0

Menu

Kórejský Roztomilý Fialová Gradient Star Motýľ Prípade Airpods 2 3 Pro 2 Slúchadlá Prípade Charge Box Mäkká Bezdrôtový Bluetoon Zadný Kryt

Shop: Prenosné Audio & Video
Kórejský Roztomilý Fialová Gradient Star Motýľ Prípade Airpods 2 3 Pro 2 Slúchadlá Prípade Charge Box Mäkká Bezdrôtový Bluetoon Zadný Kryt

Kórejský Roztomilý Fialová Gradient Star Motýľ Prípade Airpods 2 3 Pro 2 Slúchadlá Prípade Charge Box Mäkká Bezdrôtový Bluetoon Zadný Kryt

( 0 Recenzie )
€5.44 - €7.16
Sku: k27965

Informácie o výrobku

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Silikónové, Nové, Mäkké silikónové Bezdrôtové Slúchadlá Prípade Airpods 1 2 pro
  • Supprt - veľkoobchod / dropshipping
  • Model Numb - Pre Apple Airpods 1 2 pro 3 Veci, Pre Apple Airpods 1 2, Pre Apple Airpods pro, Pre Apple Airpods 3
  • Funkcie 1 - Roztomilé Mäkké Slúchadlá Prípadoch Pre Apple Airpods 1 2 Pro
  • Ľudia - Dievča, Chlapec, žena, Muž, študent, Učiteľ, podnikateľ, pracovník
  • Funkcie 3 - Slúchadlá Slúchadlá Ochranné Puzdro
  • Funkcie 4 - Mäkké silikónové puzdro Pre Airpods 1 2 pro
  • Číslo Modelu - Pre airpods 1 2 pro 3
  • Funkcie 2 - Silikónové Roztomilý Slúchadlá Prípadoch pre Apple Airpods 1 2 pro
  • Farba - Fialová
  • Funkcie 5 - Anti-jeseň
  • Package - No
  • Položka Druh - Tašky

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Olaf Y50 Bluetooth Slúchadlá Športové Vonkajší Bezdrôtový Headset Dotyk Headset S Nabíjanie Skladu Stereo Slúchadlá Bluetooth 5.0

€6.19 - €10.32
( pri nákupe tws bluetooth headset, si prečítajte nasledujúce pokyny: z dôvodu dlhá dodacia lehota, moc tws headset môže byť vyčerpaný.po prevzatí tovaru, nebudete môcť používať headset.prosím, poplatok slúchadlá poľa na 30 minút pred použitím.pri nabíjaní headsetom, skontrolujte, či izolačné list je odstránený.toto je dôležitý krok, uistite sa, že ho dokončiť.vďaka! )
Pridať do zoznamu prianí

Prenosné Klope Lavalier Mikrofón Mini Wireless Mikrofón Zníženie Hluku Live Rozhovor Mobilný Telefón Nahrávanie 20M pre iPhone Typ C

€249.39 - €415.64
( s16/s13 bezdrôtový lavalier mikrofón široká kompatibilita ✔ ios interfacefor iphone 7/8/8 plus, xr/xs/xs max, 11/11 pro/11 pro max, 12/12 pro, iphone13/13pro/ipad 2/3/4, ipad vzduchu... ✔ typ-c interfacefor ipad vzduchu 4, mini6, ipad pro 11/ipad pro 12.9 a samsung, huawei, xiao (s výnimkou redmi poznámka série), oppo, vivo (s výnimkou motorola)... ✔ vhodná pre počítače (s príslušné )
Pridať do zoznamu prianí

20HZ-20KHZ Praktické Ovládač-bezplatný Bezdrôtový Vysielač Bez Latencie Auto Dodanie

€4.37 - €8.74
( 20hz-20khz praktické ovládač-bezplatný bezdrôtový vysielač bez latencie auto dodanie špecifikácie: prijímač nie len automaticky sa pripojí ako v aute prijímač, vám poskytne v reálnom čase navigáciu oznamy a podpora hands-free hovory, takže môžete jazdiť bezpečne, ale tiež sa zmení tradičné káblové pripojenie audio do bluetooth-kompatibilné audio. konštruované s bluetooth-kompatibilné )
Pridať do zoznamu prianí

