0

Menu

110ml variť vodu hrniec s rukoväť označené 9 infuser otvory reálne yixing zisha zhu hliny čaj hrniec ručné remeselné na predaj

Shop: Dom A Záhrada
110ml variť vodu hrniec s rukoväť označené 9 infuser otvory reálne yixing zisha zhu hliny čaj hrniec ručné remeselné na predaj

110ml variť vodu hrniec s rukoväť označené 9 infuser otvory reálne yixing zisha zhu hliny čaj hrniec ručné remeselné na predaj

( 0 Recenzie )
€46.07 - €51.20
Kategória: Dom A Záhrada
Sku: k3518

Informácie o výrobku

To je kombinácia jedného čaj banku.

Objem čaj bank: 110ml

Veľkosť čaj bank: L11cm*W8.2cm*H6cm

Infuser otvorov: 9

Materiál: real yixing zisha zhu hliny

Ponúkame vám sledovacie číslo pre všetkých kupujúcich.

Podmienky

Milí kupujúci, položky sú krehké, ale neboj sa o to.Čo môžete kúpiť od nášho obchodu je nie len výrobkov, ale aj záruku.Budeme určite package položku s viac starostlivosti.Všetko bude ideálne.Možnosť byť rozdelené na svojej ceste k cieľu je veľmi tenké, takmer 1%.Ak niektoré položky sú nefunkčné, prosím, donot byť smutný, pretože sme sa loď, ktorú výmenou.Čo musíte urobiť, je poslať nám fotky zlomených predmetov.Ak je čaju zásobník, že je poškodený, cez prepravu, máte s nami spolupracovať nahlásiť poškodenie vášho miestneho Logistiky prvý.To je veľmi jednoduché!Teraz vychutnať si v našom obchode.Odniesť domov!!

O nás

Vitajte v našom obchode!Ahoj, priatelia.Volám sa Linda.Som rád, že vás spoznávam.Som tak šťastná, že ste konečne nájsť našom obchode.Vezmite prosím na chvíľu pozrieť na produkty z nášho obchodu.Dúfam, že by ste mohli nájsť ten, ktorý vám patrí.Odniesť domov, haha.Zanechať svoje stopy tu, a budete mať po celú dobu.Priniesť Čínsky tajomný pocit z tu, a budete radi, že po celý čas.Mohli by ste sa ma pýtajú, akékoľvek otázky vám dont pochopiť, o Číne alebo Čínsky položky.Budem odpovedať na každú otázku trpezlivo.Ja dúfam, že tento obchod bude prinášať viac pre teba prekvapenie.Môže vám šťastie každý deň!

Doprava

Položky ľahší ako 2 kg, dodávané prostredníctvom e-packetto Spojených Statesand ruskej Federácie, ktorá trvá približne 7 až 15 pracovných dní.Položky ľahší ako 2 kg, dodávané v Číne post vzduchu mailtoother krajín, ktoré trvá asi 15 až 30 pracovných dní.Položky ťažšie ako 2 kg, dodávané spoločnosťou Air mail/EMS/Fedex/DHL.Rozhodli sme sa, prepravu spôsobom.Ak potrebujete konkrétne prepravné plošiny, prosím neváhajte a kontaktujte nás pre podrobnosti.Iný dopravca je rôzne v expedičný poplatok.Budeme citovať pre vás podľa položky hmotnosť a ak je vo vašej krajine.

Vráti

Akceptujeme vrátiť žiadosti s výnimkou niektorých prispôsobené položky.Prosím, kontaktujte nás priamo, ak sa chcete vrátiť.Poskytneme spiatočnú adresu pre vás.Prosím pomôžte nám balík je bezpečnosť, aby sa ubezpečil, že to nebude zlomená počas prepravy.Zabezpečíme vydanie vrátenie peňazí po tom, čo sme dostali v Zbrusu Nový a Neporušenom stave.Prosím pochopiť.Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám lepšie slúžili.Prosím dôverujte nám.Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete akúkoľvek pomoc.

Kontakt

PROSÍM, NEVÁHAJTE NÁS KONTAKTOVAŤ, AK MÁTE AKÉKOĽVEK OTÁZKY ALEBO POTREBUJETE AKÚKOĽVEK POMOC!Budeme reagovať na vás v priebehu 12 hodín.Vaša spokojnosť je naším konečným cieľom.

