0

Menu

10 Ks/Veľa Originálnych Pre Infinix Smart 4 X653 X653C Smart 4C LCD Monitor Mudule Dotykový Displej Digitalizátorom. Senzor Montáž

Shop: Mobilný Telefón Časti
10 Ks/Veľa Originálnych Pre Infinix Smart 4 X653 X653C Smart 4C LCD Monitor Mudule Dotykový Displej Digitalizátorom. Senzor Montáž

10 Ks/Veľa Originálnych Pre Infinix Smart 4 X653 X653C Smart 4C LCD Monitor Mudule Dotykový Displej Digitalizátorom. Senzor Montáž

( 0 Recenzie )
€583.00 - €677.91
Sku: k35733

Informácie o výrobku

10 Ks/Veľa Originálne Lcd Displej Pre Infinix Smart 4 X653 X653C Smart 4C Telefón

LCD Displej Dotykový Displej Digitalizátorom. Montáž

1. Kompatibilný Model: Pre Infinix Smart 4 X653 X653C Smart 4C

2.Veľkosť obrazovky : 6.6 cm

3.Materiál: AMOLED Displej

( Upozornenie: z Dôvodu úpravy výrobných procesov, sériové číslo, vzhľad a materiál obrazovky by mohlo zmeniť,Ale funkcia je rovnaká, prosím prednosť v naturáliách )

4.Funkcia : Môže Nastaviteľný Jas

5.Typ :LCD displej a Dotyková Obrazovka Digitalizátorom.

6.Zárukou kvality :Testované po jednej pred odoslanim

7.Balenie : Pena box , Bubble tašky

1.Keď dostanete balík , prosím, starostlivo skontrolujte, či nie je akékoľvek poškodenie na obale .Ak existuje akékoľvek poškodenie, prosím otvorte ho .Prvá fotiť poškodený balík a potom, kontaktujte náš služby zákazníkom zamestnancov.

2.Pred inštaláciou obrazovky , prosím, test obrazovky, či môže pracovať normálne aj vo svojom telefóne.Ak sa na obrazovke mať nejaký problém, keď si vyskúšať to , prosím, kontaktujte zákaznícky servis v čase.Ak máte nainštalované obrazovky , a potom povedz nám obrazovky majú problém, by sme nemohli potvrdiť whther obrazovka je zlomený, keď ste ju nainštalovať .Tak predávajúci nebude mať žiadnu zodpovednosť na náhradu škody pre vás .

3. Keď ste našli obrazovky majú nejaký problém , Prosím uveďte úplnú inštaláciu video ak chcete zobraziť tento problém sa k nám , a prosím tiež ukázať naše pečiatky, aby nám pomohli potvrdiť obrazovka je naša.Raz sme potvrdiť problém , pomôžeme vám vyriešiť váš problém sz raz.

Máme "Zadarmo Vrátiť Záruky", keď si poslať zásielku späť , potvrďte prosím, že náš produkt je Ok, potom sa nemusíte platiť žiadne zásielky poplatky.A Keď sme dostali vrátenej zásielky , Na Krkos.sk platforma vám plnú náhradu.

Krajiny, ktoré sú momentálne podporované patria Spojené Štáty , Spojené Kráľovstvo, Francúzsko, Španielsko, Nemecko, Švédsko, Portugalsko, Nórsko, Holandsko, Taliansko, Izrael, Mexiko, India, Írsko, Belgicko, Rakúsko, Spojené Arabské Emiráty, Kanada, Brazília, Austrália a 20 ďalších countryes.

1.Pred zadať objednávku, uistite sa, že máte úplnú všetky informácie správne: meno kontaktnej osoby, adresa, psč a telefón.Pripravíme balíček s informáciami poskytnutými v ord.Kupujúci sú zodpovední za nedoručené balíky, ak niektorá z informácií poskytnutých bolo zle.

