0

Menu

Interiéru Vozidla Čistenie Kefkou Konzoly Čistiaca Kefa Klimatizácia Zásuvky Auta Dash Duster S Syntetický Štetec Príslušenstvo

Shop: Umývanie Áut A Údržba
Interiéru Vozidla Čistenie Kefkou Konzoly Čistiaca Kefa Klimatizácia Zásuvky Auta Dash Duster S Syntetický Štetec Príslušenstvo

Interiéru Vozidla Čistenie Kefkou Konzoly Čistiaca Kefa Klimatizácia Zásuvky Auta Dash Duster S Syntetický Štetec Príslušenstvo

( 0 Recenzie )
€3.27 - €6.54
Sku: k36006

Informácie o výrobku

Odrážky: 1.Rýchle Čistenie: majú mäkké štetiny, ktoré sú bezpečné pre vaše auto farby a nezhodí alebo spadne ľahko.Oni tiež majú dobré pružnosť a odolnosť, rovnako ako predĺžil rukoväte a flexibilné tipy pre lepšiu manévrovateľnosť.

2.Jednoduché Použitie: S okrúhlym rukoväť a hladký povrch, toto auto podrobne kefa je ľahko ovládateľný a poskytuje pohodlné uchopenie.Môžete ľahko čistiť každý kút vaše auto s tento šikovný nástroj.

3.Hlboké Čistenie: auto podrobne štetce majú železnú tvar dizajn, ktorý im umožňuje ľahko dosiahnuť hlboké hided prachu vo vzduchu zásuvky.Skosený bod oblúka zabezpečuje úplné pokrytie povrchu a zabraňuje poškrabaniu.

4.Prenosný a Ľahký: Tieto auto podrobne kefky sú ideálne pre čistenie interiéru vozidla bez neprehľadná priestor.Sú kompaktné a nosenie v každom rohu svoje auto, takže ich ľahko prepravovať a skladovať.

5.Univerzálny Čistiaci: Tieto auto podrobne kefy je možné použiť ako pre vnútorné a vonkajšie čistenie, napríklad na palubnej doske, kožené, kolesá, AC otvory, motory a ďalšie.Sú automobilový essentials pre nevinná a lesklé auto.Popis: Udržujte svoje auto, interiér pri pohľade úplne nové s našou interiéru vozidla čistenie kefkou.Skosený arc design robí to nie je ľahké spadnúť, a komfortná rukoväť zaručuje pohodlné používanie.Jeho kompaktný dizajn šetrí miesto a je ideálny pre všetky vaše automobilový essentials.

Špecifikácia: S materiál: umelé vlákna

Kefa rukoväť materiál: pp

Zoznam produktov: auto podrobne kefy x1

Poznámky: 1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

  • Položka Výška - 5cm
  • Položka Šírka - 8cm
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Špeciálne Funkcie - Interiéru vozidla čistiaca kefka
  • Položka Druh - Huby, Utierky & Kefy
  • Druh Materiálu - umelé vlákna
  • Položka Hmotnosť - 70g
  • Položka Dĺžka - 8cm

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Piestové Čerpadlo Ochrany Fitler Tlak Čistenie Filtra pre Akvárium Čerpadla

€3.27 - €5.95
( popis: 【položky] vyzýva: 60 sito záhradné hadice vodný filter účinne filtrovať usadenina z vašej batérie a chrániť váš záhradný postrekovač zariadenia. 【jednoduchá inštalácia] vyzýva: tlaková podložka filter je multi veľkosť závitom (podľa vášho výberu) pre jednoduché pripojenie k väčšine tlakový čistič vstupy, kohútikov a záhradné hadice. 【funkcie] vyzýva: filtrácie )
Pridať do zoznamu prianí

16PCS račňový systém otáčania Kľúča Serpentíny Pás Tool Kit Car Repair Tool Automobilov, Opravy Nastaviť Zásuvky

€31.64 - €42.76
( 16pcs račňový systém otáčania kľúča serpentíny pás tool kit car repair tool automobilov, opravy nastaviť zásuvky členenie položka opis 16pcs račňový systém otáčania kľúča serpentíny pás tool kit automobilov, opravy nastaviť zásuvky pochrómovanej a práškovým nástrekom uhlíkovej ocele pre odolnosť voči korózii nástroj riešenia pre väčšinu všetkých situáciách pre )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Svetlometov Kryt Objektívu Transparentné Svetlometu Shell Nahradiť Tienidlo pre B-Trieda W246 B180 B200 2012-2015 Vľavo

