0

Menu

Nahrávanie Videa Rozhovor Stereo Kondenzátora Rozhovor Mikrofón Mic Pre Sony Panosonic Videokamera

Shop: Prenosné Audio & Video
Nahrávanie Videa Rozhovor Stereo Kondenzátora Rozhovor Mikrofón Mic Pre Sony Panosonic Videokamera

Nahrávanie Videa Rozhovor Stereo Kondenzátora Rozhovor Mikrofón Mic Pre Sony Panosonic Videokamera

( 0 Recenzie )
€18.48 - €26.78
Sku: k27550

Informácie o výrobku

Vitajte v našom obchode.

Naše výrobky sú dostupné ceny a kvalitný.Podporujeme dropshipping a veľkoobchod .Ak chcete pracovať s nami dlho, prosím kontaktujte nás a my vám veľmi priaznivé ceny.S Pozdravom!

Vlastnosti: Elektronická kondenzátora .

Nízky profil, estetický dizajn.

Dodávané s hubky čelné sklo.

Priložený kábel s 3-pix XLR konektor.

Oblek pre Sony PD190P, HVR-Z1C, HVR-A1C, HVR-V1C, DSR-PD150P, DSR-250, pre Panasonic AJ--D700MP, AJ--D410MC, AJ--D615MC, AJ--D908MC, 180, atď..

Špecifikácie: Typ: Mikrofón

Frekvenčná odozva: 100-18000Hz

Citlivosť: -4dB (0dB=1V/Pa pri 1KHz)

Smer: ultra-directional

Impedancia výstupu: 200 +/- 30%Ω

Signál šum: 130dB SPL(1KHz, 1% skreslenie)

Napájacie napätie(V): Phantom 48V

Účinné vhodné tón vzdialenosť: 50 cm

Spotreba prúdu: 2.4 mA alebo menej

Farba: čierna

Materiál: plast

Obsah Balenia:

1 x Mikrofón

1 x Sklo

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Názov Značky - PLEXTONE
  • Použitie - Pro Studio
  • Súbor Typ - Jeden Mikrofón
  • Prevodník - Kondenzátorových Mikrofónov
  • Štýl - Headset Mikrofón
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Olaf Y50 Bluetooth Slúchadlá Športové Vonkajší Bezdrôtový Headset Dotyk Headset S Nabíjanie Skladu Stereo Slúchadlá Bluetooth 5.0

€6.19 - €10.32
( pri nákupe tws bluetooth headset, si prečítajte nasledujúce pokyny: z dôvodu dlhá dodacia lehota, moc tws headset môže byť vyčerpaný.po prevzatí tovaru, nebudete môcť používať headset.prosím, poplatok slúchadlá poľa na 30 minút pred použitím.pri nabíjaní headsetom, skontrolujte, či izolačné list je odstránený.toto je dôležitý krok, uistite sa, že ho dokončiť.vďaka! )
Pridať do zoznamu prianí

10 MM Slúchadlá púzdro MMCX Živice Slúchadlá Shell pre T9ie 10 mm Reproduktor Jednotka

€20.95 - €34.33
( 10 mm slúchadlá púzdro mmcx živice slúchadlá shell pre t9ie 10 mm reproduktor jednotka poznámka: vzor na plávajúce orange a svetlo oranžovej farby, shell, ktoré sú náhodne generované.tam bude mierne rozdiel na každú sadu. 1. mmxc odnímateľný 10 mm slúchadlá púzdro.to môže len fit pre 10 mm reproduktor jednotka. 2. predný plášť je vyrobený z nerezovej ocele a späť shell dutiny )
Pridať do zoznamu prianí

AU-401 DC 5V-12 Stereo Audio Mixer 4 Vstup 1 výstup Individuálne Ovládanie Dosky Zvuk miešanie DIY Slúchadlá Zosilňovač

€68.70 - €114.51
( dc 5v-12v au-401 4 kanál ako stereo zosilňovač modul výstupného zvukového signálu, miešanie rada dc rozhranie s shell zavedenie nového výrobku: štyri stereo audio vstupy sú miešať do stereo výstup, ktorý môže priamo riadiť slúchadlá, alebo sa pripojiť k zosilňovač, 3,5 mm jack pre slúchadlá, a potenciometer individuálne ovládanie hlasitosti každého kanála bez ovplyvňujú navzájom.maximálny )
Pridať do zoznamu prianí

Jasný Zvuk Mikrofón Kapsule - Veľké Diagram Kondenzátora DIY Mikrofón Časti

€5.73 - €8.81
( funkcie: ootdty citlivosť: -26± 1db, frekvenčná odozva: 100 hz-10 khz, impedancia výstupu: 2.2 k. vyrobené s najväčšou presné strojové zariadenia na dosiahnutie vyššej citlivosti čo je schopné reprodukovať jemné zvuky.veľmi dobrý kondenzátorových mikrofónov pre nahrávanie hudby. každý mikrofón kapsule - prechádza cez naše intenzívneho testovania.to zahŕňa frekvencie sweep )
Pridať do zoznamu prianí

