0

Menu

Kefa na Čistenie Pad Opakovane Kozmetický Štetec na Čistenie Podložky pre Domáce

Shop: Make-up
Kefa na Čistenie Pad Opakovane Kozmetický Štetec na Čistenie Podložky pre Domáce

Kefa na Čistenie Pad Opakovane Kozmetický Štetec na Čistenie Podložky pre Domáce

( 0 Recenzie )
€7.31 - €15.89
Kategória: Make-up
Sku: k27035

Informácie o výrobku

Funkcie: 1. Miska v Tvare Dizajn: Naše make-up štetec čistič môže držať čistiaca kvapalina a iné čistiace make-up štetce, aby sa zabránilo čistenie odkvapkáva z vyjde.

2. Bajonet Dizajn: kozmetickej brush cleaner môžete uchovávať aj mnoho čistiť make-up štetce, čo je veľmi výhodné, aby sa zabránilo výbuchu a prachu.

3. Silikónový Materiál: Naše kefa na čistenie podložky sú vyrobené zo silikónového materiálu, ktorý je veľmi mäkký a odolný, takže ho môžete šetriť štetec, a budete spokojní.

4. Rôzne Aplikácie: Dlhé textúry sú vhodné pre čistenie veľkých make-up štetce, ako sú červenať, štetce a prášok kefy a postupnej zmene textúra je vhodná pre čistenie viac rôzne typy make-up štetce.

5. Darček: Naše make-up štetec na čistenie misy je obzvlášť vhodný ako darček pre vášho žena, priateľov, priateľky, budú veľmi radi, že ich prijímať.

Špecifikácia:

Typ Položky: Make-Up Štetec Cleaner

Materiál: Silikón

Produkt clona: Cca. 30 mm / 1.2 v

Veľkosť:

Priemer: Cca. 90 mm / 3.5

Výška: Cca. 52mm / 2in

Zoznam balíkov: 1 x make-up Štetec Cleaner

  • Názov Značky - BREYLEE
  • Počet Kusov - COMBO
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Značky: Kefa Na Čistenie Pad

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Najlepšie Výrobnú Cenu Jednotlivých Klasický Make-Up Rias Rozšírenia Fanúšikov, Robiť Objem Riasy Matný Čierny Vysoko Kvalitné Mäkké Prírodné

€2.27 - €4.54
( produkty úvod: názov: klasická premium noriek mix 8-16 rias funkcia: pre profesionálne predĺženie rias použitie špecifikácia: curl: c d dĺžka:8-16 alebo mix hrúbka: 0.05, 0.07, 0.10, 0.12, 0.15, materiál:syntetické noriek najlepšie výrobnú cenu jednotlivých klasický make-up rias rozšírenia fanúšikov, robiť objem riasy matný čierny vysoko )
Pridať do zoznamu prianí

Bielenie Študent Reálna Cena Matný Dievča Zmysle, Nepremokavé, Odolné Voči Potu Trvalé Prášok Prášok Cream Blusher

€2.16
( popis: krémová textúra, krémová textúra sa hlási aj k základom bez zhlukovanie alebo zhlukovanie matné textúry vám poskytuje jemnú farbu a vyzerá prirodzenejšie pekné a krásne farby sú veľmi populárne a módne, a efekt je viac krásne a očarujúce po použití môže byť použitý ako červenať, očné tiene dlhotrvajúci make-up, prírodné, vytvára trojrozmerný vzhľad, )
Pridať do zoznamu prianí

Optické Chameleon Eyeshadow Palety Stlačené Lesk Očné Tiene Neon Eyeshadow Makeup Paleta Stage Festivalu Eye Make-Up Krása

€5.18 - €7.73
( chrome farba očí make-up zrkadlo nechtov vložiť chameleon eyeshadow lesk očné tiene laser leskom gradient farba kozmetika informácie o produkte 100% zbrusu nový kvality použiteľné diely: sa vzťahujú na oči a tvár, jeden čas! čas použiteľnosti: 3 roky tam sú flitrami vo vnútri a farba je veľmi krásna.tento rok si môžete nájsť niekoľko populárnych farieb a univerzálne )
Pridať do zoznamu prianí

