0

Menu

Wall Mount Oblečenie Vešiak Organizátor Punch-free zariadenie, Skladací Vešiak Držiteľ Kúpeľňa Balkón Vešiak Úložný Stojan

Shop: Domov Skladovanie A Organizácie
Wall Mount Oblečenie Vešiak Organizátor Punch-free zariadenie, Skladací Vešiak Držiteľ Kúpeľňa Balkón Vešiak Úložný Stojan

Wall Mount Oblečenie Vešiak Organizátor Punch-free zariadenie, Skladací Vešiak Držiteľ Kúpeľňa Balkón Vešiak Úložný Stojan

( 0 Recenzie )
€1.38 - €13.75
Sku: k2918

Informácie o výrobku

Wall Mount Oblečenie Vešiak Organizátor Punch-free zariadenie, Skladací Vešiak Držiteľ Multifunkčné Kúpeľňa Balkón Vešiak Úložný Stojan pre Domácnosť Dodávky

Efektívne a úsporné: Každý záves úložný stojan pojme 12-15 ramienka, čo umožňuje jednoduchý prístup a organizované skladovanie oblečenia a ramienka.

Žiadne vŕtanie požadované: Tento modul je možné jednoducho namontovať na stenu bez potreby akéhokoľvek dierovanie, takže inštalácia bezproblémové.

Robustná a odolná: Vyrobené z vysokokvalitného ABS materiál, tento stojan je silný a odolný, zabezpečenie dlhodobé použitie.

Skladací dizajn: skladacia konštrukcia police umožňuje jednoduché uskladnenie, keď nie v použitie, šetrí ešte viac priestoru.

Všestranný a adaptabilné: vďaka svojej malej veľkosti a ľahký dizajn, tento modul môže byť zavesený kdekoľvek a je vhodný pre širokú škálu aplikácií, takže je veľmi všestranný.

Popis:

Predstavujeme náš vešiak úložný stojan, perfektné riešenie pre organizovanie oblečenie a doplnky, zatiaľ čo šetrí priestor vo vašej domácnosti.S jeho šetrí priestor-wall mount dizajn, tento vešiak organizátor je nielen funkčné, ale tiež pridáva nádych eleganciu do každej miestnosti.

Vyrobené z vysoko kvalitných ABS materiálu, naše vešiak rack je anti-korózia, hrdza-dôkaz, a vydrží.Jeho hladké a žiarivo povrchom zaručuje pohodlné dotyk a zabraňuje oblečenie od získania schmatol.Odolná konštrukcia je odolná voči ohybu, alebo porušení, poskytuje dlhodobé použitie.

Jeden vešiak organizátor môže mať 12 až 15 ramienka, čo vám umožní zavesiť rôzne typy ramienka pre ľahký prístup.Je tiež vhodný pre zavesenie strane handry, čiapky, kľúče, háčiky, ozdoby, a viac.Na pribrala dizajn zvyšuje jeho nosnosť, zabezpečenie zvládne ťažkých bremien, bez akýchkoľvek problémov.

Inštalácia je hračka s rozkladacím štruktúra a punč-free design.Nie je potrebné vŕtanie otvorov alebo poškodenia steny.Jednoducho opraviť a nainštalovať vešiak rack všade tam, kde ho potrebujete.Jeho ľahký a kompaktný, veľkosť, aby bolo ľahko sa prenáša a zavesiť kdekoľvek vo vašej domácnosti.

Tento univerzálny záves úložný stojan je vhodný pre rôzne priestory ako obývacej izby, kúpeľne, spálne, kuchyne, hotely, študovňa, atď.

Názov Položky: Vešiak Úložný Stojan

Materiál: ABS

Použitie: Organizátor

Funkcie: Wall Mount, Úder-free, Skladacie

Veľkosť Detaily:

L: 18.4 cm/7.24", W: 17 cm/6.69", H: 2.7 cm/1.06" (Cca.)

