0

Menu

Moderný Záves Držiteľ Rustikálny Tkanie Plátna Lano valivé DIY Bielizeň Lano Opony Obväz

Shop: Home Decor
Moderný Záves Držiteľ Rustikálny Tkanie Plátna Lano valivé DIY Bielizeň Lano Opony Obväz

Moderný Záves Držiteľ Rustikálny Tkanie Plátna Lano valivé DIY Bielizeň Lano Opony Obväz

( 0 Recenzie )
€0.47 - €1.33
Kategória: Home Decor
Sku: k3095

Informácie o výrobku

Dôležité Informácie

Materiál:Lano Bielizeň

Veľkosť Balenia:

Dĺžka: 78 cm/30.71" (Cca.)

Prehľad:

Táto opona tieback lano pre okenné záclony je krásne a dekoratívne, ktoré navrhnutý s prirodzené farby a remesiel, tkanie.

Predstavovať široké uplatnenie a bezplatné používanie režimu, táto opona tieback lano môže byť použitý ako opona držiteľ, nástenné závesné dekorácie, dvere záves a spájanie pásu a tak ďalej.

Vyrobené z bielizeň lano, to je eko-šetrné, nosenie, odolný a ľahký.

Dĺžka tento produkt je o 78 cm.

Uplatňuje často v mnohých príležitostiach ako kancelárie, balkón, obývacia izba, spálňa, štúdiu, izbe, kúpeľni a tak ďalej.

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Špecifikácie:

Funkcie: Univerzálny, Praktický, oteruvzdorné

Farba: Béžová farba-biela, Bielizeň Farba

Obsah Balenia:

1 x Opony Lano(Ostatní Nie sú Súčasťou)

  • Technics - Iné
  • Štýl - Iné
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Opona Príslušenstvo Typ - Opona Kravatu Krúžky & Pracky
  • Druh - Záclonové Tyče, Skladby A Príslušenstvo
  • Textílie Typ - Konope
  • Vzor - Pevné
  • Materiál - Drevo

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

80% Hot Predaj Stenu, Nálepky 3D Geometrický Vzor Samolepiace Akryl Stenu Hranice Nálepky na Izbe Obchádza Line Samolepky na Stenu

€2.73
( špecifikácie: vyrobené z preminum materiál akryl, non-jedovaté a veľmi odolný. príplatkové-samolepiace nálepky, jednoduché použitie. dokonale vyzdobiť váš tv joj a obchádza linky. názov položky: nálepky na stenu materiál: akryl funkcie: nepremokavé, diy, samolepiace, home decor dĺžka: 30 cm/11.81 (cca.) šírka: 7,5 cm/2.95 (cca.) hĺbka: )
Pridať do zoznamu prianí

Artem Tkachenko Herec Star Plagát Moderné Plátno Na Maľovanie Módy Tlače Umenie Samolepky Na Stenu Spálňa Decor

€2.83 - €5.14
( plagát je vytlačený na plátno to, čo je jeden druh najlepší materiál pre plagát,to je hrubé,storng,nepremokavé,plagát má živé farby a nezmizne.je ideálny pre domova,deti spálne dekorácie,obývacia izba dekorácie,darčeky. - plagát príde bez hraníc,ak potrebujete,prosím, potvrďte nám pred objednávky.poznámka: to je plagát len,drevený rám nie je zahrnutá; všetky package budú dodávané s sledovacie )
Pridať do zoznamu prianí

Pohybujúce sa Pieskové Maľovanie Quicksand Obrázok Krásne Dekoračné pre Spálne pre Office

€39.73
( pohybujúce sa pieskové maľovanie quicksand obrázok krásne dekoračné pre spálne pre office funkcie: 1. krásna: pohybujúce sa pieskové umenie maľby s jasnými a jemné farby, vysoká transparentnosť a silné priestorové zmysel, sa môže ukázať svoj vkus. 2. nádherné dekorácie: pohybujúce sa pieskové maľby s vynikajúcou kvalitou spracovania, pridať viac zábavy do vnútra priestoru, schopný )
Pridať do zoznamu prianí

1.5 PALCA Korytnačka Socha Remesiel Prírodné Čakra Jasný Kremeň, Obsidián Vyrezávané Crystal Reiki Liečenie Zvierat Figúrka Dekor 1pcs

€5.68 - €14.19
( popis typ: korytnačka figúrka materiál: modrá aventurine,unakite,zelená aventurine,čierny obsidián,krv kameň,červený jaspis,jasný kremeň,dalmation jaspis,pyrit,červená aventurine,umelé opal,modré bodky kameň,labradorit. množstvo: 1 ks veľkosť je asi 1,5 x 1,0 x o 0,8 cm hmotnosť: cca 25-38 g obrázok je len pre vašu informáciu,pretože všetky kamene sú prírodné )
Pridať do zoznamu prianí

Čínsky Hodváb Prejdite Maľovanie Deväť fishs Feng shui Maľovanie Domáce Dekorácie

