0

Menu

500x500x4mm Xraypad Vlastné X-raypad EQ+V2 Roveň Plus V2 herné podložka pod myš Odolné Zadarmo Stitched Okraj FPS CSGO Klávesnice Mat

Shop: Periférnych Zariadení
500x500x4mm Xraypad Vlastné X-raypad EQ+V2 Roveň Plus V2 herné podložka pod myš Odolné Zadarmo Stitched Okraj FPS CSGO Klávesnice Mat

500x500x4mm Xraypad Vlastné X-raypad EQ+V2 Roveň Plus V2 herné podložka pod myš Odolné Zadarmo Stitched Okraj FPS CSGO Klávesnice Mat

( 2 Recenzie )
€203.12 - €237.79
Sku: k302168

Informácie o výrobku

Vlastné X-Raypad Roveň plus V2 Herné Myši, Podložky

Toto je Xraypad úradný vlastné mousepad obchodu.

Otváracie hodiny: 8:00 a.m.do 6:00 p.m.(GMT+8), od pondelka do piatku.

Hybrid, Drsný Amundsen povrchu sa zameriava na nízke počiatočné trenie, rýchlosť a ovládanie.Brzdná sila je dobrá.

EQ+V2 funkcie:

Povrch: EQ+ V2 Amundsen textílie.

Podložka pod myš Typ: Rýchlosť a Kontrolu Rovnováhy

Silný Non-Slip: gumené base upgrade na viac uchopenie

Plochý Okraj Stitched: šitie je bližšie a v jednej rovine s povrchom

Brzdná Sila: zastavenie pohybu okamžite a ľahko.

Prostredie:Vhodné pre spotené ruky & vlhkosť počasie.

Kto je tento pad?

Táto podložka je pre ľudí, ktorí milujú svoju kontrolu podložky, ale chcú skúsiť niečo trochu odlišné.Ponúka jedinečnú kombináciu hladké kĺzanie, kontrolu, a brzdná sila všetko vo vašom vlastnom krásny dizajn.

Akú Veľkosť máte?

Poskytujeme špecializované manažérov, ktorí sú zodpovední za jeden-na-jeden nadväzujúcej práci a zodpovedajú za prispôsobené na mieru šité služby.

Počas našich pracovných hodín, odpovieme vám počas 5-10 minút.Odovzdanie pred objednávky

Môžete nám poslať obrázok alebo umelecké dielo, ak chcete skontrolovať, náhľad pred vyrobené.Naši odborníci sa ju upraviť pre vás voľne (Ale ponúkame len free edition service dvakrát pre vás.)

Ak chcete vidieť náhľad po prvé, prosím, zašlite váš návrh na náš zákaznícky servis ,Tak, že môžeme poskytnúť rýchlejší servis.

*Tip: Ak nechať odkaz na stiahnutie súboru, dostanete rýchlejšiu odpoveď.Upload po objednávke

Ak ste umiestnili vlastné tlač objednávky, prosím pozrite nasledujúce 3 kroky.

Len 3 kroky na vlastnú tlač podložka pod myš.

1. Vyberte mousepad rozmery a materiály predložiť objednávky. 3 farbu okraja šitie možnosti, ako je napríklad čierna ,biely alebo jasný stitched okraj. 2. Odovzdať svoj návrh alebo umelecké dielo, cez Krkos.sk chat.Prosím, odovzdajte obrázok tu: https://wetransfer.com/ a pošlite nám odkaz na stiahnutie. 3. Pošleme vám náhľad v JPG súbor pre potvrdenie, ak si váš súbor.Ak ste odoslali nás obrázok pre vlastné tlač, potom dostanete doklad o vlastné tlač cez e-mail do 2 hodín.Ak ste nedostali to, prosím, kontaktujte nás v Krkos.sk chat.Zabezpečíme výrobu po vašom schválení.

Keď podložka pod myš je hotové, budem vziať nejaké fotky, môžete potvrdiť pred odoslaním.

Po vidieť skutočné fotografie, ak nie ste spokojní s vaším podložka pod myš, môžete vždy kontaktovať nás, nákupné s nulovým rizikom.

Pred odoslaním balík, ukážeme vám, real foto myši, podložky a získať váš súhlas.

Konečné mousepad má farebné odchýlky s náhľad na obrazovke, je to bežná situácia.

