0

Menu

Naizaiga 100 cashmere Pivónia stožiare, dlhé tenké jar jeseň fashion Žena Šatkou Ženy, Šatky , MSK46

Shop: Oblečenie, Doplnky
Naizaiga 100 cashmere Pivónia stožiare, dlhé tenké jar jeseň fashion Žena Šatkou Ženy, Šatky , MSK46

Naizaiga 100 cashmere Pivónia stožiare, dlhé tenké jar jeseň fashion Žena Šatkou Ženy, Šatky , MSK46

( 0 Recenzie )
€43.14 - €54.61
Kategória: Oblečenie, Doplnky
Sku: k33193

Informácie o výrobku

Názov produktu : cashmere šatku

Veľkosť produktu : 200*100 cm

Hmotnosť: 100 g/ks

Podrobnosti: Skvelého fringe

Produkt Materiál : 99.9999999% cashmere

Prečo To scarft je tak drahé ?

Cashmere je tenká vrstva z jemného zamatu, ktorá rastie na vonkajšej koža z kôz.To je zahrnutá v studenej korene kôz.Rastie v chladnom zimnom období, odoláva chladu, a spadne po otepľovania na jar.Prispôsobuje sa prirodzene klímy a je zriedkavé špeciálne živočíšnych vlákien. .Cashmere je veľmi drahé, nie iba z dôvodu nedostatku výroby (len 0,2% svetovej celkom zvierat fr výroby), ale čo je dôležitejšie, jeho vynikajúcu kvalitu a vlastnosti.heransaction, tak sa považuje za "vlákno klenot". "Vlákniny Kráľovná

1. Používame cashmere najvyššej kvality od Vnútorné Mongolsko , čo je o 15.5 micron v poriadku a 36-42 mm dlhé.Cashmere je mäkšie ako pravidelné vlny ,ktorá je osemkrát teplejšie ako ovčia vlna a 33% ľahší.

2. Cashmere vlákno, ktoré je v poriadku v štruktúre, silné, ľahké a mäkké .Odevy vyrobené z cashmere poskytujú vynikajúcu izoláciu. .

1. Tento šál je vyrobený z čistej vlny / cashmere a farbené prírodné rastlinné farbivá.

2. Šatka absolvoval rôzne bezpečnostné kontroly a kontroly kvality

Štát Kvality Útvaru Dohľadu nad Číny.

Takže, tu sú žiadne škodlivé látky vľavo v šatku , pls neumývajte šatka

opäť Nesprávne umývanie metódy výsledok v šatku škody.

Cashmere šatku 1. Pri nosení cashmere výrobky, byť opatrní, aby ich čisté.Cashmere spodná bielizeň by mala byť jemne porazený ak chcete odstrániť prach.Na cashmere bunda môže byť jemne brúsený jemnou kefkou v smere z vlasov odstrániť prach.To môže tiež zabrániť kobylky z toho číha a ničiť.Hladké.Okrem toho, cashmere výrobky by sa mali umývať v čase. 2. Na cashmere produkty, ktoré prechádzajú cez musia umývať, žehliť, sušené a uložené po ukladajú na sezónu.To môže znížiť podmienky a rozsah plesní aphid činnosť, a môžu byť aj sterilizované insekticíd. 3. Pri skladovaní cashmere produkty, uložte ich do rovnej polohy, a to nie je zavesiť ich, aby sa zabránilo previsnuté deformácie, a nedošlo k zámene s inými predmetmi v rovnakom taška. 4. Uložené cashmere produkty by mali byť tienené pred svetlom, aby zabránili vyblednutiu.Oni by mali byť vetrané, v pohode, oprášil, vlhký, a nie je vystavený slnečnému žiareniu. 5. Cashmere je prírodné vlákno a obsahuje mnoho prírodných bielkovín, takže je ľahké byť napadnutý hmyzom.Aby sa tomu zabránilo, sušené cashmere produktov by malo byť sušené a potom uložené v čistého igelitového vrecka a pridal sa k gáfor.Zároveň dať plesniam-dôkaz anti-roztoč tablet okolo skrini, aby sa zabránilo cashmere výrobky z namočili a mildewed.Ale vyhýbajte sa priamemu kontaktu medzi anti-kaz agent a cashmere sveter.

