0

Menu

NOVÉ Clona Flex Kábel Pre Canon EF 100-400mm 100-400 1:4-5.6 L JE Oprava Časť

Shop: Fotoaparát & Foto
NOVÉ Clona Flex Kábel Pre Canon EF 100-400mm 100-400 1:4-5.6 L JE Oprava Časť

NOVÉ Clona Flex Kábel Pre Canon EF 100-400mm 100-400 1:4-5.6 L JE Oprava Časť

( 0 Recenzie )
€11.37
Kategória: Fotoaparát & Foto
Sku: k31997

Informácie o výrobku

Položky bude dodaný do 3 pracovných dní po prijatí overené platba,ale zvyčajne nasledujúci pracovný deň po úhrade,tovar vám bude expedovaný doporučene air mail s sledovania služby.Za normálnych okolností,to bude trvať 10-40 pracovných dní pre dodanie.Ako všetci vieme,medzinárodnú dopravu čas je vždy mimo kontrolu,najmä colnej proces je zložitý a nepredvídateľný,Ale my bude odoslaný, akonáhle je to možné,budeme loď položky v rámci určitých biz dní, ako sľúbil v našom zozname.Po vydaní tovar,budeme mať sledovacie číslo Pridať do vášho nákupu položky.Ak nechcete prijímať položky na dlhú dobu,pozrite si Prosím váš miestny post office, alebo nás kontaktujte.Dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sa kupujúci je zodpovednosť.

Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás e-mailom.My vám ozveme čo najskôr.(prosím, aby 1_2 pracovných dní odpovedí).Sme radi, že môžeme vyriešiť problém,nepoužívajte, prosím, opustiť Netural alebo Negatívnu spätnú Väzbu a 1,2,3 nízke skóre.Zanecháva negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu nemal pomôcť vyriešiť problém.Ak môžete spokojní s našimi producst a našich služieb,prosím, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 hviezd,boli by Sme veľmi vďační!

Sme poskytli našim zákazníkom vith kvality istí, produkty a rýchle služby.Všetky diely sú odskúšané dobre fungovať pred odoslaním.Ak zistíte akékoľvek poškodenie v našich položiek,kontaktujte nás prosím najneskôr do 7 dní od prevzatia tovaru.Ak sa potrebujete vrátiť,prosím, skontrolujte, či je položka nebude fungovať a, kontaktujte náš služby zákazníkom zástupcu,dajte nám vedieť, podrobné problém.Potom získate jedinečnú adresu pre návrat.Prijímame len návrat na originálnom obale.Prosím, uistite sa, že položka nemá človekom sabotáže.

  • Kompatibilné Kameru Štýl - Digitálnych zrkadloviek
  • Kompatibilné Značky - Canon
  • Package - No
  • Číslo Modelu - EF 100-400mm 100-400 1
  • Názov Značky - goglibee

Značky: kábel pre, ef efs, kábel canon

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

TPS70933DRVR TPS70933DRVT WSON-6 NOVÉ A ORIGNAL V ZÁSOB Lineárny Regulátor IC

€2.40
( tps70933drvr tps70933drvt wson-6 nové a orignal v zásob lineárny regulátor ic pôvodné zobrazenie pôvodné zobrazenie zabezpečenie kvality zabezpečenie kvality jedného komponentu služby jedného komponentu služby expresné služby expresné služby banka platby banka platby čo môžeme pre vás urobiť? 1. poskytne vám s one-stop )
Pridať do zoznamu prianí

Foto Fotografie Dekoratívne Pozadie Handričkou Cirkus Deti Pozadí Maľovanie Na Fotenie Novorodencov Fotografie Rekvizity

€4.41 - €6.29
( výrobky môžu byť použité pre živé pozadie, video konferencie, video hovory a na iných miestach. výrobky môžu byť použité v fotografovanie budov, foto studios, fotografovanie pozadí handričkou . sme informácie o podpore, napríklad vlastné veľkosti, text, fotografie a obrázky . podporujeme diverzifikované predaja. )
Pridať do zoznamu prianí

