0

Menu

Mäkké Ušné Vankúšiky Chladivý Gél Vankúš pre QC45 Herné Headset Pamäťovej Peny Earcup

Shop: Prenosné Audio & Video
Mäkké Ušné Vankúšiky Chladivý Gél Vankúš pre QC45 Herné Headset Pamäťovej Peny Earcup

Mäkké Ušné Vankúšiky Chladivý Gél Vankúš pre QC45 Herné Headset Pamäťovej Peny Earcup

( 0 Recenzie )
€8.03 - €11.99
Sku: k24327

Informácie o výrobku

Funkcie:

OOTDTY

Tieto náhradné ušné podložky vyrobené z kvalitného pamäťovej peny zlepšiť váš zážitok z počúvania;

Navrhnutý špeciálne pre QC45 Bezdrôtové Slúchadlá.

Priedušný a mäkký materiál zabezpečuje pohodlie skúsenosti.Easy-to-install dizajn zaručuje bezproblémovú výmenu proces bez potrebné ďalšie nástroje.

Či už ste doma, v kancelárii, tieto ušné vankúšiky poskytujú pohodlné nosenie, ktorá vám umožňuje vychutnať svoju obľúbenú hudbu bez akýchkoľvek nepohodlie.

Náhradné ušné podložky ponúkajú vynikajúci komfort a kvalitu zvuku.

Špecifikácie:

Materiál:Hubky

Farba:Čierna,

Veľkosť:Cca.98x81x21mm/3.86x3.19x0.83in

pre QC45 headset;

Balenie Obsahuje:

2xEar Podložky

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie,prosím, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

  • Materiál - Huba
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Položka Druh - Ušné Vankúšiky
  • Package - Áno

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Hudba Reproduktor Bassboom Technológie a Hlasné Stereo Zvuk USB Pripojenia Jeden Gombík Hlasitosti Profesionálne Herné Prop

€27.03 - €38.61
( h9ea hudobný soundtrack duniace basy zvuk reproduktorov 3,5 mm kábel široko použitie rgb osvetlenie touch ovládania 3,5 mm jack zariadenia ootdty vlastnosti: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné malý kúsok a ľahko sa prenáša. 3,5 mm kábel môže byť široko kompatibilný s väčšinou zariadenia s 3,5 mm jack. použitím inovovaných dynamické cievka reproduktory zlepšiť dojem )
Pridať do zoznamu prianí

20pcs/veľa 4N0402 IPD100N04S4-02 100A/40V NA-252 nový, originálny

€3.95 - €4.44
( 20pcs/veľa 4n0402 ipd100n04s4-02 100a/40v na-252 nový, originálny )
Pridať do zoznamu prianí

liuliu Nové krku zavesené bluetooth headset športové bezdrôtové slúchadlá krku zavesené veľké batérie binaural magnetické sacie

€43.75 - €54.69
( bt63 headset veľká kapacita batérie magnetické pamäťové bezdrôtová krku in-ear slúchadlá pre šport popis: bluetooth 5.1 čip prináša vysokú rýchlosť a stabilné prevodovkou, ktorá má silnú schopnosť anti-interferencie.budete cítiť pohodlne na nosenie slúchadlá s ergonomický dizajn. je vyrobený z prémiovej abs, tpe a elektronických komponentov materiálu.je spoľahlivý a odolný. dĺžka )
Pridať do zoznamu prianí

Odolné hlavový most Penové Vankúšiky Slučky hlavový most pre QC25 QC35 QC45 Headset

€3.69 - €7.38
( funkcie: ootdty slúchadlá headbeam len, nie vrátane iné príslušenstvo ukážky v obrazoch! jednoduchá inštalácia a odstránenie bez akýchkoľvek nástrojov a jednoduché použitie. dobrá náhrada za starý / poškodené / krakovaný / poškodené / zlé slúchadlá headbeam kryty. slúchadlá headbeam vhodné pre qc25 qc35 qc45 slúchadlá. jednoducho odstráňte staré ušné )
Pridať do zoznamu prianí