  • Názov Značky - X-Raypad
  • Produkty Stav - Skladom
  • Silný non-slip - gumový základ upgrade na viac uchopenie
  • Povrch - EQ+ V2 Amundsen textílie
  • Hrúbka - 4 mm
  • Brzdná Sila - zastavenie pohybu okamžite a ľahko
  • Životné prostredie - Vhodné pre spotené ruky & vlhkosť počasie
  • Podložka pod myš Typ - Rýchlosť a Kontrolu Rovnováhy
  • Číslo Modelu - CUSTOMEQ+V25005004
  • Okraj stitched farba - 3 farby
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Plochý Okraj Stitched - šitie je bližšie a v jednej rovine s povrchom
  • Package - Áno
  • Materiál - Gumené

Recenzie

2023-09-12 | 5 Hodnotenie užívateľa

Tým, že Anonymný

Veľmi spokojný s vlastným tlače. Šitie na podložku je tiež skvelé. Ešte stále používa na podložku pod myš, ale je to dobrý pocit, tak ďaleko. Určite dostať viac zvyky v budúcnosti. Veľmi hladký správy s obchode. Č sťažuje sa na všetkých. Vďaka!

2023-07-18 | 5 Hodnotenie užívateľa

Tým, že Anonymný

Môj nový obľúbený mousepad. Hlavne som hrať apex legendy a je to naozaj rýchle a skvelé pre sledovanie. Je to textúrou, ale nie je drsný, nie je potrebné nosiť v rukáve, pretože paži nemá narazíte na ňu. Tlač vyšiel ideálne som použil Ai pre konverziu obrazu a som prekvapený, ako vysoko kvalitné to skončil hľadáte.

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

5 ks/veľa Pre Serial ATA Disky 4Pin IDE Muž Na Dual SATA 15 kolíkový Y Splitter Žena HDD Napájací Adaptér Kábel 15.5 cm Hot

€1.00 - €1.67
( použite pridať extra napájacie zásuvky na vašom napájania pripojením serial ata pevných diskov a cd-rom. 4 pin ide muž na 2 port 15 pin sata žena. dĺžka kábla: cca.15.5 cm/6.1 5 x kábel )
Pridať do zoznamu prianí

20PCS 5P 5Pin Micro USB Konektor Chvost USB Charing Samica Konektor pre Mobilný Telefón/Smart Telefón/Tablet PC

€5.61 - €6.03
( 20pcs 5p 5pin micro usb konektor chvost usb charing samica konektor pre mobilný telefón/smart telefón/tablet pc mobilný telefón informácie pochádzajú z internetu, takže pozrite si prosím fotografie pred objednávky, ďakujeme! )
Pridať do zoznamu prianí

K68 2.4 G/BT5.0 Bezdrôtový Mechanické Klávesnice 68 Kľúče Hotswap Mini Hier Mechanické Klávesnice PBT Keycaps 65% Hráč na Klávesy

€27.78 - €39.70
( k68 herné klávesnice dual-mode bluetooth-kompatibilné 5.0 bezdrôtový mechanické klávesnice 2.4 g 68 kľúče prenosné cestovné pre stolný počítač pc funkcia: 1. 68 tlačidlo mechanické klávesnice: 68 kľúč je vynikajúce a pohodlné, a úplné tlačidlo hot plug hriadeľ tlačidlo je pohodlné 2. podpora 2.4 g režime a bluetooth-kompatibilným 5.0 režim pripojenia: podpora všetkých stolné )
Pridať do zoznamu prianí

Pôvodné Karty Smart card Reader w/kábel Pre ThinkPad T490S 02HK916 02HK917 00HW553 04X5475 04X5393 5C61A25388 01YN252 01YN253

€17.07
( položka špecifiká : názov produktu : čítačky pamäťových kariet rada katalógové číslo : 04x3984 04x5393 položka stav : warrenty : 90 dní kompatibilita:pre thinkpad t490s balenie obsahuje : 1pcs * čítačka kariet doska / w/kábel poznámka :to, čo uvidíte, bude to, čo dostanete,pozrite si prosím fotografie a pn číslo pred kúpiť . ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ platby spôsoby )
Pridať do zoznamu prianí

Na palube USB3.0 USB 19PIN Female / 20KOLÍKOVÝ na USB Female USB Predlžovací Adaptér

€5.97 - €8.35
( funkcie 1、štandardné interné box usb rozširujúci port, dobré použiť efekt. 2、vstavané rozhranie usb, môžete pripojte hardvérový kľúč. 3、môže byť pripojený k u štít alebo vstavaný usb pre pripojenie bluetooth. 4、jednoduchá konštrukcia, malé rozmery, nízku hmotnosť a ľahkú inštaláciu. 5、vyrobené z vysoko kvalitných elektronických komponentov, výkonu, )
Pridať do zoznamu prianí

Kvalitný Notebook Pre Asus a550d k550dp x550d x550dp x750d x750dp Konektor Jednotky Kábel 69N0PPC10A01-01 Dosky Testované

