0

Menu

pre DJI Mavic Vzduchu 2 Drone 4pcs ND Objektív Filter Nastavený ŽÚ4 ND8 ND16 ND32 Filter Combo, Multi-Vrstvené Filtre Objektívu

Shop: Hračky A Záľuby
pre DJI Mavic Vzduchu 2 Drone 4pcs ND Objektív Filter Nastavený ŽÚ4 ND8 ND16 ND32 Filter Combo, Multi-Vrstvené Filtre Objektívu

pre DJI Mavic Vzduchu 2 Drone 4pcs ND Objektív Filter Nastavený ŽÚ4 ND8 ND16 ND32 Filter Combo, Multi-Vrstvené Filtre Objektívu

( 0 Recenzie )
€27.07 - €37.08
Kategória: Hračky A Záľuby
Sku: k28556

Informácie o výrobku

Naše 4PCS premium filter nastavený vrátane ŽÚ4, je ND8, je ND16, a ND32 filter je špeciálne navrhnutý pre kolesá Mavic Vzduchu 2 drone.Jej odborné sklenené šošovky sú vyrobené z superior sklo, dovezené z Nemecka.Náš filter nastaviť ponúka vysokú priepustnosť a zároveň snímať jasný obraz a obnovuje true color.Účinne chráni vaše kolesá Mavic Vzduchu 2 kamery aj v drsných podmienkach a strieľa niektoré špeciálne efekty.To je vynikajúce pre vzduch fotografických nadšencov.

Funkcie:

◙ MAVIC VZDUCHU 2 ŠOŠOVKY, FILTRE: Tento objektív filtre, príslušenstvo nastaviť funkcie sklo vyrobené v Nemecku s vynikajúcou brúsenie proces, dobré fyzikálne a chemické vlastnosti, ktoré je špeciálne navrhnutý pre DJI Mavic Vzduchu 2 kamery.

◙ 4 LEN FILTROM V BALENÍ: Tento objektív filter combo zahŕňa ŽÚ4, je ND8, je ND16, a ND32 filter, ktorý je bezúhonný vzduchu pre fotografických nadšencov.

◙ ND FILTER: znižuje množstvo svetla vo veľmi jasných podmienok tak, že fotoaparát môžete vybrať správnu hodnotu expozície a vyhýbať sa nadmernej expozície.To tiež zvyšuje sýtosť farieb obrázka, je obraz transparentnejšie a nažive.

◙ VIACERÝCH NÁTER: Viac nátery robí filter nepremokavé, olej-dôkaz, poškriabaniu-dôkaz, a protiprachová.Vysoko transparentné nátery je možné obnoviť skutočnú farbu rozdiel a nemá vplyv na kvalitu obrazu.

◙ PO PREDAJI ZÁRUKA: Akýkoľvek problém, kontaktujte náš obchod bez váhania.Česť slúžiť vám!

Špecifikácie:

Názov položky: Len Filtre

Hlavný materiál: Sklo & Plastov

Množstvo: 4pcs

Vhodné pre: DJI Mavic Vzduchu 2 Drone

Package Informácie:

Veľkosť balenia: 10.5*8.9*2.5 cm

Package hmotnosť: 54 g

Darčeková krabička balenie

Poznámka:

* Mohli by tam byť aj niekoľko odchýlok vzhľadom na ručné meranie alebo nepatrné farebné rozdiely vzhľadom na fotografovanie stave.Ďakujeme za pochopenie.

Balenie Zoznam:

1 * ŽÚ4 Filter

1 * ND8 Filter

1 * ND16 Filter

1 * ND32 Filter

  • RC Diely a Accs - Iné
  • Pre Typ Vozidla - Vrtuľníky
  • Materiál - sklo

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Nafukovacie Psa Party Dekorácie, Ozdoby Model Výkon Deti Rekvizity Dieťa Hračku

