0

Menu

Super Husté 308 Trávy Stenu 40 cm*60 cm Umelý Kvet, Zelené Steny Plastové Trávy Mat Svadbu Pozadí Cestnej Viesť Trhu Dekor

Shop: Dom A Záhrada
Super Husté 308 Trávy Stenu 40 cm*60 cm Umelý Kvet, Zelené Steny Plastové Trávy Mat Svadbu Pozadí Cestnej Viesť Trhu Dekor

Super Husté 308 Trávy Stenu 40 cm*60 cm Umelý Kvet, Zelené Steny Plastové Trávy Mat Svadbu Pozadí Cestnej Viesť Trhu Dekor

( 0 Recenzie )
€298.09
Kategória: Dom A Záhrada
Sku: k3609

Informácie o výrobku

Názov produktu: Umelý Trávnik

Produkt materiál: Plast Farba:

Produkt farba: zelená (ako je uvedené)

Veľkosť produktu: 40 X 60 cm / 15.7x23.6 palcov /50CMX50CM

Produkt obsah balenia: 10 ks

size1:60 CM*40 CM(0.242M2)

10M2 potrebné 42pcs

20 m2 potreba 84pcs

30m2 potrebné 126pcs

50m2 potrebné 210pcs

100m2 potrebné 420pcs

Aplikácia scenáre: 1: krytý a vonkajší, domáce dekorácie, spoločnosť dekorácie, nákupné centrum dekorácie, námestie dekorácie, svadobné scény, dekorácie, reštaurácia, kancelária, spálňa, obývacia izba, parapet, balkón, pavilón, park, atď dekorácie.

poznámka:

1: v Dôsledku mnohých faktorov, ako sú jas displeja a svetla jas, true color tejto položky sa môže mierne líšiť od obrázok zobrazený na webovej stránke.

2: Všetky výrobky sú merané ručne, chyba je 1-3 cm a veľkosť je len pre referenčné účely.

Rašelina Tipy:Remeslá sú mierne poškodený, nie je problém s kvalitou.Vezmite prosím na vedomie, pred objednávke.Ďakujeme!

Iný štýl, prosím, kontaktujte nás.

  • Druh - tráva na stenu
  • Veľkosť - 60cm*40cm
  • Výška - 4-5 cm
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Kategória - Dekoratívne Kvety & Vence
  • Názov Položky - 308 trávy stenu
  • Počet tráva - jeden kus 308 tráva
  • CN - Guangdong
  • Klasifikácia - Umelé Kvety
  • Materiál - Plastové
  • Príležitosti - strana, svadba
  • Štýl - Na Stenu

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

4/6 Ks Placemat Modré Kvety Kuchyňa Placemat Domáce Dekorácie Jedálenský Stôl Rohože Kávy Dráha Mat

€16.52 - €23.61
( poznámka: sme podporu prispôsobené dizajnu.ak máte akúkoľvek potrebu, prosím, neváhajte ma kontaktovať. -o veľkosť 4pcs:33x48cmx4 6pcs:33x48cmx6 -o farba od skenovanie a streľba z iných dôvodov napríklad výskyt fyzického a obraz sa mierne líši prosím, v druhu, farby, majú prednosť vezmite prosím na vedomie, vďaka 1. doprava po celom svete. )
Pridať do zoznamu prianí

4pcs Lopatu Lyžice Lopatu kávovú Lyžičku Lopatu Rukoväť Dezert Lyžice Ice Cream Lyžice Lopatu Tvar Ovocia

€17.35 - €34.71
( 4pcs lopatu lyžice lopatu kávovú lyžičku lopatu rukoväť dezert lyžice ice cream lyžice lopatu tvar ovocia naše rýľ lyžice sú vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, sú odolné, ľahké a prenosné, a veľmi ľahko skladovať alebo prepravovať. tento súbor je nevyhnutné pre kuchyne, pečivo, reštaurácie a dokonca aj bary. ergonomický dizajn.vidlice nastaviť, má hladký a krásny )
Pridať do zoznamu prianí

0-9 Počet Silikónové Lízatko Formy Ľadové Cukríky, Čokoláda, Formy Na Pečenie Nástroj Tortu Jelly Candy Formy S Palicami Party Dekorácie