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

1 x Vešiak Úložný Stojan

  • Č. z Stupne - Jeden
  • Materiál - Plastové
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Funkcia - Skladom
  • Druh - Skladovanie Držiteľov & Stojany
  • Názov Značky - BLUELANS
  • Typ Inštalácie - Na Stenu Typ
  • Použitie - Drobnosti
  • Veľkosť - M
  • Platné priestor - Za Dverami/Na Steny
  • Číslo Modelu - M10/M11
  • Klasifikácia - Skladací Stojan

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Modré a Biele Porcelánové Čaj Jar Keramické Candy Zapečatené Jar Kvet Usporiadanie Váza Stôl Dekorácie, Kuchynské Skladovanie Nádoba

€39.60 - €49.50
( poznámka: 1.prosím, aby 0,2 do 0,5 cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie. 2.farba skutočné položky môžu mierne líšiť od záznam snímok v dôsledku rôznych obrazovke počítača, vďaka za pochopenie. 3.výrobky nie sú dokonalé, tam bude malé problémy, ako sú neúplné čierna diera farebný bod pokovovanie.doprava škody, som zaplatiť účet obchodu slávnostne sľubuje!dovoľte si byť istí, že nákupy. 1: )
Pridať do zoznamu prianí

Nový Kuchynský Drez Hubky Držiak s Drainer Počítadlo Organizátor Polica Black Dishcloth Vešiak Kefa Skladovanie, Sušenie Stojan Kov

€22.08 - €31.54
( názov produktu: umývadlo caddy hubky držiak s drainer kuchynskej linky, organizátor black dishcloth vešiak kefa skladovanie, sušenie rack ocele materiál: karbónová oceľ veľkosť:24.3*15*16.5 cm ( 9.56*5.90*6.49 palec) farba:biela, čierna funkcia: to môže byť použitý pre organizáciu hubky, mydlá, dishcloth, caddy, kefy, handry, atď. použitie: môže sa používať )
Pridať do zoznamu prianí

Úložný Box Malé Šperky Candy Mince na TLAČIDLO Organizátor Tin Flip Black Darčeky Tesnenie

€2.86 - €5.73
( úplne nové a vysokej kvality ootdty funkcie: vysoko kvalitných materiálov. tento druh box je vyrobený z cínu,ktorá je vysoká intenzita a hrdze odpor. multi-funkčný: môžete ukladať mini veci,candy,šperky,atď. mini veľkosti je super fit pre uloženie mini vecí,ktoré nebude jednoduché zmiznúť. aby vaše veci v poriadku a dobre zorganizovať. tento typ )
Pridať do zoznamu prianí

Európskom štýle Sklo Candy Jar Crystal Skladovanie Potravín Kontajnery S Vekom Domov Obývacia Izba Skladovanie Dekorácie Skladovanie Ozdôb

€138.77
( európskom štýle sklo candy jar crystal skladovanie potravín kontajnery s vekom domov obývacia izba skladovanie dekorácie skladovanie ozdôb )
Pridať do zoznamu prianí

Domov S Potravinami Taška Držiak Na Stenu Mount Plastové Vrece Držiteľ Dávkovač Na Zavesenie Skladovanie Koša Na Odpadky Taška Kuchynské Odpadky Skladovanie

€2.40 - €8.01
( --- poštovné --- pre 80% krajín, keď je vaša objednávka viac ako 120 usd , sme loď, cez rýchlo ako dhl express ponúkame najviac rozumnú cenu a prepravné služby --- služby --- v prípade akýchkoľvek otázok, prosím neváhajte a kontaktujte nás. ak nie ste spokojní s položku,prosím, kontaktujte nás, pred otvorením sporu alebo poskytnúť spätnú väzbu budeme 100% vyriešiť )
Pridať do zoznamu prianí

Konektor nabíjačky Skladovanie Taška Prenosná Cestovná Slúchadlá odkladacie Puzdro Prachotesný Dodávky Vodotesné U-disk Štít Headset Pevného Disku

€1.90 - €2.72
( funkcia: 1. rozmery: veľkosť kábel úložný cestovné puzdro o 9.64x7.08x3.93inch.kompaktná veľkosť a ľahký, aby ho ľahko sa prenáša a dať do batohu, kabelky alebo laptop taška bez veľa priestoru.vhodné pre rodinné použitie a denné organizácie. 2.kvalitný materiál: toto elektronické organizátor cestovné puzdro vyrobené z vysoko kvalitného trvanlivé nepremokavé oznámenie bezpečné váš )
Pridať do zoznamu prianí

