0

Menu

Záhrady Záhrady Závlahový Systém Nastaviť Zalievanie Zavlažovanie Systémové Príslušenstvo Záhradné Hadice Zavlažovacie Systém

Shop: Záhrada Dodávky
Záhrady Záhrady Závlahový Systém Nastaviť Zalievanie Zavlažovanie Systémové Príslušenstvo Záhradné Hadice Zavlažovacie Systém

Záhrady Záhrady Závlahový Systém Nastaviť Zalievanie Zavlažovanie Systémové Príslušenstvo Záhradné Hadice Zavlažovacie Systém

( 0 Recenzie )
€27.44 - €44.26
Kategória: Záhrada Dodávky
Sku: k32365

Informácie o výrobku

Záhrady Záhrady Závlahový Systém Nastaviť Zalievanie Zavlažovanie Systémové Príslušenstvo Záhradné Hadice Zavlažovacie Systém

[Upgrade zavlažovanie súpravy s timer]Vyrobená z vysoko-kvalitných UV-odolný materiál, ktorý umožňuje regulovať množstvo vody a umožňuje poskytovať presné závlahový systém.Tento zalievanie časovač programovateľný do rôznych zalievanie plány, ak sa vyžaduje, a zavlažovacích cyklov môže byť naplánované až 16 programov za deň.

[Nastaviteľné zavlažovanie sady]trysky dá zapnúť, vypnúť alebo nastaviť samostatne.Pomocou 8-otvor nastaviteľné drippers, 360 ° otáčanie vody sprej môžete nastaviť prietok vody, aby vyhovovali rôznych rastlín.Vodné všetky vaše rastliny v rovnakom čase a v každej dýzy je možné individuálne nastaviť, splniť rôzne zavlažovacie potrebné.

[2-cestný konektor]obojsmerná rýchly konektor môže zvýšiť prietok vody, znížiť vody z diaľkových potrubí a znížiť zbytočné problémy.Vhodný pre väčšinu kohútiky.Táto súprava obsahuje 2 typy ťuknite na položku konektory.Jedným z nich je, závitové ťuknite na položku spojenie s 2-pásmov oddeľovač (1/2 inchand 3/4 palce, závitové čapy).Ostatné je univerzálny batérie, konektor pre unthreaded kohútikov.

[Inštalácia tipy]Vybavené poschodí zástrčky, že potrebujete začať zavlažovanie a zastaviť zalievať rastliny ručne.Ideálne pre záhrady, balkóny, kvetinové okná, skleníky, záhrady, kvetináče,závesné koše atď.

Materiál: Plast

farba: Ako je znázornené

Obsah Balenia:

1 x 25m hadice

2 x Dvojlôžková rúry spoločné

1 x Univerzálny Konektor

1 x Y typ shunt

10 x Ploché úst čaj

10 x Tee barb spoločné

5 x Konci zapojte

1 x Závitový konektor

1 x Tesniace pásky

20 x kábel väzby

20 x zem plug

10 x Atomizing Tryska

10 x Zavlažovania

1 x Časovač

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte Krkos.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

O Zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3.Prosím, všimnite si, že nebudeme zodpovední za ciel.Prosím, colné odbavenie sami.

4.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, Krkos.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex.To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

O Po-predajný Servis

Sme spoľahlivý predajca a máme profesionálny po-predajný servis pre všetky naše zvyky.Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke,prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu, kým vám radi odpoveď.

O Spätnú Väzbu

1. Pozrite si prosím balíček a položka keď si pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

2. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní so svojím balík,prosím, nenechajte sa neváhajte na nás obrátiť najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás.

3. Ak nie je žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

2 KS 800W 220V Elektrické Vyhrievané Med Fréza Nehrdzavejúcej Ocele Škrabanie Uncapping Nôž Bee Farmy Včelárske Náradie Škrabka Dodávky

€51.75 - €60.88
( čepeľ sa začne zohrievať po pohonom.to kusy sleziny vosk efektívnejšie, a šetrí váš čas.to je vaším nepostrádateľným a praktické nástroje pre včelárstvo.použitie: ak chcete odstrániť kryt, keď extrakcie med parameter: austrálsky štandard, britská norma, európska norma hrúbka: 7 mm hmotnosť: 470g nôž orgán: 250x50mm celková dĺžka: 440mm rukoväť veľkosť: 145x30x40mm materiál: nerezová oceľ )
Pridať do zoznamu prianí