49 52 55 58 62 67 72 77 Kovové clona Pre Canon, Nikon, Sony Tamron Sigma + Šošovky povedzte mi, Prosím, vášho výberu

€0.47 - €5.69
( 49 52 55 58 68 67 72 77 tele kovové clona pre canon, nikon, sony tamron sigma olympus + šošovky. poznámka: dodávame podľa veľkosti clona sa rozhodnete. objektív kapota je v rozpore s veľkosťou kryt objektívu. napríklad: 58mm clona používa 62mm kryt objektívu. popis: toto môže znížiť kontrast obrazu umožňuje strieľať smerom k zdroju svetla,a ktorá sa odráža vo vnútri objektívu,bez )
Pridať do zoznamu prianí

4G Modul Inštalácia Súpravy Nahradenie Odolný proti Opotrebeniu Dielov mobilný Modul Montážny Drone Príslušenstvo Ľahký pre 3 Pro Drone

€3.22 - €6.45
( popis: 【obutie] vyzýva 4g modul inštalačný držiak pre 3 pro drone 【vysoko kvalitný materiál] vyzýva mobilný modul fixácia je vyrobený z vysoko kvalitnej pu kože materiál, odolný proti opotrebeniu, nepoškodzuje drone tela a moduly 【ľahký dizajn] vyzýva drone mobilný modul montážny kit váži len 11.6 g, ktorý je ľahký a má takmer žiadny vplyv na vytrvalosť letu 【stabilné )
Pridať do zoznamu prianí

7x5ft Fialové Kvety Pozadie Krásne Kvitnúce Fialové Kvety Fotografia v Pozadí a Štúdiovej Fotografie Pozadie Rekvizity

€15.35
( modname=ckeditor mytologické farba loď dragon pozadí nebeský palác art photo studio pozadie 7x5ft fotografie pozadia na stenu polyester, ak pozadí je špinavé, môžete si ju hodiť do práčky.hrubé,odolné, svetlé farby, bez švu.môže byť použité viackrát, vhodné pre profesionálnych fotografov a foto štúdia.je preferovanou voľbou pre fotografov.polyester je hrubý, nepriehľadný, možné prať, )
Pridať do zoznamu prianí

FEICHAO 360 Stupňov Rotácie Mini Loptu Hlavou Hliníkovej Zliatiny Ľahký Prenosný Ballhead s Chladné Topánky pre SLR Fotoaparát, Statív

€9.07 - €15.92
( feichao 360 stupňov rotácie mini loptu hlavou hliníkovej zliatiny ľahký prenosný ballhead s chladné topánky pre slr fotoaparát, statív )
Pridať do zoznamu prianí

Pre 3 Classic/Mini 3 PRO Silikónové puzdro Non - Ochranný Kryt s Obrazovke Diaľkového Ovládania Fotoaparát-Čierne

€6.94 - €9.51
( funkcia: externý silikónový kryt je efektívne anti-drop, nárazu-odolné a odolné proti poškriabaniu, znižovanie škôd a robiť používanie a skladovanie viac starať-free. spevnený povrch dizajn môže byť zarobila na bude bez zmeny tvaru. povrch je nastriekaný s dotyk olej, hydratačné, ako detskú pokožku, krásne a pohodlné. otvor pozícia je presné, a diaľkové ovládanie je pre integrácia, )
Pridať do zoznamu prianí

Ochranný plášť Pre Gopro Hero 3+/4 Ochranný plášť Kovov CNC Hliníkové Zámok Pre Športové Fotoaparát Vodotesný Shell

