0

Menu

NÁRAST-Redukcia Šumu Vetra Vetru Hubky Pena Kryt pre Gopro Hero 5 4 Relácie Cam

Shop: Fotoaparát & Foto
NÁRAST-Redukcia Šumu Vetra Vetru Hubky Pena Kryt pre Gopro Hero 5 4 Relácie Cam

NÁRAST-Redukcia Šumu Vetra Vetru Hubky Pena Kryt pre Gopro Hero 5 4 Relácie Cam

( 0 Recenzie )
€2.81 - €4.54
Kategória: Fotoaparát & Foto
Sku: k25241

Informácie o výrobku

Vitajte v našom obchode.

Naše výrobky sú dostupné ceny a kvalitný.Podporujeme dropshipping a veľkoobchod .Ak chcete pracovať s nami dlho, prosím kontaktujte nás a my vám veľmi priaznivé ceny.S Pozdravom!

Tento vetru hubky pena je kompatibilná s GoPro hero 5 relácia/ hero 4 zasadnutia.

Znižuje hluk vetra pre zvýšenú o nahrávanie počas vysokorýchlostných aktivít alebo vo veternom prostredí.

Pružný penový materiál windsn zábaly okolo fotoaparátu pre bezpečné uchytenie a tiahne zapnutie a vypnutie pre jednoduché odstránenie.

Ideálny pre vysokorýchlostný činnosti alebo veternom prostredí.

Udržujte objektív vašej GoPro kamery prachu a odtlačkov prstov zadarmo.

Veľkosť: 7 * 6 * 2cm

Vďaka slim fit peny windsn, na GoPro LCD alebo batérie rozšírenie nemožno použiť.

Farba: Čierna

Materiál: hubky

Package vrátane:

1 * Windproof Hubky Pena Kryt pre Gopro Hero 5 4 Relácie

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Kompatibilné Akcia Fotoaparát Značky - DJI
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - MiLESEEY
  • Číslo Modelu - Iné

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Hlavu Helmu Popruh Odvetrané Nastaviteľné Pásu Držiteľ Adaptér Pre Go pro Hero 8 7 9 10 11 Xiao Yi 4K SJCAM SJ5000 SJ4000 Príslušenstvo

€2.01 - €2.26
( funkcie: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné popruh umožňuje váš hrdina fotoaparát a jeho rýchle uvoľnenie bývanie pripojiť na základnú dosku, montáž na prilbu. ideálny spôsob, ako pripojiť fotoaparát bývanie do prilby s otvory, ako napríklad cyklistické prilby a horolezecké prilby. odolný nylon popruh je jednoduchý na inštaláciu a odstránenie. jedna veľkosť sa )
Pridať do zoznamu prianí

7x5ft Fialové Kvety Pozadie Krásne Kvitnúce Fialové Kvety Fotografia v Pozadí a Štúdiovej Fotografie Pozadie Rekvizity

€15.35
( modname=ckeditor mytologické farba loď dragon pozadí nebeský palác art photo studio pozadie 7x5ft fotografie pozadia na stenu polyester, ak pozadí je špinavé, môžete si ju hodiť do práčky.hrubé,odolné, svetlé farby, bez švu.môže byť použité viackrát, vhodné pre profesionálnych fotografov a foto štúdia.je preferovanou voľbou pre fotografov.polyester je hrubý, nepriehľadný, možné prať, )
Pridať do zoznamu prianí

Opravy Dielov Pre Fujifilm Fuji X-T2 XT2 Hľadáčik EVF Jednotky

€146.99 - €154.72
( značka: pre fujifilm produkt model: x-t2 xt2 diely meno: hľadáčik evf jednotky stav: používané opravy dielov pre fujifilm fuji x-t2 xt2 hľadáčik evf jednotky milí kupujúci: vitajte na taolin digitálny obchod. zásielky: *prijmeme: paypal *zašleme tovar na kupujúceho, adresu, ktorú váš účet, ak chcete položku bude zaslané na inú adresu, )
Pridať do zoznamu prianí

Rotačná Os, LCD Flex Kábel Replacment Odolné pre XT20 X-T20 Digitálny Fotoaparát Opravy Dielov

€24.09 - €46.33
( popis: typ: výmena lcd flex kábel. obutie: pre xt20 x-t20 opravy digitálnych fotoaparátov diely príslušenstvo. premium materiál: vyrobené z vysoko kvalitného fpc materiál, odolný proti opotrebeniu, robustné a odolné. kvalitu: odborná výroba, stabilný výkon, má dlhú životnosť. inštalácia: priama výmena krakovaný, poškodené a chybné časti.profesionálna inštalácia )
Pridať do zoznamu prianí

