Typ Mačka Tunelovej Rúry Pet Skladacie Hračky Mačka Tunel Jar Hračka Pre Mačky Tunel Bludisko Mačka Tunel Jar

€5.14 - €10.29
( popis: to nie je len skladacie mačka tunela, ale aj mačka teaser.tam sú vlasy gule a mačka provokujúcej chĺpky zavesiť na oboch stranách maoquan jaskyne.mačka hračky pre vnútorné mačky pomáhajú stimulovať vaša mačka zvedavosť, to je skvelý cat hračka pre mačky, aby preskúmala. mačka tunel pre vnútorné mačky môže poskytnúť zábavu pre mačky a mačiatka, a poskytovať efektívne cvičenie, )
Pridať do zoznamu prianí

Škrečok Myši Gerbille Pet Wc Box Vaňa Piesku Izba Škrečkov Externé Kúpeľňa Klietky, Hračky Akryl Dom Malé Domáce Zvieratá

€1.69 - €2.82
( popis: názov: externé kúpeľňa materiál: plast veľkosť: jedna veľkosť rozmery: dĺžka 16 cm (6.30 palcov) výška: 12 cm (4.72 palcov) clona: 5,5 cm (2.17 palcov) farba: modrá; ružová množstvo: 1 kus balenie zoznam: 1 x externý kúpeľňa poznámka: ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky )