0

Menu

Vonku Prežitie Núdzové Spací Vak Vojenské Armády Prenosné Záchranu Tepelná Fólie Ultra Ľahké Camping Spací Vak 1 Osoba

Shop: Táborenie A Turistika
Vonku Prežitie Núdzové Spací Vak Vojenské Armády Prenosné Záchranu Tepelná Fólie Ultra Ľahké Camping Spací Vak 1 Osoba

Vonku Prežitie Núdzové Spací Vak Vojenské Armády Prenosné Záchranu Tepelná Fólie Ultra Ľahké Camping Spací Vak 1 Osoba

( 0 Recenzie )
€3.32 - €4.81
Sku: k26862

Informácie o výrobku

Vonku Prežitie Núdzové Spací Vak Vojenské Armády Prenosné Záchranu Tepelná Fólie Ultra Ľahké Camping Spací Vak 1 Osoba

Aby Pripomienka:

1. Prosím, zanechajte nám správu pri objednávaní a pripomenie nám, aký druh napätia a pripojte zariadenie, ktoré potrebujete.Ako viete, rôzne krajiny používajú rôzne štandardné sviečky a rôzne napätia .

2. Vzhľadom na použitie rôznych skupín tovarov , niekedy továrne bude upgrade na produkt a vydanie aktualizovaného produktu.preto,niektoré predmety dodávky majú mierne odlišné farebné štýly na strane detail ( ale majú rovnakú funkčnosť ).Upozorníme vás skôr, než zásielky.

3.Ak ste adresa je vzdialenej oblasti,budeme vás kontaktovať,musíte pridať 35 USD Extra expedičný poplatok,ale ak si nemal odpoveď nám na čas a zaplatili za to,vyberieme prašník spôsob dopravy pre vás.

4.ak máte špecifické požiadavky, môžete nás kontaktovať alebo nechajte správu v objednávke.

Prosím, láskavo poznamenať,že uvedený výrobok sa vyrába a distribuuje v zahraničí a na ktoré sa vzťahujú zákony krajiny jeho pôvodu.

Vlastnosti: Používa sa pri nízkej teplote prostredia, nie je Možné vyslať svoje vlastné 80% kalórií; Silné reflexná, Jednoducho zistiť a Ideálne pre Signalizáciu.Jeho dizajn pomáha udržať teplo a štít proti vetru a dažďu a ponúka kompaktný a všestranný útulku, keď to budete najviac potrebovať.Spací vak dizajn, ultra-tenké, vhodné na prepravu, kompaktný a praktický.Je vhodný pre peších turistov, horolezcov, horských cyklistov, bežcov, lyžiarov a snowboardistov Poznámka: Veľkosť a farba sa môžu jemne líšiť vzhľadom na ručné meranie a rôznych svetelných podmienkach.Vďaka za pochopenie.

Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov online dôsledku nastavenia farieb monitora.

Prosím, aby mierna odchýlka merania údajov.

Špecifikácia: Názov: Núdzové Spací Vak vhodný pre: peších turistov, horolezcov, horských cyklistov, bežcov, lyžiarov, Poľovníkov a snowboardistov Materiál: PET Hliníková Fólia Hmotnosť: 85 g / 0.187 lb Farba: Modrá Žltá Veľkosť:200 * 100 cm / 78.7 * 39.4 palcový Balenie: 1 * Núdzové Spací Vak farba spacie vaky poslal je náhodný(žltá alebo modrá)

Termálne film spací vak kryt

Nepremokavá, vetru a tepla dôkaz spací vak kryt

Turistika, turistiku, camping a iné aktivity v prírode

Veľmi efektívny produkt pre núdzové použitie v prípade náhlej zlé počasie.

Odráža teplo od tela

Tepelný zábal spací vak kryt

Funkčné PET membrány sú teplé a udržiavať telesnú teplotu na dlhý čas

Veľmi ťažké spací vak na pranie!

Použiť spací vak kryt

Spací vak kryt je produkt, ktorý chráni váš spací vak

Spací vak, ktorý absorbuje vlhkosť znižuje jeho izolácie a odolnosti

Pomocou spací vak kryt môže znížiť taška škody.

1.Vlhkosť a studeného vzduchu zo zeme

Funkčné PET membrány sú vyrobené izolovať teplo z tela a studeného vzduchu zo zeme.

2. Nepremokavé a windproof liečba spací vak izolácie AŽ

Spací vak kryt udržuje chlad a vietor, spací vak a poskytuje vynikajúcu izoláciu.

3. Veľkosť kompatibilita

Voľné aj veľkosť bude pracovať s väčšinou spacie vaky

Rohu, spacie vaky, oválne, spacie vaky, obálky spacie vaky a iné veľké spacie vaky možno ľahko namontovať.

4. Prenosné veľkosti, ktoré možno využiť v jednej ruke

Malé rozmery a veľmi prenosný, camping stany sú tiež veľmi vhodné pre núdzové situácie, nech sa stane.

Tiež skvelé pre útulku alebo na núdzové použitie.

Katastrofy alebo prístrešok môže odrážať svetlo, tiež veľmi výhodná poloha.

SPACÍ VAK KRYT VEĽKOSŤ SPEC

Názov produktu.Termálna taška spací vak kryt

Materiálu.PET film

Veľkosť.100X200 CM/ rozbalený)

Hmotnosť je hmotnosť: 80g

TIPS1:

1.Ak ste ruskej zákazník, vám pošleme balík cez EMS. (Vrátane colného odbavenia a daní).Čas je o 30 dní. (Ak je vaša adresa v odľahlej oblasti, bude to trvať asi 55 dní)

2.Ak ste zákazníkom v krajine EÚ, tento spôsob "prispôsobiť predávajúci" je o 60 dní po železnici a UPS. (Vrátane colného odbavenia a dane)

TIPS2:

1. Ak je vaša adresa patrí do vzdialenej oblasti, budete musieť zaplatiť dodatočné USA$40.00 alebo nás kontaktujte zvoliť iný spôsob dopravy.

2. Prosím, platiť dane a vyzdvihnúť balík po balíku prichádza na miestne zvyky.Nie sme zodpovední za akékoľvek clá a dovozné dane.

3. Naše prevádzkové hodiny: 9: 00-18: 30 Peking čas.Medzitým, budeme reagovať na vašu správu okamžite.Počas prestávky, nemusíme byť schopní odpovedať na vašu správu, prosím pochopiť.Odpovieme vám do 24 hodín.

  • Náplň - Žiadne
  • Názov Značky - LISM
  • Textílie - PET Hliníková Fólia
  • Farba - modrá žltá
  • Číslo Modelu - Prežitie spací vak
  • Platné Ľudí - Dospelý
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Veľkosť - Emergency Sleeping Bag, 200 * 100 cm / 78.7 * 39.4 inch, Emergency Sleeping Bag
  • Dĺžka - Lengthened (1.8 m-2 m Height)
  • Spací Vak Teplota Rozsahu Category - Na jar a na Jeseň Spací Vak
  • Štýl - Od Typu Obálky
  • Single/Double Spací Vak - Spojovanie Jediný Spací Vak
  • Materiál - PET Hliníková Fólia
  • Príjemnú Teplotu Rozsahu - [5℃~0℃]
  • CN - Guangdong
  • Hmotnosť - 85g / 0.187lb
  • Druh - Teplé Počasie
  • Sezóna - Jar & Jeseň, Leto
  • Kategória - Spací Vak Príslušenstvo

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

MOBI ZÁHRADA Piknik Mat Skladacie Plátno Ultralight 2 kg Rodič-dieťa, Vonkajšie Trávnaté Vlhkosti-dôkaz Prenosné Camping Spacie Rohože

€77.01 - €167.42
( popis produktu: značka: mobi záhrada model č.: nx21663019 meno: plátno dvojvrstvové piknik mat váha: cca 2 kg veľkosť: 220x145cm ukladaciu veľkosť: 38x13cm materiál: tkanina/bavlna base/polyesterových vlákien, farba: khaki )
Pridať do zoznamu prianí

Vonkajšia Sprcha Vaňa Stan Prenosné Plážový Stan Camping Ochrany Osobných Údajov Wc Útulku Plážový Stan Zmena Montáž Izba Stan

€24.24 - €35.64
( tento prenosný camping stan je skvelý spôsob, ako robiť súkromné útočisko pre wc alebo zmena oblečenie, skvelé pre použitie na verejných miestach, ako sú park, bazén, pláž, kemp, lesoch, horských oblastiach. funkcie: výhodné: táto prenosné stan je skvelý spôsob, ako robiť súkromné útočisko pre wc, zmena oblečenie, potreby na kempovanie alebo len kdekoľvek potrebujete súkromie používať )
Pridať do zoznamu prianí

Camping Latern Prenosné Retro Lampa LED Stan Okolia Atomosphere Svetlo USB Nabíjateľné Nepremokavé Visí náročné Použitie

€15.70 - €26.17
( 1.materiál:abs+kov 2.batéria: 18650 li (2600mah) práca 3--8hours 3.výkon:5w jasu:20--200lm 4.veľkosť:11.5*11.5*19.5 cm hmotnosť:260 g 5.dual svetla:teplá a biela , postupného stmievania ,nepremokavé. 6.poplatok:typ c 7.náš tábor, stan svetlá ideálny pre vnútorné alebo vonkajšie osvetlenie.tento kemping lampa má zabudovaný háčik na zavesenie na stany,strom, alebo )
Pridať do zoznamu prianí

2016 Nový Príchod Pohodlné Non-stick Riadu Vonkajšie Pan Kempovanie Turistika Backpacking Varenie Piknik Prenosné Misy Hrniec

€10.69 - €11.37
( 2016 nový príchod pohodlné non-stick riadu vonkajšie pan kempovanie turistika backpacking varenie piknik prenosné misy hrniec funkcie: obe banku a pan majú skladacie rukoväte pre úspora priestoru a kompaktnosť. keď kuchár sada je montované spolu (s pokrievkou na hrnci) pre cestovanie a skladovanie, obsahuje priestor na prepravu sporák, zápasy, korenie, soľ, korenie, špongiu a mnoho )
Pridať do zoznamu prianí

BLACKDOG strešné okno Vonkajšie Camping Ultra-light Camping Jarný Výlet, Piknik Rainproof 15D Šifrovanie Oxford Handričkou Čierny Povlak

€589.35 - €1 178.70
( ponúkame zľavy pre veľké množstvo.vitajte na kontakt s nami! blackdog strešné okno vonkajšie camping ultra-light camping jarný výlet, piknik rainproof 15d šifrovanie oxford handričkou čierny povlak šesťhranné arc okraji neba opony veľký slnečník oblasti, 5,5 m dlhé a 2,8 m široký môžete ľahko prispôsobiť 10-15 ľudí na odpočinok opaľovací krém textílie: upf50+(striebro )
Pridať do zoznamu prianí

Celestron Profesionálne StarSense Explorer LT114AZ Smartphone App Newton Vysoko Výkonný 114mm Reflektor Astronomickému Teleskopu

€321.22 - €642.44
( starsense systém miesto android smartphone alebo iphone v cene starsense explorer dock 2 minút postup na zosúladenie telefón s ďalekohľad aplikácia vygeneruje zoznam nebeské objekty momentálne viditeľné vyberte objekt, ak si chcete zobraziť a šípky sa objaví na obrazovke, vedenie užívateľa, ako sa pohybujú ďalekohľad keď objekt je pripravený na zobrazenie, bullseyei sa )
Pridať do zoznamu prianí

Drevená Lopata pre Non-stick Pan Kuchyni Varenie Dreva, Bambusové Turner ,

€0.58 - €1.04
( popis: vyrobené z prírodného bambusu, a šetrné k životnému prostrediu. sa nepoškriabe riad predĺžiť životnosť. ľahký a prenosný, kompaktný dizajn. vhodné pre škrabanie, za stáleho miešania, ochutnávka a miešanie. ideálny pre sústruženie , vajcia, crepes, hashbrowns, omelets a palacinky. špecifikácia: materiál: prírodný bambus veľkosť: )
Pridať do zoznamu prianí

Rohože z bell stan vysoko kvalitné príslušenstvo 3m-7m half moon pre kempovanie vonku

€1 287.13
( popis produktu o bell stan mat naše najobľúbenejšie a žiaduce add-on výrobku, je musí mať príslušenstvo.tento soft bell stan koberec pomôže izolovať vašej podlahe a pohodlie vašich nôh.je ľahký, škvrnám, poddajná a nepremokavé, tento stan mat je aj funkčné a praktické podlahovej krytiny. *cena tohto produktu odkaz je cena 2 semi-circular podlahové rohože! *zvonček, stan vyžaduje 2 polkruhová podlahové )
Pridať do zoznamu prianí

Camping Oblasti Prežitie Nôž Displej Držiak Noža A Nôž Držiak Akryl Rám Výstava Držiak Na Jar Nôž Nástroj

€8.82 - €17.29
( farba:transparentná materiál:akryl veľkosť:12 x 19 x 19 cm obsah balenia: 1 x nôž displej držiak noža len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.poznámka: odraz svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm. )
Pridať do zoznamu prianí

Pribrala Nádrž Na Vodu, Vonkajšie Vody Vedro Vody Skladovanie Segmentu Domácností Auto Pitnej Vody Outdoor Camping Pe Potravinársky Segment

€120.64 - €294.25
( pribrala nádrž na vodu, vonkajšie vody vedro vody skladovanie segmentu domácností auto pitnej vody outdoor camping pe potravinársky segment popis: nové army zelená pe vedro s malý plochý kryt + predĺženie trubice + kefa meno: pe vedro kapacita: 10 l/18 l/25 l hmotnosť: 450 g / 750g / 950g veľkosť: 29*20*25cm 27*20*33 cm 41*25*35 cm špecifikácie: 1. )
Pridať do zoznamu prianí

Obojstranná Skladacia Píla Domácnosti, Malé Vreckové Videl, Záhrada, Vonkajšie Pílenie Artefakt Strane Videl, tesárske Drevo Sa Rýchlo Videl

€27.84 - €46.40
( funkcia produktu: prenosné dvojsečný skladanie pílového kotúča materiál: high-pevnosť legovanej ocele pílového kotúča hrúbka: 1,0 mm čistá hmotnosť produktu: 135 g )
Pridať do zoznamu prianí

Multifunkčné Camping Vidlička, Lyžica Oplechovanie Titán Piknik Riad Z Nehrdzavejúcej Ocele Camping Dodávky Kempov Príslušenstvo

€3.95
( funkcie ◆kovové spork s srrated edge je 5-v-1 funkčné riadu, ako je lyžica, vidlička, nôž,otvárač na fľaše, otvárač na konzervy.praktický a šetrí priestor. ◆kompaktné vonkajšie spork s zavesenie otvor môže byť balené na cestovná taška na voľné ruky, keď sa budete navštevovať aktivity ako je turistika, kempovanie, rybárčenie, turizmus, atď. ◆vyrobené z hustej nehrdzavejúcej )
Pridať do zoznamu prianí

Slnko Vonku Rybárske Dvore Stan Camping Tieni Pikniky Útulku Pláži Zábava, Výlety, Táborenie A Turistika

€45.65 - €83.00
( plážový stan slnku útulku vonkajšie tieni táborenie výlety, rybolov dvore zábavnej piknik funkcie: užite si relaxáciu na pláži, kope späť rybolov na strane jazera, alebo teší niektoré rodiny čase v parku s slnko prístrešia, ktoré si môžete zriadiť takmer kdekoľvek.ideálny pre priateľov, rodinu a dobré časy. remeselnícky rozšírené vode-odolné tkaniny a ponúka upf 50+ slnka )