0

Menu

Na Denné Nosenie, Pohodlné Faux Perly Dekor Dievčatá Cope, Držiak Na Denné Nosenie

Shop: Oblečenie, Doplnky
Na Denné Nosenie, Pohodlné Faux Perly Dekor Dievčatá Cope, Držiak Na Denné Nosenie

Na Denné Nosenie, Pohodlné Faux Perly Dekor Dievčatá Cope, Držiak Na Denné Nosenie

( 0 Recenzie )
€0.38 - €0.73
Kategória: Oblečenie, Doplnky
Sku: k31263

Informácie o výrobku

Na Denné Nosenie, Pohodlné Faux Perly Dekor Dievčatá Cope, Držiak Na Denné Nosenie

Špecifikácie:

Tam je mäkké textúry v tejto vlasy kapely, ktorý umožňuje pohodlné na nosenie.Prijíma farbou dizajn, zdobené falošné perly, vynikajúce spracovanie a nádherný a elegantný vzhľad.

S týmto vlasy kapely, môžete ho použiť aj s inými módne oblečenie alebo doplnky, ako klobúky, sponky do vlasov, šperky, sukne a tak ďalej.Ako je odolný a elastický, nie je ľahké spadnúť.

Je vyrobené z textílie materiál.

Priemer tento produkt je 10 cm.

Je vhodný pre cvičenie, party, školy, úradu, na denné nosenie, atď.

Názov Položky: Vlasy Kapely

Materiál: Polyester

Vlastnosti: Pružné, Pevné Farbu, Ľahké, Nádherné

Veľkosť Detaily:

Priemer: 10 cm/3.94" (Cca.)

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

1 x Vlasy Kapely

  • Názov Značky - SANWOOD
  • Miesto Pôvodu - Čína (Pevninská Časť))
  • Platné Scény - Príležitostné
  • Oddelenie Meno - Dospelý
  • Funkcia - Ozdobte
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Položka Druh - Pokrývku hlavy
  • Dátum Vydania - Winter2022
  • Materiál - Polyester
  • Druh - Elastické Vlasy Pásma
  • Štýl - Móda
  • Platné Sezóny - Štyri Ročné Obdobia
  • Pohlavie - ŽENY

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

iboode TR90 Ultralight Unisex Okuliare na Čítanie Klasické Anti Modré Svetlo Presbyopic Ďalekozrakosť Okuliare Počítač Okuliare +1,0 Až +3.5

€4.47 - €6.48
( popis produktu hmotnosť:18 g vezmite prosím na vedomie: 1.vzhľadom na strane opatrenie, veľkosť môže mať 1-4 cm chyba 2.vzhľadom na iný monitor, farba môže byť rozdiel 3.vzhľadom na dlhý čas prepravy, môže byť tovar poškodený v tranzite, ak je položka je poškodený, prosím kontaktujte nás pred odchodom spätnú väzbu.dáme vám o dobré riešenie, ďakujeme za pochopenie. )
Pridať do zoznamu prianí

Svetlo Ružová, Modrá Ryba Rozsahu Tvar Farebné Elastické Oka Výšivky Sequin čipky textílie Šaty Sequin Pozadie Obrus

€23.52 - €44.37
( svetlo ružová, modrá ryba rozsahu tvar farebné elastické oka výšivky sequin čipky textílie šaty sequin pozadie obrus farba:ružová ,modrá rôzne svetlá a rôznych uhlov, farba displeja je iný tkaniny, dĺžka: 0,5 m šírka tkaniny: pevné 140 cm, aby 1 = celý kus: 0,5 m *šírka tkaniny, aby 2 = celý kus: m *šírka tkaniny, aby 50 = celý kus: 25ms *tkanina šírka a tak na viacerých )
Pridať do zoznamu prianí

Letné Bežné Vyšívaný Kvetinový Šifón Dlhé Tričko Jazdy Šatku Na Ochranu Pred Slnkom Rukávy Pláži Šatka