1. Naša cena nie je zahŕňajú Colné Daň, ktoré by mali platiť pre kupujúcim .

2. Ak chcete mix mnoho rôznych štýl šatku , prosím, neváhajte contect s nami zmeniť

cena pre vás , vďaka .

3. Ruský zákazník, prosím, napíšte celý názov na Krkos.sk objednávke , ak nie je úplné meno , nemôžete

dostanete tovar .

  • Šatky Typ - Šatka, Zábal
  • Číslo Modelu - L
  • Platné Sezóny - Zimné
  • Dĺžka Šatky - >175cm
  • Oddelenie Meno - Dospelý
  • Miesto Pôvodu - Čína (Pevninská Časť))
  • Materiál - Cashmere
  • Pohlavie - ŽENY
  • Funkcia - Udržať v teple
  • Názov Značky - Naizaiga
  • Vzor Typ - Tlač
  • CN - Zhejiang
  • Platné Scény - Príležitostné
  • Dátum Vydania - Autumn2021
  • Štýl - Móda
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Položka Druh - Šatky

Značky: pivónia stožiare, , nový Šál &Zábal

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Nový, Originálny Nerezový Lietať Eagle Bolo Kravatu Kožený Náhrdelník

€29.63 - €32.20
( nový, originálny nerezový lietať eagle bolo kravatu kožený náhrdelník zbrusu nový skladom sku:bolotie-077 materiál: nehrdzavejúca oceľ bolo bodnutie je skutočný kožené pletené lano má klip slide späť pre jednoduché nastavenie veľkosť bolo sa o 3.15*1.42 palcov (80*36 mm) príroda nehrdzavejúcej ocele farba loď na celom svete bolo kravatu, )
Pridať do zoznamu prianí

Pozrite tenké! Kórea žiarivkové svetlo zelená semiš hlavový most iny jeseň a v zime retro čistá červená čelenka ženy

€2.73 - €4.02
( pozrite tenké!kórea žiarivkové svetlo zelená semiš hlavový most iny jeseň a v zime retro čistá červená čelenka ženy materiál: kórejská kvalitné semiš veľkosť: šírka hlavy je o 3 cm príručka chyba merania je o 1 cm rôznych výrobných šarží, hubky hrúbka nie je to isté, prosím, starostlivo zvážte, pred objednaním )
Pridať do zoznamu prianí

Letné Bežné Vyšívaný Kvetinový Šifón Dlhé Tričko Jazdy Šatku Na Ochranu Pred Slnkom Rukávy Pláži Šatka

€6.04
( úplne nové a vysokej kvality! pohlavie: ženy materiál: polyesterové vlákna farba: 9 farieb veľkosť: 70*160 cm štýl: módne, trendové package zahrnuté: 1x šatka láskavo pripomenúť: 1.malý vôňa je normálne.prosím, uvedenie mimo neho za pár dní, vôňa zmizne. 2.prosím, dovoľte malé farebné rozdiely spôsobené rôznym fotoaparát alebo )
Pridať do zoznamu prianí

Mini Modré Svetlo Blokuje Okuliare na Čítanie Skladacie Presbyopia Okuliare Módne Anti Eyestrain Pružiny Závesov Čitateľov s Kľúčom

€1.94 - €2.77
( horúce módne mini dizajn modré svetlo okuliare na čítanie muži ženy skladacie malé okuliare, rám, čierne kovové okuliare s kľúčom prípade 100% zbrusu nový, vysoká kvalita! typ: modré svetlo okuliare na čítanie štýl: kompaktné, prenosné farba: čierna, červená okuliare, šošovky, materiál: polykarbonát okuliare materiál rámu: nerezová oceľ okuliare )
Pridať do zoznamu prianí

COWATHER Top Cow Originálne Kožené Pásy Pre Mužov Vysoko Kvalitného Kovu Automatickej Pracky pánske Pás Čierne Luxusné Muž Cowhide Popruh

€14.44 - €28.31
( detaily produktu názov:pásy pre mužov materiál: krava pravej kože dĺžka: s110cm m115cm l120cm xl125cm 2xl130cm farba: čierna, hnedá štýl: módne vhodné: muži nádherné remeslo )
Pridať do zoznamu prianí

Móda Lesklé Drahokamu hlavový most pre Ženy, Hairband Lady Elegantné Pásma Kryštálovej Živice kórejský Vlasy Hoop Luxusné Vlasové Doplnky