Perforácia-free Umývadlo Mozgov Stojan na Stenu Úložný Box Dishcloth Hubky mydlo Polica Korenie Kuchyňa Skladovanie Príslušenstvo

€12.63 - €22.15
( funkcie: silné a odolné, nie je ľahké zlomiť ani ho nedeformujte, a môžu byť použité na dlhú dobu. návod na čistenie: čistenie riadu hubky držiak s vodou.po čistení, utrite vlhkou handričkou a suchou v vetranom mieste. skladovanie: tento riad hubky rack môžu byť použité na ukladanie špongie, kefy, čistiace prostriedky a iné kuchynské náradie. použitie: kuchynský riad hubky umývadlo )
Pridať do zoznamu prianí

Náramok Organizátor Odnímateľný Oblasť Uchytávacie Spony Opakovane Krúžok Organizátor Prípade Veľkú Kapacitu Flanelové Šperky Box

€1.77 - €11.80
( dôležité informácie materiál:flanel veľkosť balenia: 16 cm x 11.5 cm x 5 cm/6.3 x 4.53 x 1.97 (cca.) prehľad: prijatie uchytávacie spony dizajn, toto pole môže byť uzavretý a pevne, a má jemnú textúru, ktorá robí to môže chrániť váš jewelries z poškriabaniu, prachu, vlhkosti, fingerprint, oxidované a iné škody. čo toto pole môže ponúknuť je, že má )
Pridať do zoznamu prianí

8Pcs Čaj Pohár A Tanier Displej Stojan, Držiak Čaj Držiak Displeja Káva Hrnček Organizátor

€17.28 - €23.03
( podpora dropshipping a wholesaling. ponúkame zľavy pre veľké množstvo.vitajte na kontakt s nami ! dostatočné množstvo: 8 vystavovacie stojany, schopný splniť vaše denné používanie a zdieľanie potreby k držiaku je elegantné farby a pútavý dizajn, vytvorí krásne scenérie, aby sa priestor zaujímavejšie a teplé, rýchlo prilákať ostatné pozornosť čajové šálky čaju a )
Pridať do zoznamu prianí

Plastové Mokré Tkaniva Box s Vekom Mokré Tkaniva Prípade Detské Obrúsky Obrúsok Úložný Box Prachotesný Obrúsky Dávkovač Domov Auto Obrúsok Držiteľ

€6.65 - €13.31
( funkcie: 1. jednoduché, elegantné, obdĺžnikový tkaniva box ísť aj so svojím životný štýl, pomôže vám ľahko skryť chaotický tkanív a tvár, detské plienky a chrániť ich pred vodné škvrny. 2. veľkú kapacitu utrite prípade, hlavne pre domácnosti, kancelárie a auto, opakovane a naplniteľné.udržať obrúsky čerstvé a bez prachu; wipe puzdro je prenosný a ľahký, a je často používaný )
Pridať do zoznamu prianí

pre Kreatívne Nástenné Pokrievky Držiteľ Rotujúce Sklopný Nastaviteľné Pan Kryt Úložný Stojan Kuchyni Pod Drezom Rezanie Dropship

€4.59 - €6.29
( popis: ootdty funkcie: úplne nové a vysokej kvality otočná kuchyňa dverí visí pan vekom, držiak na stojan s späť lepidlo. viacerých miestach platné pre kuchyni pod drezom, stene visí. priestor na ukladanie údajov pulte, môže byť skladanie a s veľkou kapacitou úložného priestoru. jednoduchá inštalácia, nie je potrebné punč diery, nie je potrebné používať )
Pridať do zoznamu prianí

Kvet Dizajn Kovov Cín Box Sviečka Čaj Plechovky Cukrovinky, Čokoláda, Cookies Pečenie Balenie Krabíc Bubon Tin Jar Pohár Šperky Organizátor

€17.06 - €24.36
( materiál: vysoko kvalitná horúce lisovanie plech veľkosť: kaliber 6.5 výška 5 cm ako candy box kapacita: môžete dať 6 swiss lotus alebo 3 ferrero alebo 20 dobrú kvapky vody, alebo 12 alpy, alebo fľaše medu )