0

Menu

5 ks Zips Vytiahnuť Nahradenie Odnímateľná na Zips Ťahá Opravy Kit pre Bundy, Batohy, Oblečenie

Shop: Umenie,Remeslá & Šitie
5 ks Zips Vytiahnuť Nahradenie Odnímateľná na Zips Ťahá Opravy Kit pre Bundy, Batohy, Oblečenie

5 ks Zips Vytiahnuť Nahradenie Odnímateľná na Zips Ťahá Opravy Kit pre Bundy, Batohy, Oblečenie

( 0 Recenzie )
€3.06 - €5.47
Sku: k2898

Informácie o výrobku

GRSA889 5 ks Zips Vytiahnuť Nahradenie Kufor Zips Hlavu DIY Šitie Plavidlá pre Batožiny, Obuv, Hračky, Kabelky GRSA889

Funkcie:

1.Odnímateľný, malé vytiahnuť karty sú navrhnuté s vysoko kvalitnej zliatiny pramene vo vnútri, ktoré je možné ľahko nainštalovať a demontáž, pohodlné a rýchle, a môžu byť znovu použité.

2.Šetrné k životnému prostrediu materiálu, celá je vyrobená z kovového materiálu, celá je hladký a čistý ako zrkadlo, netoxický a bez zápachu, a môžu byť použité na dlhú dobu.

3.Podrobnosti sú leštené, a vytiahnuť karty stlačené high-precision zliatiny formy sú rovný a čistý, nie je ľahké oxidovať, oteruvzdorné, guľaté a hladké, a má vynikajúce strane pocit.

4.Tento rok na jar vytiahnuť kartu je možné použiť na zipsy rôznych produktov v živote, vhodné na rôzne self-locking, non-self-locking, semi-automatické zamykanie lokomotívy, slon šachty, atď., batožiny, rôzne batoh oblečenie, malé spojok, bundy, Malé kabáty, topánky, atď.

5.Sme odhodlaní poskytovať zákazníkom uspokojivé služby.Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa našich produktov, prosím, kontaktujte nás.

Upozornenie:

Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na odlišné zobrazenie a svetelný efekt.

Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie.

Špecifikácie:

Materiál: Kov

Veľkosť: 10.5*17 mm

Farba: Silver, gold, pištoľ black, black

Hmotnosť: 4.2 g

5 * Zips Pracky

GRSA889 5 ks Zips Vytiahnuť Nahradenie Kufor Zips Hlavu DIY Šitie Plavidlá pre Batožiny, Obuv, Hračky, Kabelky GRSA889

Q1: Kedy bude objednávka bude odoslaná?

A1: Budeme loď položky out do 1-5 dní po vykonané platby.(Dovolenky s výnimkou).

Q2: Dropshipnd veľkoobchod

A2: 1. Mohli by sme ho poslať na váš zákazník bez akejkoľvek faktúry, QR kódy alebo propagačných akcií v zásielok.

2. Budeme poskytovať najlepšie veľkoobchodné ceny a odporučiť najlepšie tovaru.

Q3: ešte Nie je prijatý tovar, alebo poškodiť dobré?

A3: Ak dostane poškodený objednávky, alebo nie prijatí vašej objednávky.

Prosím, kontaktujte nás a my vám vyriešiť všetky vaše problémy.Prosím neotvárajte sporu a dávajú zlé spätnú väzbu

Q4: Ak nie sú ďalšie otázky

A4: Kontakt s nami, alebo podať správu podľa objednávky.

  • Funkcia - Eco-priateľský
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

5D DIY Špeciálne Tvarované Crystal Vŕtačky diamantové Maľovanie Candy Gnome Mozaiky Auta Drahokamu Kreslenie Obrázku Nastaviť Domáce Dekorácie Plavidlá

€7.69 - €15.07
( 5d diy špeciálne tvarované crystal vŕtačky diamantové maľovanie candy gnome mozaiky auta drahokamu kreslenie obrázku nastaviť domáce dekorácie plavidlá špecifikácia: materiál: kamienkami + plátno typ projektu: 5d diamond maľba(časť vŕtačka) farba: ako je znázornené diamond typ: špeciálne tvarované diamond plátno veľkosť: cca.30x40cm/11.81x15.75in (1cm=0.39 )
Pridať do zoznamu prianí