Kompatibilné 5.1 Darček Potlačenie Šumu Napájaný Z Batérií Mačka Ucho Módne Bezdrôtový Herný Headset Roztomilý Zabudovaný Mikrofón

€18.09 - €29.65
( funkcie: 【nosenie pohodlné] vyzýva pohodlné nosenie, v blízkosti slúchadlá, pohodlné a mäkké.chrániče sluchu sú vyrobené z bielkovín materiálu, ktorý je jemnejšia a viac kože-pevne na základe zvýšenie zníženie hluku, dáva vám viac pohodlné skúsenosti. 【 mačka uchu s rgb osvetlenie] vyzýva slúchadlá, funkcie, s krásna mačka ucho dizajn a efektné led svetlá.bezdrôtové slúchadlá )
Pridať do zoznamu prianí

Bezdrôtové Slúchadlá HiFi Vibrácie Kvalita Zvuku Veľká Membrána Reproduktora Zvuky Headset 3D Stereo Surround Zvukový Efekt

€100.57 - €213.97
( bezdrôtové slúchadlá hifi vibrácie kvalita zvuku veľká membrána reproduktora zvuky headset 3d stereo surround zvukový efekt popis: headset čas nabíjania je približne 1,5 hodiny nabíjacie napätie dc 5v čas nabíjania nabíjania bin: cca 2 hodiny nabíjací port: typ-c headset kapacita batérie: 40mah kapacita batérie nabíjanie bin: 300mah headset prenosová )
Pridať do zoznamu prianí

Kábel pre Slúchadlá, Kábel Linka pre Logitech G433 G233/G Pro/G Pro X Slúchadlá

€6.70 - €13.40
( popis: úplne nové a vysokej kvality funkcia: zariadeniami, podporujúcimi 3,5 mm audio výstup, ako sú hranie hier pre ps4/pre x-box, jeden radič, pc, notebook, iphone a pre-droid telefón.len pre g433, g233, g pro, g pro x slúchadlá.absolútne nie pre g633,g933, a10, a40! tento audio kábel nahradenie umožňuje aj rotačný ovládanie hlasitosti a mute prepínač.okamžite upgrade vašich slúchadiel do profesionálny headset )
Pridať do zoznamu prianí

Jasný Zvuk Mikrofón Kapsule - Veľké Diagram Kondenzátora DIY Mikrofón Časti

€5.73 - €8.81
( funkcie: ootdty citlivosť: -26± 1db, frekvenčná odozva: 100 hz-10 khz, impedancia výstupu: 2.2 k. vyrobené s najväčšou presné strojové zariadenia na dosiahnutie vyššej citlivosti čo je schopné reprodukovať jemné zvuky.veľmi dobrý kondenzátorových mikrofónov pre nahrávanie hudby. každý mikrofón kapsule - prechádza cez naše intenzívneho testovania.to zahŕňa frekvencie sweep )
Pridať do zoznamu prianí

20HZ-20KHZ Praktické Ovládač-bezplatný Bezdrôtový Vysielač Bez Latencie Auto Dodanie

€4.37 - €8.74
( 20hz-20khz praktické ovládač-bezplatný bezdrôtový vysielač bez latencie auto dodanie špecifikácie: prijímač nie len automaticky sa pripojí ako v aute prijímač, vám poskytne v reálnom čase navigáciu oznamy a podpora hands-free hovory, takže môžete jazdiť bezpečne, ale tiež sa zmení tradičné káblové pripojenie audio do bluetooth-kompatibilné audio. konštruované s bluetooth-kompatibilné )
Pridať do zoznamu prianí

1 Pár Pre Sony MDR-V150 V200 V250 V300 V400 ZX300 Slúchadlá Náhradné Ušné Podložky A 1 Ks 9 Pin Predlžovací Kábel

€4.81 - €7.63
( 1 pár slúchadiel náhradné ušné podložky a 1 ks 9 pin predlžovací kábel 9 pin gamepad predlžovací kábel drôt, kábel pre sega genesis mega drive 2 radič prijíma vysoko kvalitného pvc kábel pokožky.advanced configuration, aby váš herný zážitok môžete ísť cez 3000 swing skúšky bez porušenia umožňuje pohodlne sedieť preč od svojho televízora farba:čierna slúchadlá )
Pridať do zoznamu prianí