€192.39 - €202.52
( materiál] vyzýva: hodváb 【size] vyzýva: 30*100 cm vitajte na mojom obchode doprava zadarmo,dodacia lehota:7-35 dní( majú sledovacie číslo) ak máte akékoľvek otázky,prosím kontaktujte nás slobodne!!!budeme odpovedať na otázky 24 hodín!! ak viac ako 45days, nemusíte dostal tovaru,kontaktujte ma prosím. sme starostlivosť o našu česť zákazníka, a vždy )
Pridať do zoznamu prianí

Elektrické Vianočné Sviečky Lampy s Mosadznými Á Base Batérie Prevádzkované LED Svetlo

€4.30 - €8.97
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality flameless led sviečka svetlá sú skvelé pre dekorácie, môže byť použitý ako nočné osvetlenie. viac v bezpečí, flameless a bezdymových, môžete ho všade. môžete vložte batériu sviečkach na stole, alebo na iných miestach v reštauráciách, dom a záhradu, svadbu, večierok, festival dekorácie. bezpečné pre zviera, )
Pridať do zoznamu prianí

Feng Shui Smeje Buddha Keychain Keyring / Smeje Buddha Kľúč reťazca

€5.68
( buddha veľkosť:3.5x2.5 cm/1.38x0.98 palec, materiál: plast na keyring jednej strane sa smeje buddha ,druhá strana s čínsky znak: kou xiao chang kai - je vždy usmieva. )
Pridať do zoznamu prianí

Akrylové Nechty Butterfly Motýle Nechty Živej Dekoroch Mini Medailón Náhrdelník Stôl dekorácie

€3.67 - €7.19
( popis hľadáte špeciálne a kreatívne hobby príslušenstvo?tento mini motýľ dekor bude pre vás dobrá voľba.to je diy rôzne remeslá.môžete tiež dať svoju rodinu a priateľov, ktorí radi diy.zdieľanie manikúra čas so svojimi priateľmi a môžete mať veľa zábavy tam.zaslúžite si ich. funkcie -farba: náhodný farba -materiál:akryl -veľkosť:3.20x2.50x0.30 cm/1.26x0.98x0.12in -prijatie )
Pridať do zoznamu prianí

Kreatívne Náčrt Veža Stenu, Nálepky Domova Stenu pre Obývacej Izby, Spálne, PVC Nástenné Art DIY Plagát

€9.46 - €11.82
( špecifikácia: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné 1. materiál: vysoko kvalitná priesvitného pvc 2. zobraziť veľkosť: 60*90 cm 3. účinok veľkosť:90 *90 cm funkcie:šetrné k životnému prostrediu,vymeniteľné nepremokavé pozornosť: 1.tento nálepky sú samolepiace, môžete len olúpeme ju a dajte ju na stenu 2.uistite sa prosím, povrch je čistý hladké a suché, keď ste prilepte nálepku 3.tam bude trochu farebný )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks Gumy, Dreva Vyrezávané Kvetinový Odtlačkový Plavidlá, Onlay Nášivka Nábytok DIY Dekor, 20 X 20 cm & 10 X 10 cm

€7.98 - €12.88
( 2 ks gumy, dreva vyrezávané kvetinový odtlačkový plavidlá, onlay nášivka nábytok diy dekor, 20 x 20 cm & 10 x 10 cm podpora dropshipping a wholesaling. 100% originál a goo d kvality s zadarmo po-predaj záruky . 2 ks drevorezbárstvo obtlačky: 1 ks 10 x 10 cm a 1 ks 20 x 20 cm materiál: guma dreva farba:drevo farba štýl:európa téma:kvet platné scéna:zariadenie )
Pridať do zoznamu prianí

Glamping Luxusný Hotel dekorácie tĺkol formou bufetu, kúrenie lampa medi chafing dish formou bufetu lampa

€2 471.18
( popis produktu názov výrobku glamping luxusný hotel dekorácie tĺkol formou bufetu, kúrenie lampa medi chafing dish formou bufetu svetla funkcie oem,odm akceptované použitie hotel,reštaurácia,svadby )
Pridať do zoznamu prianí

Maľované Pádu Piesku Shell Palma Beach Obrázok Plagátu a Grafika Domáce Dekorácie Nástenné Maľby Frameless

€15.83 - €35.17
( vitajte v mojom obchode! domácnosť, veľkoobchod a globálny predaj výrobnú cenu & doprava zadarmo každý týždeň nový príchod upload užite si nakupovanie čas. poznámka: vzor môže byť prispôsobený, prosím, kontaktujte ma pred objednávke poznámky: 1. nie je biela hranice v predvolenom nastavení, prosím, kontaktujte nás pred objednávke, ak je to potrebné. 2. všetky )
Pridať do zoznamu prianí

Abstrakt 3D Kvetinovým Wall Art Decor Plagát Ručne Ťahané olejomaľba Akryl na Plátne Visí Obraz, Obývacia Izba, Spálňa Verandu nástenná maľba

€25.31 - €60.25
( vážený zákazník: vitajte v našom obchode !!ďakujeme, že ste si zvolíte naše produkty. sme skupina absolvoval na akadémii výtvarných umení teem ,má hlboký umenie silu ,jeho diela majú inovatívne myslenie, originalita a umelecký vkus ,láska nášho života je umenie ,snaha o umenie !váš domov nie je len zavesiť obraz ,ale aj literárny pocity ,chcete, nie je len dekorácia ,ale aj symbolom umenia chuť )