A71X39AQFI/Q A7139 QFN NOVÉ A ORIGINÁLNE V ZÁSOB RF Vysielač Čip

€7.29
( a71x39aqfi/q a7139 qfn nové a originálne v zásob rf vysielač čip predstavenie spoločnosti shenzhen chdw electronic co.,ltd., podľa dodržiavať štýl integrity, a zaväzuje shenzhen chdw electronic co.,ltd., do dodržiavať štýl integrity, a zameraný na propagáciu a predaj na svete preslávené elektronické značky doma a v zahraničí, je comprehensiveprofessional elektronických komponentov )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks Ovládač Palec Stick CNC Hliníkovej Zliatiny Kompatibilný pre Mini 3 Pro Diaľkové Ovládanie s Obrazovke Príslušenstvo

€8.94 - €11.31
( funkcie: ootdty anti-slip ryhovanej navrhnuté rocker kontaktmi, sensative ovládanie, pohodlné rukoväte pocit, že vám lepšie herné zážitky. hliníkové zliatiny materiálu, cnc presné obrábanie, anodická oxidácia hliníka a farbenie procesu, a ľahký. zadarmo teleskopické a nastaviteľné, rocker teleskopické nastavenie rozsah je od 1-6 mm, efektívne zvýšenie výšky. skladovateľný )
Pridať do zoznamu prianí

Pre 3 Classic/Mini 3 PRO Silikónové puzdro Non - Ochranný Kryt s Obrazovke Diaľkového Ovládania Fotoaparát-Čierne

€6.94 - €9.51
( funkcia: externý silikónový kryt je efektívne anti-drop, nárazu-odolné a odolné proti poškriabaniu, znižovanie škôd a robiť používanie a skladovanie viac starať-free. spevnený povrch dizajn môže byť zarobila na bude bez zmeny tvaru. povrch je nastriekaný s dotyk olej, hydratačné, ako detskú pokožku, krásne a pohodlné. otvor pozícia je presné, a diaľkové ovládanie je pre integrácia, )
Pridať do zoznamu prianí

Falcon Eyes RGB Foto Ľahké Prenosné LED Foto Svetlo Flexibilný LED Foto Svetlo RX-736 Zadarmo Honeycomb Mriežky

€1 064.34 - €1 588.58
( nový roll-flex led svetlo je vyvinutý s najnovšími led technológiu vykonávať roll schopný a flexibilný pohyb s hrúbkou iba 10mm.roll-flex dodáva v dvoch veľkosť 30x45cm / 45 x 60 cm na cieľ pre všetky druhy streľby a microfilming.je to celkom šikovné, ľahké a jednoduché prenášanie, čo je skvelé používať ako bez slnečného svetla, reflektor alebo ako vyplniť svetla.s pomocou voliteľného svorka, užívateľ )
Pridať do zoznamu prianí

Nitze Kolesa Strane Rukoväť s ARRI Rozetu - PA31A

€222.65 - €234.38
( kľúčové vlastnosti: 【hliníkovej zliatiny materiálu] vyzýva nitze pa31a strane rukoväť s arri rozetu je vyrobené z anodizovaného hliníka, zliatiny pre dlhú životnosť. 【montáž metóda] vyzýva na arri rozetu spojenie časť strane rukoväť zámky s dvoma m4 skrutky. 【okrúhly tvar dizajn] vyzýva okrúhly tvar dizajn robí rukoväť podporu byť použité ako ľavej alebo pravej strane )
Pridať do zoznamu prianí

Top Nylon Hrudníka Popruh Prípojný Pás pre Gopro Hero 11 10 9 8 7 6 5 4 Insta360 R X2 X3 Akcia 3 2 Kamery Postroj Go Pro Sjcam

€10.49
( nastaviteľné hrudníka popruh, pás telo statívu postroj mount pre gopro hero 10 9 8 7 6 5 4 3+2 1 sjcam xiao yi fotoaparát funkcia: 1.široko používa na surfovanie, lyžovanie, skateboarding, jazda na bicykli/ motocykel 2.nastaviteľný elastický popruh.pohodlné, plne nastaviteľný dizajn pre všetkých tvarov a veľkostí, vrátane nad veľkými bundy 3.vnútorné linajkované s protišmykových )
Pridať do zoznamu prianí

Univerzálny Prenosný Ľahký Speedlite Softbox Difuzér pre Blesk Fotoaparátu Svetla, Rýchlosť Svetla Fotografia Príslušenstvo

€1.28 - €2.33
( univerzálny prenosný ľahký speedlite softbox difuzér pre blesk fotoaparátu svetla, rýchlosť svetla funkcie: toto je fotoaparát speedlite softbox, vhodný pre väčšinu externý blesk pre digitálne fotoaparáty.uzavretie je elastický a môžu byť použité s flash svetlá všetkých veľkostí.na vnútornej stene box je vyrobený z reflexného materiálu, tak, že množstvo svetla blesku lampa môže byť plne )