0

Menu

1Pcs Ochranné Futbal Členok Podporu Basketbal Členok, Ortézy Vonkajšie Beh Fitness Kompresie Popruh, Pás Chránič Členku

Shop: Fitnes A Posilňovňa
1Pcs Ochranné Futbal Členok Podporu Basketbal Členok, Ortézy Vonkajšie Beh Fitness Kompresie Popruh, Pás Chránič Členku

1Pcs Ochranné Futbal Členok Podporu Basketbal Členok, Ortézy Vonkajšie Beh Fitness Kompresie Popruh, Pás Chránič Členku

( 0 Recenzie )
€4.45 - €6.36
Kategória: Fitnes A Posilňovňa
Sku: k36994

Informácie o výrobku

1Pcs Ochranné Futbal Členok Podporu Basketbal Členok, Ortézy Vonkajšie Beh Fitness Kompresie Popruh, Pás Chránič Členku

Funkcie:

1.Pod tlakom ochranné popruhy umožňujú neobmedzený beží, aby sa zabránilo prehodiť a von.

2.Päty otvorenie dizajn poskytuje osviežujúci a priedušná cítiť, čo je viac pohodlné na nosenie a nie príliš tesné pod tlakom.

3.Otvorte háčika a slučky zips, s nastaviteľným pružnosť a silnú priľnavosť, môže byť použité viackrát bez pádu.

4.Bi-directional surround kompresie popruh dizajn sa hodí členok kĺb, ktorý umožňuje zdarma kompresie, stabilizácia členku a zníženie zranenia.

Špecifikácia:

Názov: Športové Kompresie Členok Ochrany

Materiál: Ok handričkou, potápanie materiál

Veľkosti: veľkosti Zadarmo

Farba: Čierna

Výhody: Vyrovnaný tlak, poskytovanie podpory, pohodlné a priedušná

Rozsah použitia: Beh, basketbal, denné športové, atď

Balenie Zoznam:

1Pcs * bandáž na Členok (1pcs,nie 1pair)

Poznámky:

1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2.Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov - Športové Kompresie Členok Ochrany
  • Farba - Čierna
  • Číslo Modelu - KD410
  • Platné Športy - Beh, Basketbal, denné športové, atď
  • Materiál - nylon, OK handričkou, Potápanie Materiál
  • Názov Značky - dayselect
  • Veľkosť - Free size

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

наколенники crossfit Kolien Traky Športu Podpora Kneepad Muži Ženy pre Artritída Kĺbov Chránič Fitness Kompresný Rukáv

€2.90 - €5.57
( koleno podložky traky športu podpora kneepad podľa worthdefence ✦veľkosť s-- hornej šírka 15 cm, dolná šírka 13 cm, dĺžka 27.5 cm odporúča nohu obvod 30-35 cm, oblek pre hmotnosť: 45-60cm m-- hornej šírka 16 cm, dolná šírka 14 cm, dĺžka 27.5 cm odporúča nohu obvod 35-40 cm, oblek pre hmotnosť: 60-70 kg l-- hornej šírka 17 cm, dolná šírka 15 cm, dĺžka 27.5 cm odporúča nohu obvod 40-45 cm, oblek )
Pridať do zoznamu prianí

Digitálny Dynamické Cvičenie Skladacia, Všetko V Jednom Osobný Tréner Multi Station Silu Smart Home Gym Stroj Pre Domáce

€27 041.12
( speediance všetko v jednom domov tréner vybavenie telocvične multi function station squat rack smith stroj s power rack telocvični stroje špecifikácia názov produktu telocvični monster posilňovacia funkcie smart fitness posilňovacia hmotnosť výrobku o 85 kg samozrejme knižnica 200+ typ telocvični monster funguje a rodina,posilňovňa monster pro funguje a rodina rozvinúť veľkosť dĺžka 1.25 m*šírka 0.71 )
Pridať do zoznamu prianí

Tekvica Taška Halloween Kostým Party Oblečenie Pohárov Cosplay Prop Dekorácie Šaty Dekoratívne Candy Dodávky