Succulents Hrnce Vintage Kvetinové Vázy Rustikálny Kovové Vedro Sadenie Veľký Vonkajší Sadenie Kvetináč Domácnosti Vintage Kvetináč

€34.94 - €72.81
( popis ste stále hľadá kreatívny a praktický kvetináč?ste pri hľadaní odolné, multifunkčný hrniec, ktoré môžu slúžiť na čas?ak áno, pozrite sa žiadne ďalšie!naše kvetináče musia spĺňať vaše potreby.oni sú jeden z najlepších možností pre vás. funkcie -farba:ako je znázornené -materiál:železo -veľkosť:22.50x11.30x10.50 cm/8.84x4.44x4.13in -s elegantný )
Pridať do zoznamu prianí

Ja Zalievanie Sadenie 8 Palcový Samostatne Zalievanie Sadenie S Drenážny Otvor Kvetináče Škôlky Výsadbu Banku Pre Izbové Rastliny

€17.68 - €35.37
( popis: 1. 【sada 2] vyzýva tam sú 2 ks 8-palcový priemer self-zalievanie rastlín hrnce, vyrobená z vysoko-kvalitné, pp, táto veľkosť je takmer vhodná pre väčšinu malých a stredných vnútorné a vonkajšie rastliny a bylinkové korenie záhrady. 2. 【kvetináčov s drenážne otvory] vyzýva oka drenážne otvory v spodnej časti nádoby uchovávajte pôda vyčerpaná a vetrané na zamedzenie straty )
Pridať do zoznamu prianí

Prispôsobený podľa výrobcov Nepremokavé Ochranu pred Slnkom voľne Stojaca Sklo Sunrooms S Hliníka, Vila

€779.35
( naše produkty sú na mieru vyrobené.kontaktujte nás pred podaním objednávky. prispôsobený podľa výrobcov nepremokavé ochranu pred slnkom voľne stojaca sklo sunrooms s hliníka, vila sunrooms 1.úspory energie 2.ochrana životného prostredia 3.dobrý daylighting 4.jednoduchá inštalácia (1)sunroom je uzavretý energeticky efektívne priestor pripojený k exteriér )
Pridať do zoznamu prianí

Úli Fajčiar Nastaviť Bezpečné Včelár Starter Kit /Set Nerezovej Ocele pre Zbierať Med pre Včelárskych

€36.31 - €69.82
( úli fajčiar nastaviť bezpečné včelár starter kit /set nerezovej ocele pre zbierať med pre včelárskych funkcie: 1. [veľký dym hlasitosti] s veľké množstvo dymu, môžete rýchlo a účinne riadiť preč včely, jednoduchý na obsluhu, môže byť použitý s dôverou. 2. [multifunkčné] tento včelárskych nástroj nemôže jazdiť len bee kolóniu z úľa získať med, ale tiež môžu byť použité )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks Vysoko-tlakový Čistiaci Stroj Filter Vodný Filter Záhradné Hadice Rýchly Konektor 4pcs Vnútorné Jadro Filter Auta Priehľadné Diely

€6.57 - €9.39
( podrobnosti: * úplne nové a vysokej kvality *vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, viac odolná. *vhodné pre karcher k2-k7 série tlakových. *max. tlak: 175psi *max. teplota: 140° *farba:transparentná (ako obrázky zobraziť) *materiál:plast *priemer: 3 cm(cca.) obsah balenia s : 2 ks filtrov 4 ks filter sietí poznámka:reálna )
Pridať do zoznamu prianí

30Pcs 3/8 Palca Sklzu Lok Misting Tryska Spojky Tees 10/24 UNC 1000 PSI Rýchle Pripojenie

€25.34 - €79.17
( 30pcs 3/8 palca sklzu lok misting tryska spojky tees 10/24 unc 1000 psi rýchle pripojenie 1.slip-lok dizajn môže byť použitý s nízkym aj vysokým tlakom systémy 2.3/8 palca kompresie spojky 3.1000 psi hodnotené 4.3/8-palcový od flexibilné hadice hmly tlak kapacita: 20-120 kg. postrekovač, typ:čerpadla úplne nové farba:strieborná materiál:poniklovaná )
Pridať do zoznamu prianí

1PCS Zelená Balkón Zavesenie Typu Non Tkané Cítil Viac Taška,6Pockets,, Jahoda Výsadbu Taška, Strojov Taška, Vanilka Taška.