Make-up Kit Opakovane viacúčelové Školenia Nástroj, Všetko V Jednom make-up Kit pre Dievča

€29.20 - €46.34
( popis: pomocou nášho make-up kit môžete vytvoriť dlhotrvajúci make-up efekt, pretože jeho jemný prášok textúru a mäkké make-up štetec. s jasnými farbami, tam sú rôzne farby na výber podľa rôznych make-up, zatiaľ čo vedenie vašej pokožky moisturized. je vyrobený z bezpečných materiálov, je jemné a mierne používať. tam je jedna veľkosť produktu na výber. náš )
Pridať do zoznamu prianí

dhl 100ks Nehrdzavejúcej Ocele Mihalnice Kliešte Professional Pre Riasy Rozšírenie Dekor Anti-statické Rias Tweezer

€227.49
( množstvo(ks):100 názov položky: rias kliešte materiál: nehrdzavejúca oceľ farba: dúhová chameleon vedúci tvar: ako obrázok obsah balenia: 1pcs kliešte to je funkciou opp balík,ak chcete, aby ostatné obaly môžete požiadať predajcu !! zárukou kvality : jeden rok záruka(nie vrátane komponentov).položky môžu byť vrátené na opravu do 1 roka od dátumu dostanete )
Pridať do zoznamu prianí

TIMAGE Snažiť, Zelená Tečie Jade Stlmiť Hmla Rúž Svetlo A Hydratačné Biele Ruže, Škorica Matný Lip Stick Dropship

€40.62 - €58.03
( timage snažiť, zelená tečie jade stlmiť hmla rúž svetlo a hydratačné biele ruže, škorica matný lip stick dropship )
Pridať do zoznamu prianí

Viečka Pásky, Samolepky,480pcs Dvojité Viečka Pásy,Prírodné Neviditeľné Jednej Strane Viečka Zdvihákov Stripvfor Kapucňou,Zvadlé Oko E74C

€3.86 - €7.73
( funkcie: make-up viečka nálepky sú obzvlášť ideálny pre kapucňou, visiace, nerovnomerné alebo jednotky ssd (solid farba viečka.naše viečka pásky má matný povrch, ktorý umožňuje jednoduchšie použiť s eyeshadow a dáva hlbší pocit. okamžité dvojité viečka,nepremokavé a prírodných neviditeľné dvojité viečka nálepky, ktoré môžu okamžite dvojité viečka a zvýšenie hĺbky očí )
Pridať do zoznamu prianí

Pekný Tlak Tesný Non-caking Sušené Rose Lotus Root Prášok Farebné Očné tiene Nízke Nasýtenie Očné tiene Krásy Dodanie

€1.49 - €2.37
( pekný tlak tesný non-caking sušené rose lotus root prášok farebné očné tiene nízke nasýtenie očné tiene krásy dodanie špecifikácie: s veľa funkciami, ako je napríklad jednoduchá aplikácia, dobrý spreadability, a jemné a hladké textúry, to eyeshadow palety nie je náchylný na caking a lietanie prášok. tento eyeshadow palety má silnú priľnavosť a nie rozmazať ľahko, ktorý vám )
Pridať do zoznamu prianí

4 V 1 make-up Pero Nepremokavé Kozmetické Ceruzky 4 Farieb Multi-funkcia make-up Krásy Pero Pre Očné linky Obočie Lip Liner Zvýrazňovač

€0.75 - €1.49
( odrážky: 1、【viac make-up funkcie] vyzýva 4 v 1 make-up pero má viacero make-up funkcie, hnedé a čierne perá môžu byť použité ako obočia, ceruzky alebo eyeliners, červené perá sú používané ako pery, vložky, a pearlescent biele perá sa používajú pre zvýraznenie. 2、【špeciálne pero tip dizajn] vyzýva make-up pero môžete ľahko vybrať pero tip na požadovanú farbu stlačením pero )
Pridať do zoznamu prianí

Kozmetická Taška Veľká Kapacita Kozmetická Taška Cestovné Umývanie Vodotesný a Prachotesný Skladovanie Taška Prenosná Vankúš Taška make-up Nástroje