€86.47
( popis kostým súťaž: cosplay prop je dobre navrhnutý a vyzerá to tak cool, je vám zvláštne pozrieť v halloween cosplay party.ideálny pre maškaráda, cosplay, halloween, karnevalov, vianoce a maškarný strany.vyrobené z spoľahlivý materiál, bezpečné a odolné na použitie, nie je ľahké zlomiť, dlho slúži život. funkcie -farba:ako je znázornené -materiál:látkové -veľkosť:20.00x6.50x28.00cm/7.86x2.55x11.00in(tekvica )
Pridať do zoznamu prianí

Bežecký pás Bezpečnostný Kľúč Náhradný Robota Spínača Núdzového Zastavenia Bežecký pás Univerzálny Magnet Bezpečnostný Kľúč pre Fitness Tréning Telocvičňa

€4.20 - €5.76
( popis: bežecký pás bezpečnostný kľúč: pás univerzálny magnet bezpečnostný kľúč hodí sa pre mnohé modely posilňovne ľahko a rýchlo. jednoduché používanie: pás bezpečnostný kľúč s pletené lano je jednoduché pripájanie a odstránenie pre spustenie a zastavenie. premium materiál: magnet bezpečnostný zámok pre bežecký pás je vyrobený s vyrobená z pevného a trvanlivého )
Pridať do zoznamu prianí

1 Pár Telocvični Zdvíhacie Popruhy Fitness rukavice Anti-slip Zábaly náramku Podporu Pre vzpieranie silovom trojboji Školenia

€1.11 - €2.18
( u. s. kupujúci pozornosť: v oblastiach, kde sa nám sklade nie je dodať tovar: havaj, aljaške, puerto rico, guam a iné nás zámorské územia.a vojenské adresu. španielsky kupujúci pozornosť: ak je vaša adresa zahŕňa nasledujúce psč, prosím, nevoľte španielskej skladu. psč sa začína 35/38. zámorské sklady nemôže byť dodaný. 2 ks telocvični )
Pridať do zoznamu prianí

Ženy Šatkou Manžeta Rukavice Golf Šatkou Rukávy Ice Hodvábny Krém na opaľovanie Rukávy Lete UV Ochrany Oblečenie pre Aktivity Vonku

€2.91 - €3.78
( funkcie: 1 kompresie rukávy môžu chrániť vaše svaly od úsek zranil počas cvičenia. 2 priedušné, mäkké a pohodlné, chladenie, absorpciu potu, slnku ochranných uv ochranu. 3 superelasticity, žiadne obmedzenie na lakeť pohybu a celkovú pohyblivosť. 4 skvelé pre baseball, softball, basketbal, futbal, beh, disk, fitnes, jazda na bicykli, jazda na koni, rybolov, horolezectvo, golf a iné )
Pridať do zoznamu prianí

PU Činka Kapitán Amerika unscented činka prevedenie jemné telocvični špeciálna činka nastaviť kombinácie stojan na činky

€111.50
( základné údaje miesto pôvodu:čína názov značky:žiadne číslo modelu:ymt097 funkcia:komplexného fitness cvičenie oddelenie meno:unisex použitie:gumové-posedenie činka, univerzálny hmotnosť:2.5-50 kg názov produktu:pu činka materiál:oceľ a uretánových farba:červená min:500kg loga:logo na mieru veľkosť:vlastné )
Pridať do zoznamu prianí

Jednoduché alebo Dvojité Nástenné Závesné Činku Bar Držiak na Zvislú Stenu Mount Stojan pre Domáce Posilňovne, Fitness Úspora Priestoru Príslušenstvo

€21.26 - €30.37
( funkcie: 1.činku držiteľ navrhnuté tak, aby mal váš činku úplne mimo mimo cestu, ale ľahko prístupné, uložiť groud priestor pre domáce posilňovne alebo cvičenie miestnosti. 2.rozmer-15 cm výška medzi dvoma otvormi.otvory dimeter je 52mm ideálny držať hex barbells alebo plnej dĺžke barbells curl bary, hrubé barbells. 3.package-prísť s 2 skrutkami,jednu činku skladovanie alebo dvojité )
Pridať do zoznamu prianí