Bezdrôtový Mikrofón Systému,Bezdrôtový Mikrofón Set S Headset & Lavalier Klope Mikrofóny Beltpack Vysielač, Prijímač

€25.02 - €47.20
( uhf frekvencií--bezdrôtový klope mikrofón systém má 20 frekvencie výber pre bezproblémové, rušenie bezproblémovú prevádzku.ľahko čitateľný lcd informačný displej poskytuje neustále monitorovanie prevádzky systému prijímač stav batérie indikátory s low-battery upozornenia.pohodlné a jednoduché použitie-bez statické,no drop out s pomocou vo vzdialenosti 40-65 nohy.s jedinečným párové id synchronizácie )
Pridať do zoznamu prianí

Headpiece Mikrofón Hs70 Pro Bezdrôtový Herný Headset V Uchu Slúchadlá S Mikrofónom Objem Bluetooth Slúchadlá Slúchadlá Hráč

€1.49 - €2.99
( v uchu slúchadlá s mikrofónom, nastavenie hlasitosti 3,5 mm kovové káblové slúchadlá pre mobilné počítača mp3 funkcie: káblové, mikrofón, jasnú výzvu kvality, kvalita zvuku a znižuje hovor clutte flexibilné, bezpečné-fit earhooks & ergonomické dutiny maximalizovať komfort a stabilitu, ideálne pre beh, cvičenie a energické cvičenie. in-line kontrolu a mikrofón, pohodlné )
Pridať do zoznamu prianí

Vysoká Rýchlosť Home Office Náhradné Príslušenstvo S Ucho Čiapky VR Slúchadlá Vľavo, Vpravo Pohodlné Kompatibilný Pre Meta Quest Pro

€10.14 - €13.71
( funkcie: 【kompatibilný] vyzýva vr slúchadlá je kompatibilný pre meta quest pro/ kompatibilný pre oculus quest ľavého a pravého kanála slúchadiel.l typ in-line dizajnom je jednoduché vloženie a účinne zabraňuje odpojenie počas hrania,pohodlné pre použitie s vaším vr slúchadlá. 【s l a r marek] vyzýva slúchadlá sú označené s l a r ; vstavaný in-ear a zvukovú izoláciu zátkové )
Pridať do zoznamu prianí

Retro TV, Telefón Stand Audio, Prenosné Bezdrôtové Bluetooth Reproduktor Hudobný Prehrávač pre 4.7-5.5-palcový mobilné Telefóny

€15.38 - €23.66
( popis: 1. podpora hands-free volanie,nie je potrebné držať váš telefón a zaisťuje vašu bezpečnosť jazdy. 2. subwoofer technika poskytuje príjemné a dokonalé tón kvality hudby a zvuku s vami tešiť. 3. bezdrôtový dizajn umožňuje používanie kedykoľvek a kdekoľvek sa vám chcete,pre vonkajšie aktivity ako piknik alebo kempovanie,cestovanie atď. 4. módny a štýlový vzhľad )
Pridať do zoznamu prianí

Letshuoer S12 PRO |Shuoer S12 Magnetické Planárne Ovládač IEM Hi-Fi Slúchadlá Striebra, Pozlátený Medený Kábel s 2.5/3.5/4.4 mm konektor

€135.39 - €169.24
( s12 káblové slúchadlá funkcia: 14,8 v mm vlastné planárne ovládač cnc frézované a leštené kovové šasi profesionálny tuning ergonomický dizajn podrobnosti dual otvor otvor dizajn 128 pramene postriebrený medený kábel viac ucho tipy parametre výrobku model:s12 materiál:hliníková zliatina citlivosť:102±1db@1khz farba:hmlovina )