  • Model - tppk13032116301
  • Objem čaj hrniec - 110ml
  • Veľkosť čaj hrniec - L11cm*W8.2cm*H6cm
  • Počet Používateľov - 1
  • Materiál - Fialová Hliny
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • CN - Jiangsu

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Nové Opravy Páska Super Silné Vlákno Vodotesná Páska Zastavenie Úniku Tesnenie Oprava Pásky Samostatne Opraviť Pásky Samolepiace Tesniace Pásky 2,5 cm X 150 cm

€1.87 - €3.75
( nové opravy páska super silné vlákno vodotesná páska zastavenie úniku tesnenie oprava pásky samostatne opraviť pásky samolepiace tesniace pásky 2,5 cm x 150 cm popis: široký rozsah teplôt -50 ℃ až + 260 ℃, núdzové teplota 300 ℃. tepelná stabilita 200 ℃, na túto teplotu pre dlhodobé aplikácie, bezpečnosť výrobkov platia viac ako 10 rokov, vynikajúce anti-aging vlastnosti. má )
Pridať do zoznamu prianí

2X strička Kuchynské Doplnky Omáčku Loď Plastové Omáčka, Ocot, Olej Kečup Omáčku Dávkovač Sivá + Transparentné

€6.45 - €11.12
( skvelé pre reštaurácia a doma kuchynské použitie použitie ako omáčka,olej,ocot,kečup,horčica,majonéza dávkovač funkcie easy cut-to-fit trysky a pobyt tesný top, ktoré sa ľahko skrutky vypnúť, ale nebude off farba:sivá a transparentných materiál:pe + pp veľkosť:19.5cmx6cm obsah balenia: 2xsqueeze fľašu len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky )
Pridať do zoznamu prianí

Horúce 30 CM z Nerezovej Ocele, Kuchynské Gril Kliešte na GRILOVANIE Jedla Rúra Šalát Ryba Slúžiace Klieštiky na Grilovanie, Varenie Šalát Nástroje

€0.18 - €0.34
( funkcie: vyrobené z nerezovej ocele materiál, anti-korózne, mäkké na dotyk a trvanlivé. vhodné pre model tvorby, spájkovanie, kontrola & montážne práce v laboratóriu, šperky, výroba, opravy, záľuby a remesiel. je tiež možné použiť pre prepojenie potravín, morských rias, sushi, atď. kliešte hlavu s zub značky, aby sa klip veci viac stabilný. ľahko udržiavať, čistenie )
Pridať do zoznamu prianí

Eid Mubarak Zlaté Tortu Vňaťou Zlato Akryl Hajj Ramadánu Mubarak Kareem Hrad Mesiac Cake Dekorácie Moslimských Piecť Tortu Dodávky

€5.39 - €5.68
( eid mubarak zlaté tortu vňaťou zlato akryl hajj ramadánu mubarak kareem hrad mesiac cake dekorácie moslimských piecť tortu dodávky veľkosť:17.5 cm (vysoká) 1 nezabudnite nechajte nám prispôsobiť obsah, tam sú poznámky zákazníka na strane vytvorenie objednávky, prosím, vyplňte svoje vlastné správy, okrem toho si môžete mi poslať e-mail, aby ma informovali prispôsobených content2. aby ste )
Pridať do zoznamu prianí

Ghost Dobrodružstvo Káva Hrnček Mate Pohár Keramický Hrnček Kávy Estetické Šálky Kávy

€79.64 - €227.55
( dobrý deň!vitajte v našom obchode! kvalita je prvá s najlepšie služby.zákazníci všetky sú naši priatelia. módny dizajn,100% zbrusu nový, vysoká kvalita! materiál : keramické hmotnosť : nad 0,4 kg objem : 330 ml výška : 9.5 cm priemer : 8 cm oznámenie 1.umývačka riadu, mikrovlnná rúra, nie je možné používať 2.prosím, dovoľte )
Pridať do zoznamu prianí

Tortu Vidličky 304 Nerezovej Ocele, Kuchynské Tvorivosti Šalát Vidlica Ovocie Vidlica Čaj Vidlica Občerstvenie, Koláč, Dezert Slúžiace Odolné 40JA

€12.88 - €26.27
( funkcie: povýšenie vášho jedálenský skúsenosti s našimi sada 5 nehrdzavejúcej ocele ovocie vidličky - musia mať pre akékoľvek potraviny milenca! vyrobené z vysoko kvalitnej 304 nerezovej ocele, tieto ovocia vidličky sú trvanlivé, hrdza-odolný a ľahko sa čistí ideálny pre každého, kto má jesť ovocie, koláče, dezerty, sladkosti, alebo mooncakes. vhodné pre mnohé príležitosti )
Pridať do zoznamu prianí

