0

Menu

Tmavo Sivá Umenie Samoopaľovacie Handričkou Závesy pre bývanie, Jedáleň, Spálňa Luxusné Hrnú Zatmenie Okno Závesy pre Spálne

Shop: Bytový Textil
Tmavo Sivá Umenie Samoopaľovacie Handričkou Závesy pre bývanie, Jedáleň, Spálňa Luxusné Hrnú Zatmenie Okno Závesy pre Spálne

Tmavo Sivá Umenie Samoopaľovacie Handričkou Závesy pre bývanie, Jedáleň, Spálňa Luxusné Hrnú Zatmenie Okno Závesy pre Spálne

( 0 Recenzie )
€5.32 - €10.64
Kategória: Bytový Textil
Sku: k3446

Informácie o výrobku

Funkcie:

Typ: Okno Závesy/Tylu

Materiál: 100% Polyester

Tieňovanie hodnotiť: Záclony-80%;Tyl záclony-5%

Hmotnosť: Blackout Závesy-700g/m;Tyl opony-200 g/m

Starostlivosť inštrukcie: prať v teple s, ako sú farby

Tipy:

Package zahrnuté: 1 ks x záves alebo 1 kus x tylu

1.Cena je za 1 kus opony alebo tyl.Opona a tylu sa predávajú oddelene.

(Nie Je Zahrnuté:Strapec/Tieback/Korálky. )

2.Veľkosť:W--znamená, šírka, L--znamená Dĺžku.

3.Opona šírka=2 krát rod/železničnej šírka.

4. Všetky položky sú skutočné streľba.Avšak, rôznych monitoroch môže spôsobiť farby mierne líšiť.

5.Ak vaše okno je 150 cm široký, radšej aby obe opony a tylu 2 kusy (W150cm*L250cm)

6. Všetky položky sú skutočné streľba.Avšak, rôznych monitoroch môže spôsobiť farby mierne líšiť.

7. Prosím, nechajte mierne odchýlky (1-3 cm) vzhľadom na lemovanie.

8.Ak výška záclony a tylu si vybrať presahuje 2,8 M, použijeme dva kusy tkaniny, aby to, prosím, venujte pozornosť!

9.Šírka naša opona hlava je vyrobená podľa veľkosť si vyberiete, a výška záclony hlava je všeobecne 90-110 cm.

10. Ak máte ďalšie požiadavky, kontaktujte nás.Môžeme urobiť závesy, ako chcete!

Platby

Môžete platiť pomocou Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, debetná karta Maestro, WebMoney a bankový prevod.

Zásielky

Zašleme výrobok do 3-7 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.Vždy používame UPS/Fedex/DHL/TNT/Rusko Express-SPSR.

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sa kupujúci " zodpovednosť.

Spätná VÄZBA:

Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak nie ste spokojní s položkami ste si objednali, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Môžeme pracovať spoločne vyriešiť akýkoľvek problém.

Žiadny problém, stačí sa obrátiť priamo na nás.Správa Obchodník: cn1510963237(Milosť)

  • Umiestnenie - okno
  • Technics - Tkané
  • Použitie - Domov, Hotel, Kaviareň, Office
  • CN - Zhejiang
  • dvojvrstvové - No
  • Platné Okna Zadajte - Francúzske Okno
  • Funkcia - Translucidus (Tieňovanie Hodnotiť 41%-85%)
  • s zatmenie povlak - No
  • Spracovanie Príslušenstvo Náklady - Zahrnuté
  • Je To Inteligentné Zariadenie - No
  • Záclony - No
  • Materiál - Látky Opony + Voile Opony
  • Otváranie a Zatváranie Metóda - Ľavej a Pravej Biparting Otvorené
  • Typ Inštalácie - Vonkajšie Inštalácie
  • Druh - Roman Opony
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Formát - Lano
  • Štýl - Európsky a Americký Štýl
  • Počet panelov - 1 panel