2. Ruský Priateľ dávať Pozor Prosím : vyplňte, Prosím, v príjemcu, úplný názov v dôsledku novej politiky ruskej colnej

3.Všetky okresy majú rôzne pravidlá, prosím, uistite sa, že výrobok nemajú žiadne obmedzenia vo vašej krajine pred zakúpiť.Kupujúci mať zodpovedný platiť pre všetky ďalšie colné poplatky,maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine.

Ak ste spokojní s položkami a našich služieb.Prosím, zanechajte nám na 5 Hviezdičiek.Je to pre nás veľmi dôležité.

A zľava sa Waitting pre vás ďalšiu objednávku, prosím kontaktujte nás, aby si to

  • Názov Značky - QeuChey
  • Typ Dotykového Displeja - Kapacitný Displej
  • Displej - > 3"
  • Rozlíšenie Displeja - 1520X720, 720 x 1600
  • Funkcia - Môže Nastaviteľný Jas
  • LCD Auta - Áno
  • Veľkosť obrazovky - 6.6 cm
  • Kompatibilný model - Pre Infinix Smart 4 X653 X653C Smart 4C
  • Druh - LCD displej a Dotyková Obrazovka Digitalizátorom.
  • Zárukou Kvality - Testované po jednej Pred odoslanim
  • Kompatibilné Značky - Infinix
  • OZNÁMENIE - Zmiešané farby, aby napísať poznámku
  • Materiál - amoled
  • Číslo Modelu - Pre Infinix Smart 4 X653 X653C Smart 4C
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Záruka - 6 mesiacov
  • Zásielky - doprava zadarmo

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Vysoká Kvalita 9.7" Pre ASUS ZenPad 3S 10 P027 Z500M LCD Monitor Dotykový Displej Digitalizátorom. Montáž bezplatné nástroje s

€75.54 - €79.52
( vysoká kvalita 9.7 pre asus zenpad 3s 10 p027 z500m lcd monitor dotykový displej digitalizátorom. montáž bezplatné nástroje s výhody: 1.desať rokov zlatý dodávateľ v číne.našich zákazníkov po celom svete.top kvalita a dobrú povesť v tomto odvetví. 2.široký sortiment mobilných telefónov častí výrobkov, niečo, čo potrebujete môžeme poskytnúť pre vás, čo máme, alebo nájsť )
Pridať do zoznamu prianí

Pôvodné Testované Späť Veľké Zadné Hlavný Modul Fotoaparátu Pre Huawei Nova 4 4e Nova4 Nova4e Malé Smerom Predná Kamera Flex Kábel

€2.85 - €3.39
( prosím, pozorne si vybrať model, ktorý si musíte kúpiť.nie sme zodpovední za neuplatniteľnosti spôsobené nesprávnym model.vezmite prosím na vedomie, vga kamera späť hlavný fotoaparát detail / real foto : )
Pridať do zoznamu prianí

Pre Huawei P10 Lite LCD Displej Pre Huawei P10 ZVYKNE-L09 L10 L29 LCD BOLA-LX1 BOL-LX1A BOL-LX2 LCD Displej Dotykovej Obrazovky Montáž

€14.48
( popis obrázok platby 1.akceptujeme všetky platobné metódy vyššie.kontaktujte nás, ak máte akékoľvek pochybnosti, keď budete platiť. 2.pre veľké objednávky vám bude ponúknutá zľava, kontaktujte nás. 3.aby platba do 24 hodín.doprava 1. prepravné náklady: kliknite na tlačidlo doprava a platba na karte na stránke detailu produktu, a uvidíte, dodacie údaje.môžete vypočítať )
Pridať do zoznamu prianí

ULEFONE BRNENIE X8 Vibrátor Motor 100% Originálne Nové Vibrátor Flex Kábel Páse s nástrojmi Náhradné Diely pre ULEFONE BRNENIE X8.