€1.47 - €2.27
( vlastnosti: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné vysokej kvality a je jednoduché na používanie a čistenie je mäkké a ľahké použitie hodnotenie teplota: -40 celzia do +210 celzia materiál: silikón hmotnosť: 90 g farba:ružová balenie: 1x tortu silikónové formy )
Pridať do zoznamu prianí

Multifunkčné Rezanie Palube Rýchle Rozmrazovanie Zliatiny Spray Paint Dual Stranný Brúsenie Rezacia Doska s Nožom Sharpener

€24.77 - €34.89
( multifunkčné rezanie palube rýchle rozmrazovanie hliníkovej zliatiny spray paint dual stranný brúsenie rezacia doska s nožom sharpener funkcie: 1. zliatina hliníka materiál: vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny materiálu, odolné voči vysokým a nízkym teplotám, nie je ľahké plemeno škodlivé mikroorganizmy, uisťujeme vás kontaktovať s prísadami. 2. nôž sharpener: multifunkčné rezanie palube )
Pridať do zoznamu prianí

Crystal Kvetina Stand Svadobné Centerpieces Kovový Kvet Usporiadanie Stojan Stolový Kvet Váza Pre Svadobné Party Prípade Home Decor

€9.89 - €24.72
( funkcie ⭐ elegantný dizajn: s dvoma vrstvami lesklé crystal akrylové korálky, miesto lesklé kvet loptu (tiež je možné si zakúpiť od našeho odkazu) na hornej pre krásne svadobný stôl vrchol. ⭐široké použitie: táto váza je ideálny pre svadby, výročia, narodeniny, prázdniny, téma stranami a iných veľkých príležitostiach, ako aj každodenné domova. ⭐ jednoduchá inštalácia: )
Pridať do zoznamu prianí

50pcs Svadobné Prospech Boxy Strany Candy Box pre Deti Narodeniny Dekor Kraft Papier Darčeka Taška Dom Tortu Cukru Cookie Balenie Box

€30.71 - €43.87
( informácie o výrobku qty: 50pcs veľkosť: 11.3*6.5*6typ, erroe0.2-0.3 cm materiál: papier poznámka: reálna farba položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas. máme iné podobný tovar, prosím, navštívte môj obchod candy kategórii box akceptujeme veľkoobchod, ak máte záujem, )
Pridať do zoznamu prianí

250g Čínsky Longjing Čaj Hrniec na Zips, Tašky YunWu Biluochun Zelený Čaj Recyklovateľné Tesniaci Č Balenie Vrece

€11.38 - €22.75
( modname=ckeditor milý priateľ, ak tam nemáte štýle chcete, prosím, kontaktujte nás. )
Pridať do zoznamu prianí

2X Pre Ninja Mixér Náhradné Diely Montáž 6 Plutvy, Digestor Čepeľ Mixér Pohár Diely Pre BL450-70 BL451-70 BL454-70

€20.59 - €38.13
( 2x pre ninja mixér náhradné diely montáž 6 plutvy, digestor čepeľ mixér pohár diely pre bl450-70 bl451-70 bl454-70 prosím, skontrolujte: pred nákupom sa, prosím, informujte vášho existujúceho čepele výpočtom plutvy.pozrite si prosím číslo vašej existujúcej čepele.to by malo byť 7 plutvy a 4.1 palcov. najlepšie nahradenie: ak váš nutri ninja mixér netesnosti alebo sa stane hlasnejšie počas )
Pridať do zoznamu prianí

Keramické Tanieri Reštaurácia Tvorivé Hlboký Tanier Domácnosti Kruhové Cestoviny Taniere Dezertné Taniere Ovocné Misy Šalátovej Misy

€25.94 - €37.06
( informácie o výrobku názov produktu: keramické tanieri materiál: keramické účel: riadu,miesto, jedlo zoznam produktov: tanieri*1. tipy: budeme kompletné zásielky do 2 až 3 dní, a poskytnúť rozbité reedícia služby. ak zistíte, že tovar je poškodený/vadný/zle pri prevzatí tovaru, prosím, nebojte sa, obráťte sa na predajcu, ihneď, a budeme reedícia/kompenzovať )
Pridať do zoznamu prianí