€72.78 - €117.38
( nahradí svetlometu objektív, a vyhovuje väčšine puzdrá vyrobené z vysoko kvalitného polykarbonátu s ochranným uv náter, ktorý zabraňuje žltnutiu alebo vyblednutiu ideálne pre čisté, na posilnenie vzhľad ľahko odstrániť a nainštalovať obutie: pre b-trieda w246 b180 b200 2012-2015 umiestnenie na vozidle: vpredu vľavo,vpravo typ položky: lampa odsávače pár vhodný )
Pridať do zoznamu prianí

Stlačený Vzduch BlowQuick Spojky Vysoký Tlak Fúkačky Pneumatické Kompresor Čistiaci Prostriedok Pre Priemyselné Čistenie

€4.21 - €5.26
( zvírený prach zbrane má výhody silný vietor, nízka spotreba, úspory energie, a dobrý vzduch disperzie.to si uvedomujú, high-výkon a silné fúkanie a spoľahlivé použitie. názov: prach blowinggun materiál: pp+ oceľ veľkosť: dĺžka 7.1 v balenie zoznam: 1 x prachu blowinggun )
Pridať do zoznamu prianí

15" veľkoplošný horák z Nerezovej Ocele, 2 Náhradné Trysky Výkon Umývačky Príslušenstvo pre Koridor Bazény Gumové Podlahy

€36.59 - €69.03
( popis: 【profesionálny povrch cleaner] vyzýva tlakový čistič povrchu vysávač, čistiace prostriedky na ploche 15 cm s dvoma tryskami,ideálny pre čistenie veľkých plôch, ako sú vjazdy, terasy, paluby, a chodníkov. 【vysoká účinnosť] vyzýva príjazdová cesta výkon podložka s 3600 psi, silný výkon, je ideálnym riešením pre tlakových.tvrdý flexibilné štetiny, chráni pracovný povrch a )
Pridať do zoznamu prianí

Rúry Jar Installer Červená Čierna T Rukoväť Údržby Profesionálne Výfukového Potrubia Jar Háčik Ocele pre Motocykel

€3.29 - €5.99
( motocykel výfukového potrubia jar háčik šikovný nástroj pre odstránenie profesionálne opravy údržby 1. výfukové potrubie jar háčik je praktický nástroj pre odstránenie a inštalácia výfukových jar. 2. vhodné pre výfukové potrubie pružiny, bubon brzdy obuvi pružiny, podporu strane pružiny, želiari pin odstránenie. 3. v ťahu tyče je zhustne, odolné na použitie a vyššej efektivity )
Pridať do zoznamu prianí

Ručné 150 PSI Požičovňa Kompresor S LED Svetlom Nafukovacím Mini Electric Car Čerpadlo Vzduch Pneumatiku na Motocykel Prenosných Bezdrôtových Loptu

€35.01 - €44.89
( popis: 【5 tlačidiel] vyzýva 5 tlačidla design, vrátane led tlačidlo, zvýšenie tlaku v pneumatikách, wake/štart/nastavenie jednotky, pokles tlaku v pneumatikách, funkcia prepnúť tlačidlo. 【široký aplikácie] vyzýva 3 druhy nafukovacích trysky, 4 režimy, možno použiť pre rôzne vozidlá, ako sú automobily, motocykle, bicykle a lopty, atď. 【s led svetlom] vyzýva tento mini auto vzduchové )
Pridať do zoznamu prianí

2X Auto Van Valeting Polisher Buffer Baránok Vlna Leštiaci Pad 6 cm

€3.56 - €5.55
( ovčej vlny kryty motora podložky pre auto/van polisher. používa samostatne alebo spolu s leštenie kvapaliny, pasty alebo silu na dosiahnutie lepšieho výkonu. pokročilé technológie výroby, ktorá je mäkké, pružné a nie haly, na zabezpečenie leštenie kvality. ekologický materiál, ktorý je možné umývať vodou a znovu použiť, a tým znižuje náklady. v ovčej vlny séria zápasov )
Pridať do zoznamu prianí

Odmrazovanie Škrabka Deicing Kompaktný Široké Škrabanie Stierače čelného skla Snehu Lopatou Sneh Lopata na Auto

€2.01 - €4.03
( odmrazovanie škrabka deicing kompaktný široké škrabanie stierače čelného skla snehu lopatou sneh lopata na auto špecifikácie: kvôli snap-on dizajn a predĺženou rukoväťou, tento sneh lopata môže ľahko škrípanie snehu v strede čelného skla. sneh lopatou vám pomôže prelomiť ľad a mráz, ušetrí vám čas odstrániť ľad, mráz a sneh, a to nenechá žiadne škrabance na aute, ktoré )
Pridať do zoznamu prianí

Pohodlné Jedno Auto Kryt Nie je Ľahké Poškodenie Transparentné Auto Kryt Elastické Kapely Snehu Ochranu