€5.29 - €6.37
( úplne nové a vysokej kvality ootdty funkcie: vyrobený z vysoko-kvalitného pvc materiálu, aby sa zabezpečilo, že nafukovací pes nie zlomiť alebo únik.je šetrné k životnému prostrediu, non-jedovaté, a je opakovane použiteľný. nafukovacie prop je ľahký a vhodný pre deti. jednoduché použitie, stačí nafukovacie pumpa na nafúknutie, žiadne netesnosti.jednoduché defláciu.prenosný, )
Pridať do zoznamu prianí

Byt Hodiť Disk Loptu S Lietajúce Lopta UFO S LED Svetlá Farba box Plážové Hry Outdoor Záhrada Detí, Vonkajšie Hračky Môžete Odskočiť

€8.02 - €13.83
( popis farba:zelená,červená,modrá,ružová najnovšie ufo loptu, nech nás sprevádzajú deti vonku hrať . hoď disk chytiť loptu, vhodný pre chlapcov a dievčatá. veľkosť produktu: 23 cm materiál : špeciálne pvc hračky package zahrnuté:1 ks aplikácia:party,dovolenka,vonkajšie. nové vonkajšie hry,hračky, frisbee tvar hodil do vzduchu loptu,tlačí )
Pridať do zoznamu prianí

Na Sklade HHmodel x HaoYuTOYS HH18014 HH18015 1/6 Imperial Žena Bojovník Akcie Obrázok Cisárskej Armády Žena Akcie Bábika Celý Súbor

€350.42 - €455.09
( konfiguráciu zoznamu: -1/6 simulácia hlavu sochy -pohyblivé telo -6 výmene rúk oblečenie: -prilba (kov) -brnenie (metal) -opasok -sukne -nohy brnenie (metal) -obuv príslušenstvo: -dlhý meč (kov) -štít -meteor kladivo (kov) -scény platforma )
Pridať do zoznamu prianí

Zliatiny Riadenia Montáž S Ložisko 1set na GPM TAMIYA 1/10 TT02/TT02B/TT02T

€90.71 - €164.97
( zliatiny riadenia montáž s ložisko 1set na gpm tamiya 1/10 tt02/tt02b/tt02t )
Pridať do zoznamu prianí

Roztomilý Simulácia Mačka Plyšové Hračky s Zvuk Krásny Simulačné Zvierat Bábika Darček pre Deti, Domáce Dekorácie Falošné Hračky

€11.43 - €16.82
( služba dropshipping 1.naše produkty sú plné zásob, neváhajte objednávky. 2.rýchle dodanie, whinin 24 hodín. 3.žiadne faktúry, č qr kód, žiadnu propagáciu. 4.ak máte veľa objednávok,dáme vám vip prepojenie. roztomilý simulácia mačka plyšové hračky s zvuk krásny simulačné zvierat bábika darček pre deti, domáce dekorácie materiál: luxusný, bavlna, koža farba: )
Pridať do zoznamu prianí

MARKA RÁM CHRÁNIČ PRE GLR 1:28 VER.1 (1PZ) MRK-5401 MRK-5408

€10.43 - €20.46
( lepidlo rám chránič pre glr 1:28 vyrobené podľa marka racing. vlastnosti jemné hrúbka vysoká kvalita laminované a pre-cut jednoducho nainštalovať na rám k dispozícii v 9 rôznych grafických vyrobené v taliansku nálepky! )
Pridať do zoznamu prianí

Odbúranie stresu Hračky Prsta Dekompresný Slug Detí Vzdelávacie Hračky

€14.42 - €20.59
( caterpillar roztomilý tvar, simulovať mäkké tkanivové štruktúry ľubovoľné ohýbanie, nie je ľahké poškodenie, tvrdý materiál, nie je ľahké poškodenie, anti-jeseň opotrebovaniu, pestrý výber )
Pridať do zoznamu prianí

200 Karty Paluby Úložný Box veľkokapacitný Úložný Organizátor Organizácie Karty Držiteľ Karty Paluby Prípade Skladovania Karty Box pre Karty