SHENHONG Studenej Generátor Dymu pre BBQ Gril alebo Fajčiar Drevo prach Teplej a Studenej Fajčenie Losos Mäso Napáliť Kuchynské Náradie

€15.91 - €24.48
( shenhong studenej generátor dymu pre bbq gril alebo fajčiar drevo prach teplej a studenej fajčenie losos mäso napáliť kuchynské náradie funkcia: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné vyrobené z nerezovej ocele, odolné a trvanlivé jednoduché použitie, vyplňte, dymu, prachu a umožňujú smoulder,pomocou čaj svetla sviečky alebo fakľa. skvelé pre fajčenie ryby, slanina, vajcia, )
Pridať do zoznamu prianí

1pc Umelý Kvet Svadobné Auto Kvety, Vianoce, Halloween Kľučky Dverí Kvety Strany Čela Kvety Festival Dekorácie

€0.67 - €0.84
( 1pc kľučky dverí krásne strany festival dodávky spätné kvetinové svadobné auto popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. funkcie: materiál:pe, stuha farba:ako na obrázku zobrazené size17x35cm balenie obsahuje: 1*auto kvet upozornenie: 1. nechajte 2-3% chyba kvôli ručné meranie. prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred vás )
Pridať do zoznamu prianí

1PC 20/40ml Nehrdzavejúcej Ocele Koktail Soľnička Opatrenie Pohár Dual Shot Piť Alkohol Opatrenie tanečník džigme Kuchynské pomôcky Kuchyňa Strany Bar

€0.81 - €1.16
( funkcia: 1. hlavné použitie: meranie vína, kvapalné,mlieko, prášok, atď. 2. koktail soľnička,dvojité hlavu design 3. odolné,a žiadne reziduálne chuť. 4. nádherné koktail soľnička úplné dodržiavanie bezpečnosti potravín! špecifikácia: stav: 100% zbrusu nový materiál:nehrdzavejúca oceľ farba: strieborná kategória:ako na obrázku zobrazené kapacita: )
Pridať do zoznamu prianí

Prachotesný Stabilné Bowknot Bamboo Panda Špáradlo Držiteľ Domov Dodávky

€0.98 - €5.17
( prachotesný stabilné bowknot bamboo panda špáradlo držiteľ domov dodávky špecifikácie: tento špáradlo držiteľ môže automaticky poskytovať špáradlo v čase, keď vás jemne ho zatlačte, aby sa zabránilo krížovej kontaminácii a zabezpečiť zdravie, pretože jeho jednootvorová a stlačte dizajn. to je špáradlo držiak, ktorý má veľkú kapacitu, ktorá je dosť držať mnoho špáradlá )
Pridať do zoznamu prianí

60 PC Umelé Zelené Ihličie Vetvy-Malé Borovica Konárika Stonky Pmo-Falošný Zelene Borovica Tipov na Vianočný Veniec

€10.43 - €18.97
( materiál: vyrobené z vysoko kvalitného materiálu,ktoré je odolné a môže byť vystavený na slnku a daždi, ľahko sa starať o a môžu byť ideálna dekorácia na dlhú dobu.veľkosť produktu: veľkosť tohto umelého ihličia je: 10 x 8 cm ,a každý borovica ihly majú tri vetvy.tieto umelého ihličia môže zápasu vianoce-tematické dekorácie, ako sú vianočné borovice kríky, ihličia vence práca pre rôzne príležitosti: )
Pridať do zoznamu prianí

1Pc Silikónové Krájač Vajec Strane Vajcia a za stáleho Miešania Metličkou Rotačné Mixér Kuchynské Doplnky ručný Mixér Kuchyňa, Kuchynské Náradie

€2.17 - €4.35
( materiál : silikón veľkosť : 26*5,5 cm farba : náhodne odoslané package zahrnuté: 1pc poznámka: prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie a uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním. pl jednoduché pochopiť, že farby sa môžu existovať chromatické aberration ako rôzne umiestnenie obrázkov. )