2 Ks Pevné Akrylátové Valec Na Valcovanie Pin Sculpey Ílu Polyméru Umelecké Remeslo Príslušenstvo

€8.17 - €14.87
( akryl hliny valca: jasné hliny roller v pevnej valcový tvar, dĺžka je cca. 20 cm/ 7.87 cm, priemer 2 cm/ 0.8 palec.akryl list: jasné akryl list v obdĺžnik tvar, veľkosť (lw) 15 x 10 cm/ 5.9 x 3.9 cm, s ochranné kryty, chrániť navi od poškriabaniu.akryl materiál: hliny valca a podklad dosky sú vyrobené z akrylového materiálu, robustný a odolný, ľahko sa čistí a mydlom.použitie: akryl hliny navi sa zhoduje s )
Pridať do zoznamu prianí

Presnosť Papier Photo Zastrihávač Fréza Office Karty, Zápisník Ľahký Zastrihávač Die Rezanie Mat Stroj Pre Patchwork Papercutter

€7.06 - €69.66
( popis: názov produktu:rezačka papiera materiál:abs farba:ako na obrázku zobraziť veľkosť:27x8.5 cm/10.62x3.34 palec maximálna dĺžka rezu: 22 cm balík obsahuje: 1pc rezačka papiera teplé tipy: 1.vzhľadom na svetelné a sleduje efekt, farby môžu mať ľahko rozdiel. 2.prosím, nechajte mierne veľkosť chyby spôsobené ručné meranie.ďakujem )
Pridať do zoznamu prianí

New Forest kôň pozadí Rezanie Kovov Zomrie pre DIY Scrapbooking Album Papier Karty Dekoratívne Remesiel Razba Die Kusy

€13.37 - €15.73
( stav: 100% zbrusu nový množstvo:1pcs farba: ako na obrázku ukazujú, materiál: oceľ celý veľkosť:(cca): 14.7×6 cm oznámenia: 1. vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. 2. prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie. 3.ďakujem vám za vaše láskavé pochopenie. )
Pridať do zoznamu prianí

Výbušné ťažké korálky diamond perličiek string korálky vyšívané čipky oka, high-end vintage korálkové večerné šaty textílie 5 metrov

€135.68 - €255.99
( alice čipky svadobný obchod nový obchod, propagácia, vitajte na návšteve ďakujem za nákupy v našom obchode - ďakujem vám veľmi pekne za vašu návštevu, vaša spokojnosť je náš večný výkon, ak máte nejaké otázky po predaji, sa, prosím, kontaktujte nás, budeme aktívne a správne riešenie pre vás.prajem vám šťastný život a viac a krajšie! high-end tkaniny, z prvej ruky, zdroje, )
Pridať do zoznamu prianí

DIY Začiatočník Výšivky Kolo Cross Stitch Súprava na Šitie Plavidlá Auta Krajiny Kvety, Rastliny Vzor Výšivky Nastaviť Vyšívanie Nástroje

€6.21 - €7.95
( funkcie: 1. vyšívanie súprava obsahuje pokyny, ktoré vás učia, ako narábať s nití výšivky, tlače vzory a zloženie metódy, vhodné pre začiatočníkov 2. celý set vyšívanie starter kit, vrátane všetky nástroje, ktoré potrebujete na vyšívanie; prostredníctvom tohto nastavenia môžete vykonať krásne výšivky a relax 3. vyšívané látky sa vytlačia s rastlín a kvetinové vzory )
Pridať do zoznamu prianí

Nové Kľúčom, Kľúčom Photo Frame rezanie zomrie zápisník reliéfna výzdoba fotoalbum dekorácie karty, takže DIY remeslá

€2.83 - €3.29
( podrobný úvod popísať podrobnosti o predajné miesto vyššie, priťahuje a farba:strieborná materiál:nízkouhlíkové ocele die veľkosť: 16,9 cm*6,4 cm prevod: 1 cm=0.39 cm /1 palec =2.54 cm package:1pcs/veľa možno 0.1-0.2 cm líši vzhľadom na ručné meranie - kvalitný tenký rezanie kovov zomrie vyrobené zo 100% ocele - cut papier, textílie )
Pridať do zoznamu prianí

BuckleClub zliatiny Zinku lebky a kríž kovboj džínsy darček opasku FP-01375 strieborné prevedenie 4cm, šírka slučky drop shipping