Voda Činky Plastové Športovej Kulturistike Hmotnosť Činky Jogy Crossfit Tréning Chudnutie Chudnutie Cvičenie Zariadení

€29.91 - €43.34
( voda činky plastové športovej kulturistike hmotnosť činky jogy crossfit tréning chudnutie chudnutie cvičenie zariadení vhodná pre ženy a deti: táto nastaviteľná váha fitness chudnutie nástroj je navrhnutý tak, aby vyhovoval fitness potreby žien a detí.ponúka bezpečný a efektívny spôsob, ako pre nich, aby sa zapojili do cvičenia a dosiahnuť ich fitness cieľov. nastaviteľná hmotnosť: nástroj )
Pridať do zoznamu prianí

5x10MM Výkon Fyzický Tréning, Latexový Kaučuk Pružné Trubice Fitness Odolnosť Kapely Elastické Lano Bungee Prak

€14.07 - €16.95
( výkon fyzický tréning, latexový kaučuk pružné trubice vnútorný/vonkajší priemer : 5x10mm dĺžka : 5m , 10m )
Pridať do zoznamu prianí

Dospelých Zatvorené Headguard Box Detí Sanda Prilba Mma Ufc Muay Thai Fighter Chránič Headguard Tri Farebné Možnosti

€122.99 - €261.68
( 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné materiál:pu farba:čierna, červená, modrá )
Pridať do zoznamu prianí

Nový Design, Multi-funkčný so Systémom Robota Stroj Krytý Fitness Zariadenia Bluetooth Reproduktor Elektrický Skladací Bežecký pás

€1 625.70 - €1 806.34
( #detail_decorate_root .magic-0{margin-bottom:10px;pretečeniu:hidden}#detail_decorate_root .magic-1{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-2{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-3{padding:0;margin:0;color:#333;font-size:14px;padding-left:4px;font-weight:bold;white-space:pre-wrap}#detail_decorate_root )
Pridať do zoznamu prianí

Robota Mat Doma Gumy Zvuková Izolácia Fitness Vybavenie Nepremokavé Nárazov Pribrala Odolné Voči Opotrebovaniu, Podlahy Pad

€12.46 - €15.38
( popis: gumy a epdm materiálov, zvukovej pohltivosti a odolnosť proti nárazu, dobrý výber telocvični. mäkké, protišmykové, oteruvzdorné a je odolné proti poveternostným vplyvom.non-jedovaté, šetrné k životnému prostrediu a hygienické. jednoduché, flexibilné a rýchle dlažba, vhodný pre veľké oblasti výstavby a prevádzky.výrobok môže byť nahradený a znovu použiť. bežne )
Pridať do zoznamu prianí

Jóga úsek kapela Polyester latex elastické latinskej tanca napätie kapela Krúžok joga Pilates GYM fitness cvičenie odolnosť kapely

€4.69 - €6.70
( super elasticita, dobrá recovery, dlhodobé užívanie pružnosť, môže vykonávať tanečník ruka, podporu, napätie, správne stáleho držania tela, cvičenia tvar tela, a pomôcť tanečníkov cvičenie ruky a nohy strečing a podporu.popis: pomôže správne pokrčiť, klenuté späť a ohnuté chrbtice.opravuje tanec predstavovať, zlepšenie flexibilnosť tela.dobré pre koordináciu a rovnováhu rozvoja a vytrvalostný )
Pridať do zoznamu prianí

GTUBIKE Priedušné Cyklistické Potu Páse Elastická Čelenka Široká Čelenka Strečové Športové Fitness Joga Spustiť Pevné Hairband Unisex

€1.12 - €1.60
( gtubike priedušné cyklistické potu páse elastická čelenka široká čelenka strečové športové fitness joga spustiť pevné hairband unisex špecifikácie: 🚴meno: jazda na bicykli hlavový most 🚴farby: 4 farby 🚴veľkosť: asi 25*2 cm balenie zahrnuté: 🚴1pcs * cyklistické hlavový most poznámka: 🚴vyššie uvedené veľkosti sú všetky ručne )