€6.89
( ulefone brnenie x8 vibrátor motor 100% originálne nové vibrátor flex kábel páse s nástrojmi náhradné diely pre ulefone brnenie x8 1. 100% zbrusu nový.je to originálny vibrátor flex kábel, vhodný len pre ulefone brnenie x8 .nie je kompatibilná s inými telefónmi. 2. to sa používa, ak chcete nahradiť poškodené, popraskané vibrátor flex kábla z telefónu. 3. je to technický prácu.odporúčame )
Pridať do zoznamu prianí

Nabíjanie pomocou pripojenia USB Port Rada Flex Kábel Konektor Pre OPPO A93 5G / A74 5G / A54 5G

€1.42
( popis obrázok platby 1.akceptujeme všetky platobné metódy vyššie.kontaktujte nás, ak máte akékoľvek pochybnosti, keď budete platiť. 2.pre veľké objednávky vám bude ponúknutá zľava, kontaktujte nás. 3.aby platba do 24 hodín.doprava 1. prepravné náklady: kliknite na tlačidlo doprava a platba na karte na stránke detailu produktu, a uvidíte, dodacie údaje.môžete vypočítať )
Pridať do zoznamu prianí

2-10Ps Usb Nabíjanie Lcd Displej FPC Konektor Konektor Pre Xiao Redmi Poznámka 9 Pro 9S Hongmi Note9S Note9 4G 5G Poco M2 40Pin

€0.92
( farby: pre xiao redmi note9s,pre poco m2 pro,pre redmi poznámka 9 pro 5g,pre redmi poznámka 9 pro 4g )
Pridať do zoznamu prianí

S21+ Výmena Vonkajšieho Skla pre Samsung Galaxy S21 S21 Plus S21 Ultra LCD Displej Dotykový Displej Predné Sklo, Vonkajší Objektív

€6.69
( výmena vonkajšieho skla pre samsung galaxy s21 6.2 s21 plus 6.7 s21 ultra 6.8 lcd displej dotykový displej predné sklo, vonkajší objektív zbrusu nový a kvalitné prednom displeji krytu sklo objektívu používa sa opraviť chybné obrazovky a vymeniť rozbité, popraskané alebo pracovného pokoja, predné krycie sklo. poznámka: táto položka je len vonkajšie sklo objektívu, nemá digitalizátorom. )
Pridať do zoznamu prianí

Nový, Originálny Ulefone Brnenie Batérie Pre Ulefone Brnenie 2 Armor2 Mobilný Telefón Náhradné Batérie Bateria Na Sklade

€12.51 - €14.21
( o procese a zavedenie batérie *poskytuje vynikajúcu nepretržitého napájania zdroje na váš prístroj, sa vyznačuje vysokou hustotou energie a extrémne dlhá plnenie kruhy. uplatňovanie inteligentný integrovaný mikročip vnútri, naše batérie sú vybavené mnohými práv pre prepätiu, nadprúdová, cez výtok, za poplatok, viac moci, viac teplota, skrat, vzad vstup a elektrické core ptc. *prísna kontrola )
Pridať do zoznamu prianí

SIM Kartu, Držiak Pre Meizu Pro 6 Pro6 Plus Pro6Plus Micro SD Kartu Sim Slot Čítačky Zásuvky Nahradenie Opravy Dielov

€3.78 - €4.29
( sim kartu, držiak pre meizu pro 6 pro6 plus pro6plus micro sd kartu sim slot čítačky zásuvky nahradenie opravy dielov ruský priateľ venovať pozornosť prosím !!! vyplňte, prosím, v príjemcu, úplný názov v poradí, v dôsledku novej politiky ruskej colnej, v opačnom prípade sa pravdepodobne nebude prijímať package konečne . nie sme zodpovední za nedoručení spôsobené tým, že )
Pridať do zoznamu prianí

6.5" Pôvodný Pre Motorola G Čistého XT-2163-4 LCD Displej Dotykový Displej Digitalizátorom. Montážne Diely