€6.04
( úplne nové a vysokej kvality! pohlavie: ženy materiál: polyesterové vlákna farba: 9 farieb veľkosť: 70*160 cm štýl: módne, trendové package zahrnuté: 1x šatka láskavo pripomenúť: 1.malý vôňa je normálne.prosím, uvedenie mimo neho za pár dní, vôňa zmizne. 2.prosím, dovoľte malé farebné rozdiely spôsobené rôznym fotoaparát alebo )
Pridať do zoznamu prianí

Malé Krku Kravatu pre Ženy 2023 Módne Vlasy Šatku Nový Dizajn Námestie Velúrové Koberčeky Strane Zápästia Neckerchief Foulard Echarpe Šatka na krk

€4.43 - €6.92
( poznámka : nie pranie stroj !!!!!!!!!!!!!produkt : sušič na šatky veľkosť: 65x65cm(1-3 cm chyba) materiál: zamat (polyester) hmotnosť: okolo 65g balenie: taška funkcie opp sezóna: jar/leto/jeseň/zima akceptujeme poklesu prepravy a veľkoobchod poznámky: 1. ručné meranie, prosím, dovoľte 1 ~ 3 cm chyba, ďakujem. 2. v dôsledku rozdielov medzi rôznymi )
Pridať do zoznamu prianí

Golf pánske Klasické Biele Pás Kože Automatickej Pracky Pásu pánskej Módy Jaguar Červená Mladých Bežné Trend Nohavice Pás

€79.31 - €155.51
( detail produktu : meno : pásy pre mužov pás materiál: kvalitný krava kožené pracky štýl : automatickej pracky, spony, materiál : zliatiny pracky pásu dĺžka : 110-130 cm, ( notinclude spony dĺžky ) šírka pásu : 3,5 cm farba : biela štýl : módne pás , bežné pás , business pásu .príležitosti : vhodný pre každú príležitosť balík obsahuje : 1 pás s tlačidlo teplé tipy: 1. 100% zbrusu nový 2. porovnať )
Pridať do zoznamu prianí

vysoká kvalita India zelená mäkké hodváb a vlna čipky ručné korálkové flitrami šatku, Šál veľkosť:75*210 cm(suché čistenie)

€89.87
( šatky sú vlastné výrobky,chemické čistenie,nepoužívajte bielidlá,nie suché ak výrobok je skladom, budeme vás kontaktovať do 24 hodín. táto šatka je high-end tovaru, a jednej objednávke je šatka!!!!! )
Pridať do zoznamu prianí

Deň nezávislosti Luky sponky do Vlasov 4 cm hlavový most Headwea Bowknot Hairclip Barrettes Starle sponky do vlasov, Dievčatá, Deti Príslušenstvo

€4.94 - €6.60
( [model] haxy1095 produkt: diy vlasy príslušenstvo pre dievča ženy 100% zbrusu nový. s ize: luk 4 cm farba: farbu, rovnako ako obrázky ukazujú,tam sú mierne rozdiel medzi obraz a skutočné položka spôsobené svetla jas,dúfam, že ste porozumeli , materiál: polyester výhody: zvyčajne,budeme mix obľúbené farby pre vás, ak potrebujete vybrať farbu,povedzte nám, číslo a kód )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks/veľa Elegantný Jemný Satén Scrunchies pre Ženy, Dievčatá Hrubé Cope, Držiak na Vlasy Väzby Elastické gumičky na Vlasy Príslušenstvo

€3.04 - €5.15
( 1 materiál : satén textílie 2 zásob farba : 7 farieb 3 min : 2 ks(môžete kombinovať rôzne farby, ako sa vám páči) 4 ready-to-loď času : všetky naše produkty sú všeobecne zásobené s dobrou qty a len musíte čakať niekoľko dní, nové výrobné ak akejkoľvek farby nie sú k dispozícii počas objednávania 5 spôsobov dopravy a čas : 20-50 dní cainiao super ekonomika lodnej dopravy. 6 )