€8.67 - €14.46
( farba: biela, ružová, čierna, hnedá materiál: pu koža názov: kozmetické skladovanie taška typ 1: veľkokapacitný kozmetická taška typ 2: make-up nástroje typ 3: vodotesný úložný vak typ 4: prenosné vankúš funkcie: 1.vody dôkaz 2.ľahko sa prenáša 3.oblasť skladovanie 4.vlhkosti-dôkaz a prachu-pro z )
Pridať do zoznamu prianí

ENNKE 15Pcs Make-Up Štetec Dreva Rukoväť Korektor, Púder Nadácie Ventilátor Kefa Eyeshadow Obočia, očných liniek Miešanie Kozmetické Nástroj

€13.06 - €15.36
( funkcia: tvár, oči, profesionálny make-up tváre, make-up štetce vhodný pre profesionálne použitie alebo domáce použitie je jednoduché držať prášok, prírodná farba, vykresľovanie uniforme, s náležitou starostlivosťou, vaše kefy môže byť rád rokov.profesionálne kvality brush set, ktorý zahŕňa všetky základy, ktoré potrebujete pre každodennú aplikácie môže byť rád rokov sa vzťahuje na všetky )
Pridať do zoznamu prianí

Prenosné Make-Up Sada Štetcov Ženy Kozmetické Eyeshadow Červenať Prášok Tieň Nadácie Červenať Miešanie Korektor Tvoria Nástroj

€30.72 - €43.88
( 13-14pcs mäkká našuchorený make-up štetce nástroj pre kozmetiku nadácie červenať prášok eyeshadow kabuki miešanie make-up štetec krásy nastaviť nové 8pcs make-up štetce sada eye shadow nadácie ženy kozmetický štetec eyeshadow červenať prášok miešanie krásy mäkké tvoria nástroje 8pcs prenosné make-up sada štetcov kozmetické práškové očné tiene nadácie červenať miešanie korektor )
Pridať do zoznamu prianí

Bieliaci krém lenivý skutočné nahé líčenie hydratačné izolácie lady korektor krém pre starostlivosť o pleť výrobky maquillaje

€25.57
( vitajte v našom obchode: 1. pred nákupom sa, prosím, stane stúpenec, dostane kupón a kúpiť znova, 2, 1 deň -2 dni doručenia, ak ste ešte nedostali produktu do konca dodacia lehota, prosím, kontaktujte nás, poskytneme vám uspokojivú odpoveď, prajeme vám šťastný život upozornenie: vzhľadom na nedávne prísne colné kontroly, odporúča sa vybrať:môžete rýchlo prejsť inšpekcií, )
Pridať do zoznamu prianí

Prenosné Rias Lepidlo Úložný Box Negatívny Tlak Veľkú Kapacitu Lash Extension Lepidlo Kontajner Jar Make-Up Make-Up Kit

€7.86 - €11.39
( funkcie: 1. zabrániť sušenia: rias lepidlo úložný box sa dá účinne zabrániť lepidlo, sušenie a koagulácia príliš rýchlo, čo môže udržať lepidlo sviežosť. 2. vyhnúť sa pádu mimo: rias lepidlo nádrž prijala hubky pad, účinne upevňovacie lepidlo fľaše, ktoré môžu zabrániť lepidlo z toho, nakloniť alebo spadne. 3. tlačidlo dizajn: rias lepidlo skladovanie jar prijala negatívny )
Pridať do zoznamu prianí

Prírodný Vzduch Falošné Mihalnice Cos Víla Japonské Umelé Riasy Ručné Black Stonka Curl Rias Make-Up Produkty Doprava Zdarma Položiek

€4.54 - €7.56
( vážení, budeme vám rýchle logistických služieb a doručí ho do ruky, akonáhle je to možné. keď ho dostanete.ak nie je žiadny problém.prosím nezabudnite hodnotiť alebo spor priamo.prosím zanechať správu.budeme sa snažiť pomôcť vám vyriešiť problém.dať uspokojivé riešenie.dúfame, že pokračovala v spolupráci s vami. )