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Milujem ťa 3000 #ThanksTony Hodiť Vankúš Vankúš Sedí Vankúš Vankúš Nastaviť Gauč Kryty Na Obývacia Izba

€75.66 - €151.32
( dobrý deň!vitajte v našom obchode! podpora pre foto prispôsobenie obrázkov zdarma na prispôsobenie, stačí zadať obrazy s 1200x1200 pixelov alebo viac zamestnancov upozornenie : tento produkt je obojstranný vzor. produkt : 100% zbrusu nový poťah na vankúš (vankúš nie je súčasťou balenia) materiál : polyester pohodlné materiálu. umývanie metóda : pranie v práčke, 30°c )
Pridať do zoznamu prianí

RU151 Nové unikátne elegantné Svadobné dekor biela úplnej voile s čiernou bodkou a zlatých trblietavých stôl runner

€5.67
( popis: 1.materiál voile 2.farba každá farba je k dispozícii 3.veľkosť: 28 podľa 156 palec 4.min 1 kus 5.dodacia lehota 1-7 dní pre vzorky; 10-25 dní pre veľké množstvo 6. oem service prijať 7.poštovné m ethods: dhl; tnt; ups; fedex; ems; do mora alebo oceánu; letecky 8. balenie podrobnosti: vo )
Pridať do zoznamu prianí

Rohože Anti-skĺzol Viac Zahustiť Diatom Blato Praktické Dobré Vstrebávanie Koberec Domácnosti Dodávky

€10.57
( 1 nastavte rohože anti-skĺzol viac zahustiť diatom blato praktické dobré vstrebávanie podlahe koberec domácnosti dodávky popis: môžete nájsť mat ktoré je pohodlné dotyk a môže účinne absorbovať vodu na tour nohy po sprche s pomocou tejto rohože. čo rohože môže ponúknuť je, že je non-dráždi a môže byť umiestnený na podlahe bez posuvné pri každodennom používaní. je )
Pridať do zoznamu prianí

Marilyn Monroe Sexi Bohyňa, Vaňa Non-Slip Koberec Krásna Žena, Spálňa Mat Vchodové Dvere, Podlahové Rohožky Dekorácie Koberec

€31.24 - €56.79
( vitajte ak máte akékoľvek otázky alebo špeciálne požiadavky, prosím, neváhajte nás kontaktovať . podporujeme exkluzívne možnosti prispôsobenia , takže môžete nám poslať váš obľúbený vzor a rohože mieru pre vás! veľkosť : 40 cm*60 cm;15.7 x 23,5 ; materiál popis : 100% polyester , flanelové textílie, non-tkané bodkované plastové dno, hrúbka 0,8 cm; výkonnosť )
Pridať do zoznamu prianí

Pán Tajomstiev Deka Fleece Flanelové Lete Roztomilý Ľahký Tenký Danitz Hodiť Deky Pre Auto Plyšové Tenká Prikrývka

€75.55 - €125.92
( sezóna : jar, leto, jeseň, zima vlastnosti výrobku : tento klimatizácia deka double-layer štruktúry, ktorá udržuje ju v teple a nízku hmotnosť.je odolné a môže byť zložený kompaktne.super mäkké a skvelý pocit.úplne odolať, zmršťovanie a vrásky.naše prikrývky sú mäkké na dotyk, priateľské k pokožke, anti-obaľovanie, proti vráskam, anti-alergické, a non-zvliekanie. platné scéna : )
Pridať do zoznamu prianí

Nordic Modro-zelené Abstraktné Moderná Obývacia Izba Koberec Konferenčný Stolík Koberec Dekor Rohože Pre Spálne Non-slip Umývateľný Kúpeľňa Mat