€0.47 - €5.25
( ak narazíte na akékoľvek problémy, prosím, kontaktujte nás. budeme poskytovať najlepšie služby typ: sušič na klip,sponky do vlasov,barrette,pazúr klip,vlasy kapely darček: vianoce,strán,svadby,narodeniny,výročia poznámka:1 :objednávka suma presiahne 5 usd.pošleme na rýchlejšie logistiky. 2 :vzhľadom na rôzne nastavenia obrazovky, skutočný produkt, môže byť trochu )
Pridať do zoznamu prianí

2ks/Set Kreslených Mačka sponky do vlasov Pre Dievčatá pokrývku hlavy Sladké sponky do Vlasov Barrettes Deti Módne Vlasové Doplnky detské Darčeky

€1.12 - €1.60
( množstvo:2ks materiál:pvc bandshair pásma priemer 3 cm sponky do vlasov 5cm 1. prosím, aby trochu sa líši vzhľadom na ručné meranie,uvedené rozmery sú len pre referenčné účely. 2. prosím potrebné pripomenúť, že vzhľadom na svetelné efekty, jas,kontrast nastavenia monitora atď,môžu byť niektoré menšie rozdiely v tóne stránky farebné fotografie a aktuálnej položky. )
Pridať do zoznamu prianí

Letné Módy Žena Geometrické Kovové Vlasy Stick Vlasy Pazúry Dámy Vlasy Príslušenstvo Hairclip Sponky Do Vlasov Pokrývku Hlavy Barrettes Spona Do Vlasov

€1.34 - €1.91
( letné módy žena geometrické kovové vlasy stick vlasy pazúry dámy vlasy príslušenstvo hairclip sponky do vlasov pokrývku hlavy barrettes spona do vlasov materiál: kovová zliatina, farba: zlatá veľkosť:ako obrázok zobraziť balenie obsahuje:1x vlásenky z dôvodu rozdielu medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.ďakujeme! )
Pridať do zoznamu prianí

Elegantné Perly, Korálky Vlásenky pre Ženy Móda Geometrické Vlasy Pazúr Barrettes pokrývku hlavy Horsetail sponky do Vlasov Vlasy Krab Príslušenstvo

€25.03 - €50.06
( popis: módny dizajn,100%zbrusu nový ,vysoko kvalitné, balené: 1pc materiál: akryl príležitosti:denne,dovolenka,dar,festival,párty teplé tip: prosím, aby trochu sa líši vzhľadom na ručné meranie,uvedené rozmery sú len pre referenčné účely. prosím potrebné pripomenúť, že z dôvodu svetelné efekty, monitora jas/kontrast nastavenia atď., mohli by tam )
Pridať do zoznamu prianí

1 Pár Elastické Zápästie Stráže Podporu Artritída Vyvrtnutie Kapela Karpálneho Chránič Ruky Rovnátka Športové Bezpečnosti Náramok Artritída Rukavice

€2.71 - €3.71
( popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. funkcie: materiál:latex farba:ako na obrázku zobrazené veľkosť:cca 16*9 cm (1 palec =25,4 očakávané mm alebo 1 mm = 0.0393 inch) balenie obsahuje: 1 pár rukavíc upozornenie: 1. nechajte 2-3% chyba kvôli ručné meranie. prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. 2. )
Pridať do zoznamu prianí

Deň nezávislosti Luky sponky do Vlasov 4 cm hlavový most Headwea Bowknot Hairclip Barrettes Starle sponky do vlasov, Dievčatá, Deti Príslušenstvo

€4.94 - €6.60
( [model] haxy1095 produkt: diy vlasy príslušenstvo pre dievča ženy 100% zbrusu nový. s ize: luk 4 cm farba: farbu, rovnako ako obrázky ukazujú,tam sú mierne rozdiel medzi obraz a skutočné položka spôsobené svetla jas,dúfam, že ste porozumeli , materiál: polyester výhody: zvyčajne,budeme mix obľúbené farby pre vás, ak potrebujete vybrať farbu,povedzte nám, číslo a kód )
Pridať do zoznamu prianí

Úrad Anti Modré Svetlo Okuliare Ženy Muži Herný Počítač Okuliare, Transparentné Okuliare Rám Pohodlie Anti Blue Ray Okuliare

€0.30
( úrad anti modré svetlo okuliare ženy muži herný počítač okuliare, transparentné okuliare rám pohodlie anti blue ray okuliare )