1 Pár Pre Sony MDR-V150 V200 V250 V300 V400 ZX300 Slúchadlá Náhradné Ušné Podložky A 1 Ks 9 Pin Predlžovací Kábel

€4.81 - €7.63
( 1 pár slúchadiel náhradné ušné podložky a 1 ks 9 pin predlžovací kábel 9 pin gamepad predlžovací kábel drôt, kábel pre sega genesis mega drive 2 radič prijíma vysoko kvalitného pvc kábel pokožky.advanced configuration, aby váš herný zážitok môžete ísť cez 3000 swing skúšky bez porušenia umožňuje pohodlne sedieť preč od svojho televízora farba:čierna slúchadlá )
Pridať do zoznamu prianí

Náhradné Heaphone Ušné Podložky, Vankúše s Odolné Kožené & Pohodlné Hubky pre HD4.50BTNC 4.40 HD350 400S 458BT

€11.53 - €14.59
( funkcie: vyrobené z vysoko kvalitnej ovčej kože a pamäťovej peny, mäkké pohodlné ovčej kože ,odolné & flexibilné, pre hodiny, alebo na dlhý čas pohodlné počúvanie. kompatibilné s hd4.50btnc 4.40 hd350 400s 458bt. je ľahké vymeniť opotrebované earpad vankúše sami,podušky zosúladiť s montážnou príspevky vo vnútri slúchadiel mušle, modul ľahko do. kvalitnejší ako väčšina )
Pridať do zoznamu prianí

Mini Reproduktor Prenosný Akustické Master Tuning Ploche Dekorácie Hlasový Hovor Veľkú Kapacitu Batérie, Príslušenstvo K Počítačom

€14.82 - €22.79
( mini reproduktor prenosný akustické master tuning ploche dekorácie hlasový hovor veľkú kapacitu batérie, príslušenstvo k počítačom špecifikácie: pomocou pokročilých bluetooth-kompatibilné audio dekodér čip, je možné podporiť všetky bluetooth-kompatibilného zariadenia ak sa chcete pripojiť.s hifi reproduktor, môže uistite sa, jasné a jasný zvuk. navrhnuté s medzinárodnými rozšírené )
Pridať do zoznamu prianí

Heavy Bass In-ear Herné Slúchadlá Hudbu Mobilného Telefónu Headset tlmenia Hluku

€9.73 - €12.81
( heavy bass in-ear herné slúchadlá hudbu mobilného telefónu headset tlmenia hluku ootdty vlastnosti: úplne nové a vysokej kvality aktívne potlačenie hluku: izolovať zvuk a počúvajte, pomocou určených na zníženie hluku čip, cez ktoré prijíma a analyzuje ďalšie hluku, opačný signál je generovaný v slúchadlo ju zrušiť. šokujúce zvuková kvalita a skúsenosti: pocit šokujúce )
Pridať do zoznamu prianí

G26 Káblové Slúchadlá Vysokou Vernosťou Potlačením Hluku Ľahké Slúchadlá 3,5 mm Stereo Športové In-ear Herné Slúchadlá pre Telefonovanie

€3.70 - €5.69
( popis: toto ergonomické je ľahký a používa mäkké eartips, ktorá nie je nie príčina bolesti uší po dlhú dobu nosenia. toto slúchadlo sa používa na zníženie hluku mikrofónom, ktorá vám môže priniesť hifi a stereo surround zvukový efekt, rovnako ako vynikajúci prehrávanie skúsenosti. je vyrobený z tpe silikónového materiálu.drôt ovládanie je jednoduché a pohodlné použitie. dĺžka )
Pridať do zoznamu prianí

Univerzálne Slúchadlá s hlavovým oblúkom Chránič Odolné voči Opotrebovaniu pre Shure AONIC50 SRH1540