€2.09 - €3.81
( [xlmodel]-[produkty]-[55441] [xlmodel]-[custom]-[55440] upozornenie: kamera, bývanie, veci a mobilný telefón v obrázkoch vyššie nie sú zahrnuté. stručný popis: náš novo navrhnutý zámok pracky je lepšej kvality ako iné podobné položky na trhu.je vybavený lepšie a spoľahlivejšie lock systém, umožňuje použiť viac pohodlne. vlastnosti produktu: 1) úplne nové )
Pridať do zoznamu prianí

Opravu Časti Audio Jack Jk-1028 Pripojit-5022-316-Pre Sony ILCE-7S3 ILCE-7SM3 A7SM3 A7S3 A7S III ILCE-7M4 ILCE-7RM4 A7R IV

€52.95 - €55.74
( značka: sony model výrobku: ilce-7sm3 diely meno: audio jack stav: nové opravu časti audio jack jk-1028 pripojit-5022-316-pre sony ilce-7s3 ilce-7sm3 a7sm3 a7s3 a7s iii ilce-7m4 ilce-7rm4 a7r iv milí kupujúci: vitajte na taolin digitálny obchod. zásielky: *prijmeme: paypal *zašleme tovar na kupujúceho, adresu, ktorú váš účet, ak chcete položku bude zaslané )
Pridať do zoznamu prianí

Sunnylife Uhlíkových Vlákien Vrtule Stráže Chránič Proti kolízii EVA Pruhy Tienenie Krúžky Rekvizity Chránič Pre DJI AVATA Drone

€14.98 - €17.62
( sunnylife uhlíkových vlákien vrtule stráže chránič proti kolízii eva pruhy tienenie krúžky rekvizity chránič pre dji avata drone poznámka pre brazílsky zákazníkovi: tu v brazílii pravidlá pre prijímanie medzinárodných aby zmenila od roku 2020. firmy dovážajúcej nič brazílii sa mal štát ich cnpj číslo, a jednotlivci by mali štátu ich cpf číslo faktúry.takže ak chcete, aby sme na loď )
Pridať do zoznamu prianí

Koridor Fotografie Pozadia Fotografie Rekvizity Studio Pozadí 5x7ft

€19.22 - €24.03
( modname=ckeditor červené listy tvar pozadí abstraktné čierneho pozadia art photo studio pozadie 7x5ft fotografie pozadí steny, ak pozadí je špinavé, môžete si ju hodiť do práčky.hrubé,odolné, svetlé farby, bez švu.môže byť použité viackrát, vhodné pre profesionálnych fotografov a foto štúdia.je preferovanou voľbou pre fotografov.polyester je hrubý, nepriehľadný, možné prať, č šev, nezmizne.môžete )
Pridať do zoznamu prianí

JINBEI HI900 TTL HSS Speedlite Blesk Speedlight Univerzálny Hot Shoe pre Canon, Nikon, Sony Fuji Olympus VS Godox V860III

€272.89 - €321.04
( jinbei hi900 ttl hss speedlite blesk speedlight flash univerzálny hot shoe pre canon, nikon, sony fuji olympus fotoaparát pentax zaujímavosti: univerzálny teplé topánky.kompatibilné s canon/nikon/sony/fuji/panasonic/olympus 80ws gn60; 0.05~1,5 s recyklovať čas 2500ma li-ion batéria.plný výkon vytrvalosť>500-krát 3w led modelovanie lampa, 3-výstroj jas upraviť master/slave/speedlite )
Pridať do zoznamu prianí

Akryl List Odraz Dosky 3ks Námestie Fotografie Pozadí Dosky pre zátišia Fotografie, Šperky, Hodinky Fotografie

€22.22 - €30.43
( funkcie: vysoko reflexné: keď objekt je zobrazené na to,môže vyrábať krásne obrátený obraz a prezentovať trojrozmerný efekt objektu. hladké a robustný povrch: obe strany sú hladké a lesklé,anti-tlak,anti-drop a nárazu-odolný,ľahko sa čistí s tečúcou vodou. vysoko kvalitné akrylové materiál: ideálny materiál pre výrobu odraz rada,to môže odrážať snímky dokonale,rovnako ako )