€22.99 - €30.26
( o: a) spôsob dopravy medzi krajiny a krajiny nie je použitý, a malá časť prepravné náklady budú pridané na vzdialené miesto.b) 100% zaručenú kvalitu a test zásielky, c) ak ste dostali nejaké problémy počas výrobku alebo použite, prosím neváhajte nás kontaktovať na riešenie )
Pridať do zoznamu prianí

USB Nabíjací Dok Rada Poplatok Zásuvka Jack Port Konektor Flex Kábel Pre Meizu Meilan POZNÁMKA 6 5 5 3 3 2 1 M1 M2 M3

€1.14 - €1.34
( usb nabíjací dok rada poplatok zásuvka jack port konektor flex kábel pre meizu meilan poznámka 6 5 5 3 3 2 1 m1 m2 m3 potvrďte prosím, že ak obrázok je produkt, ktorý potrebujete!potvrďte prosím, že váš model telefónu, pred nákupom a verziu, budete potrebovať!prosím, vyplňte celý názov príjemcu v objednávke.vaša objednávka adresa sa musia zhodovať vaša adresa príjemcu.farba niektorých častí )
Pridať do zoznamu prianí

Batéria Zadný Kryt na Huawei MediaPad M5 Lite 8 FJDN2-L09 AL50 Hlavné Späť Prípade Opravy Dielov

€18.19
( hlavné funkcie 1. zadný kryt náhradná pre huawei mediapad m5 lite 8 fjdn2-l09/al50 2. vymeniť rozbité alebo nefunkčnosť späť na bývanie kryt s novým 3. každá položka bola overená a je v dobrom stave pred odoslaním 4. úplne fit a práce 5. odporúčame odbornú montáž.sme nie je zodpovedná za žiadne poškodenie vášho mobilného telefónu/mobilného telefónu, ktoré môže )
Pridať do zoznamu prianí

6.52" Black Pre Coolpad Cool 20 CP03 LCD Displej S Dotykovým displejom Digitalizátorom. Senzor Panel Montáž

€25.41
( popis: 6.52 black pre coolpad cool 20 cp03 lcd displej s dotykovým displejom digitalizátorom. senzor panel zhromaždenia; testované po jednej pred odoslaním a 100% funguje dobre; vynikajúci po-predajný servis. informácie o produkte upozornenie: prosím zabezpečenie vašej doske a lcd funkcie sú stále pracuje správne, ako si ju kúpite. prosím, skontrolujte správnu )
Pridať do zoznamu prianí

1x 11000mAh / 42.35 Wh K10 Dvojité bunky Náhradnú Lítium Batéria Telefónu Pre Oukitel k10 Batérie + Repair Tool Súpravy

€14.08
( 1x 11000mah k10 double-článková batéria pre oukitel k10 batérie + repair tool súpravy funkcie zostaňte v spojení s rodinou a priateľmi dostať extra batérie dnes! poplatok náhradné batérie bez vášho mobilného telefónu. všeobecné najlepšie náhradou za originálne batérie s porovnateľným v pohotovostnom režime a hovorový čas. priamo z našej výroby.skvelý obchod,obrovské )
Pridať do zoznamu prianí

SM N960F N9600 960U Originálne Lcd Pre Samsung Galaxy Note9 Displej Dotykový Displej Digitalizátorom. Panel Montáž S Dot a Spáliť Tieň

€102.40 - €213.33
( 100% testované pred odoslaním +rýchle dodanie sm-n960f n9600 960u originálne lcd pre samsung galxy note9 displej dotykový displej digitalizátorom. panel montáž s dot a spáliť tieň popis: 1. vhodné:pre samsung galaxy note9 2. galaxy note9 pôvodná obrazovka je originál od jmkled 3. kontrola kvality:každý obrazovka bola testovaná pred poštovné a je 100% funkčný. 4. )