€1.38 - €2.41
( dôležité informácie materiál:plast veľkosť balenia: veľkosti s: 350 cm x 550cm/137.8 x 216.54 (cca.) m veľkosť: 380cm x 600cm/149.61 x 236.22 (cca.) l veľkosť: 380cm x 650cm/149.61 x 255.91 (cca.) xl veľkosť: 480cm x 750 cm/188.98 x 295.28 (cca.) prehľad: toto auto kryt má jedno dizajn, ktorý je transparentný, bez zápachu, a nie ľahko poškodiť, takže je ideálny )
Pridať do zoznamu prianí

50 ML Fľaše, Odstraňovač Hrdze Derusting Sprej na Mazanie Nástroja Hrdze Hydratačné Inhibítor Údržbu Automobilu Príslušenstvo na Čistenie

€4.56 - €5.70
( funkcie: sa vzťahujú na chróm, horčík, hliník, nerez svietidlo, a iné kovové povrchy, obnoviť lesk, pre multi-účel. odstrániť atomizáciu, oxidácii, korózii a jemných častíc z povrchu kovu. tento produkt má vplyv leštenie a náter kovového povrchu. odstránenie hrdze z kovových povrchov bez poškodenia laku. poznámka: objekty, ktoré vyžadujú vysoko lesklý povrch sa )
Pridať do zoznamu prianí

Koliesko Medzera Súpravu na Čistenie Kanec Vlasy 11Pcs 20/22.5/23/23/23 cm Auto Interiéru Auta Podrobne Kefa Vysokej Kvality PP Výmena

€68.36 - €102.03
( podrobnosti: *100% zbrusu nový a vysoko kvalitné *žiadne kovové časti, nie je na škodu a poškriabaniu pre automobily. *multi-funkčné štetcom, mokré a suché s dvojakým použitím, suché čistenie prachu, mokré peeling čistí nečistoty. *dosť dĺžka, dosiahnuť do výstupku orechy, môžu čistenie úzkych alebo tesný priestor. *mäkká kefa na vlasy, skvelé pre použitie )
Pridať do zoznamu prianí

Auto pneumatiky čistiaca kefa na INFINITI FX EX JX QX X25 EX35 FX G25 G35 G37 ESQ QX50 QX60 QX70 QX80 Q50 Q60 Q70 Q50L AUTO Zubehör

€4.63 - €5.45
( typ položky: auto pneumatiky kefa materiál: nylon + plast farba šedá veľkosť: 25 cm vhodné pre: všetky autá balenie obsahuje: 1 x pneumatiky na umývanie štetca )
Pridať do zoznamu prianí

9Pieces Multi-Purpose Auto Podrobne Kefa Kit Auto Flexibler Štetiny Kolesa, Motor Clean Brush Set Cleaning Tool Starostlivosť o Vozidlo

€11.65 - €18.49
( popis: [jeseň-odolný štetiny hustota] podrobné štetiny sú trvanlivé a nie spadnúť.aj po opakovanom detail spracovanie, detail kefa nebude odpadávať.auto detail kefa, hlava je silná a môže mať veľa mydlovej vody pre viac čistiace akcie. [flexibilné kefkou] funkcia je prírodné štetiny, a automatické detail kefa spája dokonalú pevnosť a pružnosť. visí otvor s lano je vhodné pre zavesenie, )
Pridať do zoznamu prianí

2 KS SUP Vzduchu, Čerpadlo, Hadice Ventil Adaptér Náhrady s 2KS Extra Podložka Tesnenia pre Nafukovacie Stand Up Veslovať Rada Kajak Čln

€6.59 - €11.37
( rád vás spoznávam dobrý deň, môj priateľ, vďaka za vašu návštevu!náš obchod je zameraný na predaj produktov najvyššej kvality, ale na najnižšiu cenu.snažíme sa, aby dal všetko úsilie, aby každá žiadosť od vás.snažíme sa loď sa každý produkt v každý deň.snažíme sa, aby sa stali priateľmi s vami. popis produktu funkcie: 1. elektrické čerpadlo, ventil, tryska výmenu.je )
Pridať do zoznamu prianí

Umývanie Auta Čistiaca Kefa Toaletný Prachu Vosk Mop Mikrovlákna Telescoping Prachu Nástroj S Nastaviteľným Dlhá Rukoväť Blue

€9.16 - €17.61
( podpora dropshipping a wholesaling. 100% originálne a kvalitné s zadarmo po-predaj záruky. názov:mikrovlákna umývacie kefy s nastaviteľným dlhá rukoväť škálovateľné auto okno čistenie kefkou toaletný vosk mp starostlivosť o nástroje rukoväť môže strhnúť,môže byť vymontovaný,pohodlnejšie čistenie.použitá textília je veľmi mäkké,silná absorpcia vody,a nebolí karosérie. rukoväť )