€15.22 - €25.37
( popis: 【vysoko kvalitný materiál] vyzýva: pamäťová karta box je vyrobený z vysoko kvalitnej pu kože materiál, nonslip a odolný proti opotrebeniu, ktorá zabezpečuje dlhú životnosť a ochranu pre vaše karty. 【 priestoru dizajn] vyzýva: kariet box s jeho oddelení dizajnu, ktoré umožňuje pohodlné a organizovaný spôsob, ako uložiť svoje karty a udržať ich oddelene. 【flexibilné )
Pridať do zoznamu prianí

hliníkové predné/zadné spodné rameno pre TRX 1/10 MAXX 89076-4 RC AUTO DIELY

€32.43
( hliníkové predné/zadné spodné rameno pre trx 1/10 maxx 89076-4 faq null otázka: často kladené otázky odpoveď: odpoveď na otázku vyššie. otázka: často kladené otázky odpoveď: odpoveď na otázku vyššie. otázka: často kladené otázky odpoveď: odpoveď na otázku vyššie. popíšte váš značky príbeh, vrátane vytvorenia a rozvoja technickej, )
Pridať do zoznamu prianí

9pcs-15pcs Detí DIY Svieti Kúzlo Prenos Farebné nálepky Prenos Maľovanie Remesiel pre Deti, Umenie, Remeslá Hračky Darček

€1.65 - €9.60
( špecifiká: názov produktu:magické umenie nálepky model výrobku: wj20190927001z produkt materiál: papier, drevo, plast produkt farba:ako na obrázku zobraziť veľkosť produktu:ako zobraziť obrázok produkt package: funkcie opp taška vekové rozpätie: >3 rok funkcie: úplne nové a vysokej kvality. balenie obsahuje: 9pcs/12pcs *magické )
Pridať do zoznamu prianí

HUIQIBAO Elektrické Automatické Svetlo Bublina Stroj Bubliny Zbraň Letné Beach Kúpeľ, Vonkajšie Hry Fantasy Hračky pre Deti detský Dary

€6.92 - €130.46
( informácie o produkte: vek:8+ rokov materiál: eko-šetrné abs plast model výrobku: ako zobraziť fotografiu funkcia:high-kvalitné,eco-friendl package :s box(bez batérie a bubliny vody) teplé tipy: pre uloženie nákladné,zvyčajne sme loď tovaru bez originál balenia. ak potrebujete box,prosím, kontaktujte predajcu a požiadať mimoriadne nákladné. vrátane )
Pridať do zoznamu prianí

5 KS 6S Rovnováhu Hlavu linke Spp Rozšírenie Nabíjací Kábel Viesť Kábel 10 cm DIY Pre Po Li Batéria

€9.35 - €16.70
( názov položky: 6s rovnováhu hlavu linke drôt rozchod: 22awg drôt dĺžka: 10 cm diy pre tattu fullymax herewin lipo batérie odporúčame vek: 18+ rc diely a accs: konektory/elektroinštalácie pre typ vozidla: lietadlá použitie: vozidlá & hračky na diaľkové ovládanie, upgrade diely/príslušenstvo: lítiová batéria diaľkové ovládanie periférnych )
Pridať do zoznamu prianí

Doprava zadarmo 10PCS 1/4" 1/4 Palca Fotoaparát Skrutky Adaptéra Dvojité Bočné 1/4" Závitom Fotoaparát Predĺženie Tyče Konverzie Skrutky

€12.16
( doprava zadarmo 10pcs 1/4 1/4 palca fotoaparát skrutky adaptéra dvojité bočné 1/4 závitom fotoaparát predĺženie tyče konverzie skrutky balík obsahuje, 10x 1/4 skrutky )
Pridať do zoznamu prianí

Simulácia kaki štipku zábavy roztomilý tvorivé novinka dekompresný odvzdušnenie hračky prekvapenie darčeky pre chlapcov a dievčatá

€5.39 - €9.47
( ! vitajte ! ak sa vám páči táto položka,prosím, pridajte ho do svojho zoznamu želaní . ak sa vám páči náš obchod,prosím, pridajte ho do svojho uložiť zoznam . teplé tipy: ( pre ukladanie nákladné,zvyčajne sme loď tovar s jednoduchým obalom. ) ak potrebujete box,prosím, kontaktujte predajcu a požiadať mimoriadne nákladné. vrátane malých častí,venujte )