€5.20 - €12.39
( vitajte na buckleclub krkos.sk obchod prečo si vybrať nás? špecializujeme sa na pracky pásu,opaskov a módnych doplnkov. máme viac ako 15 rokov skúseností z pracky predaj. máme viac ako 1000 položiek s nepretržitého zásob. máme viac ako 10 rokov, on-line predaj skúsenosti. môžeme sľúbiť, veľmi kvalitné,rýchle doručenie a lepšie služby. teraz začať )
Pridať do zoznamu prianí

Evershine 5D DIY Diamond Výšivky, Vianočné Drahokamu Súprava Diamantových Maľovanie Izba Cross Stitch Scenérie Nový Príchod Prázdninový Darček

€5.12 - €8.39
( názov značky : evershine diamond výšivky izba typ : 5d diy diamond maľba krajiny kamienkami obrázky vŕtačka oblasti : plný námestie vŕtačka/plné kolo vŕtačka o rám: ponúkame na predaj diamantov, maľovanie bez rámu výhoda: na predaj; doprava zadarmo; pôvodné priame 1.pozrite si porovnanie príbeh na plátne identifikovať každý diamant číslo, ktoré zodpovedá oblasť )
Pridať do zoznamu prianí

Sklo 6 mm 8 mm Fialová Tvárou Kamienkami,Krištáľovo Rondelle DIY Guľôčok pre Šperky Náramok, Takže Šplhať Festival Dekorácie

€2.76 - €3.07
( sklo 6 mm 8 mm fialová tvárou kamienkami,krištáľovo rondelle diy guľôčok pre šperky náramok tvorby farba karty ak chcete veľké množstvo, prosím zmluvy s nami naraz!!! ponúkame vám zvýhodnenú cenu~ usa $ 12.00-14.00 /veľa usa $ 11.00-12.00 /veľa usa $ 37.00-39.00 /veľa usa $ 70.00 /veľa usa $ 18.00-19.00 /veľa usa $ 16.00-17.00 /veľa usa $ 29.00-44.00 /veľa usa $ 16.00-40.00 )
Pridať do zoznamu prianí

Karneval Embleem Žehlička Na Vyšívané Škvrny Termotolerantné Nášivka Nálepky Diy Appique Unisex Kostým Patch

€0.48
( tam je lepidlo na zadnej strane.môžete žehlička na vaše oblečenie. ale aby to viac pevne a trvácne, prosím, šiť niekoľko jednoduchých stehov po žehlenie. )
Pridať do zoznamu prianí

3D Rabbit Sviečka, Silikónové Formy Veľkonočný Zajačik Živica na Odlievanie Foriem, pre KUTILOV, Sviečky, Takže Ílu Polyméru Plavidlá, Omietky Dekorácie

€5.63 - €8.04
( popis: s 3d rabbit živice formy, vašu kreativitu môže byť ľahko si uvedomil, že to môže pomôcť vám veľmi krásne živice ozdoby.chceme, aby každý dizajnér baviť sa v procese vytvárania ozdoby. špecifikácia: názov produktu: králik živice plesní materiál: silikón veľkosť: o 6.4 * 8 * 10.5 cm/2.5 * 3.1 * 4.1 palec váha: cca 135 g balenie zoznam: králik )
Pridať do zoznamu prianí

10Pcs/Veľa Pestré Prírodné Ringneck Dlho Bažant Perie pre Remeslá Dekor Oblečenie Biela Čierna DIY Karneval Dovolenku Dekorácie

€19.33
( materiál: bažant chvostové perá length1: 40-45 cm/16-18inches length2: 50-55 cm/20-22inches množstvo: 1 0 kus /veľa použitie :diy remesiel príslušenstvo použitie: môžete použiť svoju predstavivosť, aby ho použiť na svadobné šaty/sukne/šperky, doplnky/diy remeslá/fashion show/obuv.atď farba: máme čierna,žltá,zelená,oranžová,fialová,tyrkysová,červená,fuchsia/hot )
Pridať do zoznamu prianí

malé kvetinové svadobné šaty šaty rezaných kvetov svadobné čipky textílie 130 cm šírka čipky predať do lodenice

€13.64 - €17.06
( vitajte na mojom obchode !ponúkame rôzne módne ručné textílie,tie sú široko používať pre svadobné šaty,odev a móda handričkou.predávame ho dvore,naša minimálna objednávka je 1 yard ,sme vždy balík 15 metrov v jednom kuse je šírka 135 cm/52 inch materiál : hodváb,flitrami o prepravnej môžeme loď tovaru, rýchle dodanie ,všeobecne dodacia lehota cca 5-7 dní,niektoré krajiny vyžadujú viac času,sme )