€9.03 - €13.89
( 1pcs zelená balkón zavesenie typu non tkané cítil viac taška,6pockets,, jahoda výsadbu taška, strojov taška, vanilka taška. vitajte kontaktujte nás pre veľké množstvo veľkoobchod vitajte kontaktujte nás pre najlepšie prepravu spôsobom šetrí náklady na dopravu pri nákupe veľa veľa. keď si kúpite veľa veľa. ak zistíte, prepravné náklady, je vysoká loď na vašu adresu . prosím, )
Pridať do zoznamu prianí

Formy na betón hrnce kvetináče formy Dreva Xexture Konkrétne Hrniec plastové Záhradné Formy na predaj malý Model

€863.55
( prečo si vybrať konkrétne formy 1.nie je ovplyvnený ostrieľaný zmenu teploty. 2.rozmerovo stabilné 3.vydrží sneh, dážď,teplo a chlad . 4.môžu byť maľované akúkoľvek farbu ako budete chcieť. 5.nákladovo efektívne a šetrné k životnému prostrediu, náklady na betón nie je drahé a 50% betón je vyrobený z recyklovať materiály. materiál pomocou formy )
Pridať do zoznamu prianí

2X Tri Priebeh Záhrada Cesta Plast Betónové Obrubníky Tehla Formy Diy Chodník Cement, Tehla Plesní

€10.44 - €29.82
( 2x tri priebeh záhrada cesta plast betónové obrubníky tehla formy diy chodník cement, tehla plesní materiál: plast farba: biela veľkosť: 11 x 22 x 6 cm obsah balenia:2 * chodník cement, tehla plesní len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté. poznámka: ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť )
Pridať do zoznamu prianí

150 Ks Zavlažovanie Striekacie Trysky, Vodný Striekacia Tryska, Nastaviteľné V 2 Režimoch: Vodná Hmla A Vodného Stĺpca

€23.13 - €42.05
( podpora dropshipping a wholesaling. 100% originál a s zadarmo po-predaj záruky. 150 ks zavlažovanie striekacie trysky, vodný striekacia tryska, nastaviteľné v 2 režimoch: vodná hmla a vodného stĺpca [balík zahrnuté]150 pack nastaviteľné misting tryska s 150 pack tee konektor, tieto sprchových hlavíc vám môže pomôcť vybudovať misting systém na zavlažovanie ležiak oblasti. [jednoduchá )
Pridať do zoznamu prianí

Kosačky Na Trávu Pletie Hlavu Oceľový Drôt Pletie Kefa Krúteného Drôtu Misa Typ Rotujúce Drôt Kolesa Záhradné Náradie Burín Kefa

€19.17 - €29.49
( funkcie: 1.vysoká kvalita:náter môže zlepšiť kvalitu kovu a kameňa materiálov. 2.jedinečný dizajn:vstavaný upevňovacia doska zabezpečuje konzistentnosť a bezpečnosti. 3.široko použitie:poskytuje hladký výkon a flexibilitu zlomu riadku. popis: tento druh ocele kefa je hlavne vhodný na odstraňovanie ostrín, odstránenie prachu, oxidu odstránenie, čistiacich a leštiacich )
Pridať do zoznamu prianí

10pcs kropiace Glóbusov Samostatne Zalievanie Žiarovky pre Rastliny, Automatické Zavlažovanie Loptu Vody Automatické Závlahové Systému Kontroly

€9.04 - €17.40
( funkcie: --rastliny kvet automatické zavlažovanie žiarovka loptu zavlažovanie nástroj,zalievanie rastlín dokonale na dlhú dobu. --vynikajúce pvc materiálu, non-friable, dobrou priepustnosťou, môžete jasne vidieť množstvo vody vo vnútri,vyplňte vody priamo do zavlažovacích zariadení do pôdy. --self-zavlažovacie systém eliminuje potrebu starať o odchode vaše rastliny bez dozoru. - )