€18.51 - €26.45
( tip 1 o balení na jednej strane je menej ako 600 mm, rolka balenie.žiadne vedľajšie veľké ako 60 mm koberec skladacie balenie,tak to sa má zaniknúť, keď ho dostanete,bude obnoviť niekoľko dní neskôr.môžete tiež použiť nízkoteplotný parné žehlenie urýchliť obnovu koberec 2 o veľkosti ručné meranie veľkosti prosím, nechajte 2-3 chyby. 3 o farbe vzhľadom )
Pridať do zoznamu prianí

Psychedelický Húb Motýľ Deka Načechraný Útulné Plyšové Mäkké Teplé Tlač Hodiť Deky na Gauč a Kreslo Posteľ Office Narodeninám

€73.34 - €162.97
( ak chcete zobraziť ďalšie štýly,môžete mi poslať svoje fotografie,všetky druhy fotografie,obrázok,obrázok,kresby,umelecké diela môžu byť eaily hotovo. môžete vytlačiť všetky zábery, ktoré, ako on-line alebo fotografie domácich miláčikov,nové výkresy svoje umelecké dielo. je to tak jednoduché ako tlač na papier!! plssend nás jasný obraz pred vytvorením objednávky.(čím vyššie )
Pridať do zoznamu prianí

Delaware koláž dizajn Hodiť Mäkká Deka Velvet Deka Cestovné posteľná bielizeň Deka Domova Fleece Deka

€76.32 - €77.88
( [textúra description] mikrovlákna polyesterová tkanina, vodeodolný. funkcie: prispôsobené návrhy , soft & teplé , hladké , prenosné , anti obaľovanie , bez farby vyblednú , umývateľný. [výkonnosť produktu] anti-obaľovanie flanelové deka je ľahké, odolné a môžu byť zložené kompaktný.je to mäkké a skvelý pocit.úplne odolný voči kontrakcie a zkrabatění.naše prikrývky majú veety )
Pridať do zoznamu prianí

SLAM DUNK vlastné koberec camping mat obývacia izba rohožky Hra koberec anime koberec koberčeky oblasti pre spálne, kuchyne mat anime koberec

€63.77 - €125.05
( dobrý deň!vitajte v našom obchode!kvalita prvý, najlepšie služby.zákazníci sú naši priatelia. okrem vyššie uvedených štýlov, môžete sa obrátiť na obchodníka poskytujú vysokým rozlíšením obrázkov.zabezpečíme výrobcom, ak chcete tlačiť obrázky, ktoré ste poskytli, a aby vaše exkluzívne produkty.ďakujeme vám za vašu priazeň! úprimne dúfam, že si môžete dať nám dobré hodnotenie.budeme )
Pridať do zoznamu prianí

Nový Príchod Ideálny Výšivky Plavidlá Na Zápästie Elastický Zábal Okolo Volánikmi Posteľ Sukne S Bavlna/Polyester Textílie-15 Cm Vysoká

€17.06 - €24.36
( o tejto položky naše posteľ sukne je vaša izba vyzerať viac dokonalá a elegantná. kvalitná konštrukcia - polyesterové a bavlnené tkaniny posteľ sukne.wrinkle & odolnosť voči blednutiu, šetrné k životnému prostrediu s inovatívnym jednoduché-úsek dizajn.č matrac zdvíhacie je potrebná! perfektné fit - naša posteľ sukne sa hodí do 15-palcový drop s veľkostí pre twin, plné, kráľovná )
Pridať do zoznamu prianí

ThranduilThrow Vankúš Mramoru Vankúš Obliečky Na Vankúše Vankúše Gauč Dekoratívne Vankúše Gauč

€76.23 - €152.46
( dobrý deň!vitajte v našom obchode! podpora pre foto prispôsobenie obrázkov zdarma na prispôsobenie, stačí zadať obrazy s 1200x1200 pixelov alebo viac zamestnancov upozornenie : tento produkt je obojstranný vzor. produkt : 100% zbrusu nový poťah na vankúš (vankúš nie je súčasťou balenia) materiál : polyester pohodlné materiálu. umývanie metóda : pranie v práčke, 30°c )