€14.63
( poznámka: pred urobiť objednávku,prosím, uistite sa, že váš hdd kábel isté s našimi záznam.môžete potvrdiť kábel číslo dielu alebo fotografie.ak ste zmätení,prosím pošlite vaše káble obrázky k nám,potvrdíme pre vás. budeme pack kábel ideálny.nebojte škody počas transpot. položka ceny neobsahujú dane a poplatky .tieto dane sú kupujúceho zodpovednosti. pred inštaláciou )
Pridať do zoznamu prianí

TDK-Lambda Z10-60-LAN-U AC/DC PROGRAMOVATEĽNÝ DODANIE 0-10V

€29 502.27
( tdk-lambda z10-60-lan-u ac/dc programovateľný dodanie 0-10v napätie-dodávka 85 ~ 265vac napätie-výstup 0 ~ 10vdc aktuálne-výstup 0 ~ 60a lan,programovateľné,rs232,rs485 a usb pripojenie )
Pridať do zoznamu prianí

6 v 1 OTG USB 3.0 Typ-C Čítačku pre Secure Digital/TF Cardreaders Splitter pre Učenie sa Práca Príslušenstvo

€1.00 - €1.80
( 6 v 1 otg usb 3.0 typ-c čítačku pre secure digital/tf cardreaders splitter adaptér pre mobilný telefón, počítač, príslušenstvo funkcia: 6-v-1 multi-function čítačka kariet: univerzálny mobilný telefón/počítač/typ-c zariadenia žiadny ovládač vyžaduje, široko kompatibilné: kompatibilný so systémom windows.os.linux, android a iné operačné systémy, podpora rôznych značiek tf/secure )
Pridať do zoznamu prianí

Razer Viper V3 Pro Wireless Mouse 63 g Ľahká Gaming Mouse s 30000DPI Optický Snímač Chroma Hyperspeed Gaming Mouse NOVÉ

€188.86 - €269.79
( funkcie: 【základné herné myši] vyzýva na viac ako desať rokov, razer death adder riadok bol oporou v globálnom esports arena.má upriamili povesť spoľahlivosti, že hráči prisahajú, kvôli jeho osvedčená odolnosť a ergonómia. 【ergonomický dizajn] vyzýva na myši razer v podstate zachováva klasické ergonomická forma, ktorá bola sála-známky z predchádzajúcich razer generácie.jej elegantný )
Pridať do zoznamu prianí

Optický Patch Kábel 2 M na LC LC OM3 Jadro Vlákna Patch Kábel pre SFP Vysielače Ethernet Prepínače Vlákniny NIC hot predaj

€6.12 - €11.54
( optický patch kábel 2 m na lc lc om3 jadro vlákna patch kábel pre sfp vysielače ethernet prepínače vlákniny nic funkcie: 1. pvc hlavné body materiál: hlavné telo je vyrobené z pvc materiálu, ktorý je silný, trvanlivý, ekologicky nezávadný, bez vyblednutiu, non lámanie, a nie ľahko deformovať. 2. vnútorné kábel materiál: vnútorný kábel je aramidové vlákna, ktorá je v ťahu a spomaľovač )
Pridať do zoznamu prianí

KeyStone Keycap 1 ks 3D reliéf hra film tému hliníkovej zliatiny kovov, mechanické klávesnice keycaps R4 výška pre Cherry MX osi

€86.11
( popis výrobku a úvod o keystone mechanické klávesnice keycap platné klávesnice kľúčové spp je vhodný pre väčšinu mx osi (cross-osi) mechanické klávesnice, napríklad zelená os, black osi červená osi čaj hriadeľ, nie je vhodný pre membránové klávesnice a notebook, ke yboard materiál procesu kľúčové spp materiál je zinok-hliník zliatiny znal903, ktorý je navrhnutý a )
Pridať do zoznamu prianí

Pôvodný Pre CLEVO PA70HS PA70EP6 PA71EP6 PA70ES PA71ES PA71EP Energie Hlavou Nabíjačku Nabíjanie nabíjací Kábel Vedúci 6-71-PA700-0C1

€213.90
( vitajte na gao feng technológia obchodu.pôvodné notebook notebook základná doska plne testované & pracovných dokonalé fyzické obrázky )
Pridať do zoznamu prianí

1.3 MP Security USB Fotoaparátu, 2.8-12mm varifokálny objektív CMOS Aptina AR0130 OTG UVC USB Web Kamery pre android, linux, mac, windows

€62.12 - €79.63
( 1.3 mp security usb fotoaparátu, 2.8-12mm varifokálny objektív cmos aptina ar0130 otg uvc usb web kamery pre android, linux, mac, windows balík obsahuje: 1) 1pc 1,3 mp usb kamera s 2.8-12 mm manuálne varifokálny objektív 2) 1pc 3m kábel usb ( 2 m/5m kábel voliteľné) * rozlíšenie 1280 x 960 usb kameru * 1/3 aptina ar0130 coms senzor *suport yuy a formáte mjpeg formát *vysoká )