Lenovo TW16 Bezdrôtové Slúchadlá Bluetooth 5.0 Slúchadlá Earhook Slúchadlá S Mikrofónom, Stereo 40 Hodín Headset Pre Jazdu Stretnutie

€6.89 - €8.11
( funkcie : 1. bluetooth 5.0 technológia prináša stabilnejšie a rýchlejšie bezdrôtové pripojenie na váš prístroj, si môžete vychutnať stabilné hovory a krásna hudba. 2. navrhnuté s mäkké, flexibilné a bezpečné nosenie ucho háčiky zamerané na plne montáž ušiach bez pádu aj pre intenzívne cvičenie, zabezpečiť bezkonkurenčné pohodlie a stabilitu, keď ste v pohybe. 3. dlhý čas )
Pridať do zoznamu prianí

Vysoko kvalitné bielkoviny kožené pamäť Hubky pena Nahradiť Penové Ušné Podložky, Vankúše pre audio-Technica ATH-SR5 SR5BT MSR5 Slúchadlá

€2.06 - €2.71
( vysoko kvalitné bielkoviny kožené pamäť hubky pena nahradiť penové ušné podložky, vankúše pre audio-technica ath-sr5 sr5bt msr5 slúchadlá funkcie: úplne nové a vysokej kvality. odolná a komfortná pre pohodlné počúvanie. ideálna náhrada za všetky poškodené, dať nový život pre slúchadlá. hubky kvality vám ponúka pohodlné skúsenosti. účinne znižujú )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks/ veľa 6870S-0931F 6870S-0932F LC420WUH-SCM1 LCD Panel PCB Časti

€18.20
( 2 ks/ veľa 6870s-0931f 6870s-0932f lc420wuh-scm1 lcd panel pcb časti )
Pridať do zoznamu prianí

NULLKEAI Náhradné Diely mušle slúchadiel Pre Philips SBC-HPI95 Slúchadlá Earmuff Kryt Vankúš Poháre

€8.38 - €13.30
( [ informácie o produkte ] · položka druh: slúchadlá príslušenstvo · názov položky: mušle slúchadiel · značka: nullkeai · nevzťahuje na: pre philips sbc-hpi95 slúchadlá · materiál: koža/zamat · peny, hrúbka: 25 mm · farba: koža biela/kožené čierne,zamatový šedá/velvet blcak · položka hmotnosť: 0.05 kg · produkty patria: 1 pár earpad+2 páry protiprachový kryt(dar) [ obrázok detaily ] môžete )
Pridať do zoznamu prianí

Bezdrôtové Lavalier Mikrofón Audio Video Recording Studio 2.4 G Klope Bezdrôtový Mikrofón Pre Smartphone, Tablety

€175.27
( hapow bezdrôtový lavalier mikrofón audio video recording studio 2.4 g klope micphone bezdrôtový pre smartphone, tablety vynikajúci 4 úrovne šumu a práce s smartmike+ aplikácie na ios a android zariadenia, 48 khz audio vzorkovacia frekvencia vysokej kvality zvuku nahrávanie a jeden ios a android zariadenie podporuje 2 s001 mikrofóny max. ideálny musí mať pre vloggers, učiteľov, hudobníkov, interviewers, štúdio )
Pridať do zoznamu prianí

100W Ultra High Power Prenosné Domáce Kino Zvukový Systém RGB Svetelný Efekt Bezdrôtové Vonkajšie Bass Reproduktor, Stereo TWS/TF /USB/AUX

€48.92
( milí kupujúci, existujú dve možnosti pre tento audio systém, ten je veľký verziu a druhej je mini verzia článok číslo wboombox3rgb možné varianty: auto, desktop, fitness, outdoor, domov, mobile, karaoke, živé vysielanie, square dance, systém vysielania, vonkajší trávnik spôsob pripojenia: pripojenie bluetooth frekvenčný rozsah: 100hz-20khz pomer signálu k šumu: )
Pridať do zoznamu prianí

K0AC Uší Kryty pre HD4.50 BTNC mušle slúchadiel Slúchadlá pre Počúvanie Rozšírené

€4.18 - €8.37
( funkcie: ootdty vyrobené z vysoko kvalitnej hubky materiál pre pohodlie a odolnosť vhodné pre hd4.50 btnc slúchadlá ideálny pre dlhé počúvanie v domácnosti alebo na cestovanie vychutnať lepšiu kvalitu zvuku a hluku izolácie s týmito uší ušné vankúšiky len, ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky! špecifikácie: materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

AM FM Krytý Solárne Rádio Darček Baterka Ploche Ručne Kľukou ABS Hlasný Zvuk, Vonkajšie Núdzové Zábava Nastaviteľné Objem

€27.93
( popis: 1. viac ako rádio: kompaktnej veľkosti baterka rádio s 1w dlhšie trvajúce silné led môže byť s vami v camping, turizmus, turistika alebo akékoľvek iné outdoorové aktivity. 2. 3 nabíjateľné spôsobmi: micro usb nabíjačka, solárne nabíjanie, ručné ručné kľuky, aby vietor do internej batérie. 3. odolné núdzové rádio: hurikány, tornáda, rainstorms, požiare, a viac-počasie )