€4.88 - €6.86
( funkcie: vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné voči špine a oderu odolná, mäkká a pohodlná. zips kryt, ľahko rozobrať a ľahko sa čistí. háčik na zavesenie dizajn pre pohodlné zavesenie a uskladnenie slúchadiel mäkkú handričku poskytnúť vynikajúce pohodlie a trvanlivosť. vhodné pre shure aonic50 srh1540 aonic40 headset. špecifikácie: materiál:látkové veľkosť:cca.240x110mm/9.45x4.33in farba:black,čierna, )
Pridať do zoznamu prianí

HA SW02 HA-SW02 mušle slúchadiel Pre JVC Slúchadlá Uší Earcushion Náhradné

€10.24
( 1 číne známa značka: yhcouldin 2 materiál: bielkoviny 3 výplň: hubky peny 4 kompatibilný s modelom(pozrite hlava) 5 poznámka: nie je originál, ale kvalitné.nie, porovnať s pôvodným. 6 údaje: viac odolné a pohodlné, ako sú potrebné uší výmenu? 1. problém starých uší starnutia.musíme nahradiť uší regualrly zabezpečiť pôžitok z hudby. 2. comfort level: nové chrániče )
Pridať do zoznamu prianí

K0AC Uší Kryty pre HD4.50 BTNC mušle slúchadiel Slúchadlá pre Počúvanie Rozšírené

€4.18 - €8.37
( funkcie: ootdty vyrobené z vysoko kvalitnej hubky materiál pre pohodlie a odolnosť vhodné pre hd4.50 btnc slúchadlá ideálny pre dlhé počúvanie v domácnosti alebo na cestovanie vychutnať lepšiu kvalitu zvuku a hluku izolácie s týmito uší ušné vankúšiky len, ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky! špecifikácie: materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

AM FM Krytý Solárne Rádio Darček Baterka Ploche Ručne Kľukou ABS Hlasný Zvuk, Vonkajšie Núdzové Zábava Nastaviteľné Objem

€27.93
( popis: 1. viac ako rádio: kompaktnej veľkosti baterka rádio s 1w dlhšie trvajúce silné led môže byť s vami v camping, turizmus, turistika alebo akékoľvek iné outdoorové aktivity. 2. 3 nabíjateľné spôsobmi: micro usb nabíjačka, solárne nabíjanie, ručné ručné kľuky, aby vietor do internej batérie. 3. odolné núdzové rádio: hurikány, tornáda, rainstorms, požiare, a viac-počasie )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks/veľa S6C277G-52U použité kvalitné

€2.28
( 2 ks/veľa s6c277g-52u použité kvalitné )
Pridať do zoznamu prianí

EarTlogis Náhradné Silikónové Slúchadlá SONY WI-H700 C600N C400 SP500 SP600N Uší Tip Časti Earplug

€7.55 - €7.95
( ➜sľub:prosím, dajte nám vedieť pred odchodom žiadnu negatívnu spätnú väzbu, 1 bod, 2 bod nízke dsr, alebo otvoriť všetky spory,prosím, dajte nám možnosť vyriešiť všetky problémy a budeme sa snažiť v našich silách, aby uspokojiť vaše potreby !!! otázka: čo mám robiť, keď mám slúchadlá podložky je nefunkčné? odpoveď: vitajte~ eartlogis oficiálneho obchodu, sme pre slúchadlá, )
Pridať do zoznamu prianí

kebidu 2 v 1 Auto, Bezdrôtová 4.2 Vysielač, Prijímač, 3.5 mm Stereo Audio Music Prijímač, Adaptér pre telefón, TV DVD

€3.35 - €4.78
( funkcia: výrobok je nastavený na príjem a spustiť, dva-v-jednom zariadení bluetooth. produkt je jednoduchý, ktoré je schopný začať a prijímač voľne. cez bluetooth príjem režime môžete poslať telefón hudby na tradičných domácich audio zariadenia. to je pohodlnejšie poslať tv, cd prehrávač, mp3 alebo iných zdrojov bluetooth reproduktor alebo headset bluetooth prostredníctvom )