Veľkonočný Zajačik Zásobník Drevených Predjedlo Zásobník Stôl Veľkonočné Dekorácie Veľkonočné Strany Slúžiace Zásobník Dreva, Dosky na Raňajky Kuchynský Nástroj

€9.13 - €18.27
( špecifikácie: stav: úplne nové názov: veľkonočný zajačik zásobník materiál: drevo farba: ako je znázornené veľkosť: 25*06cm alebo 35*0,6 cm funkcie: slúžia niektoré báječný zaobchádza s veľkonočný zajačik liečbu zásobník. tento zásobník znie: vážení veľkonočný zajačik písanie na hornej strede. tento zásobník je veľký )
Pridať do zoznamu prianí

11UA Valentína Drevené Korálky s Gnome Strapec Garland Dom, Zrubové Korálky Juty Lano Prírodné Perly Dekorácií na Stenu

€4.74 - €9.69
( funkcia: ootdty drevené korálky girlandy s strapec ozdoby a gnome tvarované drevené ozdoby. krásne a svetlé farby, plne zobraziť romantický pocit na vás, ozdoby sú navrhnuté s srdca tvare, ktorý sa tu budete cítiť lásku vyjadrili iní. vhodná veľkosť pre vás vyzdobiť váš domov a dovolenka nezabudnuteľné spomienky pre vašu rodinu a priateľov. valentína visí ozdoby )
Pridať do zoznamu prianí

Novinka 3D Tvar, Zásobník na Ľadové Kocky Formy Maker Strany Bar, Pivo, Whisky Kremíka Kuchyňa Bar Nástroj Pitnej Príslušenstvo

€12.38
( popis výrobku: použitie: ice cube, tortu formy, diy, čokoláda, cukrovinky, plesní atď., rozsah:trvanlivé a bezpečné pre mrazničkou, rúra, mikrovlnka, umývačka riadu, funkcie:non-stick a ľahké uvoľnenie z formy. špecifikácia: materiál: potravinársky silikón farba: zelená kategória: ako na obrázku pracovná teplota: -60 až +240° c package )
Pridať do zoznamu prianí

Keramické Čaj Nastaviť Matcha Čaj Nastaviť Nástroj, Stáť Auta Misky, Metla, Lopatka Darček Obrad Tradičný Japonský Čajový Set Príslušenstvo

€182.34 - €364.70
( ponúkame zľavy pre veľké množstvo.vitajte na kontakt s nami!keramické čaj nastaviť matcha čaj nastaviť nástroj, stáť auta misky, metla, lopatka darček obrad tradičný japonský čajový set príslušenstvo jemné materiál: matcha set je vyrobený s kvalitných bambusu a keramické, ktoré je bezpečné a spoľahlivé pre nás, na použitie. úsporné: matcha sady sú malé rozmery a váži málo, takže )
Pridať do zoznamu prianí

3 Kusy Sublimačná Silikónové Hrnček Zábal 11 Oz, 15 Oz, 20 Oz Silikónové Pohár Svorka Tepla Stlačte pre Potlač Hrnčekov Sublimačná

€23.86 - €35.62
( rôzne špecifikácie: budete mať 3 kusy sublimačná silikónové hrnček zábaly, ktoré majú rôzne špecifikácie, ako 11 oz, 15 oz a 20 oz, tieto rôzne špecifikácie sa môžu splniť vaše denné použitie a nahradenie potreby vysokým teplotám: tento silikónové pohár svorka je vyrobené zo silikónového a kovového materiálu, hladké a pohodlné stlačte, tento kalich svorka je odolný voči vysokej teplote, )
Pridať do zoznamu prianí

Grind Soľ A Korenie Brúska Sada 2 S Moderným Palcom Stlačte Tlačidlo So Stojanom

€19.12 - €38.25
( korenie soľ a korenie brúska nastavenie mlynčeka na korenie korenie shaker mill palcom stlačte nehrdzavejúcej ocele 2 pack s úložným stojanom ootdty funkcie: 1. hrajú moderný a odolná konštrukcia, ktorá ponúka pohodlné ovládanie, jednoducho vytlačte a grind korenie podľa vášho výberu pre dokonale korenené jedlo 2. všetko, čo musíte urobiť, je stlačiť horné tlačidlo a bez )